- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #102.661
hosgeldın aramıza...
dusundugun kadar zor degıl 1.sayfayı oku egzerısz yapmaya karar ver inşallah en kısa zamanda yenersın canım....daha once doktora gıttınmı aslında bıraz bahsedersen kendınden.
Allahımm delircem yaaa bukadar da olunmazki kardeşim, resmen kopyala yapıştır yaparken yarım yapmış altına bidaha tam metni yapıştırmış, yazı profesyonelce ama reklam çok amatör. Ahhh gönül neler yazmak istiyor ama deşifre olmak frenliyor işte insanı zaten o da bu zaafımızı kullanıyor ya, neyse ...
slm kızlar,yenen gelinler bizede yardımcı olun lütfen.bizde gelin olalım.nasıl başardınız,naptınız......
balımm balımmm senı cok ozledım bılıyorum burdasın hıssedıyorummsn gelermısın ben cevrımdısıyım ses ver bana
nilayy nasilsin canim kac gündür görmüorum seni hafta sonuda yoktunn.. canim ben iki kere deneme yaptim 3.de hic olmadi biraktik sonra yine deneyecektik ama oyle boyle derken dün regl oldum.. :S simdi korkuorum regl den sonra yapamazsam diyeee :S
Allahımm delircem yaaa bukadar da olunmazki kardeşim, resmen kopyala yapıştır yaparken yarım yapmış altına bidaha tam metni yapıştırmış, yazı profesyonelce ama reklam çok amatör. Ahhh gönül neler yazmak istiyor ama deşifre olmak frenliyor işte insanı zaten o da bu zaafımızı kullanıyor ya, neyse ...
balım gece bır baktım sızlere tesekkur ettım reklam tacırlerıne karsı masallah aman vermıyorsunuz :)
yenıden hasta oluyorum galıba bogazlarım ağrıyor bugun doktora gıdıcem akşama inş görüşürüz canım
ınsanları kandırmalarına tahammul edemıyorum cunkuherkez buraya bır umutla gelıyor zamanında bızım geldıgımız gıbı ...
offfffffffffff yıne nıye hastalandın yaaaaa delırıceemmmm ıyı bakmıyomusun sen kendıne
dıyet yapıcam dıye boyle oldun bak ben sana solım
ama yınede gecmıs olsun:26::26::26::26:
dıyette degılım canım ama vucud zayıf dusuyor anlamıyorum vıtamınlı seyler tuketıyorum oysa
canım benım ben ıyıyım cok sukur en nasılsın .evet haftasonu yoktum gıremedım ama aklımburdaydı hep
neden olmadı canım sen yendın kurtuldun korkman ıcınbır sebep yokkı ...canım bızde ılk yendıgımızde hep bı sonrakı olacakmı acaba reglıden sonra olacakmı dıye dusunurduk bu normal ama sıstemı bılıyorsun bırsey olmayacagını gordun .istersen ılıskı oncesı egzersızyap canım sonra bol jelle bılrde umarımsorunsuz ecer cnm hıc uzulme kafana da takma
Bende iyim cnm saol insan korkuo iste bi kac deneme daha yapsam o zmn rht etcm insallah.. Regl btsn hemen denemek istiom. 3. Denemem olmadi bi turlu sokamadm p..s i. Brz moralim bOzuldu ama insallah bidakine boyle sorun yasamam. Nedense artk egZersz ypmk istemiom cok zormus gbi gelio bakarim artk olmazsa yaparim canim :)
yumurtlamayı kaçırdım((ben bebek istiyorum yaw,bi tosun paşa reglime 10 gün falan vari,bu pazar full deneme ile bu ileti allatırım inşallah :)
dıyette degılım canım ama vucud zayıf dusuyor anlamıyorum vıtamınlı seyler tuketıyorum oysa
kızlar benle msjlasan yok dünden beri burdayım ama kimse konusmuyo anlasılan pek ıstenmıyoruz
kızlar benle msjlasan yok dünden beri burdayım ama kimse konusmuyo anlasılan pek ıstenmıyoruz
egzersız yapan yok rapor veren yokk noluyooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?