- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #102.581
canim skma canini ben bundan bikac gun once olmek istyodum ana simdi basardim.beynine yapamiyorum komutu verme yapicam de.inan duvar felan yok hele birazcik aldiktan sonra hemen devami geliyoo..kocani seviyosan yapmak zorundasin.inan kendi kuru.tumuz belkide ilk gece korkusunu buyutup kendimizi vajinismus hastasi ilan ettik.bir anlik bisry.olabilecek guzel gunleri dusun.inan hersey degisiyor bi anda.birde tavsiyem var.kenzul ars diye bir dua var internette ara bulursun o duayi butun kalbinle oju hem motive oluyosun.hemde cidden duan kabul oluyo.herkesin kendi inanci tabi ama ben bu sayede inanilmaz hizda ilerledim.daha tam alismadim ama tamamen ala bildim.allah hepimizin yardimcisi olsun
slm cnm bu duayı hergünmü okuyodun
kızlar sorusu olan varsa özelden de msj atabilirsiniz.
Hergunde okuyablirsin.ben yapacagimiz gun okuyodum.
sen yenenlerdenmısın cnm
evet canım.1 ay anlatmak ıstermısın ya ben yolu yarıladım ama sonuca ulasmak ıstıyorum artık
Sagolun kizlar cik rahatladim tabide.daha3.yu yapmadik.sanki o ilkini ben yapmamisim.yine korkuyorum biraz..alisma sureci yani..tam yendim olarak bakmiyorum...devami nasil gelicek bilmiyorum
bende bir kaç gündr girememistim. yazılanları yeni yeni okuyabildim..yenen arkadslarımızı tebrik ederim..ne mutlu onlara...bizde 2 defa deneme yaptık..bir kısmını alabildim sanırım bir kac deneme sonrası artık asabilcem..su ana kadar kayganslastırıcı yada baska bir sey kullanmadık eşim bugn alck...bir de onunla deneme yapıcaz..artık kurtulabilsem..temmuzda tatile gdcez umarım artık yenms olarak gderm..aksi olursa tatil yine zehir olcak bana..
canım ben hala ya olmazsa diye korkup kasıyorum,hatta bazen acırsa diye düşünüyorum.kolay şeyler yaşamadık.zamanla düzelir İNŞALLAH.
evet canım.1 ay anlatmak ıstermısın ya ben yolu yarıladım ama sonuca ulasmak ıstıyorum artık
sen hangi aşamadasın canım
Sagolun kizlar cik rahatladim tabide.daha3.yu yapmadik.sanki o ilkini ben yapmamisim.yine korkuyorum biraz..alisma sureci yani..tam yendim olarak bakmiyorum...devami nasil gelicek bilmiyorum
sen hangi aşamadasın canım
P........ GİRIYO JEL FALAN KULLANMADAN AMA ZARA GELINCE SANKI ORDA DUVAR VAR KASIYOM KENDIMI SORUN BEYNİMDE İSTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?