Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ısteklı olmaya devAM ET PES ETME OLUR TABIKIDE BOYLE DURUMLAR ZORU BASARDIN SEN

Canim sen kizlik zarini kafana takmissin ama onda hicbir agri olmuyoki inan hicbise anlamadim yariya kadar aliyosan enfel olan zar degil senin ksmalarin.benimde zedelenmisti zarim doktor oyle dedi.bende yarim alabiliyodum.diyodum kac cm icerde bu zar.ittirdigimiz icin esimizi zar sadece esniyo bozulmuyo.tamamen olunca. kan geldi benden.sende benle ayni durumdasin.asmana cok az kalmis bosa iskence cektiriyon kendine.o aciyan yerde biraz rahatla hemen kayiyo hic bise anlamiyosun.kayganlastirici kesin kullan cok faydasi var.bir adim at ve kurtul bitsin

Son düzenleme:

canım sen jelsiz almışın bir kısmını jel ile daha kolay olur inşallah sona çok yaklaşmışın inşallah yenersin hemencecik... bizde de aynı düşünce var temmuzda tatile gitme planımız var ve inşallah yenmiş olarak gitmek istiyorum gerçek balayımı yaşamak istiyorum.. evlendikten sonra gittiğimiz bizim için balayı değil tatil olmuştu malesef...

kızlar yahu yenemeyen ne zaman yencem telaşında yenen de bir dahaki olurmu olcakmı telaşında... yenmekten de korkar oldum haaa.. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Giriste sizim oluyo ilerisinde sorun yok.2.denememizde tam olmadi cok moralim bozuldu..kan geldi tamami oldu ama hala skintim bitmedi.sen nadil bir yol izliyorsun

bende de ilk girince hala stres yaptığım için yanma oluyor.sonra nefes alıp veriyorum kendimi rahatlatıyorum yeniden deneyince sorun kalmıyor.kayganlaştırıcı da kullan alışana kadar

öyle yapıcam jel sürücem suan regliyim bu sefer kafaya koydum yaaaaaaaaa inş olurrrrrrrrrrrr

bizde balayına gittiğimizde bişi yaşayamamstık sadece sarılıp uyumustuk. ama artık bu tatilde gercek balayımızı yasamak istiyorum..eşimde artık mutlu olsun istiyorum...bende hem mutlu olmak hem de su yükten kurtulmayı istiyorum..

Merhabalar kizlar.
yenen arkadaslarimi cani gonulden tebrik ediyorum. darisi bizlerin basina olsun insallah...
Bende 23 nisan listesindeydim ama malesef esim gecen hafta sehir disindaydi bende annemlerde kaldim ve hic egzersiz yapamadim. Esimin geldigi gunde regl oldum yarin bitiyor reglim tekrar egzersizlere baslayacagim ama cok korkuyorum umarim en basa donmemisimdir Allah hepimizin yardimcisi olsun...

merak etme canım,kaldığın yerden devam edersin.bu korkuları herkes yaşıyor sakin ol

Canim aslinda rahat degilim akinti varken egzersiz yapmak itici geliyo.. yarin baslamak istiyorum.. ayrica silikon setinden siparis vercem zealeanin kullandigi..bundan sonra parmak yerine onlarla çalismak istiyorum

canım sendemi yurtdışında oturuyosun? türkiyede bulamadım ben silikon setinden, vajinal dilatör dedim vajinal ağırlık getirdiler, onuda tek bir yer satıyodu, dün başladım bakalım vajinal ağırlıkla, sen nereden alıcaksın seti?

Evet cnm yurtdisinda kaliyorum.. Türkiyede varmidir bilmiyorumki.. Benim oturdugum yerde varmi onuda bilmiyorum zealea bi link verdi ordan siparis vercem.. Vajinal agirlik dedigin neki anlamadim? ya parmakla çalisiyodum ama parmakta kisitli çalisabiliyoruz.. fikrimi degistirdim.. bu silikon setiyle çaliscm bundan sonra ins

Canim bence kayganlastiriciyla denediginde tamamen olcaktir inss :) Ins yenceksin ve çok guzel bi balayi geirceksiniz Allahin izniyle :)

ipli olanlardan mi aldin? cünkü agir olduklari icin git gel yapmak ya da bekletmek zor olabilir. boylari kisa oldugu icin de git gel de zorlanabilirsin. ama kas hakimiyeti icin süperler diye biliyorum. aslinda boylari degisikse isine yarar. diger yandan beklerim dersen ben alip yollayim cünkü kargo 2-3 hafta sürebiliyor bazen.

canım kayganlastırıcı cok yardımcı oluyor onu deneyınce farkı anlıcaksın ve tamamı olup tatılı bayramın yapıcaksın inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…