- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #102.561
aynen canimm ama regl olmusum ya bi hafta tatilim beklicem sabirsizliklaaa 3.deneme icin.. sen naptin canim alistin mi iyice artik?
Canim aslinda rahat degilim akinti varken egzersiz yapmak itici geliyo.. yarin baslamak istiyorum.. ayrica silikon setinden siparis vercem zealeanin kullandigi..bundan sonra parmak yerine onlarla çalismak istiyorum
Arkadaşlar hangi aşamadayken kan gelme olasılığı yüksek? Kulak çöpünde mi yoksa parmağa gerçince mi?
kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrr bende duvağımı kapatıyorummmmmmmmmmmmmmm
Arkadaşlar hangi aşamadayken kan gelme olasılığı yüksek? Kulak çöpünde mi yoksa parmağa gerçince mi?
hadi ya şimdi mi oldun.
neyse olsun canım eşinde özlesin seni.
ben alıştım da canım biraz önce bi ağrı hissettim vajide sanki aşağı doğru çiziliyo gibi
geçti şimdi neden oldu acaba. perşembeye tekrar randevu aldım bakalım.
ama dr a ne diycem bu ay hamile kaldıysam oda bişey sokarsa düşük tehlikesi olurmuş
canım çok sevindim müjdeli haberini bekliyordum bende,gözün aydın,yeni gelinim bol bol bu mutluluğun tadını çıkarKizlar okadar zor olmadi zaten bir kismini alabiliyodum.yine jastim ama cok fazla degil o gurisi gecince sizim gecti cok hafif bir agri sonra cok az bir kanama.okadar mutlu oldumki soktayim inanamiyorum.23 nisan gazina gustumden bir yuk kalkti.cidden korkuldugu gibi degilmis.insallah devamida olur.ayrica cok dua ettim.kenzul ars diye bir dua var cok faziletli onu okudum bol bol.oyle motive oldum.insallah sizde yapacaksiniz.dualarimdasiniz...gelismeleri bildiririm...
duvagın bır ara benımde avatarımdı inşallah sanad abenım gıbı ugurlu gelır cabucak acarsın :)
13 cm aparatta bıle bende kırmızı gelmedı kısıden kısıye zar seklıne gore degısır ama kulak copu yada bır parmak ıle sanmıyorum zar zedelenır
buna takılıp kendını sıkma ınankı egsersız yaptıkca guvenın gelıcek ama esınden dolayı sorun olur dıyorsan oncesı bı doktora gorunsen
sadece dıs dudaktan vajıye bakıp zarın seklını anlatıyor
bisiklete binmeyi ögrendigimde bebeydim henüz. sonra yillarca binmedim. 10 yil sonra ay acaba unuttum mu, düser miyim, kafami gözümü yarar miyim diye elbet icimden gecirdim ama zart diye bindim. kafami gözümü de yarmadim.
4 yil araba kullanmadim, ehliyetimi degistirmedim. simdi kullanabiliyorum. unutmamisim.
yüzme de öyle.
eminim kisir yapmak da böyledir.
1 ve 3 arasindaki tek fark birinin 1 digerinin 3 olmasi ve belki ücüncünün daha güzel olmasi, onun disinda pedala bas git.
çok şükür kötü bişey yokmuş canım.
iyi ettin aramakla.
o zaman ne yapıyoruz
hemen başlıyoruz egzersize :)
Bu setleri nereden sipariş ediyorsunuz
evet ilk girerken huylanıorum acaip.. belimin altina yastik koyuyorum esim üstte ooluor oyle yendim sen hangi pozisyonda yendin ?
canım çok sevindim müjdeli haberini bekliyordum bende,gözün aydın,yeni gelinim bol bol bu mutluluğun tadını çıkar
olucak inan bana şuan olayın şokundasın nasıl oldu nasıl başardım diye inanamıyorsun kendine ya başadönersem diye korkuyorsun canım o yüzden böyle kasılmalar oluyo arada. ben yendim ama başlarda ne yalan söyleyim çok korkuyordum ya ben bu sefer başaramazsam diye. şimdi her pozisyonda yapıyorum ne kasılıyorum ne de korkuyorum. ilk başında girerken hala ben eşimin pe.isini tutup kendim yerleştiriyorum korkmuyorumda gerçi öyle rahatlıyorum. zamanla onuda aşacam eminim eminim her yeni gelin bu sürece kolay alışmıyordur zamana ihtiyacımız var unutma,kendini kıyaslama başkalarıyla aşama aşama tecrübeleneceksin arkadaşım. ilk aşama olarak sende ilk yerleştirmeyi kendin yapmayı dene. kontrol sende olsun. ben ilk öyle yapıyordum başlarda ona rağmen yanma acıma oluyordu başlarda. sonra her birlikte olduğumda acının kasılmanın yanmanın azaldığını gördüm inan bana tecrübe kazandıkça hepsi kaybolacak bunlarınSagol tatlim.yendim oldu ama2. de biraz kastim tam olamadi.cok kizardim.sizladim.simdi yine korkuyorum sanki...sen yenmistin dimi..nasil olacak bu surec
