- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #102.541
45 dakikadir icimde yuppi. kücük minik ama olsun icimdeeeeee. agri yok, sizi yok. ayakta gezinebiliorum. oturuyorum. yuppiiii.
süper canım bu kadar rahatsan bir büyüğe geçebilirsin
1.5 saat oldu, simdi deniycem büyütmeyi.
yürüyerek get gil yapmak daha kolaymis bunu kesfettim.
Hmm gecmis olsun canim doktr egzersz yapablrsn diosa istersen basla egZersize:)
büyügünü de aldim yuppi.
Canim çok güzel ilerliyosun.. Ins bu hafta kurtulursunnnnnn
canım özel msj kutun dolu msj iletilmiyor... ben şimdi çıkmalıyım.. görüşmek üzere..
tatlım kastıgın ıcın tam olmamıs ve sızın olmus olabılır egzersız yap hemen tekrar p..s al oyledene bıkaz zaman alısana kadar tatlm
Acaba bidahaki egzersizdede olurmu yaa uf.. halbuki bsy hissetmedm elimle egzersiz yaparken.. yarinda devam ederse gidicem mecbur cnm
hissetmemen daha iyi bence, yoksa acırmı korkusu olur, inşallah geçmiştir canım doktora gitmek zorunda kalmazsın
Canim aslinda rahat degilim akinti varken egzersiz yapmak itici geliyo.. yarin baslamak istiyorum.. ayrica silikon setinden siparis vercem zealeanin kullandigi..bundan sonra parmak yerine onlarla çalismak istiyorum
kızlar yaa bgn de deneme yapamadik esim cok yorgundu istemedi ve deminde uyudu.. yarin regl olmazsam yapicaz insallah sözünü aldim onun icin.. regl olursam diye korkuyorum simdi.. 3.denemeyide yapip sonra regl olsam insallahhhhh...
Kizlar demin doktoru aradim.. Ve kizlik zarini zedelemissin dedi.. herhangi agrin kasintin yoksa sorun yok aksi taktirde enfeksiyon olabilir dedi..
tabi bende agri ve kasinti olmadigi için demekki zardan dolayi akinti oluyomus kaç gundur.. ve bu kisiden kisiye gore degisebiliyomus.. :44:
Bu süreçtede egzersiz yapilabiliyomus..
bisiklete binmeyi ögrendigimde bebeydim henüz. sonra yillarca binmedim. 10 yil sonra ay acaba unuttum mu, düser miyim, kafami gözümü yarar miyim diye elbet icimden gecirdim ama zart diye bindim. kafami gözümü de yarmadim.
4 yil araba kullanmadim, ehliyetimi degistirmedim. simdi kullanabiliyorum. unutmamisim.
yüzme de öyle.
eminim kisir yapmak da böyledir.
1 ve 3 arasindaki tek fark birinin 1 digerinin 3 olmasi ve belki ücüncünün daha güzel olmasi, onun disinda pedala bas git.
merhaba kıslar...malesef 23 nisan gelini olamadım gene...eşimle deneme yaptık ama olmadı..yapamadım gene...ne olucak bu halim benim bilmiyorum..p...s kesinlike alamadım..sanki kocaman bir duvar ve kocaman bir p..s vardı karşımda...moralim çok bozuk..
kızlar yaa bgn de deneme yapamadik esim cok yorgundu istemedi ve deminde uyudu.. yarin regl olmazsam yapicaz insallah sözünü aldim onun icin.. regl olursam diye korkuyorum simdi.. 3.denemeyide yapip sonra regl olsam insallahhhhh...
kaçsın bakalım kaçsın :)
sonra o koşturcak peşinden. bunları hatırlatırsın o zaman :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?