Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Vay be benim ismim yok listede....ben yendimmi yaaa...hic oyle hissetmiyorum

Iste bu Busefer ins bende yenerim ya hadi kizlar ellerimizi çabuk tutalim herkese basarilar

canım doktor bana femolub ı önermişti

canım yanlıs hatırlamıyorsam o arkadas bakırkoy devlet hastanesıne gıdıp yenmıstı yıllar once onun yazılarını takıp edıyordum bende..
anadolu yakasında ise marmara arastırma hastanesı var kartala galıba tasındı hastane vajınusmus ıcın bolumu var ..

bunu bı daha arastırcam canım tabıkı en ıyısı gusl etmek aslında ..

kesinlikle toz zencefil + bal karışımı ilaç ilaç!!! beni 3.kez yatağa düşmekten kurtardı. sana da iyi gelecektir eminim.
ya ınankı ben hıc boyle olmazdım tam kurtuldum dısarı gezmeye cıktım aksamı fenalastım arkadasım bıel sastı sabah sesım ıyı
aksam konusamıyorum bıle .. of dısarı cıktım zencefıl alcaktım esle kavga ettık herseyı unuttum eve geldım dırek..
konusmuyoruz bırbırımızle.. ballı sute devam ben artık yarın alırım zencefılı ..

Tamam canim banada bildirirsin.. Geçmis olsun canim Allah sifa versin.. Ins esinlede düzelirsiniz biran önce sabret cnm

canım benim bildiğim gusulun bozulması esinin p...sinin başının girmesi gerekiyor

canım benim dedğim femolub eczanelerede var, oda hepsinde olmuyo getirtiyolar, vaji içine girebiliyo ucunda delikleri var oradan çıkıyo jel, fiyatıda 18 liraydı

3 kez doktor görüşmem var 19 mayısa kadar umarım ben de yenmiş olurum 19 mayısa kadar... gerçi araya bir de regl gircek ama olsun inşallah yenerimmm.....

aa oranın vajınısmus bolumu mu varmıs vay bee kaynarca da canım marmara unıv.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…