- 2 Nisan 2012
- 656
- 0
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #102.341
Amin inşallah :) :)kıslarrr bende değiştirdimmm profil resmimi....umarım en kısa zamanda duvağımıda açarımm...Allahımmm hepimize yardımm ett...amin..............
Canım inşallah hep beraber yeneriz...Aslında ben de şu 2 parmağa geçtiğimden beri tek parmak gibi rahat yapamıyorum...bu arada en gec yenecek benm sanırım hala oldugum yerde sayıyorum(
Canım zar dururken de hatta tam bir cinsel ilişki yaşamadan da çocuk olabilir. Örnek; Ben... Ben sadece vajinama bulaşan spermlerden hamile kaldım....Yarıya kadar bile almış değildim..zarı dert etmemın sebebı cocuk cok ıstıyorum.ins tamamıyla yenerım doktor yuzunden takıntı oldu ıste yaaaaaa kafamda karıstı burda yazılanlardan
İnşallah ben de yeneceğim ve hep burda olacağım..ALLAHIM NE OLUR, BİR AN ÖNCE KURTULALIM HEPİMİZ...tatlımmm ne doktoru hayırdır? nollduuuuuuuuuu çabuk soleeee
canım ben vajılıyken hayatım mahvolmustu ben burada yenıden doğdum nasıl bırakır gıderım burayı vıcdanım rahat etmezkı kımse yasamasın bızım yasadıklarımızı ıstıyorum balımmm sende bırakmadınkııı hıc burayı hemdeee
evet canımmm uzun süredir yapıyorumm..ama iş yoğunluğundan ara ara yapıyorum..3 gün üst üste yapınca dün den beri böyle şeyler hissediyorum...kendimi çok kasıyorum...çünkü hafta sonu eşlede deneme yapıcamm o nedenlede olabilirmi?bilmiyorum...
Canım inşallah yapacaksın. PES ETME YETERKİ...selam arkadaşlar,bende 7 yıllık evliyim ve aynı sorunları yaşıyorum.(((((( bu siteyi 15 gün önce buldum,ve hergün okudum, başaran arkadaşları görünce banada cesaret geldi. ben bu işi rafa kaldırmıştım.bende aynada bakamama, dokunmaktan korkma yok.cinsel ilişkiyi yaşayamıyorum.bir hafta önce parmak egzersizine başladım.ilk olarak orta parmağı denedim ve ilk boğum girdi.bende kasılma olduğunu farkettim ve bıraktım.başaran arkadaşları tebrik ediyorum ve yardımcı olmalarını bekliyorum.hepimize koay gelsin.umarım hepimiz yeneriz bu sorunu....
ne tevafuk bizde haftasonu veya pte salı bizde balayına gidiyoruz 10 yılın sonunda olunca tabiki kızımda bizimle beraber.Bu hafta mutlulugumuza bir türlü anlam veremedi.Sürekli anne hamilemisin diye soruyor
selam arkadaşlar,bende 7 yıllık evliyim ve aynı sorunları yaşıyorum.(((((( bu siteyi 15 gün önce buldum,ve hergün okudum, başaran arkadaşları görünce banada cesaret geldi. ben bu işi rafa kaldırmıştım.bende aynada bakamama, dokunmaktan korkma yok.cinsel ilişkiyi yaşayamıyorum.bir hafta önce parmak egzersizine başladım.ilk olarak orta parmağı denedim ve ilk boğum girdi.bende kasılma olduğunu farkettim ve bıraktım.başaran arkadaşları tebrik ediyorum ve yardımcı olmalarını bekliyorum.hepimize koay gelsin.umarım hepimiz yeneriz bu sorunu....
