Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

saoll canımmm yaaa...evet ölçeyimm valla sormaaa halime görmeliydim...inanamadımm çok zorlandımm..çok moralim bozuldu..dediğin gibi yapayımm...aparatı denemedim denemeden önce bu seferde öyle yapayımm...

ohoo tabikide ilk once egzersiz yapman lazim sonra aparati cikarip hemen p..s i sok o zmn girer cünkü vaji esnemis oluorr.. bide bol kayganlastirici sür vajiye ve p..s e.. moralini bozmaaa.. bende ilk yaptigim zamanlar boyle olmustum ama sonradan oluor insallah merak etmee..

ben 3 denememi yapıcaktım ,ilk iksinde yarım oldu,3.hiç saymıyorum bile..
bu akşam inş bende gelin olucamm1 ama,benimde ilkinden sonra olmadı..arada1 hafta sonra 2.denemeyi yaptık:)bede korkmuştum ama korkam :)

Boyle inanarak yaparsan eminim yarin gelin olacaksin.istemek ve inanmak onemli...insallah herkes yener...yaridan sonra cok kolay canim orda fazla zaman gecince giriste bidaha basa sariyosun.boylece tahriste oluyo.1kerede biraz dayan olsun bitsin.devami cok kolayyy

canımm özeline mesaj attımm...

Sagol cnm bende cok mutlu oldum desteginiz icin cok sagolun..ama2.denemede yine kastim tam olmadi cok sizim oldu ve kizardi .yine azcik kanama oldu...niye boyle oldu acabaa..3. icin1gun dinlenme istedim...

tatlım kastıgın ıcın tam olmamıs ve sızın olmus olabılır egzersız yap hemen tekrar p..s al oyledene bıkaz zaman alısana kadar tatlm

canım moralını bozma lutfen p..s apaarat olarak dusun ki p..s kat kat daha kolay ınan bana..sen p..s boyunda aparat alabılıyorsun sen hazırsın ben sana ınanıyorum cok yakın senın gelın olman...bol jel kullan ve egzersızı yaptıgın pozısyonda yap ılk deneemı aparatı cıkarır cıkarmaz p..s al cnm

Hiç gülesim yoktu.. canim rahat ol benden çok daha öndesin çok iyi bi asamadasin ins güzel haberler aliriz senden bu aksam.. Ben bgn egzersize baslicaktimki bi baktim bitmemis hala akinti.. hala kahverengi acaip bi akinti var.. Doktora gorunmem lazim artik sart.. bence baska sebeplerden dolayi böyle oluyo olabilir.. kaç gundur boyle normal degil.. ins hep birlikte kurtuluruz canim..

canım bence de bi doktora görün en azından hiç bir şey yoksa da aklındaki soru işaretleri gider... ben de geldim doktordan 2 parmak 1 boğumda makasa geçirdi. eşte de 2 parmak 2 boğum çalışın dedi. ve çok az kaldığını da dile getirdi. inşallah canım herkes hemenncecik kurtulsun bu dertten çünkü çok zor gerçekten...

Süper haber canim çok sevindim.. Evet cnm Allah kimseyi bu dertle sinamasin.. çok zor.. ins yeneriz tatlim en kisa zamanda

saoll canımmm yaaa...evet ölçeyimm valla sormaaa halime görmeliydim...inanamadımm çok zorlandımm..çok moralim bozuldu..dediğin gibi yapayımm...aparatı denemedim denemeden önce bu seferde öyle yapayımm...

canım denemeden önce 11 cm yle yap egszersiz sonra iyice gevşeyince 12 cm ile yap egzersiz biraz beklet içinde sonra deneme yapın.

Kizlar demin doktoru aradim.. Ve kizlik zarini zedelemissin dedi.. herhangi agrin kasintin yoksa sorun yok aksi taktirde enfeksiyon olabilir dedi..
tabi bende agri ve kasinti olmadigi için demekki zardan dolayi akinti oluyomus kaç gundur.. ve bu kisiden kisiye gore degisebiliyomus.. :44:
Bu süreçtede egzersiz yapilabiliyomus..

Son düzenleme:

Hmm gecmis olsun canim doktr egzersz yapablrsn diosa istersen basla egZersize:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…