- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #102.721
canım gulmeye halım yok ama sayende komaya gırcembıberlı egsersız supersınnnnnnnnnnnnnnn
sen benı güldürdün rabbımde senı guldursun inşallah :)
zealea ne guzel anlatıyorsun egersızını sızı boyle neşeli görmek cok mutlu ettı benı :)
ınsalalh boyle boyle bıranonce sonuca ulasırsınız daha cok beraber neselenır gulerız :)
canım kokulu olmasında sakın durex ve okeyın jellerını tavsıye ederım
hepsıburada. benım guvenılır alırsverıs yaptıgım sıte
Rabitcim bende seni bekliyodum.merhaba nasilsin.bilitosun bende yendim.ama henuz 3. yu yspmadik.yine basa dondum sanki cesaret edemiyorum.senin nasil gidiyooo..biraz bilgi verirmisin...nasil ilerleme kaydettin....
boşver çiçek, doktora gidecek insanlar mutlaka araştırıyor. çünkü az buz paralar değil istenenler. neyse ki internet var, arama başlığı vajinismus olduğuna göre araştıranlar burayı da görüp göz atar elbette. kimse doktora gitmeyin demiyor burda, sadece doktora gidip yenen olduğu kadar yenemeyen de olduğunu insanların bilmesi kafi. gerçekten çözüm arayan insan illa ki bir şekilde çözmeyi başarıyor. dilerim herkes öncelikle çözmeye niyet eder ve kendine uygun neyse onu bulup, onunla çözer. herkes kurtulsun bu dertten, buradaki herkesin derdi ve dileği aynı. hepimiz vajinismustan bir an önce kurtulalım!!!
canım iyi gidiyor bununda alışma dönemi varmış.İLK sefer biraz yanma olmuştu 2 de yanma olmadı son bugün denemiştik çok daha iyiydi bolca jel sürüyoruz hem eşim hem ben çok faydası oluyor.
ben bir yaramazlik yaptim. ama cok gaza geldim. denedik. hatta basini ya da biraz fazlasini aldim. üstte ters oturarak. devami da alirdim da beceremedik. bir noktada tükendim cünkü eli cekmek zorunda kaliosun, sacma sapan bir durumdu, anlatamadim da. yani ben söyle ki bu dilatörle calisirken ucundan tutup gereken yerde manevrayi da yapip alabiliyorum ama penis sonucta vücuda bagli. cok sinirliydi alan. zaten vijj vijjj kaydi jeli de abaninca. iykkk bir de yumusak yaw aparatlara göre. zaten biraz cebellestikten sonra da iyice yumosla yikanmis gibi oldu. artik bu klübe ben de üyeyim. denerken sen kasiyorsun hede hödö dedi birileri, inadina gözünün icine baka baka 11.5 cmyi aldim ki tabani 12 cmymis. simdi findik fistik ve pekmez kisminin disinda ben bu penisi nasil yerlestiririm? gerci haftasonuna kadar gene ambargo yedim.
tamam kokusuz alıcam.. sanırım tiksinme durumu oluyomuş ondan değil mi? mesela çilekli aldığında çilekten nefret eder hale geliyomuşun..
amin canım inşallah hepimizi güldürsün rabbim egzersizcileri yenmeleriyle, siz gibi yenenleri de bebişle... sen de rahatsızmışın geçmiş olsun gerçekten zencefil+bal çok işe yarıyor... iyi bak kendine bu aralar ortada bir hastalık var havalardan galiba..
rapor veriyorum.
6.5cm ile 1.5 saat. 7.5 cm ile simdilik 50 dk, 1.5 saat tamamlaninca 9.5 denemesi ve o da olursa o gazla 1.5 saat icin 11.5 -12 cm. her sekilde saat 10'a 11'e kadar dilatörümle randevum var.yaptim, yaparim, yapicam
nilayım ben de veriyim hemen rapor dün çok güzeldi egzersizim beni yeniden makasa geçirdi doktor önce 25 dk makas yaptım sonra da aparat alıyım dedim bakalım direk 11,5 cm yi alabilecekmiyim ve denedm aldım hem de pek rahat aldım çoooooooooookkk mutluyummmmm
ha buarada doktor çıplak elle yap diyor ben de çıplak elle yapıyorum egzersizleri. dün acı biber doğramıştım unutmuşum onu da.biliyosunuz yıkamakla da geçmiyor biberin etkisi. mutlu mutlu egzersiz başına geçtim tabi parmağımı sokmamla yanmam bir oldu ben hala devam ediyorum bir de diyorum hiç yanma olmazdı değişik hemde bu, sonra aklıma geldiiiiiii acı biberrrrrrrrrrreldivenle devam ettm
rabitciğim dün seninle konuşmak gerçekten çok iyi geldi bana. Söylediklerin gerçekten çok etkili oldu bana.. Ben sana ve diğer arkadaşlara birşey soracağım (biraz saçma gelebilir size ama) ne düşünüyorsunuz bu konuda merak ettim...
