- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #102.421
Merhaba kizlar.. Ben bu durumdan hiçbsy anlamadim gitti yahuuRegl olmus olsaydi bgn tam kirmizi gelmesi gerekirdi.. ama hala koyu kahve renginde akinti var.. Doktoru arayipta soramadim off
Ne bu delircem..
kızlar eşim doktora gitti nihayet. tahlil vermişler onlara göre değerlendirelim demiş doktor. çok şükür bugünleri de gördüm. kayraozlem senin istediğini yaptırma teorin işe yaradı galiba :)) ya da canına tak etti artık dayanamadı. ben hala regl olamadım, yarın da olmazsam yine deneme yapmayı düşünüyoruz. doğal ortam yaratabilirsem belki yarın yenerim kızlar. çok gerginim gerçi, bu sefer olmazsa benden olmayabilir diye endişeliyim. gerginlik nedeniyle egzersiz de yapmadım hafta boyu. ama yarın ritüelleri yapıcam tabi, allah bu sefer muvaffak etsin her ikimizi de. inşallah ikimiz de aynı anda iyi oluruz da bu kabus yarın sona erer. dualarınıza ihtiyacım var, lütfen eksik etmeyin. regl olmazsam denemem başarılı geçsin artık.
Kizlar okadar zor olmadi zaten bir kismini alabiliyodum.yine jastim ama cok fazla degil o gurisi gecince sizim gecti cok hafif bir agri sonra cok az bir kanama.okadar mutlu oldumki soktayim inanamiyorum.23 nisan gazina gustumden bir yuk kalkti.cidden korkuldugu gibi degilmis.insallah devamida olur.ayrica cok dua ettim.kenzul ars diye bir dua var cok faziletli onu okudum bol bol.oyle motive oldum.insallah sizde yapacaksiniz.dualarimdasiniz...gelismeleri bildiririm...
kızlık zarı kanaması nasıl olur?
Genellikle ilk ilişki veya vajina içine cisim sokulması sırasında, kızlık zarı yırtılması sonucunda bir miktar kanama meydana getirir. Kızlık zarı kanamasının genelde rengi hafif pembemsidir.
Kızlık zarı kanaması ilk gece (ilk ilişki) sonrasında hemen oluşabileceği gibi, ilişkiden bir kaç saat sonrasında da olabilir. Gecikmeli olarak gelen kanın rengi genelde kahverengi veya sihaya yakındır.
Kızlık zarı türlerine kişiden kişiye miktarı azdan çoğa doğru değişen şekilde kanamalar meydana gelebilir.
hera kadın sağlıgının sitesinde yazıyordu..daha sonra gelen renk kahverengi olabiliyormus..
canım denemeyi doktor ne zaman derse o zaman yapayım diyorum bi kere eşime dedim hadi deneyelim diye ama kabul etmedi o da korkuyo herhangi bir olumsuzlukta en başa dönerim diye bekliyorum bakalım artık iyice umutlandım ya inşallah bir dahaki reglime yenmiş olmak istiyorum...
canım çok fazla takma kafana bence de zorladığımız için oluyo böyle olumsuzluklar... geçer 1-2 güne sen de başlarsın egzersizlerine..
Hadi ya ozaman kizlik zarini zedeledigim icinmi geliyo kac gundur bukadar surmesi tuhaf deglmi..
Bu yaziyi paylastgn icin ayrica tskr ederm icim rahatladi biraz :)
rica ederim..ben biraz evhamlı oldgm için merak ettm baktm hemen :)) için rahatladıysa ne mutlu bana..
bu arada ben regl sonrası deneme yaptm ama bu sefer hiç olmadı eşim normalde cok anlayıslıdır hep beni teselli ederdi ama bu sefer cok sinirlendi..yastgını alıp diğer oda da yattı..sabaha kadar uyumadm..benm ne kadar üzüldüğümü bildiğ halde ilk defa böyle davrandı artık 1 seneyi gecti nereye kadar böyle sürecek dedi ben elimden geldiğince sana anlayıslı davranyorum ama sen hiç yardmcı olmyrsn dedi ve gitti..moralim cok bozuk..hiç cesaretm kalmadı sürekli okyrm kendimi motive etmeye calsıyorum ama yok olmyr..ne yapıcam bilemez haldeyim..bu hafta bir kadın doğum doktoruna gitmeyi düsünüyorum en azından ne durumdayım bir öğreneyim..
