Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba kizlar.. Ben bu durumdan hiçbsy anlamadim gitti yahuu Regl olmus olsaydi bgn tam kirmizi gelmesi gerekirdi.. ama hala koyu kahve renginde akinti var.. Doktoru arayipta soramadim off
Ne bu delircem..

canım çok fazla takma kafana bence de zorladığımız için oluyo böyle olumsuzluklar... geçer 1-2 güne sen de başlarsın egzersizlerine..

selacım canım dualarım seninle inşallah yenersin bu denemenizde Allah yardımcın olsun

tebrikler darısı basımıza ins :)) sen kayganlastırıcı kullandnmı ?

kızlık zarı kanaması nasıl olur?
Genellikle ilk ilişki veya vajina içine cisim sokulması sırasında, kızlık zarı yırtılması sonucunda bir miktar kanama meydana getirir. Kızlık zarı kanamasının genelde rengi hafif pembemsidir.

Kızlık zarı kanaması ilk gece (ilk ilişki) sonrasında hemen oluşabileceği gibi, ilişkiden bir kaç saat sonrasında da olabilir. Gecikmeli olarak gelen kanın rengi genelde kahverengi veya sihaya yakındır.

Kızlık zarı türlerine kişiden kişiye miktarı azdan çoğa doğru değişen şekilde kanamalar meydana gelebilir.

hera kadın sağlıgının sitesinde yazıyordu..daha sonra gelen renk kahverengi olabiliyormus..

Hadi ya ozaman kizlik zarini zedeledigim icinmi geliyo kac gundur bukadar surmesi tuhaf deglmi..
Bu yaziyi paylastgn icin ayrica tskr ederm icim rahatladi biraz :)

Canim ins hayirlisi olsun.. ben basaracagina inaniyorum bak esinde destek cikiyo anlayisli davraniyo bu cok guzel bsy.. ins bitcek bidahaki regline cnm

canım çok fazla takma kafana bence de zorladığımız için oluyo böyle olumsuzluklar... geçer 1-2 güne sen de başlarsın egzersizlerine..

Canim veracroft bi yazi paylasti tam anlattigi gibi bence kizlik zarini zedeledigim icin boyle oldu ins bgn daha gelmezde baslarm artk egzersizlere.. yoksa egzersze baslamakta zorlancam cunku tedirgin etti beni kac gundur su kanama

Herkese guzel bir pazar gunu diliyorum insallah bgn bi suru gelin cikar:) pek yogunluk yok h.sonu forumda:) bende bgn 3.denememi yapicam insallah olur bu sefer:) gorusuruz kizlar:)

Hadi ya ozaman kizlik zarini zedeledigim icinmi geliyo kac gundur bukadar surmesi tuhaf deglmi..
Bu yaziyi paylastgn icin ayrica tskr ederm icim rahatladi biraz :)

rica ederim..ben biraz evhamlı oldgm için merak ettm baktm hemen :)) için rahatladıysa ne mutlu bana..

bu arada ben regl sonrası deneme yaptm ama bu sefer hiç olmadı eşim normalde cok anlayıslıdır hep beni teselli ederdi ama bu sefer cok sinirlendi..yastgını alıp diğer oda da yattı..sabaha kadar uyumadm..benm ne kadar üzüldüğümü bildiğ halde ilk defa böyle davrandı artık 1 seneyi gecti nereye kadar böyle sürecek dedi ben elimden geldiğince sana anlayıslı davranyorum ama sen hiç yardmcı olmyrsn dedi ve gitti..moralim cok bozuk..hiç cesaretm kalmadı sürekli okyrm kendimi motive etmeye calsıyorum ama yok olmyr..ne yapıcam bilemez haldeyim..bu hafta bir kadın doğum doktoruna gitmeyi düsünüyorum en azından ne durumdayım bir öğreneyim..

Son düzenleme:

canım sen hangi aşamadaydın...

canım hiç tedirgin olma olabilecek şeyler bunlar bende de olmuştu ben de ara vermiştim bitince hemen başlarsın ben de bugün parmakla çalışmaya çalıştım sabah kastım kendimi bayağı yaaa ben alışmışım akşam egzersiz yapmaya sanırım sabah kahvaltı bile yapmadan çalışıyım dedm olmadı akşama yapıcam artık..

Hehe bende bakacaktim netten ne olduguna ama firsatim olmadi hic..

Canim cok zor biliyorum bunalms oda.. hic uzulme hatasini anlicaktir.. sen elinden geleni yapiyosun sonucta.. hangi asamadasinki sen? ins en yakin zamanda hersey yoluna girer canim

Son düzenleme:

Sende kac gun surmustu? Oyle yapcam canim baska carem yok..

Bende sabahlari daha rahat oluyo egzersiz.. aksam karanlik beni tedirgin ediyo ozaman aksama calisirsin cnm ins umdugundan iyi gecer

Hehe bende bakacaktim netten ne olduguna ama firsatim olmadi hic..

Canim cok zor biliyorum bunalms oda.. hic uzulme hatasini anlicaktir.. sen elinden geleni yapiyosun sonucta.. hangi asamadasinki sen? ins en yakin zamanda hersey yoluna girer canim

ben onun da artık zor durumda oldugunu biliyorum ama ben de cok caresisizm ( artık ne yapıcam bilmiyorum..sanırım burdaki en vahim durum benm ki (

canım belki biraz yırtıldı o sırada kan geldi, sonrasında bi iki gün kahverengi zaten gelir, bide akıntın varsa ona karışıp gelince çok gelmiş gibi olmuştur..hala devam ediyosa bi doktora göster istersen için rahat etmiş olur

canım hiç canını sıkma,moralini bozma..bizim canımız hep sıkkın oluyo yada yapamadığımızda oturup ağlıyoruz, onlar hiçbişi yapamıyo, bizim üzülmemizede üzülüyolar, canı sıkkındır,kafası bozuktur belki o gün ondan öyle yapmıştır...bu konuda gelir gönlünü alır bence..sıkma canını hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…