- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #102.761
7 Mayıs erken... Neyse ben de 19 Mayısın 1.si olurum :) :) :)
Vay be ben yokum listede...yendim mi ben ya...
boşver çiçek, doktora gidecek insanlar mutlaka araştırıyor. çünkü az buz paralar değil istenenler. neyse ki internet var, arama başlığı vajinismus olduğuna göre araştıranlar burayı da görüp göz atar elbette. kimse doktora gitmeyin demiyor burda, sadece doktora gidip yenen olduğu kadar yenemeyen de olduğunu insanların bilmesi kafi. gerçekten çözüm arayan insan illa ki bir şekilde çözmeyi başarıyor. dilerim herkes öncelikle çözmeye niyet eder ve kendine uygun neyse onu bulup, onunla çözer. herkes kurtulsun bu dertten, buradaki herkesin derdi ve dileği aynı. hepimiz vajinismustan bir an önce kurtulalım!!!
deasseeb
sela1
veracoft
kemre
nurbursa
cıcekrose
zealea
facar
aykurt
sessızcekımsesızce
yardım
el_van
papatya3459
sugar_lale85
rabisrabis
senem8183
panterrr
me_barut
ayselci
pusu
daaaamlaa
nazocan4538
madem oyle 19 mayıs olsun
Iste bu Busefer ins bende yenerim ya hadi kizlar ellerimizi çabuk tutalim herkese basarilar
kızlar benm ultrason jelim bitiyor da sizce hangi marka alıyım durex mi yoksa ty&ja mı ve bunları nerden alıcam geçen markette bulamadım burda başka bir marka var okey bile göremedim önerebileceğiniz bir site ismi var mı.. eğer burdan yasaksa site ismi özelime yazarmısınız..
sen hangi aşamadasın canım
slm ben yeni üye oldum bu siteye. malesef bu vajinusmus derdi bende de var. ssk lı olarak hangi hastanede muayene oldunuz ücret 40-50 tl mi ben ist. anadolu yakasında oturuyorum. 1 senelik evliyim. bana yazarsanız çok sevinirim. ayrıca çözüm buldunuzmu bu muayeneden sonra
Canlar herkesin kendi bilecegi is ama ben hocaya sordum ve kendisi yinede emin olmak için Gusletmek gerektigini söyledi.. Sonuçta vajinle ugrasiyosun gusletmen gerekir diyor.. Eger namaz kiliyosaniz yatsidan sonra egzersiz yapip oyle gusledin diyor.. yada sabahtan iste.. bende bu sekilde çok zorlaniriz dedim, ayrica zevk almiyoruzz hatta mecburiyetten ve tiksinerek yaptigimi soyledigimde bile yinede gusul diyo.. Benim içim rahat etmedigi için aliyorum..
ya ınankı ben hıc boyle olmazdım tam kurtuldum dısarı gezmeye cıktım aksamı fenalastım arkadasım bıel sastı sabah sesım ıyıkesinlikle toz zencefil + bal karışımı ilaç ilaç!!! beni 3.kez yatağa düşmekten kurtardı. sana da iyi gelecektir eminim.
bunu bı daha arastırcam canım tabıkı en ıyısı gusl etmek aslında ..
ya ınankı ben hıc boyle olmazdım tam kurtuldum dısarı gezmeye cıktım aksamı fenalastım arkadasım bıel sastı sabah sesım ıyı
aksam konusamıyorum bıle .. of dısarı cıktım zencefıl alcaktım esle kavga ettık herseyı unuttum eve geldım dırek..
konusmuyoruz bırbırımızle.. ballı sute devam ben artık yarın alırım zencefılı ..
canım kokulu olmasında sakın durex ve okeyın jellerını tavsıye ederım
hepsıburada. benım guvenılır alırsverıs yaptıgım sıte
rabitciğim dün seninle konuşmak gerçekten çok iyi geldi bana. Söylediklerin gerçekten çok etkili oldu bana.. Ben sana ve diğer arkadaşlara birşey soracağım (biraz saçma gelebilir size ama) ne düşünüyorsunuz bu konuda merak ettim...
Eşim vajinaya parmak vs. girdiği için gusul abdestin bozuluyor diyor. Ben de her zaman alamayabiliyorum. Yani benim her egzersiz yaptığımda gusul abdesti mi almam gerekiyor. Ben açıkçası her egzersiz yaptığımda gusul abdesti almıyorum...
canım doktor bana femolub ı önermişti
canım bikaç arkadaşa sordum durex, okey,fiesta ve femolub tavsiye ettiler ama bunların hiçbiri yok marketlerde hepsiburada dan baktım ordada sadece durex var ama mağazaya giriş tarihi 2010 geçmiştir yani tarihi. nerden alacağımı bilemedim.
deasseeb
sela1
veracoft
kemre
nurbursa
cıcekrose
zealea
facar
aykurt
sessızcekımsesızce
yardım
el_van
papatya3459
sugar_lale85
rabisrabis
senem8183
panterrr
me_barut
ayselci
pusu
daaaamlaa
nazocan4538
madem oyle 19 mayıs olsun
3 kez doktor görüşmem var 19 mayısa kadar umarım ben de yenmiş olurum 19 mayısa kadar... gerçi araya bir de regl gircek ama olsun inşallah yenerimmm.....
canım benim dedğim femolub eczanelerede var, oda hepsinde olmuyo getirtiyolar, vaji içine girebiliyo ucunda delikleri var oradan çıkıyo jel, fiyatıda 18 liraydı
canım yanlıs hatırlamıyorsam o arkadas bakırkoy devlet hastanesıne gıdıp yenmıstı yıllar once onun yazılarını takıp edıyordum bende..
anadolu yakasında ise marmara arastırma hastanesı var kartala galıba tasındı hastane vajınusmus ıcın bolumu var ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?