Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hmmm vajinal ağırlığı idrarını tutamayanlara falan veriyolarmış, zannedersem kegel egzersizi gibi oluyo, çift uçlu mermi gibi düşün ama sivri değil uçları, uzunluğu 4 cm falan boylar aynı ağırlıklar farklı sadece.. ucunda ipi var ondan cekip çıkarıyosun sonra çok kalın değil, onda bile canım yandı am, neyse zamanla alışırım heralde.. yurtdışında oldunuz için sanslısınız valla, burada hiç yok hatta normal dilatör satan medikalci bile yok, anca bulunan ağırlık bakalım işe yarayacakmı

canım sen 8 boylu olanını ne kadara aldın? en olmadı öyle yapabiliriz, şu ağırlıklarla bi çalışayım..teşekkür ederim

evet canım ipli olandan aldım 4 boy var 20 g la başlıyo 68 g a kadar cıkıyo, ama en hafifi aldığımda canım yandı, kasıyorum ondan galiba, şimdide hasta olucam, sonrasında başliicam bakalım egzersizlere

Canim sanirim nette resmini gordum bahsettiklerinin.. Ama onlarla birlikte egzersiz yapmak bilmem bana tuhaf geldi ins ise yarar.. Hadi ya Trde yok öylemi illaki vardirda senin kaldign yerde bulunmuyodur.. 'Istersen sana linki vereyim.. siparis et.. Trye teslimat varmi bilmiyorum ama.. Bi dene istersen.. Biraz maaliyetli aslinda degmez ama..

trye teslimat yok gibi gözüküyor. saka gibi pindik pindik kimsenin bilmedigi adalara var. software hatasi kesin. ben yarin arayip sorayim bir. teslim ederler mi diye.

cok güldüm ya aynen öyle ama yenenlerın acabaları bır kac seferden sonra gıdıyor canım ..

canımm onlar tatlı telaslarr sen korkma korkma

ben de sanıyorum ki yendikten sonra her şey bir anda düzelivercek ama okuduklarımdan böyle olmadığını anlıyorum neyse kendimi bunlara da alıştırmalıyım... dediğinz gibi tatlı telaş yaaa hayırlısıyla bi yenseydik:18:

canım buradakilerin çoğu doktora gidiyor , bazıları da doktora gitmeden doktorların verdiği parmak egzersizleri ile çalışıyor ve burdaki ortam inan psikologlarımızın konuşmalarından daha motive edici... senin dediğin belki parmak egzersizlerini kesinlikle yapamayanlar için bir çözüm yolu olabilir ama burada asla yapamam diyenler bile bikaç gün-hafta-ay geçtikten sonra ben de başladım parmak egzersizlerine diyebiliyor... Tabiki Allah bizleri o çok para alan doktorların eline düşürmesin ( ki parmak egzersizi sonunda olmayabilir doktor da düşünebiliriz) ama şuan önceliğimiz bu egzersizleri tamamlayıp deneme sonucunu görmek... egzersiz sonucu yenilebilecek bir hastalığa kimse milyarlarını yatırmak da istemez gibime geliyor ancak son çare olarak düşünülebilir.... önerin için teşekkürler...

ne kadara mal oldu tedaviniz

50 euroluk dilatör, bepanten ve emla fiyati + apartman kirasi + personal maasi + "REKLAM" giderlerine ek olarak kar marjinli bir maliyeti vardir sanirsam. 4 haneli rakamlar.

parmak bedava, jel yaklasik 15 tl, kk grup terapisi ve kisisel yardim gönülden ve ücretsiz.

Son düzenleme:
bı sihirli deynek degsin herşeyi biranda halletsin hersey olsun bitsin istıyoruz beynimize hükmetmeyi becerebilsek hic bi sorun kalmayacak aslında rabbim sen bizlere yardım et biranönce yenelim artık şunu evliligimiz kabusa dönmesin

1-Bu yazı fena derecede profesyonel, gerçek duyguları içermiyor geçmiş binlerce sayfalara bakın süleymanda, saygında ya da farklı doktrlarda tedavi olanlar var ama hiç bukadar profesyonelce, duygulardan ve gerçeklikten uzak bir hikaye yok!
2-Bu doktor okadaaarr para alıyor bırakın da okadar iyi davransın.
3-Ben bahsettiğiniz doktora giderken çook büyük umutlarla gittim %100 dü tedavi oranı, hiç geri dönen yoktu dediğine göre... ben tedavi olamadım şimdi yine arasam başka biri gibi sorsam hiç yok tedavi olamayan diyorlar, demekkiii para tuzağı benim bana yapamadığımı orada zorlayarak uyguluyorlar.
4-BU YAZI İNANILMAZ REKLAM KOKUYOR

Şuanda bu yazıyı ve başlığı görünce tüylerim ürperdi sinirden elim ayağım titredi benim yıkılan umutlarım boşa harcanan param sonuç = 0

bencede tek sorun beyne hükmetmek

dogru söylüyosun cünkü tedavi yöntemlerini anlatmıyolar zorla olucak bişey olsa şimdiye bizlerdede coktan olurdu bu iş

canım neden normal degil sezeryanla dogum yaptın.Genellikle va... problemi olanlar sezeryan yapıyor

hıc samımı degılsın yenı uye olmussun 2 gundur gırdıgın topıklerde o doktoru tavsıye edıyorsun !!!cok ta guvendıgım ınsanlar doktor ıcın yazdıklarınında aksını soyluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…