- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #102.441
3 yada 4 gün diye hatırlıyorum canım.. iyi geçer inşallah canım ya..
ben onun da artık zor durumda oldugunu biliyorum ama ben de cok caresisizm( artık ne yapıcam bilmiyorum..sanırım burdaki en vahim durum benm ki (
canım belki biraz yırtıldı o sırada kan geldi, sonrasında bi iki gün kahverengi zaten gelir, bide akıntın varsa ona karışıp gelince çok gelmiş gibi olmuştur..hala devam ediyosa bi doktora göster istersen için rahat etmiş olur
Acaba bidahaki egzersizdede olurmu yaa uf.. halbuki bsy hissetmedm elimle egzersiz yaparken.. yarinda devam ederse gidicem mecbur cnm
canım reglin yakınmı
Forum yine cok sakin ya kimse yok:) ben daha 3.denememi yapmadim korkuom sanki biraz :S napcam yaa:S
23 nisan, yarismanin son günü. Bir de tatilse ooo denemelerle ugarsiyorlardir hihihi.
1 kere yaptin, 2 kere yaptin. 3. niye yapamayasin? Tesadüfen de yapmis degilsin bunlari. Bilincle farkindalikla yaptin. 3. 4. 5. 765. 124765. de yapacaksin.
Aynen herkes deneme yapio heralde yarisma bitmeden yenmek icin:) sagol canim insallah yapabilirim yaa:) daha bu haftalik gelinim bende:) se. Ne asamadasin 6bucuk cm mi calistin en son? :)
tebrikler canimmmmmm gözün aydınnnnnnnnn simdi esini bekletme ama sonra gelip basari hikayeni yazzzz Allah im baska dert sıkıntı göstermesin insallahhh...
Tatlimmmmmm naptin haber bekliyorum senden heycan doruktaaaaaaa ins basarmisinizdirolmadiysada zafer yakin hissediyorummmm
bende bu akşam deniyeceğim ,bizimki hazırlan dedi :)))
sabahtan beri bahar temziliğine giriştim ,sadece bir odayı temizledim ,kışlıkları kaldırdım :)))))artık lahana gibi olmıcazzz,ama geberiyorum ,ama bu akşam yapıcam ,akşam bi duş :)))
1-duş yapıcam.
2-kuiflex kas gevşelticisi
3-kovada vazalin döküp beklemek :)))
4-mumlu egzersizler
5-bla bla blaaaaa:))))
halim kalırsa yapıcaz,:)))
denemedik kuzum :))) eşim istekliydi ama ben ölü gibiydim. karnım ve belim ağrıyo kaç gündür. regl olacam diye denemek istemedim. bugün de karnım ağrıyor ama hala olmadı, bekliyoruz bakalım, ilaç bile içtim. bu regl geçsin, sonrasında kesin olacak galiba. eşim iyice kendine geldi :))) nazar değmesin, tü tü tüüü
Canim Allah nazarlardan saklasinnnnnnseni boyle azimli ve olumlu gormek cok guzl ins gecsn reglin olcak ins cnmm
evet elvan, çok az kaldı galiba, hissediyorum.
naptın sen iyileştin mi?? eşinle aran düzelmiştir inşallah.
Insallah canim :)
Kanama azaldi bgn yarn biter tahminim.. esime gelince duzeliyo gbi ama kirgnm hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?