hay eline sağlık!!! ben bu teorimi burda söylemiştim ama bilimsel desteğim yoktu. sadece psikolojiden biraz anlayan bir insan olarak kızlara rahat olun, takmayın, muhtemelen taktığınız için hamile kalamıyorsunuz demiştim. vücutta böyle bir mekanizma var demiştim, sen onaylamış oldun. umarım bu sefer kafalarına girer artık. durmadan test yapmalarına acayip kızıyorum çünkü :)))) duydun mu nilaaaaaaaaay, nilay!!! bırak artık şu testleri filan, kendine gel yahu! belki balayında hamile kalırsın, hadi hayırlısı, gözünaydın. bizim yerimize de gez
hay eline sağlık!!! ben bu teorimi burda söylemiştim ama bilimsel desteğim yoktu. sadece psikolojiden biraz anlayan bir insan olarak kızlara rahat olun, takmayın, muhtemelen taktığınız için hamile kalamıyorsunuz demiştim. vücutta böyle bir mekanizma var demiştim, sen onaylamış oldun. umarım bu sefer kafalarına girer artık. durmadan test yapmalarına acayip kızıyorum çünkü :)))) duydun mu nilaaaaaaaaay, nilay!!! bırak artık şu testleri filan, kendine gel yahu! belki balayında hamile kalırsın, hadi hayırlısı, gözünaydın. bizim yerimize de gez
kızlar bu dediğinizi aylar once nılaya demıstım ben ablalarımda uyarmıstı benı kafaya takılmıcak sureklı dusununce
olumsuz sınyal verıyoruz beden dırek kendını korumaya gecıyormus aynı kg vermede gıbı
ben mesela 1 2 kg daha verıcem dıye ınat ettım ne yaptıysam olmadı sımdı kendımı bıraktım herkes uyardı rahat ol dıye
kendı kendıne o kglar gıdıcek emınım..
gelelım nılay tarafına bızım ıcın demesı kolay bıryandan bende korunmayı bırakınca panıklermıyım dıyorum
ama oyle olursam dövün benı :) beynı relax olumlu dusuncelerle dolduralımkı karnımızda dolsun dımı nılayımm
selam arkadaşlar,bende 7 yıllık evliyim ve aynı sorunları yaşıyorum.(((((( bu siteyi 15 gün önce buldum,ve hergün okudum, başaran arkadaşları görünce banada cesaret geldi. ben bu işi rafa kaldırmıştım.bende aynada bakamama, dokunmaktan korkma yok.cinsel ilişkiyi yaşayamıyorum.bir hafta önce parmak egzersizine başladım.ilk olarak orta parmağı denedim ve ilk boğum girdi.bende kasılma olduğunu farkettim ve bıraktım.başaran arkadaşları tebrik ediyorum ve yardımcı olmalarını bekliyorum.hepimize koay gelsin.umarım hepimiz yeneriz bu sorunu....
:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: gelin gelin ustume bı cocukum olsun bakkkk dıl cıkartıcak sıze
olsun da çıkartsın yahu!!! biz olmasın demiyoruz ki, olsun diye sana yol gösteriyoruz!!! tepinme boşuna, sen gerçek anlamda rahatlamadıkça o sana gelmeyecek. ahan da şuraya yazıyorum.
bılıyorummm ama geldee anlattt belkı bıgun sıkılıp pes ederımo zaman olur
slm arkadaslar ya egzersız yaparken kızlık zarınız ne oluyo yanı sızmı bozmus oluyonuz eeeee nası olcak o anlamıoom offfffff benmı cok salagım acaba yanı kendımız bozucak kadar cesaretlı olsak zaten ılışkıye gırebılırız oyle degılmı yada benmı yanılıyooom yanı nası yapcaz bz bozucaz fıkrı bıle benı urkutuyoo bende normal bı kadın olmak ıstıorum allahım lutfen bizi yaratırken koydugun kanuna bizide muhaffak eyle
cok korkuyorumnası sokucam parmagmı bılmıorum cok caresızım korkuyorum
Amin inşallah :) :)
Canım inşallah hep beraber yeneriz...Aslında ben de şu 2 parmağa geçtiğimden beri tek parmak gibi rahat yapamıyorum...
Canım zar dururken de hatta tam bir cinsel ilişki yaşamadan da çocuk olabilir. Örnek; Ben... Ben sadece vajinama bulaşan spermlerden hamile kaldım....Yarıya kadar bile almış değildim..
İnşallah ben de yeneceğim ve hep burda olacağım..ALLAHIM NE OLUR, BİR AN ÖNCE KURTULALIM HEPİMİZ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?