- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #102.621
Evet cnm yurtdisinda kaliyorum.. Türkiyede varmidir bilmiyorumki.. Benim oturdugum yerde varmi onuda bilmiyorum zealea bi link verdi ordan siparis vercem.. Vajinal agirlik dedigin neki anlamadim? ya parmakla çalisiyodum ama parmakta kisitli çalisabiliyoruz.. fikrimi degistirdim.. bu silikon setiyle çaliscm bundan sonra ins
kızlar yahu yenemeyen ne zaman yencem telaşında yenen de bir dahaki olurmu olcakmı telaşında... yenmekten de korkar oldum haaa.. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
ipli olanlardan mi aldin? cünkü agir olduklari icin git gel yapmak ya da bekletmek zor olabilir. boylari kisa oldugu icin de git gel de zorlanabilirsin. ama kas hakimiyeti icin süperler diye biliyorum. aslinda boylari degisikse isine yarar. diger yandan beklerim dersen ben alip yollayim cünkü kargo 2-3 hafta sürebiliyor bazen.
hmmm vajinal ağırlığı idrarını tutamayanlara falan veriyolarmış, zannedersem kegel egzersizi gibi oluyo, çift uçlu mermi gibi düşün ama sivri değil uçları, uzunluğu 4 cm falan boylar aynı ağırlıklar farklı sadece.. ucunda ipi var ondan cekip çıkarıyosun sonra çok kalın değil, onda bile canım yandı am, neyse zamanla alışırım heralde.. yurtdışında oldunuz için sanslısınız valla, burada hiç yok hatta normal dilatör satan medikalci bile yok, anca bulunan ağırlıkbakalım işe yarayacakmı
Canim sanirim nette resmini gordum bahsettiklerinin.. Ama onlarla birlikte egzersiz yapmak bilmem bana tuhaf geldi ins ise yarar.. Hadi ya Trde yok öylemi illaki vardirda senin kaldign yerde bulunmuyodur.. 'Istersen sana linki vereyim.. siparis et.. Trye teslimat varmi bilmiyorum ama.. Bi dene istersen.. Biraz maaliyetli aslinda degmez ama..
kızlar yahu yenemeyen ne zaman yencem telaşında yenen de bir dahaki olurmu olcakmı telaşında... yenmekten de korkar oldum haaa.. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
trye teslimat yok gibi gözüküyor. saka gibi pindik pindik kimsenin bilmedigi adalara var. software hatasi kesin. ben yarin arayip sorayim bir. teslim ederler mi diye.
canımm onlar tatlı telaslarr sen korkma korkma
cok güldüm yaaynen öyle ama yenenlerın acabaları bır kac seferden sonra gıdıyor canım ..
canımm onlar tatlı telaslarr sen korkma korkma
slm arkadaşlar ikibuçuk yıllık evliyim evliliğimin ilk birbuçuk yılı vajinismus illeti ile onu yenmeyi çalışmakla geçti. ilk etapta kendi şehrimde ve komşu illerde kimse duymadan halledebileceğimizi düşündük ama olmadı. gitmediğim jinekolog,psikolog denemediğim yöntemler kalmadı. başta kızlık zarı açtırma,sıcak su terapisi,istek arttırıcı damlalar, alkol,anlık uyuşturucu sprey,krem,telkin cd.ler,depresan haplar,kas gevşeticiler,parmak egzersizi (ben asla yapamadım ) ve hipnoz ( zaten bu saydıklarımın