Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

biliyorum can. sağol duaların için. artık şerbetlendik zaten, olmazsa da amaaan bi dahaki sefere diyip keyfimize bakıyoruz. sonuçlar hafta içi çıkacak ama o izin alamayacağı için haftaya cts. gidip görüşecek. dediğin gibi doktora gitti ya, artık yolu yarıladı bile :)))

Malesef ulasamiyorum.. nettende aramaya firsatm olmadi butun gun disardaydim.. smdide telden giriyorum cok yavas net..
Saliverdim neyse ne cokta umrumda. biktm artk butun olumszluklardan

çok uzarsa doktora mutlaka git. geçmiş olsun tekrar. olumsuz düşünme lütfen.

ben çıkıyorum, herkese iyi geceler.

Canim cok sevindim Dualarim seninle ins en yakin zamanda biterde ikinizde buyuk bi yukten kurtulursnz

Sabah ve aksam orta parmagimla calistim sabah calistgimda bsy olmadi aksam orta parmagimi cikardigimda 1 - 2 damla tam kirmizi geldi cok cok az ama.. gecede ayni sekilde bi iki damla cok az tam kirmizi.. ertesi gun kahverengi baya bildiign akinti 2-3 gundur boyle.. regl olcam zannediyodum (ki reglim biteli daha bi bucuk hafta fln oldu) ama regl de degil bilmiyorum.. boyle iste.. kizlik zarindansa bukadar akinti yapmasi normalmiiki ki kirmizida degl kahvrengi acaip bi renk pf

inşallah canım bu sefer herşey istediğin gibi olur canım dualarımız senınle

msn actım senle ve selayla görüşeyım dıye ama yoksun balım .. bunlar geçiş dönemlerı .. her sıkıntının bır ferah kapısı vardır
yetekrı dermansız dert olmasın

Allah razi olsn cnm pc esmde konusmuyorm isteyemedim pcyi.. Oyle tabi, haklisin ama bazen agir geliyo.. Sacma sapan seylerle ugrasmaktan , goz yummaktan gina geldi. :105::105:

Kızlık zarı muayenesi yaptıran arkadaşlar hiç bekaret testi almayı denediniz mi internette araştırdım savcılık, adli tıp falan yazıyor doktordan istesek O vermez mi bize rapor. Eşim sorun etmiyor ama ileride kavga anında bişey derse diye ona böyle birşey gösterip kendimi kanıtlamak istiyorum.

Bu hafta gideyim diyorum ama tedirginim nasıl yapılıyor muayene ne kadar sürüyor acaba lütfen bana yardımcı olun rahatlamak ve bir an önce gitmek istiyorum sonra da egzersizlere başlarım ne biçim dertmiş bu ya

Bu hafta gideyim diyorum ama tedirginim nasıl yapılıyor muayene ne kadar sürüyor acaba lütfen bana yardımcı olun rahatlamak ve bir an önce gitmek istiyorum sonra da egzersizlere başlarım ne biçim dertmiş bu ya

Canim ben yaptrmstm kizlik testi..korkulcak bsy degil catala cikiyosun zaten icine bsy sokmuyo, distan dudaklari cekip bakiyo isikla o sekilde..
her doktor vermiyo burda ama benim doktor durumumun vahim oldugunu gorunce verdi..

Kizlar okadar zor olmadi zaten bir kismini alabiliyodum.yine jastim ama cok fazla degil o gurisi gecince sizim gecti cok hafif bir agri sonra cok az bir kanama.okadar mutlu oldumki soktayim inanamiyorum.23 nisan gazina gustumden bir yuk kalkti.cidden korkuldugu gibi degilmis.insallah devamida olur.ayrica cok dua ettim.kenzul ars diye bir dua var cok faziletli onu okudum bol bol.oyle motive oldum.insallah sizde yapacaksiniz.dualarimdasiniz...gelismeleri bildiririm...

tebrikler canım Allah başka skntı vermesin ...

Canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm süpersin!!!!!!!!!!!!! çok sevindim Nezaman deneme yapmayi düsünüyosun

canım denemeyi doktor ne zaman derse o zaman yapayım diyorum bi kere eşime dedim hadi deneyelim diye ama kabul etmedi o da korkuyo herhangi bir olumsuzlukta en başa dönerim diye bekliyorum bakalım artık iyice umutlandım ya inşallah bir dahaki reglime yenmiş olmak istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…