olucak inan bana şuan olayın şokundasın nasıl oldu nasıl başardım diye inanamıyorsun kendine ya başadönersem diye korkuyorsun canım o yüzden böyle kasılmalar oluyo arada. ben yendim ama başlarda ne yalan söyleyim çok korkuyordum ya ben bu sefer başaramazsam diye. şimdi her pozisyonda yapıyorum ne kasılıyorum ne de korkuyorum. ilk başında girerken hala ben eşimin pe.isini tutup kendim yerleştiriyorum korkmuyorumda gerçi öyle rahatlıyorum. zamanla onuda aşacam eminim eminim her yeni gelin bu sürece kolay alışmıyordur zamana ihtiyacımız var unutma,kendini kıyaslama başkalarıyla aşama aşama tecrübeleneceksin arkadaşım. ilk aşama olarak sende ilk yerleştirmeyi kendin yapmayı dene. kontrol sende olsun. ben ilk öyle yapıyordum başlarda ona rağmen yanma acıma oluyordu başlarda. sonra her birlikte olduğumda acının kasılmanın yanmanın azaldığını gördüm inan bana tecrübe kazandıkça hepsi kaybolacak bunların
İnsallah canim ben altta esim ustte yaptim.ama o ilk giristeki sizi baski cok gicik.devami cok kolay.ilk baslarda boyle oluyo demek.kasitorum ben yine.1kere oldu daha niye olmasin diyorum.ama yine esime yaklasmaya korkuyorum.senin gazinla denemelere baslamistim cok sagol destek icin.bi alissamm.rahat yapabilsem
Canim bugun3.yu yapcaktik ama esim uyudu...hem sevindim hem uzuldum.ya ben yine korkutorum galiba.bi normale binse.bizimde pozisyon ayni.ben alttayim...bi atlatsaydim su sureci.2.de tam olmadi ya cok moralim bozuk..
ne demek şu sayfaya hep giriyordum yorumları sana yapıyorum ki her zaman en büyük destekçinim çünkü çok benziyoruz. yenme aşamamız aynıydı şimdi yendikten sonrada aynıyız demek ki bende şu anki ruh halinden geçtim şükür ki atlattım sende atlatacaksın :) bana eşim bi açıklama yapmıştı komik belki ama düşününce mantıklı geldi :) mesela yeni bi kıyafet aldığımızda ilk giydiğimizde boyun kısmı sıkar bizi biraz kafamızdan çıkartırken zorlanırız. fakat giydikçe onu aynı aşamalardan geçtikçe durum lehimize değişirbu da öyle. bizim vajimiz yeni alışıyo kalın bi cisim içimize giriyo ve orası dar sonuçta her ne kadar esneyebilen yapıda da olsa ilk başlarda bence zorlanıyo. nette araştırma yaptım yeni gelinlerin bu ve benzeri sorunları ilk aylarda oluyo ama hepsi zamanla geçiyo bu da geçicek bence sen en başta üstte ol ve dediğim gibi kendin yerleştir yavaşça o zaman yanmayı azaltırsın çünkü senin dediğin poziğsyonda yanma fazla olur çnkü vajinada açıklık çok olmuyo o senin dediğinde. bi sitede jinekolog önermişti vajinin en açık olduğu ve canın yanmadığı pozisyon ya kadının üstte olduğudur ya da kadının altta bacakları eşinin omuzunda kaerkeğin kadına doğru yaklaşıp bacaklarının kadının karnına yaklaştırdığı pozisyondur demişti. bence dene derim
Ya benim kalbim duracakmış gibi oluyor kulak çöpünün bir tanesini bile ittiremiyorum çok beceriksizim eşim yapacak Onu da ittiriyorum izin vermiyorum çok umutsuzum askere de gidecek birkaç ay sonra çok üzülüyorum sakinleştirici hap mı kullansam bilemiyorum, rahatlamaya ihtiyacım var sanki ölüm korkusu gibi bir hal aldı bendeki abarttığımın farkındayım ama yapamıyorum işte, önerisi olan arkadaş var mı?
Peki çok mu açarak bakıyor doktor, aslında ben gitmek istiyorum ama çekinmekten gidemiyorum böyle olunca da hiçbir gelişme olmuyor iyice psikolojim bozuldu eşimin de desteği yok hep işinde gücünde ben de korkunca olmuyor işte hadi gel yapalım kesin olacak desem gelecek ama Onu da diyemiyorum O da yine korkacaksın yine olmayacak her seferinde böyle yapıyorsun deyip denemek bile istemiyor artık, istemiyorsan beni bırak bile dedim zorla değil ama sevdiğini söylüyor Onu kaybetmek istemiyorum kalbimağrıyor sanki, Allah hepimizi kurtarsın...
Ya benim kalbim duracakmış gibi oluyor kulak çöpünün bir tanesini bile ittiremiyorum çok beceriksizim eşim yapacak Onu da ittiriyorum izin vermiyorum çok umutsuzum askere de gidecek birkaç ay sonra çok üzülüyorum sakinleştirici hap mı kullansam bilemiyorum, rahatlamaya ihtiyacım var sanki ölüm korkusu gibi bir hal aldı bendeki abarttığımın farkındayım ama yapamıyorum işte, önerisi olan arkadaş var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?