Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben onun da artık zor durumda oldugunu biliyorum ama ben de cok caresisizm ( artık ne yapıcam bilmiyorum..sanırım burdaki en vahim durum benm ki (

Canim Allah yardimciniz olsun.. Cesaretlen biraz olumsuz dusuncelerini bi kenarda birak canm ne en vahimi.. Allah bilir daha beterleri vardir bilmedigimiz.. Sabirli ol bol bol egzrersiz yap her firsatta cnm

Acaba bidahaki egzersizdede olurmu yaa uf.. halbuki bsy hissetmedm elimle egzersiz yaparken.. yarinda devam ederse gidicem mecbur cnm

ne güzel gelismeler olmus. amid seni cok cok tebrik ederim , ve sela1 senin icin de cok ama coook sevindim. "mezuniyet diplomasi" artik bir tik ötede.

bense 4 gündür mehteranlik üzerine tez yaziyorum. 3 gündür kücük dilatörle dahi cebellesiyorum. pazar günü 6.5 cmyi alabildim gene. kalan 3 gün hicbir halt edemedim. 1 adim ileri, 3 adim geri. bitmez bu böyle. enfeksiyonsuz bir üsütme vb. tarzi birsey gecirmis olabilirim, mümkün müdür? patiler, ciciler üsümüs olabilir mi? ya da bu kadar etkiler mi? cok moralim bozuldu, ama bugün minik boy da olsa alabilince biraz rahatladim. bilmem lazim niye böyle oldu, benzer bir deneyimi olan var mi?

ben de duvak taktim =). benim ilk gecemi zehir eden birinci neden gelin basiydi. o yüzden tel tokasiz bir model sectim.

Forum yine cok sakin ya kimse yok:) ben daha 3.denememi yapmadim korkuom sanki biraz :S napcam yaa:S

23 nisan, yarismanin son günü. Bir de tatilse ooo denemelerle ugarsiyorlardir hihihi.

1 kere yaptin, 2 kere yaptin. 3. niye yapamayasin? Tesadüfen de yapmis degilsin bunlari. Bilincle farkindalikla yaptin. 3. 4. 5. 765. 124765. de yapacaksin.

Aynen herkes deneme yapio heralde yarisma bitmeden yenmek icin:) sagol canim insallah yapabilirim yaa:) daha bu haftalik gelinim bende:) se. Ne asamadasin 6bucuk cm mi calistin en son? :)

Aynen herkes deneme yapio heralde yarisma bitmeden yenmek icin:) sagol canim insallah yapabilirim yaa:) daha bu haftalik gelinim bende:) se. Ne asamadasin 6bucuk cm mi calistin en son? :)

evet =(, 9cmyi sorunsuz alabiliyordum ama nedense geriledim. 3 gün boyunca günde iki saat egsersiz yaptim ama 1-2 cm disinda alamadim. pazar günü 6.5cm kalinligi 8cm uzunlukta yana yana alabildim.

taze gelin, en zorunu yaptin. olumlu kosulla kendini. üstat melekler gelince rahatlatirlar seni zaten.

tebrikler canimmmmmm gözün aydınnnnnnnnn simdi esini bekletme ama sonra gelip basari hikayeni yazzzz Allah im baska dert sıkıntı göstermesin insallahhh...

Kizlar hepinize cok tesekkur ederim desteginiz ve tebrikeriniz icin.yarisnanin3.su oldum heralde.ama benim adim yeni gelin amid diye renkli yazilmadi cok kirildim.2.denemede biraz kadtim engelledim yine biraz kan geldi.kizardi tahris oldu heralde.yeni yenenler sizde de olmusmutdu kasilmalar.giriste cok sizim oluyoo ne yapmaliyim.cok mutluyum yinede

Tatlimmmmmm naptin haber bekliyorum senden heycan doruktaaaaaaa ins basarmisinizdir olmadiysada zafer yakin hissediyorummmm

denemedik kuzum :))) eşim istekliydi ama ben ölü gibiydim. karnım ve belim ağrıyo kaç gündür. regl olacam diye denemek istemedim. bugün de karnım ağrıyor ama hala olmadı, bekliyoruz bakalım, ilaç bile içtim. bu regl geçsin, sonrasında kesin olacak galiba. eşim iyice kendine geldi :))) nazar değmesin, tü tü tüüü

bende bu akşam deniyeceğim ,bizimki hazırlan dedi :)))
sabahtan beri bahar temziliğine giriştim ,sadece bir odayı temizledim ,kışlıkları kaldırdım :)))))artık lahana gibi olmıcazzz,ama geberiyorum ,ama bu akşam yapıcam ,akşam bi duş :)))
1-duş yapıcam.
2-kuiflex kas gevşelticisi
3-kovada vazalin döküp beklemek :)))
4-mumlu egzersizler
5-bla bla blaaaaa:))))
halim kalırsa yapıcaz,:)))

bende bu akşam deniyeceğim ,bizimki hazırlan dedi :)))
sabahtan beri bahar temziliğine giriştim ,sadece bir odayı temizledim ,kışlıkları kaldırdım :)))))artık lahana gibi olmıcazzz,ama geberiyorum ,ama bu akşam yapıcam ,akşam bi duş :)))
1-duş yapıcam.
2-kuiflex kas gevşelticisi
3-kovada vazalin döküp beklemek :)))
4-mumlu egzersizler
5-bla bla blaaaaa:))))
halim kalırsa yapıcaz,:)))

iyi sanslar, gerci sansa ihtiyacin yok. hersey hazir, sen hazirsin. cooook güzel bir deneyim olsun, hemencik buraya gelip bitti, basardim yaz insallah.

Canim Allah nazarlardan saklasinnnnnn seni boyle azimli ve olumlu gormek cok guzl ins gecsn reglin olcak ins cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…