Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm cnm bu duayı hergünmü okuyodun

Slm kızlar yenen arkadasları tebrik edıyorum ne mutlu size bende regli oldum dün.inş bittikten sonra bende yenicem bu sefer eşimde bende kararlıyız olucak inş

vajinismus denebilir mi bilemiyorum, çok uzun süre yaşamadım. bekaretim oldukça kanamalı bozuldu, hatta sonraki beş altı seferde de kanamaya devam etti. ama p..i içime alamıyordum. bacaklarım sonuna kadar açık derin derin nefes aldığım halde o kadar kasıyormuşum ki kendimi etten duvar oluyordu sanki. ilk önceleri buradaki kegel egzersizlerini çalıştım, sonra yavaş yavaş cesaret ettikçe parmak egzersizlerine geçtim. adet dönemimde de tampon kullandım, bir kitapta okumuştum. vajina içerisinde bir şey olması durumunu bir şey sokmayı öğretirmiş tampon kullanmak. tampon kullanmak oldukça hızlı ilerletti beni, kendimden korkmamayı öğrendim. tampon giriyorsa oraya işaret parmağım da girebilirdi. bir kaç denemeyle işaret parmağına da alıştım. ilk işim sevgilime göstermek oldu "bak dene bi sok bak nası olcak şimdi" diye heyecan içinde denedik, sonraki egzersizlere beraber devam ettik. iki parmaktan sonra en sonunda geçen hafta p...e geçtim. kendi kendime sürekli "vajina bu iş için yaratılmış bir organ acımasına imkan yok, sakin ol, kasma kendini, hazırlıklısın, orası bir bebeğin çıkabileceği kadar genişleyebilen bir organ." diyerek rahatlattım kendimi. bu dönem içerisinde ki en büyük yardımcım, durexin mor silindir şişesindeki kayganlaştırıcı oldu. hem kokusuz, hem tadı güzel, hem de yıkandığında çok kolay çıkabiliyor. sağda solda leke bırakmaması da cabası. yalnız sanırsam şimdi de kayganlaştırıcı bağımlısı oluyorum, kayganlaştırıcı olmadan denemeye korkar oldum.

amid;
Başardığına çok sevindim... Kutlarım seni, hayırlı uğurlu olsun :). Darısı bizim başımıza...

Regl idim, birkaç gündür egzersiz yapamadım. Doktor 3 parmağı verdi ama regl'den dolayı geçemedim. Üstelik şimdi 2 parmağı tekrar yapabilir miyim diyorum kendime...Birkaç gün yapmayınca hemen geriliyor durumum....

Son düzenleme:
Sagolun kizlar cik rahatladim tabide.daha3.yu yapmadik.sanki o ilkini ben yapmamisim.yine korkuyorum biraz..alisma sureci yani..tam yendim olarak bakmiyorum...devami nasil gelicek bilmiyorum

bende bir kaç gündr girememistim. yazılanları yeni yeni okuyabildim..yenen arkadslarımızı tebrik ederim..ne mutlu onlara...bizde 2 defa deneme yaptık..bir kısmını alabildim sanırım bir kac deneme sonrası artık asabilcem..su ana kadar kayganslastırıcı yada baska bir sey kullanmadık eşim bugn alck...bir de onunla deneme yapıcaz..artık kurtulabilsem..temmuzda tatile gdcez umarım artık yenms olarak gderm..aksi olursa tatil yine zehir olcak bana..

Sagolun kizlar cik rahatladim tabide.daha3.yu yapmadik.sanki o ilkini ben yapmamisim.yine korkuyorum biraz..alisma sureci yani..tam yendim olarak bakmiyorum...devami nasil gelicek bilmiyorum

canım ben hala ya olmazsa diye korkup kasıyorum,hatta bazen acırsa diye düşünüyorum.kolay şeyler yaşamadık.zamanla düzelir İNŞALLAH.

inş yenersin canım

canım ben hala ya olmazsa diye korkup kasıyorum,hatta bazen acırsa diye düşünüyorum.kolay şeyler yaşamadık.zamanla düzelir İNŞALLAH.

Giriste sizim oluyo ilerisinde sorun yok.2.denememizde tam olmadi cok moralim bozuldu..kan geldi tamami oldu ama hala skintim bitmedi.sen nadil bir yol izliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…