- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #102.361
alırım elime kızılcık sopamı, bi nilaya bi sana, bi nilaya bi sana!!!! senin dediğini bilmiyordum ama ben nilaya çok dedim. foruma da dedim. ama hastalık halinde yenenlerin hepsi aynı şekilde davranıyor, regli 2 gün geçse hamileyim tribi. açın biyoloji okuyun diye bağırasım geliyor, 2-3 gün, ilişkiye alışık olmayan kadınlarda zaten sapması normal. hatta belki daha bile fazla sapabilir. vücut alışık olmadığı bir şeyle tanışıyor, ona alışacak filan. ben yıllarca adet düzensizliği yaşadım, üniversitede doktora gitmiştim. 18 yaşında falanım heralde, doktor sordu sordu. ne sorsa yok diyorum, acayip bi durum yok çünkü fiziksel olarak. muayene etti karından ultrasonla. kızım senin ne derdin var dedi. şaşırdım, niye ki dedim. daha bu yaşta her şeyi kafana takarsan hormonların çalışmaz. adet de göremezsin. hormonlarını rahat bırakmıyorsun ki çalışsın demişti. ilaç da vermişti, onunla düzelmiştim. ama ilaç bitti gene aynı oldum. çünkü her şeyi kafasına takan biriyim!! benim adetlerim depresyonlar sayesinde kullandığım antidepresanlarla düzeldi. inanın hormonu bile çalışmaz hale getiriyorsunuz düşünce gücüyle!!! lütfen bu hikaye kulağınıza küpe olsun
bak bak hala konusuyor:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: ama napım yaaaaaaaaaaa
hıhhhhhınsallahhh takmazsın balım vajı gıbı degılmıs bu
olsun da çıkartsın yahu!!! biz olmasın demiyoruz ki, olsun diye sana yol gösteriyoruz!!! tepinme boşuna, sen gerçek anlamda rahatlamadıkça o sana gelmeyecek. ahan da şuraya yazıyorum.
canlarım, kızlık zarı zamanla genişleyebildiği için yarım alabilseniz bile yırtılmayabiliyor. çünkü o esneyen bir şey. orada kapak gibi durup da geçişi engelleyen bir şey değil. halka gibi girişi çevreleyen bir şey o. siz burada ona takıldım, ay onu geçemedim dedikçe benim içim cızz ediyor, nolur netten araştırın. o engel teşkil eden bir şey değil, kafanıza onu takmayın. ne adete engel olur, ne bebek olmasına engel olur, ne de litrelerce kanama yapar. vajinanın 1-3 cm içine doğru, halka şeklinde soğan zarı gibi incecik ve esneyebilen bir yapı o. eğer öyle olmasaydı, mesala birinin yazdığı gibi 10cm geride olsaydı, hangi doktor buna ışıkla bakıp da bekaret raporu verebilirdi?? hiç düşündünüz mü?? 10cm ileriye bakması için oraya vajinal ultrason yapması lazım, onu da zaten bakire olanlara yapmıyorlar.
tırtıklanmış demesi geride olduğundan değil, herkeste aşağı yukarı aynı yerde bu. esneye esneye olmuştur, o yüzden de tam yırtılmamıştır. ilk ilişkideki kanama genellikle erkeklerin haşin davranmasından, alışkın olmamaktan kaynaklanıyor. ve ona kanama bile demek yanlış, sinek ısırığı bir şey işte :)) kızlık zarının kalın olup ilişkiye engel olması çooook ender bir durum. o yüzden lütfen lütfen lütfen bunu kafanıza takmayın arkadaşlar. soğan zarı inceliğinde, ortası delik halka biçiminde dedi doktor tvde, o incelikteki bir şey ne kadar engel oluşturur bir düşünün bakalım??
Önecelikle sana yakıştıramadım ,sanki bunu başarmak için çok büyük bir adım atmışsın ,şimdi vaktim yok diyosun ,sende biliyorsun ,bu ertelemehastalığı birazda,bence işi dahada güçleştirme:))))Saat 16:00 ve yine ben :)
Aranızda herhangi bir işte çalışan var mı arkadaşlar??? Aslında bu egzersiz sürecinde evde olmak daha iyi diye düşünüyorum. Bütün gün işte eve gel, yemek, ortalığı topla, çocukla uğraş....vs. Yorgunluktan bazen egzersiz bile yapmak istemiyorum. Aslında psikolog günde 3 sefer egzersiz verdi. Bunu en az 2 sefere indirdi. Ben fırsat bulamadığımdan 3 seferde yapacağım egzersizi bir seferde yapmaya çalışıyorum bazen onu da yapamıyorum
yaptım kızlar eşimin 2 parmağını da 2.boğuma kadar kasılmadan aldım çok mutluyummmm oleyyy ayrıca aparat deneym dedim önce 10,5 cm i sonra da 11,5 cm i aldımm....
canım benım hosgeldın uzun zamandır yoktun aparatı labılıyorsun p..s cok daha kolay canım..
bol jel sur canım hem p..s hem vajıye canım olabıldıgınce rahat olmaya calıs ilişkidenyarım saat once en kalın aparatınla çalıs aparatı cıkar ve hemen p..s al
derın nefes al ver nefes verırken esın ıtsın canım oyle cok daha rahat olacak korkma acı olmayacak egzersızden cok daha rahat sakin ol ve yapabılecegıne ınan cnm
canım bizdede aynı durum yaşanıyor eskiden sürekli benimle ugraşan bir tip şimdi yanıma yaklaşmaya korkuyor.Sürekli uykusu var ve ben zorluyorum.ALIŞGIN OLMADIGINDAN KALDIRAMADI GALİBA...................................
kısss gulcannn hosgeldınn
:))canım rımelden aparat yapıyorlar benden solemesı:)
bende bugun markete gıttım mumlara ılıskıtı gozum rengarenk hepsı kafamı bı cevırdım bızım beyaz mumlargorunce nedendır bı tuhaf oldum
anısı ve mutlulugumda etkısı cokbuyukte kendısının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?