Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

egzersız yapan yok rapor veren yokk noluyooooooo

nilayım ben de veriyim hemen rapor dün çok güzeldi egzersizim beni yeniden makasa geçirdi doktor önce 25 dk makas yaptım sonra da aparat alıyım dedim bakalım direk 11,5 cm yi alabilecekmiyim ve denedm aldım hem de pek rahat aldım çoooooooooookkk mutluyummmmm

ha buarada doktor çıplak elle yap diyor ben de çıplak elle yapıyorum egzersizleri. dün acı biber doğramıştım unutmuşum onu da.biliyosunuz yıkamakla da geçmiyor biberin etkisi. mutlu mutlu egzersiz başına geçtim tabi parmağımı sokmamla yanmam bir oldu ben hala devam ediyorum bir de diyorum hiç yanma olmazdı değişik hemde bu, sonra aklıma geldiiiiiii acı biberrrrrrrrrrr eldivenle devam ettm

rapor veriyorum.

6.5cm ile 1.5 saat. 7.5 cm ile simdilik 50 dk, 1.5 saat tamamlaninca 9.5 denemesi ve o da olursa o gazla 1.5 saat icin 11.5 -12 cm. her sekilde saat 10'a 11'e kadar dilatörümle randevum var. yaptim, yaparim, yapicam

süpersin tatlımmmm maşallah sana .. sıkılmadan yapmışın valla çok güzellll

yok valla canım 23 nisan tatilinde ankaraya gitmiştik orada yoktu hatta sorduğumda çok garip karşılayanlar, gülenler oldu..özelden linki atarsan iyi olur canım yaa bi mail atarım

Mslhh canim yaaaaaa çok sevindim gerçekten çok az kaldi canim çoookkkk Hadi sende kurtul artikta pesinden ben geleyim
rapor veriyorum.

6.5cm ile 1.5 saat. 7.5 cm ile simdilik 50 dk, 1.5 saat tamamlaninca 9.5 denemesi ve o da olursa o gazla 1.5 saat icin 11.5 -12 cm. her sekilde saat 10'a 11'e kadar dilatörümle randevum var. yaptim, yaparim, yapicam

Süpersn canim.. ne demistim yapabilirsin çok azimlisin en geçççççç haftaya yenceksin Allahin izniylee Yada belki bi sürpriz yaparsin daha önce yenersin hiç belli olmazzzz

Koptummmmmm ya mslh ha bu arada çiplak elle yapman çok guzel bi cesaret ama bidahakine biber dograndiginda dikkat et

kızlar benm ultrason jelim bitiyor da sizce hangi marka alıyım durex mi yoksa ty&ja mı ve bunları nerden alıcam geçen markette bulamadım burda başka bir marka var okey bile göremedim önerebileceğiniz bir site ismi var mı.. eğer burdan yasaksa site ismi özelime yazarmısınız..

Niye tekrar ultrason almiyosunki cnm? Eros varsa onu tavsiye ederim çok iyimis diye duydum.. (doktorum bana tavsiye etmisti)

Son düzenleme:
ninini ninini ninini (köpek baligi yaklasiyor müzigi) 10 -15 dakikaya degistiriyorum, 9.5 cm icin. sagolun kizlar moral verdiniz. cooook iyi geldi.
hehe ben de dilatör icimde yemek yaptim evi süpürdüm hatta bir de uyudum. ama simdi köpek baligi müzigi caliyor kafamda. ninini ninini ninini nininini.
:18::18: ninini ninini nininiiiiiii! gelismeler az sonra!

Niye tekrar ultrason almiyosunki cnm? Eros varsa onu tavsiye ederim çok iyimis diye duydum.. (doktorum bana tavsiye etmisti)

ya benm sıkılgan bir yapım var da bunda bile gösterdi kendini.. sıkıldım ultrason jelinden değişiklik iyidir dedim ama bulamadım markette... erosa da bakıyım netten alcam artık ..

egzersız yapan yok rapor veren yokk noluyooooooo

rapor:
salı günü minik vajinal ağırlığı içime almakla uğraştım..kasları tam kullanamıyorum acıdığını düşündüğümde zaten canım cok yanıyo cıkarmak zorunda kalıyorum ama yavaş yavaş.. onu düşünüyorum; aylardır bu hastalıklayız her hafta ufacık ilerlemiş olsak zaten yenmiştik, o yüzden olacak diyoruminşallah dün yumurtalıklarım cok ağrıyodu hastada olucam o yüzden dün çalışmadım eşimde bi yapıp bi bırakma dedi, hastalğımdan sonra başlamayı planlıyorum biraz kacar gibi oldu ama..

)))))) aman canım dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…