Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim 1kere oldu ruya gibi geldi bana sanki yapan ben degilim simdi olmayinca uzuldum acaba bidaha olmiycakmi gibi 2.de de kanamam olunca korktumda acikcasi...boyle pisik gibi kizardi..bebanten surdum...guvenim gelmisti kendime yine gittti...

Canim 1kere oldu ruya gibi geldi bana sanki yapan ben degilim simdi olmayinca uzuldum acaba bidaha olmiycakmi gibi 2.de de kanamam olunca korktumda acikcasi...boyle pisik gibi kizardi..bebanten surdum...guvenim gelmisti kendime yine gittti...

biliom canimm bende birinci ve ikinci denemede yapabildim cok guzeldi hersey 3.deneme de yapamayinca benimde moralim bozuldu.. bi kac gün ara verdik bugun de yapmak icin sabirsizlaniorum cunku iki gün sonra regl olcam insallah o yuzden yapmak istiorum araya bi hafta daha girmesin diyee.. bende kanama olmadi hic sende dert etme gecer insallah.. ama kızarıklık fenaydı benimkide krem sürdüm kac gün.. o yuzden acele etme kremini sür kızarliklik iyice gecsin ondan sonra denersiniz gene olur insallah.. kendine güvenin gitmesin bi kez yapabildin bundan sonra hep yapabilirsin.. bende kendime boyle söylüyorumm..

selam akadaşlar,başaranları görünce çok seviniyorum.....tebrik ediyorum.umarım birgün bende başardım diye yazarım.nasıl yendiklerini anlatırlarsa çok sevinirim.bende egzersizlere başladım ama regl şimdi ara vermek zorunda kaldım.lütfen banada yardımcı olun.....

hosgeldin canim.. ne kadarlik evlisin? once bi doktora göründün mü fiziksel bi sorun varmi diye? ben 15nisanda yendim cok yeniyim daha.. egzersizle yendim.. sende egzersizlere baslamissin regl den sonra devam edersin insallah.. serce parmakla mi basladin egzersize?

7 yıllık evliyim((((( doktora mantar var diye gitmiştim,o zaman kontrol etti ,fiziksel bir sorun olsa söylerdi sanırım.bu siteyi 20 gün önce buldum.okuyup yenenleri görünce,bende egzersizlere başladım.ilk olarak orta parmakla başlayım dedim.ilk boğum girdi.kasılma olunca bıraktım.regl bitince mumla denemek istiyorum.yabancı bişeyin girmesi sank daha iyi olur gibi geliyor.nasıl yendiğini anlatırmıısn.ne kadar egzersiz yaptın.yazarsan çok seviniirm.....

merhaba kıslar...malesef 23 nisan gelini olamadım gene...eşimle deneme yaptık ama olmadı..yapamadım gene...ne olucak bu halim benim bilmiyorum..p...s kesinlike alamadım..sanki kocaman bir duvar ve kocaman bir p..s vardı karşımda...moralim çok bozuk..

Sagil cnm ya insallah bir duzene sikariz.bende bugun deniycem.bugun icin cok dua edicem..basa dinmek istemiyorum.ama soylede bir durum var.hemen dugunden sonra yapanlarda da bir alisma sureci oluyormus.hemen herkes tikir tikir yapamiyomus.bizde alisiriz insallah.kasmamaya...valla sukur namazi kildim ben

canım sen 11 cm ile mi çalışmıştın en son 12 cm e çıkar istersen bozma moralini burda yenenlerden ilk denemede olmayanlar vardı deneyeceksiniz olana kadar senn de egzersizleri bırakma canım çok yaklaştın sona

Canim skma canini ben bundan bikac gun once olmek istyodum ana simdi basardim.beynine yapamiyorum komutu verme yapicam de.inan duvar felan yok hele birazcik aldiktan sonra hemen devami geliyoo..kocani seviyosan yapmak zorundasin.inan kendi kuru.tumuz belkide ilk gece korkusunu buyutup kendimizi vajinismus hastasi ilan ettik.bir anlik bisry.olabilecek guzel gunleri dusun.inan hersey degisiyor bi anda.birde tavsiyem var.kenzul ars diye bir dua var internette ara bulursun o duayi butun kalbinle oju hem motive oluyosun.hemde cidden duan kabul oluyo.herkesin kendi inanci tabi ama ben bu sayede inanilmaz hizda ilerledim.daha tam alismadim ama tamamen ala bildim.allah hepimizin yardimcisi olsun

