Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

memleketten kardeşlerim gelmişti canım fırsat bulup giremedim tebrik ederim, sık sık yapmaya çalış yakında sorun kalmaz alışma süreci var biraz.

benm dünkü egzersizler hiç güzel gitmemişti bugün de hiç canım istemiyor yaa... elvancım inşallah geçer kanaman başlarsın egzersizlerine ben senle motive oluyorum yaaa belit bak söz isteriz biz de yenince istiyoruz yıldızlı yıldızlı isimlerimizin yazılmasını

Allah seni iyi etsin emiiiii tembelllllllll Bak yarin baslayalim birlikte tamam bence yarin biter bgn çok az geldi.. Forum çok sessizdi bikaç gündür belkide ondan geriledin yarin kaçmak yok tamam

memleketten kardeşlerim gelmişti canım fırsat bulup giremedim tebrik ederim, sık sık yapmaya çalış yakında sorun kalmaz alışma süreci var biraz.

Canim ya oldu ama2.de kastim tam olamadi kizardi..bidaha kanamam oldu.nolucak bu boylee ne yapmam lazim...yine yapamazsam ya1kere oldu ama sadece giriste sizim oldu...

Mrb kizlar. Ben bu dertle 6 ay savastim. Inanilmaz kasiliyordum. Esim cokkk anlayisli biri beni hic uzmedi hep destekcimdi. Bir kere yenmek icin es destegi sart! Doktora gitsek diye dusunuyorduk. Ama benm cekincelerim vardi. Bir kere problemi gozunzde buyutmeyin. Cunku gozde buyudukce daha da buyuyor sorun. Ben kendi kendime savastim. Doktra fln gitmedim. Kayganlastirici jel aldik. Oncesinde de herkes yapior ben de yapabilirim die bir sure gazladim. Jelssayesinde o buyuk sorun cozuldu. Aciyi soruyorsaniz hice yakin.hic kafamda buyuttugum gibi deilmis. Kendinizle, vucudunuzla barisin. Ve eger olmuyorsa sarilarak uyuyun. Gecelerce sarilarak uyuduk aramizdaki duygusal paylasimi arttirdik super oldu:). Insallah bu derdi ceken herkes kurtulur. Iyi geceler!

Allah seni iyi etsin emiiiii tembelllllllll Bak yarin baslayalim birlikte tamam bence yarin biter bgn çok az geldi.. Forum çok sessizdi bikaç gündür belkide ondan geriledin yarin kaçmak yok tamam

bugün yapmam lazım yarın doktora gidicem bugün yapmadığımı görürse ilerletmez valla bakalım heyecanlıyım acaba yarın hangi aşamaya geçicem.. yarın ikimizde büüüüyyyüüük bir istekle başlayalım bugün zoraki yapıcam artık valla elvan nerdeyse ben yenmeden sakın yenme diye yalvarcam sana sen benm enbüyük motivasyon kaynağım oldun en iyisi biz aynı anda yenelim

Ozaman egzersize uç tatlim
Anaaaaaa ben ne ara senin en büyük motivasyon kaynagin oldum Kiz sen hangi asamadasin ben hangi asamadayim Senden önce yenememki zaten Benden böyle bi ilham aldigini bilmiyodum ozaman yarin son gaz egzersiz yapayimda gaza getirim seniiiiiii bakarsin yarin iki parmaga geçerim heeee Yaparmiyim yaparim Allahin izniyle Hadi ben sana yetismeden sen uç

arkadaşlar siteye yeni üye oldum bende 7 yıldır vajinismus sorunu yaşıyorum lütfen bana yardımcı olun

merhaba, hosgeldin. iyi ki geldin. üzülme, burada hep beraber yeneriz insallah. genelde ilk sayfalari okuman öneriliyor. durumunu bilemiyorum, hic egzersiz yaptin mi? ne asamadasin? bakabiliyor musun, dokunabiliyor musun?

hoşbulduk canlarım daha önce hiç egzersiz yapmadım benim sorunum şu zara kadar gidiyoruz ama ondan sonrası maalesef olmuyor çok acıyor ilerleyemiyoruz

hoşbulduk canlarım daha önce hiç egzersiz yapmadım benim sorunum şu zara kadar gidiyoruz ama ondan sonrası maalesef olmuyor çok acıyor ilerleyemiyoruz

zari hissetmek? nasil mümkündür bilmiyorum ama egzersiz yaparak onun esnek yapisini algilayabilirsin. bu durumda sadece penisin basini aliyorsun sanirim ve büyük ihtimalle kastigin yeri de zar zannediyor olabilirsin, cünkü aci hissi sadece kasmayla mümkün. onu da bilissel bir sekilde zara bagliyorsun diye tahmin ediyorum, cünkü yapi olarak agri, aci vb. icin sinir yok ki. ben egzersiz yapiyorum nerdedir hissetmiyorum. sonucta o bir halka. cup diye geciyorum icinden. varligi yoklugu bir. egzersizle gevsemeyi kasmayi deneyimlersen, cok cabuk halledersin. bu konuda deneyimli olanlar mutlaka sana daha dogru bir yol göstericektir ama sanirim anatomik yapiyi biraz calissan, bilissel kismini halledersin =))), geriye davranissal kisim kalir, onu da burada beraber egzersizlerle adim adim hallederiz. her adiminda her sorunda yaninda biten melekler var burda.

canım verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim benim anlattığım olay şu ben o zarı gerçekten hissediyorum oraya kadar geliyor ve aradaki o duvarı aşamıyoruz onun haricinde kasılma kesinlikle yok acıdığı zaman direk bırakıyoruz offffffff neler yaptım neler olmadı delireceğim doktora da gitmek istemiyorum

oncelikle hosgeldin canimm.. zar konusunda korkmana gerek yok.. o yere gelince kendini kasmasan p..s kayip gider.. kayganlastirici kullaniyormusun? ben daha yeneli 1hafta oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…