Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

amin canım inşallah hepimizi güldürsün rabbim egzersizcileri yenmeleriyle, siz gibi yenenleri de bebişle... sen de rahatsızmışın geçmiş olsun gerçekten zencefil+bal çok işe yarıyor... iyi bak kendine bu aralar ortada bir hastalık var havalardan galiba..

Rabitcim bende seni bekliyodum.merhaba nasilsin.bilitosun bende yendim.ama henuz 3. yu yspmadik.yine basa dondum sanki cesaret edemiyorum.senin nasil gidiyooo..biraz bilgi verirmisin...nasil ilerleme kaydettin....

Rabitcim bende seni bekliyodum.merhaba nasilsin.bilitosun bende yendim.ama henuz 3. yu yspmadik.yine basa dondum sanki cesaret edemiyorum.senin nasil gidiyooo..biraz bilgi verirmisin...nasil ilerleme kaydettin....

canım iyi gidiyor bununda alışma dönemi varmış.İLK sefer biraz yanma olmuştu 2 de yanma olmadı son bugün denemiştik çok daha iyiydi bolca jel sürüyoruz hem eşim hem ben çok faydası oluyor.

canım iyi gidiyor bununda alışma dönemi varmış.İLK sefer biraz yanma olmuştu 2 de yanma olmadı son bugün denemiştik çok daha iyiydi bolca jel sürüyoruz hem eşim hem ben çok faydası oluyor.

Maasallah canim sana..bendede cok yanma oldu.2.de cok kastim.simdide yine husran olur diye korkuyorum...pskolojini nasil ayarliyosun..bende jel kullaniyorum...kasmamam gerek...sanki ruya gordum bittiii ....

canım aparatı once bekletıp sonra fazla dokunmamaya calısıp dırek esınle dene ılkseferler onlar ıcınde zor
bızı korkutmamak ve olmıcak stresını onlarda yasıyor malesef ..

kıslarrrrrrrrrr merhaba... ya kusuruma bakmayın tam yarışma başlattınız ama ben kaçtım gibi oldu sanki... netim kesildi ve giremiyorum... inşaallah büssürü yenenler vardır... herkese başarılar egzersizlerinde... ha bende bana göre büyük aşama kaydettim 6.5 cm ve 8.5 cm alabiliyorum artık

tamam kokusuz alıcam.. sanırım tiksinme durumu oluyomuş ondan değil mi? mesela çilekli aldığında çilekten nefret eder hale geliyomuşun..

aynen öyle ben akılsızlık ettım cılek kokulu aldım
hem ev kokuyor hem cıleklı bırsey yıyemıyorsun sakız almıstım co kseverım cıleklı aynı kokuyu alınca dokunamadım bıle
bu bana ders oldu bıdaha kokulu almadım :)

amin canım dün 10 dk ıcınde 9 hamıle kadın gördüm annem yanımdaydı kışın kımsede bos gecmemıs dedı :)
inşallah bu topıkte boyle bereketlı bır yıl gecırıcek
ve sağol canım boyle güçten düştüğümü hic hatırlamıyorum kabus gıbı ınsallah bıranonce kurtulurum ..

rapor veriyorum.

6.5cm ile 1.5 saat. 7.5 cm ile simdilik 50 dk, 1.5 saat tamamlaninca 9.5 denemesi ve o da olursa o gazla 1.5 saat icin 11.5 -12 cm. her sekilde saat 10'a 11'e kadar dilatörümle randevum var. yaptim, yaparim, yapicam

o zamaann sana koca alkıs

maşallah canım cok ıyı ılerlıyorsun yenı yarısma baslıcak hazır olun

11.5 aldın ve rahat aldın maşallah canım

ıyıce alıs o aparata artık yavas yavas p..s gecırır senı doktorun

ayyy sabah sabah hıc gulecegım yoktuemınım cok fena yanmısırr offff

rabitciğim dün seninle konuşmak gerçekten çok iyi geldi bana. Söylediklerin gerçekten çok etkili oldu bana.. Ben sana ve diğer arkadaşlara birşey soracağım (biraz saçma gelebilir size ama) ne düşünüyorsunuz bu konuda merak ettim...

Eşim vajinaya parmak vs. girdiği için gusul abdestin bozuluyor diyor. Ben de her zaman alamayabiliyorum. Yani benim her egzersiz yaptığımda gusul abdesti mi almam gerekiyor. Ben açıkçası her egzersiz yaptığımda gusul abdesti almıyorum...

canım gusul abdestı ıcın zevk alımı ve kadından zevk akıntısı gelmesı gerek dıye bılıyorum
bende egsersızde hep gusul alıyordum ee bazen gece yapıyordum esten gızlı banyo sorun oluyordu
arastırdım sonra gusul almayı bıraktım ıstersn bıldıgın yetkılı bırıne sor
egsersız yaparken hıcbırımızın zevk alabılcegını sanmıyorum

Canım, ben de eşim o şekilde söyleyince aynı şeyi söyledim. Yani ben zevk almıyorum ki, org...m olmuyorum ki bence bozulmuyordur demiştim. Yani benim yaptığım sadece bir tedavi, zevk için değil. Ama eşim aksini savunuyor... Allah affetsin eğer gerçekten öyle birşey varsa...

slm ben yeni üye oldum bu siteye. malesef bu vajinusmus derdi bende de var. ssk lı olarak hangi hastanede muayene oldunuz ücret 40-50 tl mi ben ist. anadolu yakasında oturuyorum. 1 senelik evliyim. bana yazarsanız çok sevinirim. ayrıca çözüm buldunuzmu bu muayeneden sonra

merhaba arkadaşım ben de vajinusmusum 1 senelik evliyim kendi kendime 2 parmak hatta üç parmak bile soktum. anestezi ilaçları kullanarak bir kere sadece bir kere malesef eşimle ilişkiye girdim. ben kayınvalide ve kayınpederle aynı evde oturuyorum. açıkcası eşimde bende sanki ne biliyim çekiniyoruz galiba. yakında ayrılcaz onlardan ama daha en az 3 ay var , sen penisi kendin sokmuşsun vajinin içine bana cesaret verdin. ben tekrar anestezi ilacı mı kullanayım. beni aynı evde oturmak da geriyor rahat değilim bu açıdan bana yazarsan sevinirim.

merhaba arkadaşım ben de piskoloğa gitmeden kendim egzersiz yapıyorum ben de bilgisiz olduğumu düşünüyorum sen nasıl yendin ben 1 senelik evliyim sadece 1 kere ilişkiye girdik kaldı öyle yardımcı olurmusun

hosgeldın canım aramıza

cokk eskı sayfaları okuyorsun

sormak ıstedıklerın varsayardımcı olalım...

bızde burada egzersızlerle yendık canım

1.sayfayı detaylı bı oku derım...bu arada aktıf ol bız sana elımızden geldıgınnce yardımcı olalım..bırde kadın dogum doktoruna muayene olmadıysan musyene olmanda fayda var

nazocan aramıza hoşgeldin. snowflaken ın dediği gibi ilk sayfalardaki egzersizleri oku ve ona göre ilerle. bu yazdığın kişiler çok eskiler, şu an foruma gelmiyorlar bile. buraya güncel olarak gelen herkes sana yardımcı olacaktır. 3 parmağı rahat alabiliyorsan zaten eşinle deneme yapabilirsin. takıldığın yerlerde soru sorabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…