Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canlar herkesin kendi bilecegi is ama ben hocaya sordum ve kendisi yinede emin olmak için Gusletmek gerektigini söyledi.. Sonuçta vajinle ugrasiyosun gusletmen gerekir diyor.. Eger namaz kiliyosaniz yatsidan sonra egzersiz yapip oyle gusledin diyor.. yada sabahtan iste.. bende bu sekilde çok zorlaniriz dedim, ayrica zevk almiyoruzz hatta mecburiyetten ve tiksinerek yaptigimi soyledigimde bile yinede gusul diyo.. Benim içim rahat etmedigi için aliyorum..

Son düzenleme:

Canım teşekkürler. Ben de almak istiyorum ama işte her zaman vakit yaratamıyorum. Zaten hergün en geç 06,30'da kalkıyorum. Bütün gün işteyim zaten Akşam eve gel çocuk,yemek, ev düzeni...vs. yatağa zor atıyorum kendimi. Her zamanda alamıyorum işte . Hocaya sormuşsun gerekiyor demekki. Bundan sonra biraz daha çok dikkat ederim...

Son düzenleme:

Canim senin bide çocuk var dahada zor oluyodur bilmemmi.. Ben bile gunde iki kez egzersiz yaptigim zaman useniyorum tekrar gusletmeye.. ama napcan iste.. Bu arada çok güzel ilerliyosun heaa Mslh azmine hayran kaldim çok yakin zamanda seninde guzel haberini alcaz ins..

Canım evet bayağı zor oluyor her seferinde gusletmek... Ama artık daha da dikkat ederim. Evet 8 senenin sonunda kendime şaşıyorum. Şu anda 3 parmaktayım...İnşallah en yakın zamanda olacak...Yeniden hamile kalmak istiyorum ama bu sefer halledip de kalmak istiyorum.

deasseeb

sela1

veracoft

kemre

nurbursa

cıcekrose

zealea

facar

aykurt

sessızcekımsesızce

yardım

el_van

papatya3459

sugar_lale85

rabisrabis

senem8183

panterrr

me_barut

ayselci

pusu

daaaamlaa

nazocan4538

InsAllah canim Allah herseyi gönlüne göre versin

Yaaaaaaa nilayyy 19 mayis yapsaydin keskeeee ben seti bekliyorum ozaman baslicam egzersize bu aralar da egzersiz yapmam mumkun degil bende yarismada yenmek istiyoreeeeee

Yaaaaaaa nilayyy 19 mayis yapsaydin keskeeee ben seti bekliyorum ozaman baslicam egzersize bu aralar da egzersiz yapmam mumkun degil bende yarismada yenmek istiyoreeeeee

tatlımmm o zaman 4 hafta sonu gelıyooooo amaaaa

daha cok hafta sonu gelın cıkıldıgı ıcın sımdı 2 haftaya gore ayarladım sende o zamana kadar bos bos durma bellı olur

canim bende hocaya sormustum ve icinin rahat olmasi icin gusul abdesti alman iyi olur demisti yani almak lazim.. bende her egzersizden sonra yapamiordum ama yinede dikkat ediodum dus yapmadan once egzersiz yapiodum muhakkak..

deasseeb

sela1

veracoft

kemre

nurbursa

cıcekrose

zealea

facar

aykurt

sessızcekımsesızce

yardım

el_van

papatya3459

sugar_lale85

rabisrabis

senem8183

panterrr

me_barut

ayselci

pusu

daaaamlaa

nazocan4538

madem oyle 19 mayıs olsun

deasseeb

sela1

veracoft

kemre

nurbursa

cıcekrose

zealea

facar

aykurt

sessızcekımsesızce

yardım

el_van

papatya3459

sugar_lale85

rabisrabis

senem8183

panterrr

me_barut

ayselci

pusu

daaaamlaa

nazocan4538

madem oyle 19 mayıs olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…