Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cok korkuyorumnası sokucam parmagmı bılmıorum cok caresızım korkuyorum

canım ben geçen gün şöyle yaptım: orta parmağımla denedim 1 boğum gidebildim, ama yatakta yüzüstü yatar pozisyonda denedim mesela.. bacakları yanlara açmak beni acayip geriyo o yüzden öyle bi pozisyonda denedim, sende kendini rahat hissettiğin şekilde başla bence

merhaba arkadaşlar yardım isteyen varsa bilgilerimi paylaşabilirim.
not: bende 7 ay önce vajiyi yendim.

olabilir yaaa... hep eski aynı anılar canlanıyo..

canım ben (sözde) tedavi olurken en büyük aparatı doktor yerleştirdiğinde kanamam oldu(kızlık zarım yırtıldı) eve gittim,o gün ertesi gün hafif hafif kan geldi, sonra senin bahsettiğin gibi kahverengi geldi bi iki gün de, önceden yazdıklarını kaçırmış olabilirim kan gelmişmiydi kahverengi akıntı öncesi? çalışırken zar yırtılmıştır belki? benim sancımda olmuştu mesela..

kızlar eşim doktora gitti nihayet. tahlil vermişler onlara göre değerlendirelim demiş doktor. çok şükür bugünleri de gördüm. kayraozlem senin istediğini yaptırma teorin işe yaradı galiba :)) ya da canına tak etti artık dayanamadı. ben hala regl olamadım, yarın da olmazsam yine deneme yapmayı düşünüyoruz. doğal ortam yaratabilirsem belki yarın yenerim kızlar. çok gerginim gerçi, bu sefer olmazsa benden olmayabilir diye endişeliyim. gerginlik nedeniyle egzersiz de yapmadım hafta boyu. ama yarın ritüelleri yapıcam tabi, allah bu sefer muvaffak etsin her ikimizi de. inşallah ikimiz de aynı anda iyi oluruz da bu kabus yarın sona erer. dualarınıza ihtiyacım var, lütfen eksik etmeyin. regl olmazsam denemem başarılı geçsin artık.

kızlar valla bizde de oldu. adamın her gün bahanesi oluyo yorgunum uykum var hatta bi kere dişim ağrıyo olmaz dedi :)
ben bi alışayım normale döneyim zaten bırakırım peşini sonra o koşturur o zaman

aynen canim ya ama dün denedik sonra yapamadim ben yaa bi türlü sokamadim p...s i... biraz gicik oldum ama moralimide bozmak istemedim niye olmadi ki yaa sen hiç yasadin mi boyle ? bgn veya yarin gene denicez insallahhh o zmn sorun yasamam... :26:

hadi gozun aydin canimmm insallah artik kurtulursun bu hastaliktan yarin mutlaka egzersizini yap cok faydasi oluor bide bol kayganlastirici cok iyi oluorrr

Kizlar...sonunda basardimmm.oldu bitti hala inanamiyorum...bende yeni gelinim artik....suan acele yaziyorum esim bekliyoooo....optum hepinizi

yaşamaz mıyım canım. bi gece hiç olmadı yine arkamızı döndük yattık
ama ertesi gün oldu.
ya ben yatak odasında çok geriliyorum eski günlerimi hatırlıyorjuum.
dünde az daha alamıyodum. sıkıyodum kendimi olmicak düşüncesiyle.
ama yatak odasına da alışmam lazım.
sende üzülme canım normal yani bende yapamadım bi gece.

hmm anladim canimm insallah bizde yarin denicez bu sefer olur insallahhh.. alisman lazim yatak odasinada unut eski günleriii anı yasaa canimm naptin doktora ne zmn gidicen en son grev vardi sanirim.. bide regl oldun mu yendikten sonra?

sela ben seni çook seviyorum canım arkadaşım.
dua edicem inşallah.
inşallah olur bu hafta ama olmazsa da üzülme eşin sonuçları eline almadan kendine güveni gelmeyebilir.
bu hafta olmazsa diğer hafta inşallah.
dr a gitti ya gerisi çorap söküğü gibi gelir. sen hiç üzülme lütfen bitecek canım
%100 çözüm ü olan bi hastalık biliyosun

hmm anladim canimm insallah bizde yarin denicez bu sefer olur insallahhh.. alisman lazim yatak odasinada unut eski günleriii anı yasaa canimm naptin doktora ne zmn gidicen en son grev vardi sanirim.. bide regl oldun mu yendikten sonra?

ewet cnm izin alabilirsem haftaya gidicem.
2. reglim de oldu bitti canım. şimdi gün aşırı yapmaya çalışıyorum çocuk için bide hergün duş almak öncesinde ve sonrasıunda zor oluyo :)
zaten yorgun oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…