Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar merhabaaa uzun zamandır gıremıyodum foruma.ben tek parmakla kaldım ıkı parmagımı alırken bıraz zorlanıyorum
tek parmakla gırıs cıkıs yapabılıorum ama ıkı parmagı ılk alırken gırıs acıyo bıraz

iki parmakla çalışmaya devam et canım çalıştıkça genişliyor ben 2 parmakta tam 5 hafta oyalandım belki 6 hafta da olabilir ama geçtim o aşamayı şimdi iki parmakla makas yapıyorumm... acıyor diye sakın bırakma pes etmek yok her gün en az yarım saat çalış... kolay gelsin..

egzersız yapan yok rapor veren yokk noluyooooooo

Rapor :)

Reglimden dolayı birkaç gün ara vermiştim egzersizlere. Ara verince insan birden bire soğuyor birkaç adım geriye gidiyor. Doktor 3 parmak verdi. Dün denedim, tam olmadı ama bugün tekrar deneyeceğim.

Doktor tavsiyesine gelince, ben bu konuda doktorun fonksiyonunu %20 veya daha az buluyorum. Sonuçta sihirli bir değnek değiller onlar ödev veriyor biz de yapıyoruz. Ödevi doktor vermiş, bir arkadaş vermiş belki de hiç tanımadığımız forumlardan tanıştığmız arkadaşlar vermiş hiç önemli değil..Önemli olan beynimiz...Doktorun şu konuda faydası olabilir o kadar para verdik, o kadar umut bağladık gittik veya çevremizdekiler doktora gittiğimizi biliyor en azından şu ödevleri aksatmayalım da bitsin bu iş diye bakılıyor. Aslında doktor sadece ödevlerimiz yapmamız için bize koçluk yapıyor. Yoksa bir beyin ameliyatı yapıp şu beynimizdeki ilk gece korkusunu silip, herşeyi güllük gülistanlık yapmıyor...

canım merhaba senin girdigin saatlerde ben olmuyorum seninle görüşmeyi çok istiyordum allah karşılaştırdı.

canım merhaba senin girdigin saatlerde ben olmuyorum seninle görüşmeyi çok istiyordum allah karşılaştırdı.

Canım ya ben de seninle karşılaşmayı çok istiyordum. Ne yaptın nasıl gidiyor, artık rahatsındır umarım. Bazılarını okuyorum yaptıktan sonra bile tedirgin oluyorlar. Sende de oluyor mu böyle şeyler?

egzersizlere devam et bütün yaşadıgın o ilk giriş bölümü gerçekten gerisi çok kolay
Aslında ben artık ilk giriş bölümünü rahatlıkla geçiyorum inanıyorum 3 parmağı da yapacağım ama ben daha ileri gitmekten de korkuyorum. Biraz fazla içeri girsem başım dönmeye başlıyor. İlerde kızlık zarına takılacak, yırtılacak, kanayacak...vs.vs.

tedirginlik oluyor başa dönmekten korkuldugu için zannedersem.Doktorla görüştüm bolca jel sürüyorum gün geçtikçe dahada iyi oluyor.İlkbaşlarda hafif yanma oluyordu ama son sefer oda olmadı çok rahat nefes egzersizleri yapıyorum birde acı duygusunu kafadan silmek gerekiyor.eSKİDEN VA.. resmine bile bakamazdım inter. çok rahat inceliyorum içim çok fena olurdu.ilk kez erkek doktora gittim bayanlara göre çok daha anlayışlılar onunda faydası oldu.ÜÇ ay zaman tanıdı bebek olmazsa tedaviye başlayacak. Kız za. çok ince ve ortası delik kapalı degil onu düşün biz sürekli kapalı oldugunu düşünüyoruz.

kızlar benle msjlasan yok dünden beri burdayım ama kimse konusmuyo anlasılan pek ıstenmıyoruz
canım alıngan olma lutfen burda kımse kımseyı dıslamaz

gül geçmiş olsun. toz zencefil ve bal karıştır ye. bak iki kişiyi de ayağa kaldırdı bu. dikkat et kendine

sabah aksam bal yıyorum zencefıl yok evde yarın alıyım bari tam duzeldım dedım suan yıne yataklık oldum

canım gulmeye halım yok ama sayende komaya gırcem bıberlı egsersız supersınnnnnnnnnnnnnnn
sen benı güldürdün rabbımde senı guldursun inşallah :)

zealea ne guzel anlatıyorsun egersızını sızı boyle neşeli görmek cok mutlu ettı benı :)
ınsalalh boyle boyle bıranonce sonuca ulasırsınız daha cok beraber neselenır gulerız :)

canım kokulu olmasında sakın durex ve okeyın jellerını tavsıye ederım
hepsıburada. benım guvenılır alırsverıs yaptıgım sıte

ben bir yaramazlik yaptim. ama cok gaza geldim. denedik. hatta basini ya da biraz fazlasini aldim. üstte ters oturarak. devami da alirdim da beceremedik. bir noktada tükendim cünkü eli cekmek zorunda kaliosun, sacma sapan bir durumdu, anlatamadim da. yani ben söyle ki bu dilatörle calisirken ucundan tutup gereken yerde manevrayi da yapip alabiliyorum ama penis sonucta vücuda bagli. cok sinirliydi alan. zaten vijj vijjj kaydi jeli de abaninca. iykkk bir de yumusak yaw aparatlara göre. zaten biraz cebellestikten sonra da iyice yumosla yikanmis gibi oldu. artik bu klübe ben de üyeyim. denerken sen kasiyorsun hede hödö dedi birileri, inadina gözünün icine baka baka 11.5 cmyi aldim ki tabani 12 cmymis. simdi findik fistik ve pekmez kisminin disinda ben bu penisi nasil yerlestiririm? gerci haftasonuna kadar gene ambargo yedim.

Eskiden bırak resmine bakmayı, oraya birşey girdiğini düşünmek bile başımın dönmesine yetiyordu. Şimdi 2 parmağı çok rahatlıkla alabiliyorum. 3 parmak da eh işte o da birkaç güne düzene girer inşallah. İnanır mısın şu egzersizlere yapmaya başladığımdan beri hep bebek kıyafetlerine (özellikle kız bebek kıyafetlerine) çok bakıyorum :)

Umutluyum olacak inşallah. 19 Maysı gelinlerine büyük bir rakibim dermişim :) :) :). Şu vajinusmusu halledeyim, 5-6 ay geçsin iyice alışayım sonra çocuk diye hiçç düşünmüyorum. Hemen mümkünse ilk gece :) :). ÇOK İSTİYORUM YA, BEBEK İSTİYORUM AMA ÖYLE MERYEM ANA GİBİ DEĞİL, GERÇEKTEN YAPIP HAMİLE KALMAK İSTİYORUM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…