Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet kullandım ama yine olmadı internette hep bununla ilgili araştırmalar yapıyorum emla kremi denedim ama oda işe yaramadı

ben bu akşam denicektik ama olmadı,eşim uyuyudu,benide uyku tutmadı,başka nedenlerden dolayı yatakta döndüm durdum,dönerkende uykum kaçtı,kendi kendime kurdum :)
emla bi işe yaramadı bende ,zaten p...s dik tutmuyor,onuda etkiliyor:)))
ilk önce dr :)sonra bikitap:)
sonra egzersizler ayna vsvsv :)))

en son hangi asamadaydin egzersiz de? :) bizde bgn 3.denememizi yapcaktik ama esim yorgundu yatti bende burda takiliom isteee

sey, duvar diye bahsettigin sey ya kasinca ortaya cikiyor, ya da giristen sonra hafif egim var o olabilir. (ben de yeni kesfettim cok bildigimden degil). ama penis egim megim tanimadan gidebiliyor onu, tasarim o sekilde. kasmadigini da söyledigine göre septali mi diye doktora görünmen gerekir. hii bir kac dakikanin yaninda yillar ne ki?

3 deneme yapıcaktım ama adam uyuydu ya2 si yarım ,3 yine yarım ,tam penis girişi olmadı ,çünkü ben hazır olana kadar zaman gçiyor yatakta,yok öyle mi böyle mi derken :))))öyle yarım yarım oldu :)))
deneyem zaten hafta içi pek olmuyor..pazar fulll

parmakta aşağı doğru eğim var ,ama parmak ,kemikli..
p...s bildiğin et,ne kadar sertleşsede yumuşak hemen kıvrılıyr,ama o kavis var,kastığında p..s tede anlıyorsun

hea sende yendin yanii sevindimm canimm.. bende 3.denememi yapmistim gecen de ama olmadi sonrada bida deneyemedik yarin insallah denicez.. olabilior yaa bizde cok ugrastik ama p..s bi türlü girmedii.. ama girdikten sonrada cok kolay ilerliyor dimeee :)

benim hazırlnmam çok uzun sürüyorrr,egzersizisz deneyemiyorum ,ama yarım yapabiliyorum,ama yanma oldu ,ilk 3ünde ama acı yok,zaten girişte hiç acı yanma yok,korktuğum kadar küçük yada acı,ooffff ölücem olmuyor:)))
cup diyor yerleşiyor,zaten kendi kendime sayıklıyorum :)eşim panikliyor ben sürekli,sinir ucu yok,sinir ucu yok,en sonunda olucak,en son olucakkkk:)))diyee ,bunada şükür ama :)))

hmm ne guzel yavas yavas alisiriz insallah boylece:) bende yarin denemek icin sabirsizlaniyorummm... :) git gel nasil yapiosunuz hizli mi yavasmii :)

arkadaşlar siteye yeni üye oldum bende 7 yıldır vajinismus sorunu yaşıyorum lütfen bana yardımcı olun

canım hoşgeldin. zar vajina girişinden bir iki cm sonra halka şeklinde bi yapı arasından geçiyor.
yani zarı da takılıyosan penisin bi iki cm sini alabiliyosun o zaman demi.
bende zarı hissettiğimi düşünüyorum yada ilk 2 cm den sonra kayıp gidiyo ilk girişte zar var ona takılıyo sanıyorum :)))
bu arada sen çok kötü durumda değilmiş zaten canım önemli olan ilk giriş sen alabiliyosun
biraz daha dişini sıkıp devam etsen hiç acı olmuyo göreceksin ondan sonrası inan çok kolay kayıp gidiyo.
ben yeneli bir ay oldu hala girişlerde öyle hissediyorum oraya gelince ıkınıyorum eşime ittirmesini söylüyorum
bi kaç saniyelik bişey. bunu yapabilirsen tamamen kurtulacaksın cnm

tebrık ederım canım gozun aydın

yarısmamızın 3. AMİD:92::92::92::92::92::119::119::119::119::119::123::123::123::123::123:

deasseeb

sela1

veracoft

kemre

nurbursa

cıcekrose

trınıty GELİN OLDUUUU:123::123::123::123::123:

amid GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:

zealea

facar

aykurt

sessızcekımsesızce

yardım

el_van

papatya3459

sugar_lale85

rabisrabis

rabit GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:

tebrık ederım canım gozun aydın

yarısmamızın 3. AMİD:92::92::92::92::92::119::119::119::119::119::123::123::123::123::123:

Sagol cnm bende cok mutlu oldum desteginiz icin cok sagolun..ama2.denemede yine kastim tam olmadi cok sizim oldu ve kizardi .yine azcik kanama oldu...niye boyle oldu acabaa..3. icin1gun dinlenme istedim...

