- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #102.401
Kizlar...sonunda basardimmm.oldu bitti hala inanamiyorum...bende yeni gelinim artik....suan acele yaziyorum esim bekliyoooo....optum hepinizi
sela ben seni çook seviyorum canım arkadaşım.
dua edicem inşallah.
inşallah olur bu hafta ama olmazsa da üzülme eşin sonuçları eline almadan kendine güveni gelmeyebilir.
bu hafta olmazsa diğer hafta inşallah.
dr a gitti ya gerisi çorap söküğü gibi gelir. sen hiç üzülme lütfen bitecek canım
%100 çözüm ü olan bi hastalık biliyosun
canım naptın ulaşabildin mi dr una. netten araştırdın mı hiç
Malesef ulasamiyorum.. nettende aramaya firsatm olmadi butun gun disardaydim.. smdide telden giriyorum cok yavas net..
Saliverdim neyse ne cokta umrumda. biktm artk butun olumszluklardan
kızlar eşim doktora gitti nihayet. tahlil vermişler onlara göre değerlendirelim demiş doktor. çok şükür bugünleri de gördüm. kayraozlem senin istediğini yaptırma teorin işe yaradı galiba :)) ya da canına tak etti artık dayanamadı. ben hala regl olamadım, yarın da olmazsam yine deneme yapmayı düşünüyoruz. doğal ortam yaratabilirsem belki yarın yenerim kızlar. çok gerginim gerçi, bu sefer olmazsa benden olmayabilir diye endişeliyim. gerginlik nedeniyle egzersiz de yapmadım hafta boyu. ama yarın ritüelleri yapıcam tabi, allah bu sefer muvaffak etsin her ikimizi de. inşallah ikimiz de aynı anda iyi oluruz da bu kabus yarın sona erer. dualarınıza ihtiyacım var, lütfen eksik etmeyin. regl olmazsam denemem başarılı geçsin artık.
çok uzarsa doktora mutlaka git. geçmiş olsun tekrar. olumsuz düşünme lütfen.
ben çıkıyorum, herkese iyi geceler.
canım ben (sözde) tedavi olurken en büyük aparatı doktor yerleştirdiğinde kanamam oldu(kızlık zarım yırtıldı) eve gittim,o gün ertesi gün hafif hafif kan geldi, sonra senin bahsettiğin gibi kahverengi geldi bi iki gün de, önceden yazdıklarını kaçırmış olabilirim kan gelmişmiydi kahverengi akıntı öncesi? çalışırken zar yırtılmıştır belki? benim sancımda olmuştu mesela..
tebrıkler canımm basarı hıkayenı 4 gözle beklıyoruzzzzzzKizlar...sonunda basardimmm.oldu bitti hala inanamiyorum...bende yeni gelinim artik....suan acele yaziyorum esim bekliyoooo....optum hepinizi
kızlar eşim doktora gitti nihayet. tahlil vermişler onlara göre değerlendirelim demiş doktor. çok şükür bugünleri de gördüm. kayraozlem senin istediğini yaptırma teorin işe yaradı galiba :)) ya da canına tak etti artık dayanamadı. ben hala regl olamadım, yarın da olmazsam yine deneme yapmayı düşünüyoruz. doğal ortam yaratabilirsem belki yarın yenerim kızlar. çok gerginim gerçi, bu sefer olmazsa benden olmayabilir diye endişeliyim. gerginlik nedeniyle egzersiz de yapmadım hafta boyu. ama yarın ritüelleri yapıcam tabi, allah bu sefer muvaffak etsin her ikimizi de. inşallah ikimiz de aynı anda iyi oluruz da bu kabus yarın sona erer. dualarınıza ihtiyacım var, lütfen eksik etmeyin. regl olmazsam denemem başarılı geçsin artık.
msn actım senle ve selayla görüşeyım dıye ama yoksun balım .. bunlar geçiş dönemlerı .. her sıkıntının bır ferah kapısı vardırCanim moralim cok bozuk esimle tartistk.. kapattm kendimi odaya. ksra bakma snra dertleselim mutlaka..
msn actım senle ve selayla görüşeyım dıye ama yoksun balım .. bunlar geçiş dönemlerı .. her sıkıntının bır ferah kapısı vardır
yetekrı dermansız dert olmasın
Tebrik ederm Allah baska dert vermesn :)
Bu hafta gideyim diyorum ama tedirginim nasıl yapılıyor muayene ne kadar sürüyor acaba lütfen bana yardımcı olun rahatlamak ve bir an önce gitmek istiyorum sonra da egzersizlere başlarım ne biçim dertmiş bu ya
Kizlar okadar zor olmadi zaten bir kismini alabiliyodum.yine jastim ama cok fazla degil o gurisi gecince sizim gecti cok hafif bir agri sonra cok az bir kanama.okadar mutlu oldumki soktayim inanamiyorum.23 nisan gazina gustumden bir yuk kalkti.cidden korkuldugu gibi degilmis.insallah devamida olur.ayrica cok dua ettim.kenzul ars diye bir dua var cok faziletli onu okudum bol bol.oyle motive oldum.insallah sizde yapacaksiniz.dualarimdasiniz...gelismeleri bildiririm...
Canimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm süpersin!!!!!!!!!!!!! çok sevindim Nezaman deneme yapmayi düsünüyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?