- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #102.381
yine ertelıyorsun canımo zamana kadar ne kadar ılerlesen kâr....sen başla reglınde de dınlenmıs olursun....
kızlar bende annemdeyım salı günü guatrdan ameliyat olucak dua ederseniz sevinirim
Sagol cnm destek icin.ben yarisina kadar alabiliyorum ama bu sefer alamadim.evet.bende nisanliyken istekliydim simdi tik yok..bide ben mutlu olsam.allah hepimize sabir versin
cok korkuyorumnası sokucam parmagmı bılmıorum cok caresızım korkuyorum
kızlar sizinle bi deneeyimimi paylaşmak istiyorum.
ben yeneli 1 ay oldu ama hiç yatağımızda yapmamıştık.
odada koltuğu yatak yapıyoduk.
hiç gerilmiyodum çok rahattım acı da yoktu zaten.
ama 2 gündür yatak odasındayız sanırım beni geren bi etkende orası
sanki yapamicam olmicak gibi düşündüm eskiden olduğu gibi
yani egzersizleriniz bittiğinde denemelerinizi yatak odasında yapmayın bence :)daha rahat olursunuz
Kizlar cildirmak uzereyim.. Regl degil ne oldugunu hala anlamis degilim hala kahvrengi akinti var.. ne oldugunu tahmin edeniniz yokmuu ?? doktorumada ulasamiyorum.. egzersizde yapamiyorum kalakaldim boyle.. sancim agrim vs yok sadece koyu kahvrengi akinti
kızlar valla bizde de oldu. adamın her gün bahanesi oluyo yorgunum uykum var hatta bi kere dişim ağrıyo olmaz dedi :)
ben bi alışayım normale döneyim zaten bırakırım peşini sonra o koşturur o zaman
kızlar eşim doktora gitti nihayet. tahlil vermişler onlara göre değerlendirelim demiş doktor. çok şükür bugünleri de gördüm. kayraozlem senin istediğini yaptırma teorin işe yaradı galiba :)) ya da canına tak etti artık dayanamadı. ben hala regl olamadım, yarın da olmazsam yine deneme yapmayı düşünüyoruz. doğal ortam yaratabilirsem belki yarın yenerim kızlar. çok gerginim gerçi, bu sefer olmazsa benden olmayabilir diye endişeliyim. gerginlik nedeniyle egzersiz de yapmadım hafta boyu. ama yarın ritüelleri yapıcam tabi, allah bu sefer muvaffak etsin her ikimizi de. inşallah ikimiz de aynı anda iyi oluruz da bu kabus yarın sona erer. dualarınıza ihtiyacım var, lütfen eksik etmeyin. regl olmazsam denemem başarılı geçsin artık.
Kizlar...sonunda basardimmm.oldu bitti hala inanamiyorum...bende yeni gelinim artik....suan acele yaziyorum esim bekliyoooo....optum hepinizi
Kizlar...sonunda basardimmm.oldu bitti hala inanamiyorum...bende yeni gelinim artik....suan acele yaziyorum esim bekliyoooo....optum hepinizi
aynen canim ya ama dün denedik sonra yapamadim ben yaa bi türlü sokamadim p...s i... biraz gicik oldum ama moralimide bozmak istemedim niye olmadi ki yaa sen hiç yasadin mi boyle ? bgn veya yarin gene denicez insallahhh o zmn sorun yasamam... :26:
yaşamaz mıyım canım. bi gece hiç olmadı yine arkamızı döndük yattık
ama ertesi gün oldu.
ya ben yatak odasında çok geriliyorum eski günlerimi hatırlıyorjuum.
dünde az daha alamıyodum. sıkıyodum kendimi olmicak düşüncesiyle.
ama yatak odasına da alışmam lazım.
sende üzülme canım normal yani bende yapamadım bi gece.
sela ben seni çook seviyorum canım arkadaşım.kızlar eşim doktora gitti nihayet. tahlil vermişler onlara göre değerlendirelim demiş doktor. çok şükür bugünleri de gördüm. kayraozlem senin istediğini yaptırma teorin işe yaradı galiba :)) ya da canına tak etti artık dayanamadı. ben hala regl olamadım, yarın da olmazsam yine deneme yapmayı düşünüyoruz. doğal ortam yaratabilirsem belki yarın yenerim kızlar. çok gerginim gerçi, bu sefer olmazsa benden olmayabilir diye endişeliyim. gerginlik nedeniyle egzersiz de yapmadım hafta boyu. ama yarın ritüelleri yapıcam tabi, allah bu sefer muvaffak etsin her ikimizi de. inşallah ikimiz de aynı anda iyi oluruz da bu kabus yarın sona erer. dualarınıza ihtiyacım var, lütfen eksik etmeyin. regl olmazsam denemem başarılı geçsin artık.
hmm anladim canimm insallah bizde yarin denicez bu sefer olur insallahhh.. alisman lazim yatak odasinada unut eski günleriii anı yasaa canimmnaptin doktora ne zmn gidicen en son grev vardi sanirim.. bide regl oldun mu yendikten sonra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?