- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #102.521
saoll canımmm yaaa...evet ölçeyimm valla sormaaa halime görmeliydim...inanamadımm çok zorlandımm..çok moralim bozuldu..dediğin gibi yapayımm...aparatı denemedim denemeden önce bu seferde öyle yapayımm...
penisi nasil ölcüyoruz? basinin cevre ölcüsü mü baz alinmali aparat genisligi icin yoksa alt kisimlari mi?
insallah canim.. tabikide ilk geceden yapanlar bile alisamiyor.. biraz zmn lazim alismak icin.. sonucta hiç kullanmadigimiz kaslar var orda onlari kullanmayi ögrenioruzz.. bende yenince sükür namazi kilmistim..
ben 3 denememi yapıcaktım ,ilk iksinde yarım oldu,3.hiç saymıyorum bile..
bu akşam inş bende gelin olucamm1 ama,benimde ilkinden sonra olmadı..arada1 hafta sonra 2.denemeyi yaptık:)bede korkmuştum ama korkam :)
Seninde ilk giriste sizin oluyomu...hangi pozisyonda yendin...
Canim hic ilgisi yok bas taraf diger taraflara gore birz kalin evet ama herkeste boyle o kisim gectikten sonra yemin ederim hic bisey hissetmiyosun.o asamada gevse bacaklarini acik bisekilde karnina cek hatta bi koltuk felan varsa oraya koy havada kasilinca cok tutamiyomussun gibi geliyooo.senin esinde problem yok herkesinki ayni vaji onun icin yaratilmis.bir anlik bisey.sonraki gunler cok guzel o anda biraz acida hissetsen birakma zorla olacak de bugun bu is olacak.inan olum yok sonunda.beyinle ilgili bacaklarini sen yonetiyosun.bide hazirlan esin icin istekli olmaya calis.ben basardigim gun once dokunarak orgazm oldum bi rahatlik geldi sonra kayganlastiriciyla is cozuldu.eminim sende en kisa zamanda yapicaksin
Sagol cnm bende cok mutlu oldum desteginiz icin cok sagolun..ama2.denemede yine kastim tam olmadi cok sizim oldu ve kizardi .yine azcik kanama oldu...niye boyle oldu acabaa..3. icin1gun dinlenme istedim...
merhaba kıslar...malesef 23 nisan gelini olamadım gene...eşimle deneme yaptık ama olmadı..yapamadım gene...ne olucak bu halim benim bilmiyorum..p...s kesinlike alamadım..sanki kocaman bir duvar ve kocaman bir p..s vardı karşımda...moralim çok bozuk..
kızlar yardım edin 2haftadr doktora gidiyoruz eşimle verdgi egzerszleri yapıoruz amma benm adetm geldi ne yapıcam doktor bişide demedi
vallahi bilemiyorum canım birden gelişti olaylar ve bir baktım sen egzersizi bırakınca ben de kasılmalar arttıbu iş hiç belli olmaz bakarsın benden önce yenersin ama yenersen de ben yenmeden sakın yazma buraya darılırım şaka tabi her şeyin ayırlısı kurtuluruz biran önce bu illetten... buarada doktora gidicem birazdan dua edin de ilerleyim akşama görüşürüzzz
Hiç gülesim yoktu.. canim rahat ol benden çok daha öndesin çok iyi bi asamadasin ins güzel haberler aliriz senden bu aksam.. Ben bgn egzersize baslicaktimki bi baktim bitmemis hala akinti.. hala kahverengi acaip bi akinti var.. Doktora gorunmem lazim artik sart.. bence baska sebeplerden dolayi böyle oluyo olabilir.. kaç gundur boyle normal degil.. ins hep birlikte kurtuluruz canim..
kızlar adetliyken egzersizler yapılıomu ltfen yardım edin
canım bence de bi doktora görün en azından hiç bir şey yoksa da aklındaki soru işaretleri gider... ben de geldim doktordan 2 parmak 1 boğumda makasa geçirdi. eşte de 2 parmak 2 boğum çalışın dedi. ve çok az kaldığını da dile getirdi. inşallah canım herkes hemenncecik kurtulsun bu dertten çünkü çok zor gerçekten...
saoll canımmm yaaa...evet ölçeyimm valla sormaaa halime görmeliydim...inanamadımm çok zorlandımm..çok moralim bozuldu..dediğin gibi yapayımm...aparatı denemedim denemeden önce bu seferde öyle yapayımm...
Kizlar demin doktoru aradim.. Ve kizlik zarini zedelemissin dedi.. herhangi agrin kasintin yoksa sorun yok aksi taktirde enfeksiyon olabilir dedi..
tabi bende agri ve kasinti olmadigi için demekki zardan dolayi akinti oluyomus kaç gundur.. ve bu kisiden kisiye gore degisebiliyomus.. :44:
Bu süreçtede egzersiz yapilabiliyomus..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?