- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #102.701
inşallah canım en kısa zamanda olur allah gönlüne göre versin
)))))) aman canım dikkat et
kızlar merhabaaa uzun zamandır gıremıyodum foruma.ben tek parmakla kaldım ıkı parmagımı alırken bıraz zorlanıyorum
tek parmakla gırıs cıkıs yapabılıorum ama ıkı parmagı ılk alırken gırıs acıyo bıraz
kızlar nasıl gıdıyo calısmalar
iyi gidiyor canım senin nasıl gidiyor hangi aşamadaydın
egzersız yapan yok rapor veren yokk noluyooooooo
Rapor :)
Reglimden dolayı birkaç gün ara vermiştim egzersizlere. Ara verince insan birden bire soğuyor birkaç adım geriye gidiyor. Doktor 3 parmak verdi. Dün denedim, tam olmadı ama bugün tekrar deneyeceğim.
Doktor tavsiyesine gelince, ben bu konuda doktorun fonksiyonunu %20 veya daha az buluyorum. Sonuçta sihirli bir değnek değiller onlar ödev veriyor biz de yapıyoruz. Ödevi doktor vermiş, bir arkadaş vermiş belki de hiç tanımadığımız forumlardan tanıştığmız arkadaşlar vermiş hiç önemli değil..Önemli olan beynimiz...Doktorun şu konuda faydası olabilir o kadar para verdik, o kadar umut bağladık gittik veya çevremizdekiler doktora gittiğimizi biliyor en azından şu ödevleri aksatmayalım da bitsin bu iş diye bakılıyor. Aslında doktor sadece ödevlerimiz yapmamız için bize koçluk yapıyor. Yoksa bir beyin ameliyatı yapıp şu beynimizdeki ilk gece korkusunu silip, herşeyi güllük gülistanlık yapmıyor...
canım merhaba senin girdigin saatlerde ben olmuyorum seninle görüşmeyi çok istiyordum allah karşılaştırdı.
Aslında ben artık ilk giriş bölümünü rahatlıkla geçiyorum inanıyorum 3 parmağı da yapacağım ama ben daha ileri gitmekten de korkuyorum. Biraz fazla içeri girsem başım dönmeye başlıyor. İlerde kızlık zarına takılacak, yırtılacak, kanayacak...vs.vs.egzersizlere devam et bütün yaşadıgın o ilk giriş bölümü gerçekten gerisi çok kolay
Ay canım çok sevinirim. Özel mesajdan atabilirsin benim 100 mesaj hakkım yok o yüzden mesaj atamıyorum...istersen özel tel. numaramı verebilirim her istedigini sorabilirsin
canım alıngan olma lutfen burda kımse kımseyı dıslamazkızlar benle msjlasan yok dünden beri burdayım ama kimse konusmuyo anlasılan pek ıstenmıyoruz
gül geçmiş olsun. toz zencefil ve bal karıştır ye. bak iki kişiyi de ayağa kaldırdı bu. dikkat et kendine
ha buarada doktor çıplak elle yap diyor ben de çıplak elle yapıyorum egzersizleri. dün acı biber doğramıştım unutmuşum onu da.biliyosunuz yıkamakla da geçmiyor biberin etkisi. mutlu mutlu egzersiz başına geçtim tabi parmağımı sokmamla yanmam bir oldu ben hala devam ediyorum bir de diyorum hiç yanma olmazdı değişik hemde bu, sonra aklıma geldiiiiiii acı biberrrrrrrrrrreldivenle devam ettm
ninini ninini ninini (köpek baligi yaklasiyor müzigi) 10 -15 dakikaya degistiriyorum, 9.5 cm icin. sagolun kizlar moral verdiniz. cooook iyi geldi.
hehe ben de dilatör icimde yemek yaptim evi süpürdüm hatta bir de uyudum. ama simdi köpek baligi müzigi caliyor kafamda. ninini ninini ninini nininini.
:18::18: ninini ninini nininiiiiiii! gelismeler az sonra!
canım kokulu olmasında sakın durex ve okeyın jellerını tavsıye ederımkızlar benm ultrason jelim bitiyor da sizce hangi marka alıyım durex mi yoksa ty&ja mı ve bunları nerden alıcam geçen markette bulamadım burda başka bir marka var okey bile göremedim önerebileceğiniz bir site ismi var mı.. eğer burdan yasaksa site ismi özelime yazarmısınız..
tedirginlik oluyor başa dönmekten korkuldugu için zannedersem.Doktorla görüştüm bolca jel sürüyorum gün geçtikçe dahada iyi oluyor.İlkbaşlarda hafif yanma oluyordu ama son sefer oda olmadı çok rahat nefes egzersizleri yapıyorum birde acı duygusunu kafadan silmek gerekiyor.eSKİDEN VA.. resmine bile bakamazdım inter. çok rahat inceliyorum içim çok fena olurdu.ilk kez erkek doktora gittim bayanlara göre çok daha anlayışlılar onunda faydası oldu.ÜÇ ay zaman tanıdı bebek olmazsa tedaviye başlayacak. Kız za. çok ince ve ortası delik kapalı degil onu düşün biz sürekli kapalı oldugunu düşünüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?