Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hissetmemen daha iyi bence, yoksa acırmı korkusu olur, inşallah geçmiştir canım doktora gitmek zorunda kalmazsın

Yok ya hissetmedim ayrica hissedilcek bsy degilmis zaten kizlar.. parmagimla calisiyorum ama zara degdigimi hissetmiyorum bile.. kastiginiz icin takildiginiz yeri zar zannediyosunuz ama degil

kızlar yaa bgn de deneme yapamadik esim cok yorgundu istemedi ve deminde uyudu.. yarin regl olmazsam yapicaz insallah sözünü aldim onun icin.. regl olursam diye korkuyorum simdi.. 3.denemeyide yapip sonra regl olsam insallahhhhh...

kızlar yaa bgn de deneme yapamadik esim cok yorgundu istemedi ve deminde uyudu.. yarin regl olmazsam yapicaz insallah sözünü aldim onun icin.. regl olursam diye korkuyorum simdi.. 3.denemeyide yapip sonra regl olsam insallahhhhh...

bisiklete binmeyi ögrendigimde bebeydim henüz. sonra yillarca binmedim. 10 yil sonra ay acaba unuttum mu, düser miyim, kafami gözümü yarar miyim diye elbet icimden gecirdim ama zart diye bindim. kafami gözümü de yarmadim.

4 yil araba kullanmadim, ehliyetimi degistirmedim. simdi kullanabiliyorum. unutmamisim.
yüzme de öyle.
eminim kisir yapmak da böyledir.

1 ve 3 arasindaki tek fark birinin 1 digerinin 3 olmasi ve belki ücüncünün daha güzel olmasi, onun disinda pedala bas git.

çok şükür kötü bişey yokmuş canım.
iyi ettin aramakla.
o zaman ne yapıyoruz
hemen başlıyoruz egzersize :)

cok guzel anlatmissin canim haklisin.. bi kere yaptiktan sonra gerisi gelir insallah.. demin wc e gittim de regl olmusumm bileee yani bi hafta beklicemm sonra denerim artik...

canım lütfen üzme kendini sen 11 cm desin onu alıyosun p... kalınlığı da o civarda zaten biz gözümüzde büyütüyoruz.
bide ilk denemelerin olmamasıı çoook normal.
beni hatırlasana kaç denemem böle sonuçlandı 3 aya yakın uğraştım ben.
sonunda mutlaka oluyo

kaçsın bakalım kaçsın :)
sonra o koşturcak peşinden. bunları hatırlatırsın o zaman :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…