- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #102.481
evet kullandım ama yine olmadı internette hep bununla ilgili araştırmalar yapıyorum emla kremi denedim ama oda işe yaramadı
evet kullandım ama yine olmadı internette hep bununla ilgili araştırmalar yapıyorum emla kremi denedim ama oda işe yaramadı
ben bu akşam denicektik ama olmadı,eşim uyuyudu,benide uyku tutmadı,başka nedenlerden dolayı yatakta döndüm durdum,dönerkende uykum kaçtı,kendi kendime kurdum :)
emla bi işe yaramadı bende ,zaten p...s dik tutmuyor,onuda etkiliyor:)))
ilk önce dr :)sonra bikitap:)
sonra egzersizler ayna vsvsv :)))
canım verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim benim anlattığım olay şu ben o zarı gerçekten hissediyorum oraya kadar geliyor ve aradaki o duvarı aşamıyoruz onun haricinde kasılma kesinlikle yok acıdığı zaman direk bırakıyoruz offffffff neler yaptım neler olmadı delireceğim doktora da gitmek istemiyorum
3 deneme yapıcaktım ama adam uyuydu ya2 si yarım ,3 yine yarım ,tam penis girişi olmadı ,çünkü ben hazır olana kadar zaman gçiyor yatakta,yok öyle mi böyle mi derken :))))öyle yarım yarım oldu :)))
deneyem zaten hafta içi pek olmuyor..pazar fulll
benim hazırlnmam çok uzun sürüyorrr,egzersizisz deneyemiyorum ,ama yarım yapabiliyorum,ama yanma oldu ,ilk 3ünde ama acı yok,zaten girişte hiç acı yanma yok,korktuğum kadar küçük yada acı,ooffff ölücem olmuyor:)))
cup diyor yerleşiyor,zaten kendi kendime sayıklıyorum :)eşim panikliyor ben sürekli,sinir ucu yok,sinir ucu yok,en sonunda olucak,en son olucakkkk:)))diyee ,bunada şükür ama :)))
arkadaşlar siteye yeni üye oldum bende 7 yıldır vajinismus sorunu yaşıyorum lütfen bana yardımcı olun
tebrık ederım canım gozun aydın
yarısmamızın 3. AMİD:92::92::92::92::92::119::119::119::119::119::123::123::123::123::123:
canım hoşgeldin
Sagol cnm bende cok mutlu oldum desteginiz icin cok sagolun..ama2.denemede yine kastim tam olmadi cok sizim oldu ve kizardi .yine azcik kanama oldu...niye boyle oldu acabaa..3. icin1gun dinlenme istedim...
Rabit slm.bende yeni gelin oldum.ama2. deneme tam olmadi kastim kendimi.sendede olutomu boyle seyler.cok moralim bozuldu.cok kizardi.1gun ara verdik.ama ben yine geriliyorum
canım ilk önce tebrikler
bazı sorunlardan dolayı giremedim. kırmızıya takılma bende 5. denemeye kadar oldu o çok normal. kasılabiliyorsun denemelerde benimde 5.den sonra araya adet, babamın rahatsızlığı falan girince uzun süre ara verdik son denemede azıcık kasıldım bende ama geçti hemen. şimdi ben p...sin içimdeki istemsiz hareketinden rahatsız oluyorum. aniden hareket ediyor orada duruyorum. bizde pozisyon değiştiricez bakalım ama ne zaman. daha tam alışmış değilim azcık ara verelim dedik
Canim bende ilk yaptigmda vaji cok kizarmisti bide kasiklarim cok agrimisti kendimi kastigim icin. 2.denemeyi uc gun sonra yapmistik biz ve bu sefer bol jel surdugumuz icin kizarma olmadi kendimi rahat biraktigim icin agrida olmadi. Yalnz 3. Denemede yapamadim bi turlu girmedi p...s sonra biraktik bizde. Yani bunlarin olmasi normal canim acele etme vajiye krem sur kizarikligi gecsin sonra yaparsin gene hea olmazsada sorun etme bazen girmiorms arkadaslarda yasamis boyle bende yasadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?