Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar slmlar icim bi tuhaf migdem bulanıp duruyo sekerlı bıseyler yıyorum ama yedıkten sonra pişman oluyorum reglime 6gün var bugun sag.oc.işim vardı test yaptıracaktım ama cesaret edemedım annemde meraklanıyo zavallı keske yaptırsaydın dıyo

düşünce güzüyle ılgılı bır kıtap okumustum 10 yıl falan önce gercekten olan bırsey bu
kımse kırılmasın dıye pek gundeme getırmıyordum ama gün gün stres yapıp takıp etmeler dogru degıl
ama ıste yasayan bılır onlarada hak verıyorum inşallah rabbım kımseye aratmadan ıstedıgını versın ..

:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: ama napım yaaaaaaaaaaa
bak bak hala konusuyor
hıhhhhhınsallahhh takmazsın balım vajı gıbı degılmıs bu

inşallah balım ...

olsun da çıkartsın yahu!!! biz olmasın demiyoruz ki, olsun diye sana yol gösteriyoruz!!! tepinme boşuna, sen gerçek anlamda rahatlamadıkça o sana gelmeyecek. ahan da şuraya yazıyorum.

parmaklarına sağlık selacım sonuna kadar arkandayım

Saat 16:00 ve yine ben :)

Aranızda herhangi bir işte çalışan var mı arkadaşlar??? Aslında bu egzersiz sürecinde evde olmak daha iyi diye düşünüyorum. Bütün gün işte eve gel, yemek, ortalığı topla, çocukla uğraş....vs. Yorgunluktan bazen egzersiz bile yapmak istemiyorum. Aslında psikolog günde 3 sefer egzersiz verdi. Bunu en az 2 sefere indirdi. Ben fırsat bulamadığımdan 3 seferde yapacağım egzersizi bir seferde yapmaya çalışıyorum bazen onu da yapamıyorum

Canim ben zaten bunu kafama takmiyorum.doktorada cok sizim vardi diye gittim.zara baktirmak icin degil o arada gordu doktor iliskiye girebildigine eminmisin dedi bende ozaman ogrendim.esini itiyosan bu bekledigimiz bir durum dedi.ve seninki biraz geride dedi 10cm degil tabi ama geridede olabiliyo herkeste ayni olmayadabilir.yani artik zarida takan yok.bi olsada bitse baska bisey istemiyorum.

walla ben kaç defa ilişkiye zorda olsa girebildim ama hala korkuyorum ve uzun süredir deneme bile yapmıyorum korkudan ama bi keresinde eşimle sev..ken birden benden habersiz içime girdi içimde hissttim tabiri caizse koca okyanusta küçücük bir balık hissettim tamam dedim yendim işte:) ama sonraki akşam yine bacaklarımı kastım korktum ağladım yapamadım en salak vajinismus çeşidi beni buldu işte ( hergün bu gece olacak yapacağım diyorum ama hep hayal kırıklığı ben böyle arada kaldım sıkıştım rabbim hepimizin yardımcısı olsun

canlar selam... benim dün reglim bitti bu sefer az sürdü ya 5 gün her zaman 6-7 gün oluyordu... neyse tabi bu işime yaradı ve dün ilk defa eşle 2 parmak denedim ve oldu ama öncesinde ben egzersiz yapmıştım ve 10,5 cm lik aparatı da bekletmiştim çok rahat oldu hissetmedim bile eşimin 2 parmağının girdiğini.. bugün de önceden egzersiz yapmadan denicem eşimn parmağını bakıyım alabiliyomuyum direk, kasılmam ne kadar olcak. dua edin bana nolurr... görüşmek üzereee

Önecelikle sana yakıştıramadım ,sanki bunu başarmak için çok büyük bir adım atmışsın ,şimdi vaktim yok diyosun ,sende biliyorsun ,bu ertelemehastalığı birazda,bence işi dahada güçleştirme:))))
en fazla ne kadar zamanını alıcak ,ben işteyken ,masanın altında önümde pc ye bakarak kegel egzersiz, yapıyordum ,akşamlarıda salonda büyük bi olay olaymış gibi gözümde büyütüp,egzersiz yapıyordum veee en fazla 30 dkka :)bence hergün 30 nı ayırmalısın,artık alışkanlıklarımızı bırakmalıyızzz:)))
ben egzersizlere ağırlık verdikçe çok yol katettimmmm:))))
üşenme :)

yaptım kızlar eşimin 2 parmağını da 2.boğuma kadar kasılmadan aldım çok mutluyummmm oleyyy ayrıca aparat deneym dedim önce 10,5 cm i sonra da 11,5 cm i aldımm....

Merhaba kizlar.. Ben bu durumdan hiçbsy anlamadim gitti yahuu Regl olmus olsaydi bgn tam kirmizi gelmesi gerekirdi.. ama hala koyu kahve renginde akinti var.. Doktoru arayipta soramadim off
Ne bu delircem..

canım bizdede aynı durum yaşanıyor eskiden sürekli benimle ugraşan bir tip şimdi yanıma yaklaşmaya korkuyor.Sürekli uykusu var ve ben zorluyorum.ALIŞGIN OLMADIGINDAN KALDIRAMADI GALİBA...................................

sağol canım uzun zamandır giremiyordum ama egzersizlerimi hiç ihmal etmeden sabirla p..s büyüklüğüne gelinceye kadar yaptım ama dedğim gibi yarısında talılı kalıyo bi türlü alamadım her zaman her çağrıma kulak verdin çok sağol nilaycım allah sana hayırlı evlatlar nasip etsin inş

kızlar sizinle bi deneeyimimi paylaşmak istiyorum.
ben yeneli 1 ay oldu ama hiç yatağımızda yapmamıştık.
odada koltuğu yatak yapıyoduk.
hiç gerilmiyodum çok rahattım acı da yoktu zaten.
ama 2 gündür yatak odasındayız sanırım beni geren bi etkende orası
sanki yapamicam olmicak gibi düşündüm eskiden olduğu gibi
yani egzersizleriniz bittiğinde denemelerinizi yatak odasında yapmayın bence :)daha rahat olursunuz

kızlar valla bizde de oldu. adamın her gün bahanesi oluyo yorgunum uykum var hatta bi kere dişim ağrıyo olmaz dedi :)
ben bi alışayım normale döneyim zaten bırakırım peşini sonra o koşturur o zaman

valla okuyunca hem sevindm ,hem üzüldüm :)çünkü bizdede aynı dertten muzdaribizzzz(( yarım yapabiliyoruz ama bu hafta yumurtlama dönemimdi ,kendime güvenim gelmişti,belki tam yaparım diye ama maalesef 10 dedimi ?uyuyoooorrrrrrrrr

Kizlar cildirmak uzereyim.. Regl degil ne oldugunu hala anlamis degilim hala kahvrengi akinti var.. ne oldugunu tahmin edeniniz yokmuu ?? doktorumada ulasamiyorum.. egzersizde yapamiyorum kalakaldim boyle.. sancim agrim vs yok sadece koyu kahvrengi akinti

))) bende bugün bi medikalciden vajinal dilatör sipariş ettim, heryere girdim bulamadım,en son hadi burayada gireyim dediğim yerde buldumbakalım pazartesiye gelecek ertesi güne başlarım artık ama insanları görüceksin garip tepkiler veren oldu, başka bişi zannettilerbide boy boy oluyo dedim, heralde normal p...ten daha büyüklerini istediğimi falan sandılar)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…