Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hosgeldın aramıza...

dusundugun kadar zor degıl 1.sayfayı oku egzerısz yapmaya karar ver inşallah en kısa zamanda yenersın canım....daha once doktora gıttınmı aslında bıraz bahsedersen kendınden.

slm,bir hafta oldu yeni üyeyim.ama bu siteyi 20 gün önce buldum,okudum ve egzersizlere başaldım.şimdi regl oldğum için bıraktım.doktora mantar sebebi ile gittim.yardımcı olursanız sevinrim.

boşver çiçek, doktora gidecek insanlar mutlaka araştırıyor. çünkü az buz paralar değil istenenler. neyse ki internet var, arama başlığı vajinismus olduğuna göre araştıranlar burayı da görüp göz atar elbette. kimse doktora gitmeyin demiyor burda, sadece doktora gidip yenen olduğu kadar yenemeyen de olduğunu insanların bilmesi kafi. gerçekten çözüm arayan insan illa ki bir şekilde çözmeyi başarıyor. dilerim herkes öncelikle çözmeye niyet eder ve kendine uygun neyse onu bulup, onunla çözer. herkes kurtulsun bu dertten, buradaki herkesin derdi ve dileği aynı. hepimiz vajinismustan bir an önce kurtulalım!!!

slm kızlar,yenen gelinler bizede yardımcı olun lütfen.bizde gelin olalım.nasıl başardınız,naptınız......

hoşgeldin :) snowflken ın dediği gibi egzersiz...:) ben 8 aylık bir süreden sonra yendim mesela parmak değdiremem başka yolu yok mu dotor yok mu su yok mu bu yok mu dıye kaç tane yorumum vardır gecmıste umudumu yıtrdıgım zamanalrda oldu motıve etmeye çalıştığım zamanlarda ama bu iş egzersizle bitti hem de nerdeyse 3 haftalık bir süre içinde bir aya varmadan 3 parmağa geldim ve yendim gerçekten kendinizi eşinizi hayatınızı ertelemeyin egzersiz yapın ama mutlaka öncesinde bir jinekologa muayene olun basit bir muayene acımıyor sadece bakıyor her hangi bir anatomk sorun var mı diye eğer yoksa eldiven ve jel ile su bazlı orayı tahriş etmeyecek koşulklarda hijyenk olmak önemli ve de jelin markası kalitesi ...inanın sonrası gelecek...
korkularınızın üstüne gidin bunu yapack olan sizsiniz istedipğiniz yerde durursunuz böyle düşünün sizin istemediğiniz hiç bi,r şekilde ilerlemycek süreç kontrol sizde ...

balımm balımmm senı cok ozledım bılıyorum burdasın hıssedıyorum msn gelermısın ben cevrımdısıyım ses ver bana

balım gece bır baktım sızlere tesekkur ettım reklam tacırlerıne karsı masallah aman vermıyorsunuz :)
yenıden hasta oluyorum galıba bogazlarım ağrıyor bugun doktora gıdıcem akşama inş görüşürüz canım

canım benım ben ıyıyım cok sukur en nasılsın .evet haftasonu yoktum gıremedım ama aklımburdaydı hep

neden olmadı canım sen yendın kurtuldun korkman ıcınbır sebep yokkı ...canım bızde ılk yendıgımızde hep bı sonrakı olacakmı acaba reglıden sonra olacakmı dıye dusunurduk bu normal ama sıstemı bılıyorsun bırsey olmayacagını gordun .istersen ılıskı oncesı egzersızyap canım sonra bol jelle bılrde umarımsorunsuz ecer cnm hıc uzulme kafana da takma

sabır sabır sabır

bılmıyormusun boylelerı gelıyo 2 doktor adı soyleyıp gıdıyo bu da onlardan bırıdır tatlım kımın ne oldugunu bılmesek anlıcaz da

ınsanları kandırmalarına tahammul edemıyorum cunkuherkez buraya bır umutla gelıyor zamanında bızım geldıgımız gıbı ...

offfffffffffff yıne nıye hastalandın yaaaaa delırıceemmmm ıyı bakmıyomusun sen kendıne

dıyet yapıcam dıye boyle oldun bak ben sana solım

ama yınede gecmıs olsun:26::26::26::26:

dıyette degılım canım ama vucud zayıf dusuyor anlamıyorum vıtamınlı seyler tuketıyorum oysa

Bende iyim cnm saol insan korkuo iste bi kac deneme daha yapsam o zmn rht etcm insallah.. Regl btsn hemen denemek istiom. 3. Denemem olmadi bi turlu sokamadm p..s i. Brz moralim bOzuldu ama insallah bidakine boyle sorun yasamam. Nedense artk egZersz ypmk istemiom cok zormus gbi gelio bakarim artk olmazsa yaparim canim :)

denemeyi bende yaptım ,ama hiç istediğim gibi olmadı ,2. gibi olmadı,çok kastım kendimi ....
zaten egzersiz öncesi deneyemiyorum bile...ama atlamadığıı biliyorum,penis giriyor ama ucu giriyor sanki,yani

tamamını alamıyorum,bi heyecani bi panik,kendimi bahar temizliğine vurdum,temilizk yapmaktan ölücem...
3.denemem istediğim gibi geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…