Eşim vajinaya parmak vs. girdiği için gusul abdestin bozuluyor diyor. Ben de her zaman alamayabiliyorum. Yani benim her egzersiz yaptığımda gusul abdesti mi almam gerekiyor. Ben açıkçası her egzersiz yaptığımda gusul abdesti almıyorum...
canım gusul abdestı ıcın zevk alımı ve kadından zevk akıntısı gelmesı gerek dıye bılıyorum
bende egsersızde hep gusul alıyordum ee bazen gece yapıyordum esten gızlı banyo sorun oluyordu
arastırdım sonra gusul almayı bıraktım ıstersn bıldıgın yetkılı bırıne sor
egsersız yaparken hıcbırımızın zevk alabılcegını sanmıyorum
vajinismus tadvisi almışbiri olarak yardımcı olmak isterim arkadaşlar.devlet hastanelerinin cinsel işlev bozukluğu bölümleri var oraya gidin tedavi çok uzun sürmüyor3-4 ay gbi bir süre 11 yıllık bakireleri duyunca bu süre bence az bile üstelik ssk lı olan hastalar toplam 40-50 lira gibi bi ücret ödüyor.yine de yardım edebileceğim bir konu olursa özelden veya buradan mesaj atın elimden gelen yardımı yaparım.
öncelıkle herkeze merhaba arkadaşlar,2 ay önce bu sıtede vajınusmusum dıye yardım ıstemıstım o zaman 6aylık evlıydım ve moral denen bırsey kalmıyordu,kendımı kadın olarak evlı olarak bıle görmuyordum...ama sımdı dr a para vermeden bırcok arkadaşımızın yaptığı gıbı bu durumu yendım...ben ılk başta vajınamın ıcıne dokunamıyordum bıle ve oranın kapalı olduğunu gördumm ..meğerse kendımzı sıktığımızdan öyle oluyormuşş... neyse serçe parmakla başladım olaya...gırdı o kadar mutlu oldum kı o zaman kafamda oraya bırsey gırebılceğı yerleştı... tamam bunu yaptıysan ışaret parmağınıda yaparsın dedım burnumda derın nefes alıp ağzımdan vererek onuda aldım ve en son parmak aşamam 2 parmağı dıer parmaklarda olduğu gıbı eldıvenın tek parmağına çıft parmağı yerleştırerek yaptım azda olsa gırdı... hemen pns aşamasına geçtım yapamadım ılk başta ve azım ettımm acımayacak acımayacak dıye kendımı şartlandırdımm vee 27martta esımın pns bebeyağını surduk ve azda kendı vajenıme vee BURASI ÇOK ÖNEMLI elımle kendım vajıne yerleştırdım ve derın bı nefes alıp cocuk doğurur gıbı ıkınırken beraber pns aşşağı yöne doğru yavaşca bı yıttıkkı HIÇBIRSEY ANLAMADIM olmuştu.. emın olmak ıcın 1 daha yaptım baktımm aşşağı doğru ıtınce oluyor...meğerse 8ay sırf vajınanın ıcıne yerleştırdıkten sonra yukarı doğru ıtıp canımı acıtmaktan dolayı olmamışş... arkadaşlar bunun yönu pns vajı ağzına yerleştıkten sonra ıkınarak yada nefes aldıktan sonra yavas yavaş verırken aşşağı doğru yıtmek.... kendımı aylarımı boşa harap etmısım... bu arada bende dr dr aradım ama sımdı param cebımde..umudunuzu kaybetmeyın cunku o kadar kolaymış kı olan zamana oluyor...deneyın azmedın arkadaşlar...
arkadaşlar bende bu bela ile yaklaşık 9 ay kadar uğraştım sonra çözümü doktora gitmekte bulduk....
bi doluda para verdik... aslına bakarsanız psikolojik diyoruz hepimiz (bende öyle düşünüyodum) ancak doktorla konuşmam neticesinde bu işin psikolojiden ziyade bilgisizlikten olduğunun kendi vücudumuzu iyi tanımamış olduğumuzdan kaynaklandığını anladım..
doktorun uygulamış olduğu tedaviyi ile sorunu çözeceğimizi ve bi uzman yardımı almadan ilişkiye giremeyeceğimi düşünüyodum ama gerçekten doktor yardımı alınmadan da çözülebilir arkadaşlar...
sadece kendi vücudunuzu iyi tanıyın ve eşinize güvenin... gerisi zaten kendiliğinden gelişiyor
(bu arada yardımcı olmamı isterseniz mesajıma cevap vermeniz yeterli )
merhaba arkadaşım ben de vajinusmusum 1 senelik evliyim kendi kendime 2 parmak hatta üç parmak bile soktum. anestezi ilaçları kullanarak bir kere sadece bir kere malesef eşimle ilişkiye girdim. ben kayınvalide ve kayınpederle aynı evde oturuyorum. açıkcası eşimde bende sanki ne biliyim çekiniyoruz galiba. yakında ayrılcaz onlardan ama daha en az 3 ay var , sen penisi kendin sokmuşsun vajinin içine bana cesaret verdin. ben tekrar anestezi ilacı mı kullanayım. beni aynı evde oturmak da geriyor rahat değilim bu açıdan bana yazarsan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?