içinde bir tek biraz da olsa bunun faydasını gördüm ) ama yine de olmadı. ailelerimiz bilmiyordu . bizden artık çocuk sormaya başladılar.bu konu beni sıkmıştı.tedavi çabasına ara verip sırf çocuk olsun diye aşılama yaptırdım o da tutmadı.nette işin uzmanlarını araştırırken nette SÜLEYMAN ESERDAĞ ile tanıştım.ANKARA da kendine ait butik tarzında ki kliniğinde 4 GÜNDE PARMAK EGZERSİZİ OLMADAN 100/100 KALICI OLARAK ÇÖZÜLDÜ.ÖYLE Kİ! BENİM ŞUANDA 3 AYLIK GAYET DOĞAL YOLLA HAMİLE KALDIĞIM VE SEZERYAN İLE DÜNYAYA GELEN BİRi OĞLUM VAR... hamileliğimin 5.ayından itibaren karnım şişmeye başlayınca kafamda iniş çıkışlar oldu.doğum sonrası bu rahatsızlıkyeniden nüksedecek mi? diye ama olmadı.o rahatsızlık o problem orda kaldı.vajinismus bir hastalık değil.grip dahi olduğumuz da bizi 10gün kendimize gelemiyoruz.bu çözümü 4 günde olan bir problem yenmek üstesinden gelmek için önce inanmak gerekir.vajinismus insanı öyle bir hale getiriyor ki! ilk etapta kendimizi sosyal hayattan soyutluyoruz,kendi kendimize 2.sınıf muamelesi yapıyoruz,düğün görmek istemiyoruz,bizden sonra evlenip çocuğu olan insanlarla aynı ortamda bulunmak istemiyoruz (sanki gözümüze sokuyorlar gibi ) halbuki öyle birşey yok,kendimizi illa ki birilerinden üstün görürüz (hepimizde var bu) o yapıyor da ben neden yapamıyorum sorusu sorarız,cinselliğin yaşı ilkögretime kadar düştü bacak kadar çocuklar yapabiliyor da ben neden yapamıyorum benim neyim eksik diyoruz,orda ne var?diyoruz sanki olduğunda ölecekmiş gibi,yediğimiz,içtiğimiz hiç birşey sarmaz,kendimize hiç birşeyi layık görmeyiz,hayata küseriz,kendimize küsüp neden ben? deriz,İLİŞKİMİZİN SINIRI BİR YERDE TIKANIR İŞTE O AN AYNI EVİ PAYLAŞAN SEVGİLİDEN ,AYNI YATAĞI PAYLAŞAN KARDEŞTEN FARKIMIZ KALMAZ.ben çok şükür bu rahatsızlığı bu problemi SAYGI DUYDUĞUM DEĞERLİ İNSAN SÜLEYMAN ESERDAĞ' IN SAYESİNDE YENDİM .KESİNLİKLE TAVSİYE EDECEĞİM, ALANINDA TEK GEÇTİĞİM, HATTA DÜNYADA ONDAN DAHA İYİSİNİN OLDUĞUNU DA DÜŞÜNMÜYORUM UZMANLIĞININ YANI SIRA ILIMLI,DİNGİN,HUZUR DOLU BİR İNSAN VAJİNİSMUS TEDAVİ DE SÜLEYMAN ESERDAĞ DİYORUM TEŞEKKÜRLER.....
slm arkadaşlar ikibuçuk yıllık evliyim evliliğimin ilk birbuçuk yılı vajinismus illeti ile onu yenmeyi çalışmakla geçti. ilk etapta kendi şehrimde ve komşu illerde kimse duymadan halledebileceğimizi düşündük ama olmadı. gitmediğim jinekolog,psikolog denemediğim yöntemler kalmadı. başta kızlık zarı açtırma,sıcak su terapisi,istek arttırıcı damlalar, alkol,anlık uyuşturucu sprey,krem,telkin cd.ler,depresan haplar,kas gevşeticiler,parmak egzersizi (ben asla yapamadım ) ve hipnoz ( zaten bu saydıklarımın içinde bir tek biraz da olsa bunun faydasını gördüm ) ama yine de olmadı. ailelerimiz bilmiyordu . bizden artık çocuk sormaya başladılar.bu konu beni sıkmıştı.tedavi çabasına ara verip sırf çocuk olsun diye aşılama yaptırdım o da tutmadı.nette işin uzmanlarını araştırırken nette SÜLEYMAN ESERDAĞ ile tanıştım.ANKARA da kendine ait butik tarzında ki kliniğinde 4 GÜNDE PARMAK EGZERSİZİ OLMADAN 100/100 KALICI OLARAK ÇÖZÜLDÜ.