evet canım benimmm 11 cm olunca tabi coştumm sanırsam ben...nasıl olcak bilmiyorumm ama çok üzgünüm..bıktım artık bu illetten...ne yapıcam bilmiyorumm..((;(((

vallahi bilemiyorum canım birden gelişti olaylar ve bir baktım sen egzersizi bırakınca ben de kasılmalar arttı bu iş hiç belli olmaz bakarsın benden önce yenersin ama yenersen de ben yenmeden sakın yazma buraya darılırım şaka tabi her şeyin ayırlısı kurtuluruz biran önce bu illetten... buarada doktora gidicem birazdan dua edin de ilerleyim akşama görüşürüzzz

evet canımm biliyorum...o duayıda okuyayumm gönülden...inan artık ne yapıcam bilmiyorumm..yaa şey bile düşünmeye başladımm acaba benim eşmin p..ss mi çok kalın..düşün yanii o haldeyim..imkansız yaaa hiç girmedi...(((

Rabit slm.bende yeni gelin oldum.ama2. deneme tam olmadi kastim kendimi.sendede olutomu boyle seyler.cok moralim bozuldu.cok kizardi.1gun ara verdik.ama ben yine geriliyorum
ben 3 denememi yapıcaktım ,ilk iksinde yarım oldu,3.hiç saymıyorum bile..
bu akşam inş bende gelin olucamm1 ama,benimde ilkinden sonra olmadı..arada1 hafta sonra 2.denemeyi yaptık:)bede korkmuştum ama korkam :)

hmm anladim canim.. regl bittikten sonra mumla egzersiz yaparsin o zmn.. ben 2 ay burdaydim 1 ay da egzersiz yaparak yendim.. ilk once serce parmakla basladim sonra isaret parmagi sonra iki parmak sonra üc parmak sonra mumla devam ettim.. mumla daha kolay oldu parmagim agriyordu cunku kasmaktan.. 7 8 9 10 cm derken en son 12 cm le egzersiz yaptim sonra esimle denedik ve yendim cok sükürr... sende yenebilirsin egzersizle hiç merak etme.. baslarda imkansiz gibi gözüküor ama egzersiz yaptikca ve ilerledikce inanacaksin yenebileceginee.. bu arada 6bucuk aylık evliyim bende..

insallah canim.. tabikide ilk geceden yapanlar bile alisamiyor.. biraz zmn lazim alismak icin.. sonucta hiç kullanmadigimiz kaslar var orda onlari kullanmayi ögrenioruzz.. bende yenince sükür namazi kilmistim..

canim mezurayla olc icin rahatlar eger 12 cmden kalinsa ona gore aparatla biraz daha egzersiz yap.. ama 12cm kadarsa artik yapabilirsin korkma.. hemen aparati cikarip p..s i sokman lazimm bide elinle tutup ilerletmen lazim yoksa kayıyor p..s.. bide 2 3 cm giriste kendini iyice ıkınman lazim sonra p..s kayıp gidiorrr ztnn..

saoll canımmm yaaa...evet ölçeyimm valla sormaaa halime görmeliydim...inanamadımm çok zorlandımm..çok moralim bozuldu..dediğin gibi yapayımm...aparatı denemedim denemeden önce bu seferde öyle yapayımm...

penisi nasil ölcüyoruz? basinin cevre ölcüsü mü baz alinmali aparat genisligi icin yoksa alt kisimlari mi?

Canim hic ilgisi yok bas taraf diger taraflara gore birz kalin evet ama herkeste boyle o kisim gectikten sonra yemin ederim hic bisey hissetmiyosun.o asamada gevse bacaklarini acik bisekilde karnina cek hatta bi koltuk felan varsa oraya koy havada kasilinca cok tutamiyomussun gibi geliyooo.senin esinde problem yok herkesinki ayni vaji onun icin yaratilmis.bir anlik bisey.sonraki gunler cok guzel o anda biraz acida hissetsen birakma zorla olacak de bugun bu is olacak.inan olum yok sonunda.beyinle ilgili bacaklarini sen yonetiyosun.bide hazirlan esin icin istekli olmaya calis.ben basardigim gun once dokunarak orgazm oldum bi rahatlik geldi sonra kayganlastiriciyla is cozuldu.eminim sende en kisa zamanda yapicaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…