- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #102.681
egzersız yapan yok rapor veren yokk noluyooooooo
rapor veriyorum.
6.5cm ile 1.5 saat. 7.5 cm ile simdilik 50 dk, 1.5 saat tamamlaninca 9.5 denemesi ve o da olursa o gazla 1.5 saat icin 11.5 -12 cm. her sekilde saat 10'a 11'e kadar dilatörümle randevum var.yaptim, yaparim, yapicam
şöyle oluyo, reklam yapıcam derken ne yazcanı bilemeyip, bunu yazsam şahane olur, baya bir keklik avlarım diyosun, ve butiği yapıştırıyosun
Canim sanirim nette resmini gordum bahsettiklerinin.. Ama onlarla birlikte egzersiz yapmak bilmem bana tuhaf geldi ins ise yarar.. Hadi ya Trde yok öylemi illaki vardirda senin kaldign yerde bulunmuyodur.. 'Istersen sana linki vereyim.. siparis et.. Trye teslimat varmi bilmiyorum ama.. Bi dene istersen.. Biraz maaliyetli aslinda degmez ama..
nilayım ben de veriyim hemen rapor dün çok güzeldi egzersizim beni yeniden makasa geçirdi doktor önce 25 dk makas yaptım sonra da aparat alıyım dedim bakalım direk 11,5 cm yi alabilecekmiyim ve denedm aldım hem de pek rahat aldım çoooooooooookkk mutluyummmmm
rapor veriyorum.
6.5cm ile 1.5 saat. 7.5 cm ile simdilik 50 dk, 1.5 saat tamamlaninca 9.5 denemesi ve o da olursa o gazla 1.5 saat icin 11.5 -12 cm. her sekilde saat 10'a 11'e kadar dilatörümle randevum var.yaptim, yaparim, yapicam
trye teslimat yok gibi gözüküyor. saka gibi pindik pindik kimsenin bilmedigi adalara var. software hatasi kesin. ben yarin arayip sorayim bir. teslim ederler mi diye.
ha buarada doktor çıplak elle yap diyor ben de çıplak elle yapıyorum egzersizleri. dün acı biber doğramıştım unutmuşum onu da.biliyosunuz yıkamakla da geçmiyor biberin etkisi. mutlu mutlu egzersiz başına geçtim tabi parmağımı sokmamla yanmam bir oldu ben hala devam ediyorum bir de diyorum hiç yanma olmazdı değişik hemde bu, sonra aklıma geldiiiiiii acı biberrrrrrrrrrreldivenle devam ettm
Mslhh canim yaaaaaaçok sevindim gerçekten çok az kaldi canim çoookkkk Hadi sende kurtul artikta pesinden ben geleyim
inşallah canım zaten bi yensem hep ayağımı sürücemmm arkamdan herkessslerrrr yensin diyeeeeeee yaza yeni gelin olarak girelim de gerçek balayılar yaşayalım diyeeeee
Mslhh canim yaaaaaaçok sevindim gerçekten çok az kaldi canim çoookkkk Hadi sende kurtul artikta pesinden ben geleyim
inşallah canım zaten bi yensem hep ayağımı sürücemmm arkamdan herkessslerrrr yensin diyeeeeeee yaza yeni gelin olarak girelim de gerçek balayılar yaşayalım diyeeeee
Ay ins sen zealea kim vardi baska hatirlayamadim suanda ama eminim çok çok yakinda guzel haberlerinizi alcazz ins :)
kızlar benm ultrason jelim bitiyor da sizce hangi marka alıyım durex mi yoksa ty&ja mı ve bunları nerden alıcam geçen markette bulamadım burda başka bir marka var okey bile göremedim önerebileceğiniz bir site ismi var mı.. eğer burdan yasaksa site ismi özelime yazarmısınız..
şöyle oluyo, reklam yapıcam derken ne yazcanı bilemeyip, bunu yazsam şahane olur, baya bir keklik avlarım diyosun, ve butiği yapıştırıyosun
Niye tekrar ultrason almiyosunki cnm? Eros varsa onu tavsiye ederim çok iyimis diye duydum.. (doktorum bana tavsiye etmisti)
inş bende cok ıstıyorum bebek
egzersız yapan yok rapor veren yokk noluyooooooo
rapor veriyorum.
ha buarada doktor çıplak elle yap diyor ben de çıplak elle yapıyorum egzersizleri. dün acı biber doğramıştım unutmuşum onu da.biliyosunuz yıkamakla da geçmiyor biberin etkisi. mutlu mutlu egzersiz başına geçtim tabi parmağımı sokmamla yanmam bir oldu ben hala devam ediyorum bir de diyorum hiç yanma olmazdı değişik hemde bu, sonra aklıma geldiiiiiii acı biberrrrrrrrrrreldivenle devam ettm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?