Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kıslarrr bende değiştirdimmm profil resmimi....umarım en kısa zamanda duvağımıda açarımm...Allahımmm hepimize yardımm ett...amin..............
Amin inşallah :) :)

bu arada en gec yenecek benm sanırım hala oldugum yerde sayıyorum (
Canım inşallah hep beraber yeneriz...Aslında ben de şu 2 parmağa geçtiğimden beri tek parmak gibi rahat yapamıyorum...

zarı dert etmemın sebebı cocuk cok ıstıyorum.ins tamamıyla yenerım doktor yuzunden takıntı oldu ıste yaaaaaa kafamda karıstı burda yazılanlardan
Canım zar dururken de hatta tam bir cinsel ilişki yaşamadan da çocuk olabilir. Örnek; Ben... Ben sadece vajinama bulaşan spermlerden hamile kaldım....Yarıya kadar bile almış değildim..

İnşallah ben de yeneceğim ve hep burda olacağım..ALLAHIM NE OLUR, BİR AN ÖNCE KURTULALIM HEPİMİZ...

işte her gün 10dk da olsa yapmanın önemi burda yatıyor. ara verince beynimiz de ara veriyor sanırım. ama ben 2 ay aradan sonra geçen hafta yaptım, ilk iki gün zorlanır gibi oldum ama pazar günü duş alarak yaptığım için gayet rahat oldu. duş alarak dene istersen, sana da faydası olur belki. çalıştığın için zor biliyorum ama sonundaki mutluluk için bir süre zorluğa katlanmaya değmez mi?? ilk iki gün alsan, inan gerisinde gerek kalmaz, alışıyorsun zaten. önemli olan süreklilik. en azından deneme öncesinde mutlaka duş al, ben çok faydasını gördüm. rahat hissetmiyorsan da bence deneme yapma, olmadı diye moralin bozulmasın. olmasa da moralim bozulmayacak diyorsan dene, senin eşin ne durumda bilemiyorum. ama her olmayışında benim eşim çok dağıldı ve çok zor toparlandık.

Canım inşallah yapacaksın. PES ETME YETERKİ...

ne tevafuk bizde haftasonu veya pte salı bizde balayına gidiyoruz 10 yılın sonunda olunca tabiki kızımda bizimle beraber.Bu hafta mutlulugumuza bir türlü anlam veremedi.Sürekli anne hamilemisin diye soruyor

Canım, inşallah ben de yenerim. Senin başarı hikayen ve sonrakileri okudukça direkt gözlerim yaşarıyor. Uzun geçen vajinusmuslu seneler+çocuk....Sanırım sende kendimi buluyorum. Şimdi bu cümlen de beni mahvetti :). Ben de senin gibi olur muyum acaba, yaz gelmeden yapabilir miyiz, sonra 8 senenin ardından gerçek bir balayına oğlumla gidebilir miyiz :) :) :) Kendime sorup sorup duruyorum.

pusu aramıza hoşgeldin. egzersize başlaman çok güzel, yarısı gitti demektir. azimle devam et ve sen de bir an önce yenenlere katıl. sormak istediğin her şeyi sor, herkes yardımcı olacaktır.

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: ama napım yaaaaaaaaaaa

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: ama napım yaaaaaaaaaaa

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: gelin gelin ustume bı cocukum olsun bakkkk dıl cıkartıcak sıze

hıhhhhhınsallahhh takmazsın balım vajı gıbı degılmıs bu

hosgeldın canım aramıza...

canım 1.sayfayı okumadıysan detaylı bır oku..

ne guzel baslamıssın bıle egzrsızlerını aksatma aktıf ol ınsallah yenmen yakındır canım yenecegıne ınan...

aklına takılan ne olursa sormaktan cekınme

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: gelin gelin ustume bı cocukum olsun bakkkk dıl cıkartıcak sıze

olsun da çıkartsın yahu!!! biz olmasın demiyoruz ki, olsun diye sana yol gösteriyoruz!!! tepinme boşuna, sen gerçek anlamda rahatlamadıkça o sana gelmeyecek. ahan da şuraya yazıyorum.

olsun da çıkartsın yahu!!! biz olmasın demiyoruz ki, olsun diye sana yol gösteriyoruz!!! tepinme boşuna, sen gerçek anlamda rahatlamadıkça o sana gelmeyecek. ahan da şuraya yazıyorum.

bılıyorummm ama geldee anlattt belkı bıgun sıkılıp pes ederımo zaman olur

bılıyorummm ama geldee anlattt belkı bıgun sıkılıp pes ederımo zaman olur

muhtemelen öyle olacak. gecenin en karanlık anı tam güneş doğmaya yakın zamanmış ya, aynı onun gibi... tam ümitler bittiğinde, daha doğrusu sen artık bu saçmalıklarla uğraşmayı bıraktığında, bi bakmışsın foruma hamileyim müjdesini veriyorsun :)))

slm arkadaslar ya egzersız yaparken kızlık zarınız ne oluyo yanı sızmı bozmus oluyonuz eeeee nası olcak o anlamıoom offfffff benmı cok salagım acaba yanı kendımız bozucak kadar cesaretlı olsak zaten ılışkıye gırebılırız oyle degılmı yada benmı yanılıyooom yanı nası yapcaz bz bozucaz fıkrı bıle benı urkutuyoo bende normal bı kadın olmak ıstıorum allahım lutfen bizi yaratırken koydugun kanuna bizide muhaffak eyle

bozulma dıye bısey yok canım bız de oyle sanıyorduk orda kapalı bı zar var bısey gırınce yırıtlıcak bozulucak sanıyorduk ama egzersızlere baslayınca goreceksın oyle bısey yok. evlendıgım gunden ıtıbaren zaten bu dusunce benı vajınusmusa ıtmıs bozulucak yırtlıcak. zaten bu düşünceyı kafandan attıgın anda yenmıs bulunuyorsun. öncelikle gerekli hıjyenı sagla ve serce parmagını yavas yavas sokmayı dene hıc anlamadan gırıyor ıcerıye ve o anda dıyorsun kiii aaaaaaa burayı cepe cevre cevreleyen bir zar yokmus gayet bariz giriyo cıkıyo dıyorsun ve devamını ıstıyorsun baslamak bıtırmenın yarısıdır denemelisin bi an önce canım

cok korkuyorumnası sokucam parmagmı bılmıorum cok caresızım korkuyorum

hepimiz korkyorduk nasıl girerki diyorduk ama hiç anlamıyorsun ki topla cesaretini sonucta vajınusmusu yenmiş birileri sana bunu hıc acımıyor dıye soyluyor guvenmelısın canım. simdi hemen dene acıdıgı anda cekersın kaybedecek bıseyın yok ama emin ol hiç ama hiç acı duymayacaksın garantı verıyorum uzan yataga bı yere ac bacaklarını ve küçük parmagını kayganlaştırıcı eşliğinde ya da krem vs yavas yavas ittir

bılıomusun cnm su an sen ole dıosunya ıcım nası bı tuhaf oluyo su an musaıt deılım ama denıcem tamam pekı kalınlastırtıkca nası oluyo o zamanda zar esnıomu aslında ben ıstıorumkı esım bozsun ıstıorum bu mumkunmu acaba ufffff bı yapabılsem cesaret hapları falan işe yararmı acaba cnm

inş cnm ya cocuk olmasını cok ıstıyorum tabı bunu yenmeyıde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…