ÖYLE Kİ! BENİM ŞUANDA 3 AYLIK GAYET DOĞAL YOLLA HAMİLE KALDIĞIM VE SEZERYAN İLE DÜNYAYA GELEN BİRi OĞLUM VAR... hamileliğimin 5.ayından itibaren karnım şişmeye başlayınca kafamda iniş çıkışlar oldu.doğum sonrası bu rahatsızlıkyeniden nüksedecek mi? diye ama olmadı.o rahatsızlık o problem orda kaldı.vajinismus bir hastalık değil.grip dahi olduğumuz da bizi 10gün kendimize gelemiyoruz.bu çözümü 4 günde olan bir problem yenmek üstesinden gelmek için önce inanmak gerekir.vajinismus insanı öyle bir hale getiriyor ki! ilk etapta kendimizi sosyal hayattan soyutluyoruz,kendi kendimize 2.sınıf muamelesi yapıyoruz,düğün görmek istemiyoruz,bizden sonra evlenip çocuğu olan insanlarla aynı ortamda bulunmak istemiyoruz (sanki gözümüze sokuyorlar gibi ) halbuki öyle birşey yok,kendimizi illa ki birilerinden üstün görürüz (hepimizde var bu) o yapıyor da ben neden yapamıyorum sorusu sorarız,cinselliğin yaşı ilkögretime kadar düştü bacak kadar çocuklar yapabiliyor da ben neden yapamıyorum benim neyim eksik diyoruz,orda ne var?diyoruz sanki olduğunda ölecekmiş gibi,yediğimiz,içtiğimiz hiç birşey sarmaz,kendimize hiç birşeyi layık görmeyiz,hayata küseriz,kendimize küsüp neden ben? deriz,İLİŞKİMİZİN SINIRI BİR YERDE TIKANIR İŞTE O AN AYNI EVİ PAYLAŞAN SEVGİLİDEN ,AYNI YATAĞI PAYLAŞAN KARDEŞTEN FARKIMIZ KALMAZ.ben çok şükür bu rahatsızlığı bu problemi SAYGI DUYDUĞUM DEĞERLİ İNSAN SÜLEYMAN ESERDAĞ' IN SAYESİNDE YENDİM .KESİNLİKLE TAVSİYE EDECEĞİM, ALANINDA TEK GEÇTİĞİM, HATTA DÜNYADA ONDAN DAHA İYİSİNİN OLDUĞUNU DA DÜŞÜNMÜYORUM UZMANLIĞININ YANI SIRA ILIMLI,DİNGİN,HUZUR DOLU BİR İNSAN VAJİNİSMUS TEDAVİ DE SÜLEYMAN ESERDAĞ DİYORUM TEŞEKKÜRLER.....
50 euroluk dilatör, bepanten ve emla fiyati + apartman kirasi + personal maasi + "REKLAM" giderlerine ek olarak kar marjinli bir maliyeti vardir sanirsam. 4 haneli rakamlar.
parmak bedava, jel yaklasik 15 tl, kk grup terapisi ve kisisel yardim gönülden ve ücretsiz.
1-Bu yazı fena derecede profesyonel, gerçek duyguları içermiyor geçmiş binlerce sayfalara bakın süleymanda, saygında ya da farklı doktrlarda tedavi olanlar var ama hiç bukadar profesyonelce, duygulardan ve gerçeklikten uzak bir hikaye yok!
2-Bu doktor okadaaarr para alıyor bırakın da okadar iyi davransın.
3-Ben bahsettiğiniz doktora giderken çook büyük umutlarla gittim %100 dü tedavi oranı, hiç geri dönen yoktu dediğine göre... ben tedavi olamadım şimdi yine arasam başka biri gibi sorsam hiç yok tedavi olamayan diyorlar, demekkiii para tuzağı benim bana yapamadığımı orada zorlayarak uyguluyorlar.