Sagol cnm bende cok mutlu oldum desteginiz icin cok sagolun..ama2.denemede yine kastim tam olmadi cok sizim oldu ve kizardi .yine azcik kanama oldu...niye boyle oldu acabaa..3. icin1gun dinlenme istedim...

canım ilk önce tebrikler
bazı sorunlardan dolayı giremedim. kırmızıya takılma bende 5. denemeye kadar oldu o çok normal. kasılabiliyorsun denemelerde benimde 5.den sonra araya adet, babamın rahatsızlığı falan girince uzun süre ara verdik son denemede azıcık kasıldım bende ama geçti hemen. şimdi ben p...sin içimdeki istemsiz hareketinden rahatsız oluyorum. aniden hareket ediyor orada duruyorum. bizde pozisyon değiştiricez bakalım ama ne zaman. daha tam alışmış değilim azcık ara verelim dedik

kızlar zar hissedilebilecek bir şey değil. bu konuda internette biraz araştırma yapın. hissetiğiniz takılma duygusu başlangıçtaki biraz eğim ve TAMAMEN sizin kaslarınız. kasmazsanız takılma da yok acı da yok. çünkü orası kasılmak için yaratılmamış.

ayselci arkadaşım, kasılmadığından bu kadar emin olmanı anlayabiliyorum. ben de öyle sanıyordum. ama eğer kasmamış olsak ilişkide bulunabiliriz, çünkü orayı istemsiz kasılma dışında geçilmez kılacak fiziksel herhangi bir şey yok. çok nadiren etli ya da septalı denen kızlık zarı olabiliyor, onu da doktor muayenesi olmadan anlamak zor. doktora gidip vajinismus yaşadığını söylersen dışardan sadece dudakları açıp, ışıkla bakarak muayene olursun. böylece fiziksel sorun var mı yok mu anlaşılır. doktordan bu kadar korkma lütfen, eğer fiziksel bir sorun varsa doktor seni bilgilendirecektir. sorun eğer psikolojikse zaten aynayla inceleyip alıştıktan sonra parmak veya kulak çöpüyle başlangıç yapabilirsin. ben de kasmadığımı sanıyordum, hatta doktor bana vajinismus değilsin bile dedi. ama parmağımı ilk yerleştirebildiğim gün bacaklarımdaki titremeyi gözümle gördüm, elimle tutmadan durduramadım. yani kasmadığını sanıyorsun ama aslında kasıyorsun. bunu parmakla anlayabildim. kendime konduramıyordum yok kasmıyorum diye ama egzersize başlayınca anladım ki bal gibi kasıyorum. zaten kasmasam ilişki olabilirdi, kendimiz dışında ilişkiyi engelleyece bir şey yok orada. umarım yardımcı olabilmişimdir.

Rabit slm.bende yeni gelin oldum.ama2. deneme tam olmadi kastim kendimi.sendede olutomu boyle seyler.cok moralim bozuldu.cok kizardi.1gun ara verdik.ama ben yine geriliyorum

Canim bende ilk yaptigmda vaji cok kizarmisti bide kasiklarim cok agrimisti kendimi kastigim icin. 2.denemeyi uc gun sonra yapmistik biz ve bu sefer bol jel surdugumuz icin kizarma olmadi kendimi rahat biraktigim icin agrida olmadi. Yalnz 3. Denemede yapamadim bi turlu girmedi p...s sonra biraktik bizde. Yani bunlarin olmasi normal canim acele etme vajiye krem sur kizarikligi gecsin sonra yaparsin gene hea olmazsada sorun etme bazen girmiorms arkadaslarda yasamis boyle bende yasadim.

Okadar mutluydumki yeniden dogdum.2.de kasinca ooo basami donuyorum oldum.bebanten surdum disida cok sizliyo cunku.ilk giriste cok sizim oldu dogal olarak kastim.esiminde morali cok bozuldu...bugun deniycez.cok istekliydim ama bole olunca yine gitti istek.halbuku ilk oldugunda gidip gelmede oldu..

Canim 1kere oldu ruya gibi geldi bana sanki yapan ben degilim simdi olmayinca uzuldum acaba bidaha olmiycakmi gibi 2.de de kanamam olunca korktumda acikcasi...boyle pisik gibi kizardi..bebanten surdum...guvenim gelmisti kendime yine gittti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…