- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #102.461
umarım düzelecek bir şeydir. kırgınlıklar zor geçiyor ama sonuçta geçiyor her şey. sabret...
iyileşmene sevindim, umarım kanaman biter bir an önce.
Kizlar hepinize cok tesekkur ederim desteginiz ve tebrikeriniz icin.yarisnanin3.su oldum heralde.ama benim adim yeni gelin amid diye renkli yazilmadi cok kirildim.2.denemede biraz kadtim engelledim yine biraz kan geldi.kizardi tahris oldu heralde.yeni yenenler sizde de olmusmutdu kasilmalar.giriste cok sizim oluyoo ne yapmaliyim.cok mutluyum yinede
benm dünkü egzersizler hiç güzel gitmemişti bugün de hiç canım istemiyor yaa... elvancım inşallah geçer kanaman başlarsın egzersizlerine ben senle motive oluyorum yaaabelit bak söz isteriz biz de yenince istiyoruz yıldızlı yıldızlı isimlerimizin yazılmasını
memleketten kardeşlerim gelmişti canım fırsat bulup giremedim tebrik ederim, sık sık yapmaya çalış yakında sorun kalmaz alışma süreci var biraz.
Allah seni iyi etsin emiiiii tembelllllllll Bak yarin baslayalim birlikte tamam bence yarin biter bgn çok az geldi.. Forum çok sessizdi bikaç gündür belkide ondan geriledin yarin kaçmak yok tamam
bugün yapmam lazım yarın doktora gidicem bugün yapmadığımı görürse ilerletmez valla bakalım heyecanlıyım acaba yarın hangi aşamaya geçicem.. yarın ikimizde büüüüyyyüüük bir istekle başlayalım bugün zoraki yapıcam artıkvalla elvan nerdeyse ben yenmeden sakın yenme diye yalvarcam sana sen benm enbüyük motivasyon kaynağım oldun en iyisi biz aynı anda yenelim
arkadaşlar siteye yeni üye oldum bende 7 yıldır vajinismus sorunu yaşıyorum lütfen bana yardımcı olun
arkadaşlar siteye yeni üye oldum bende 7 yıldır vajinismus sorunu yaşıyorum lütfen bana yardımcı olun
hoşbulduk canlarım daha önce hiç egzersiz yapmadım benim sorunum şu zara kadar gidiyoruz ama ondan sonrası maalesef olmuyor çok acıyor ilerleyemiyoruz
canım verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim benim anlattığım olay şu ben o zarı gerçekten hissediyorum oraya kadar geliyor ve aradaki o duvarı aşamıyoruz onun haricinde kasılma kesinlikle yok acıdığı zaman direk bırakıyoruz offffffff neler yaptım neler olmadı delireceğim doktora da gitmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?