4-BU YAZI İNANILMAZ REKLAM KOKUYOR
Şuanda bu yazıyı ve başlığı görünce tüylerim ürperdi sinirden elim ayağım titredi benim yıkılan umutlarım boşa harcanan param sonuç = 0
canım neden normal degil sezeryanla dogum yaptın.Genellikle va... problemi olanlar sezeryan yapıyorslm arkadaşlar ikibuçuk yıllık evliyim evliliğimin ilk birbuçuk yılı vajinismus illeti ile onu yenmeyi çalışmakla geçti. ilk etapta kendi şehrimde ve komşu illerde kimse duymadan halledebileceğimizi düşündük ama olmadı. gitmediğim jinekolog,psikolog denemediğim yöntemler kalmadı. başta kızlık zarı açtırma,sıcak su terapisi,istek arttırıcı damlalar, alkol,anlık uyuşturucu sprey,krem,telkin cd.ler,depresan haplar,kas gevşeticiler,parmak egzersizi (ben asla yapamadım ) ve hipnoz ( zaten bu saydıklarımın içinde bir tek biraz da olsa bunun faydasını gördüm ) ama yine de olmadı. ailelerimiz bilmiyordu . bizden artık çocuk sormaya başladılar.bu konu beni sıkmıştı.tedavi çabasına ara verip sırf çocuk olsun diye aşılama yaptırdım o da tutmadı.nette işin uzmanlarını araştırırken nette SÜLEYMAN ESERDAĞ ile tanıştım.ANKARA da kendine ait butik tarzında ki kliniğinde 4 GÜNDE PARMAK EGZERSİZİ OLMADAN 100/100 KALICI OLARAK ÇÖZÜLDÜ.ÖYLE Kİ! BENİM ŞUANDA 3 AYLIK GAYET DOĞAL YOLLA HAMİLE KALDIĞIM VE SEZERYAN İLE DÜNYAYA GELEN BİRi OĞLUM VAR... hamileliğimin 5.ayından itibaren karnım şişmeye başlayınca kafamda iniş çıkışlar oldu.doğum sonrası bu rahatsızlıkyeniden nüksedecek mi? diye ama olmadı.o rahatsızlık o problem orda kaldı.vajinismus bir hastalık değil.grip dahi olduğumuz da bizi 10gün kendimize gelemiyoruz.bu çözümü 4 günde olan bir problem yenmek üstesinden gelmek için önce inanmak gerekir.vajinismus insanı öyle bir hale getiriyor ki! ilk etapta kendimizi sosyal hayattan soyutluyoruz,kendi kendimize 2.sınıf muamelesi yapıyoruz,düğün görmek istemiyoruz,bizden sonra evlenip çocuğu olan insanlarla aynı ortamda bulunmak istemiyoruz (sanki gözümüze sokuyorlar gibi ) halbuki öyle birşey yok,kendimizi illa ki birilerinden üstün görürüz (hepimizde var bu) o yapıyor da ben neden yapamıyorum sorusu sorarız,cinselliğin yaşı ilkögretime kadar düştü bacak kadar çocuklar yapabiliyor da ben neden yapamıyorum benim neyim eksik diyoruz,orda ne var?diyoruz sanki olduğunda ölecekmiş gibi,yediğimiz,içtiğimiz hiç birşey sarmaz,kendimize hiç birşeyi layık görmeyiz,hayata küseriz,kendimize küsüp neden ben? deriz,İLİŞKİMİZİN SINIRI BİR YERDE TIKANIR İŞTE O AN AYNI EVİ PAYLAŞAN SEVGİLİDEN ,AYNI YATAĞI PAYLAŞAN KARDEŞTEN FARKIMIZ KALMAZ.ben çok şükür bu rahatsızlığı bu problemi SAYGI DUYDUĞUM DEĞERLİ İNSAN SÜLEYMAN ESERDAĞ' IN SAYESİNDE YENDİM .KESİNLİKLE TAVSİYE EDECEĞİM, ALANINDA TEK GEÇTİĞİM, HATTA DÜNYADA ONDAN DAHA İYİSİNİN OLDUĞUNU DA DÜŞÜNMÜYORUM UZMANLIĞININ YANI SIRA ILIMLI,DİNGİN,HUZUR DOLU BİR İNSAN VAJİNİSMUS TEDAVİ DE SÜLEYMAN ESERDAĞ DİYORUM TEŞEKKÜRLER.....
