- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #102.741
rabitciğim dün seninle konuşmak gerçekten çok iyi geldi bana. Söylediklerin gerçekten çok etkili oldu bana.. Ben sana ve diğer arkadaşlara birşey soracağım (biraz saçma gelebilir size ama) ne düşünüyorsunuz bu konuda merak ettim...
Eşim vajinaya parmak vs. girdiği için gusul abdestin bozuluyor diyor. Ben de her zaman alamayabiliyorum. Yani benim her egzersiz yaptığımda gusul abdesti mi almam gerekiyor. Ben açıkçası her egzersiz yaptığımda gusul abdesti almıyorum...
canım gusul abdestı ıcın zevk alımı ve kadından zevk akıntısı gelmesı gerek dıye bılıyorum
bende egsersızde hep gusul alıyordum ee bazen gece yapıyordum esten gızlı banyo sorun oluyordu
arastırdım sonra gusul almayı bıraktım ıstersn bıldıgın yetkılı bırıne sor
egsersız yaparken hıcbırımızın zevk alabılcegını sanmıyorum
Canım, ben de eşim o şekilde söyleyince aynı şeyi söyledim. Yani ben zevk almıyorum ki, org...m olmuyorum ki bence bozulmuyordur demiştim. Yani benim yaptığım sadece bir tedavi, zevk için değil. Ama eşim aksini savunuyor... Allah affetsin eğer gerçekten öyle birşey varsa...
Canlar herkesin kendi bilecegi is ama ben hocaya sordum ve kendisi yinede emin olmak için Gusletmek gerektigini söyledi.. Sonuçta vajinle ugrasiyosun gusletmen gerekir diyor.. Eger namaz kiliyosaniz yatsidan sonra egzersiz yapip oyle gusledin diyor.. yada sabahtan iste.. bende bu sekilde çok zorlaniriz dedim, ayrica zevk almiyoruzz hatta mecburiyetten ve tiksinerek yaptigimi soyledigimde bile yinede gusul diyo.. Benim içim rahat etmedigi için aliyorum..
çok güldüm sela ya ben de diyorum ben mi cahilim butik klinik diye bir şey mi varmış....
Canım teşekkürler. Ben de almak istiyorum ama işte her zaman vakit yaratamıyorum. Zaten hergün en geç 06,30'da kalkıyorum. Bütün gün işteyim zaten Akşam eve gel çocuk,yemek, ev düzeni...vs. yatağa zor atıyorum kendimi. Her zamanda alamıyorum işte. Hocaya sormuşsun gerekiyor demekki. Bundan sonra biraz daha çok dikkat ederim...
Canim senin bide çocuk var dahada zor oluyodur bilmemmi.. Ben bile gunde iki kez egzersiz yaptigim zaman useniyorum tekrar gusletmeye.. ama napcan iste.. Bu arada çok güzel ilerliyosun heaaMslh azmine hayran kaldim çok yakin zamanda seninde guzel haberini alcaz ins..
Canım evet bayağı zor oluyor her seferinde gusletmek... Ama artık daha da dikkat ederim. Evet 8 senenin sonunda kendime şaşıyorum. Şu anda 3 parmaktayım...İnşallah en yakın zamanda olacak...Yeniden hamile kalmak istiyorum ama bu sefer halledip de kalmak istiyorum.
deasseeb
sela1
veracoft
kemre
nurbursa
cıcekrose
zealea
facar
aykurt
sessızcekımsesızce
yardım
el_van
papatya3459
sugar_lale85
rabisrabis
senem8183
panterrr
me_barut
ayselci
pusu
daaaamlaa
nazocan4538
Yaaaaaaa nilayyy 19 mayis yapsaydin keskeeee ben seti bekliyorum ozaman baslicam egzersize bu aralar da egzersiz yapmam mumkun degilbende yarismada yenmek istiyoreeeeee
Yaaaaaaa nilayyy 19 mayis yapsaydin keskeeee ben seti bekliyorum ozaman baslicam egzersize bu aralar da egzersiz yapmam mumkun degilbende yarismada yenmek istiyoreeeeee
Canım evet bayağı zor oluyor her seferinde gusletmek... Ama artık daha da dikkat ederim. Evet 8 senenin sonunda kendime şaşıyorum. Şu anda 3 parmaktayım...İnşallah en yakın zamanda olacak...Yeniden hamile kalmak istiyorum ama bu sefer halledip de kalmak istiyorum.
7 Mayıs erken... Neyse ben de 19 Mayısın 1.si olurum :) :) :)
canım alıngan olma lutfen burda kımse kımseyı dıslamaz
sabah aksam bal yıyorum zencefıl yok evde yarın alıyım bari tam duzeldım dedım suan yıne yataklık oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?