Canim ins hayirlisi olsun.. ben basaracagina inaniyorum bak esinde destek cikiyo anlayisli davraniyo bu cok guzel bsy.. ins bitcek bidahaki regline cnm
Canim veracroft bi yazi paylasti tam anlattigi gibi bence kizlik zarini zedeledigim icin boyle oldu ins bgn daha gelmezde baslarm artk egzersizlere.. yoksa egzersze baslamakta zorlancam cunku tedirgin etti beni kac gundur su kanama
rica ederim..ben biraz evhamlı oldgm için merak ettm baktm hemen :)) için rahatladıysa ne mutlu bana..
bu arada ben regl sonrası deneme yaptm ama bu sefer hiç olmadı eşim normalde cok anlayıslıdır hep beni teselli ederdi ama bu sefer cok sinirlendi..yastgını alıp diğer oda da yattı..sabaha kadar uyumadm..benm ne kadar üzüldüğümü bildiğ halde ilk defa böyle davrandı artık 1 seneyi gecti nereye kadar böyle sürecek dedi ben elimden geldiğince sana anlayıslı davranyorum ama sen hiç yardmcı olmyrsn dedi ve gitti..moralim cok bozuk..hiç cesaretm kalmadı sürekli okyrm kendimi motive etmeye calsıyorum ama yok olmyr..ne yapıcam bilemez haldeyim..bu hafta bir kadın doğum doktoruna gitmeyi düsünüyorum en azından ne durumdayım bir öğreneyim..
canım hiç tedirgin olma olabilecek şeyler bunlar bende de olmuştu ben de ara vermiştim bitince hemen başlarsınben de bugün parmakla çalışmaya çalıştım sabah kastım kendimi bayağı yaaa ben alışmışım akşam egzersiz yapmaya sanırım sabah kahvaltı bile yapmadan çalışıyım dedm olmadı akşama yapıcam artık..
Sende kac gun surmustu? Oyle yapcam canim baska carem yok..
Bende sabahlari daha rahat oluyo egzersiz.. aksam karanlik beni tedirgin ediyoozaman aksama calisirsin cnm ins umdugundan iyi gecer
Hehe bende bakacaktim netten ne olduguna ama firsatim olmadi hic..
Canim cok zor biliyorum bunalms oda.. hic uzulme hatasini anlicaktir.. sen elinden geleni yapiyosun sonucta.. hangi asamadasinki sen? ins en yakin zamanda hersey yoluna girer canim
allah şifasını versin canım, inşallah sıkıntısız geçer..
Kizlar...sonunda basardimmm.oldu bitti hala inanamiyorum...bende yeni gelinim artik....suan acele yaziyorum esim bekliyoooo....optum hepinizi
Kizlar...sonunda basardimmm.oldu bitti hala inanamiyorum...bende yeni gelinim artik....suan acele yaziyorum esim bekliyoooo....optum hepinizi
Sabah ve aksam orta parmagimla calistim sabah calistgimda bsy olmadi aksam orta parmagimi cikardigimda 1 - 2 damla tam kirmizi geldi cok cok az ama.. gecede ayni sekilde bi iki damla cok az tam kirmizi.. ertesi gun kahverengi baya bildiign akinti 2-3 gundur boyle.. regl olcam zannediyodum (ki reglim biteli daha bi bucuk hafta fln oldu) ama regl de degil bilmiyorum.. boyle iste.. kizlik zarindansa bukadar akinti yapmasi normalmiiki ki kirmizida degl kahvrengi acaip bi renk pf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?