hıc samımı degılsın yenı uye olmussun 2 gundur gırdıgın topıklerde o doktoru tavsıye edıyorsun !!!cok ta guvendıgım ınsanlar doktor ıcın yazdıklarınında aksını soyluyorslm arkadaşlar ikibuçuk yıllık evliyim evliliğimin ilk birbuçuk yılı vajinismus illeti ile onu yenmeyi çalışmakla geçti. ilk etapta kendi şehrimde ve komşu illerde kimse duymadan halledebileceğimizi düşündük ama olmadı. gitmediğim jinekolog,psikolog denemediğim yöntemler kalmadı. başta kızlık zarı açtırma,sıcak su terapisi,istek arttırıcı damlalar, alkol,anlık uyuşturucu sprey,krem,telkin cd.ler,depresan haplar,kas gevşeticiler,parmak egzersizi (ben asla yapamadım ) ve hipnoz ( zaten bu saydıklarımın içinde bir tek biraz da olsa bunun faydasını gördüm ) ama yine de olmadı. ailelerimiz bilmiyordu . bizden artık çocuk sormaya başladılar.bu konu beni sıkmıştı.tedavi çabasına ara verip sırf çocuk olsun diye aşılama yaptırdım o da tutmadı.nette işin uzmanlarını araştırırken nette SÜLEYMAN ESERDAĞ ile tanıştım.ANKARA da kendine ait butik tarzında ki kliniğinde 4 GÜNDE PARMAK EGZERSİZİ OLMADAN 100/100 KALICI OLARAK ÇÖZÜLDÜ.ÖYLE Kİ! BENİM ŞUANDA 3 AYLIK GAYET DOĞAL YOLLA HAMİLE KALDIĞIM VE SEZERYAN İLE DÜNYAYA GELEN BİRi OĞLUM VAR... hamileliğimin 5.ayından itibaren karnım şişmeye başlayınca kafamda iniş çıkışlar oldu.doğum sonrası bu rahatsızlıkyeniden nüksedecek mi? diye ama olmadı.o rahatsızlık o problem orda kaldı.vajinismus bir hastalık değil.grip dahi olduğumuz da bizi 10gün kendimize gelemiyoruz.bu çözümü 4 günde olan bir problem yenmek üstesinden gelmek için önce inanmak gerekir.vajinismus insanı öyle bir hale getiriyor ki! ilk etapta kendimizi sosyal hayattan soyutluyoruz,kendi kendimize 2.sınıf muamelesi yapıyoruz,düğün görmek istemiyoruz,bizden sonra evlenip çocuğu olan insanlarla aynı ortamda bulunmak istemiyoruz (sanki gözümüze sokuyorlar gibi ) halbuki öyle birşey yok,kendimizi illa ki birilerinden üstün görürüz (hepimizde var bu) o yapıyor da ben neden yapamıyorum sorusu sorarız,cinselliğin yaşı ilkögretime kadar düştü bacak kadar çocuklar yapabiliyor da ben neden yapamıyorum benim neyim eksik diyoruz,orda ne var?diyoruz sanki olduğunda ölecekmiş gibi,yediğimiz,içtiğimiz hiç birşey sarmaz,kendimize hiç birşeyi layık görmeyiz,hayata küseriz,kendimize küsüp neden ben? deriz,İLİŞKİMİZİN SINIRI BİR YERDE TIKANIR İŞTE O AN AYNI EVİ PAYLAŞAN SEVGİLİDEN ,AYNI YATAĞI PAYLAŞAN KARDEŞTEN FARKIMIZ KALMAZ.ben çok şükür bu rahatsızlığı bu problemi SAYGI DUYDUĞUM DEĞERLİ İNSAN SÜLEYMAN ESERDAĞ' IN SAYESİNDE YENDİM .KESİNLİKLE TAVSİYE EDECEĞİM, ALANINDA TEK GEÇTİĞİM, HATTA DÜNYADA ONDAN DAHA İYİSİNİN OLDUĞUNU DA DÜŞÜNMÜYORUM UZMANLIĞININ YANI SIRA ILIMLI,DİNGİN,HUZUR DOLU BİR İNSAN VAJİNİSMUS TEDAVİ DE SÜLEYMAN ESERDAĞ DİYORUM TEŞEKKÜRLER.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?