Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben de adapazarındanım bana özelden gönderirmisin nonu arayacağım seni

bu doktorun ankara'da kendine ait butik tarzında kliniği varmis. bence bu fark yaratir. bu yüzden yenmek mümkündür. butik tarzdaki klinik
tavsiye de ne kadar önemli rol oynar?? buna bakarak kim doktor secer? pr calisanlari dikkat, herkes yemiyor malesef.

yoo ben o doktor ıcın fos cıkar dıyorum bıldıgım burada soyleyemedıgım ve soylemeyecegım cok sey var.ben kendısıne gıtmedım ama kendım kadarguvendıgım ınsanlardan duduklarıma yola cıkarak boyle garantılı yazıyorum bılmem ben anlatabıldımmı ama 2 gundur nedır bu sayfalara yazın ben halaaaa anlamıs degılım!

sayfa reklamla dolmuş taşmış resmen ayıp valla o kadar insan burda paylaşımda bulunmaya çalışıyor, biri de çıkıp reklam peşine düşüyor. öyle profesyonelce yazılmış ki, kim olsa anlar "butikçinin" yazdığını reklam yapacaksınız madem açıkça söylesin, gelin buyrun benim bir iş yerim var...vb insanları aptal yerine koymak çok mu doğru davranış

şöyle oluyo, reklam yapıcam derken ne yazcanı bilemeyip, bunu yazsam şahane olur, baya bir keklik avlarım diyosun, ve butiği yapıştırıyosun

sankı bız bılmıyoruz kımın ne oldugunu

gersekten yardımcı olmak ısteyen tedavı seklını anlatır doktor ısmı degıl!

tipe kiziyorum da iyi oldu, rahatladim biraz. vurduk vurduk öldü. hehe
insani aptal yerine koyup umut tacirligi yapiyorlar. aha görün iste, gözlerinde bu kadar degersiziz. vajinismusuz ama aptal degiliz. ikisini karistirmayiniz.

çok girmek istediğim topiğimize malesef sorunlarımdan dolayı giremiyorum.
sayfada reklam gördüm tabi kimseyi şahıs olarak suçlamak değil amacım ama benimde söleyeceklerim var
vajinismus olduğumu anladığım gün aradığım 2 doktordan biridir. evet telefonda çok iyi bir insan garantide veriyor o zaman bu işin para kısmından haberim yoktu beni tedavi eder dedim gitmek istedim. önemli olan inanmak biz bu topikte birbirimize inanıp güvendiğimiz için bu illetten kurtuluyoruz. neyse ben doktora gitmek istedim ama PARAM YOKTU. şimdi bu sayfada şu doktor iyi bu kötü demek yerine şunun ücreti şu kadar bunun ücreti bu kadar demek lazım. çünkü hangi doktor olursa olsun inanç olmazsa olmayacağına eminim.

doktoru kötülemek değil maksat iyi konuşan bir doktor ama tedavisini bilemem. ama ben para konusunda tıkandım. şimdi ben de reklamımı yapabilirim

3500-5000 lira arasında değişen bir rakam yerine burada çok güzel dostluklar kurarak aştım bu illeti. şimdi bazı ailevi problemler olduğu için tadını çıkaramasam da onlar halledilince bebişimi kucağıma alıp ilk resmini bu topikte paylaşmak niyetim

slm kızlar,yenen gelinler bizede yardımcı olun lütfen.bizde gelin olalım.nasıl başardınız,naptınız......

hosgeldın aramıza...

dusundugun kadar zor degıl 1.sayfayı oku egzerısz yapmaya karar ver inşallah en kısa zamanda yenersın canım....daha once doktora gıttınmı aslında bıraz bahsedersen kendınden.

Allahımm delircem yaaa bukadar da olunmazki kardeşim, resmen kopyala yapıştır yaparken yarım yapmış altına bidaha tam metni yapıştırmış, yazı profesyonelce ama reklam çok amatör. Ahhh gönül neler yazmak istiyor ama deşifre olmak frenliyor işte insanı zaten o da bu zaafımızı kullanıyor ya, neyse ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…