Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Umarim o zamana kadar kurtulmus olurum bende. Allah'in izniyle...

Son düzenleme:
ahh ahh o eczaneye girip isteme cesareti bende yok malesef..

bi kağıda yaz adını gir,kağıdı uzat bundan varmı elinizde de, yada eşin alsın, benimkisini eşim almıştı, çekinmene gerek yok canım normal bişi bu, düşün ben medikalcilere girip vajinal dilatör varmı dedim))güldüler bana))garip garip bakanlar oldu))bu alacağın normal bişi, uzak bi eczaneden al, için rahat eder, zaten günde bisürü insan görüyolar hatırlamazlar bile seni, hiç çekinme al bence egzersizlerin aksamamış olur

En son gecen pazar oldu...esim yirgun geliyooo daha bisey yok.ama yine cekiniyorum ben...oldu bitti hala kafamda niye buyutuyom anlamadim.off off....geriye donmem insallah

yok canım benim dönmezsin sıkma canını, bi kere olduysa sonrakilerde olur..nası ilk vaji ye dokunamıyoduk, dokundukça aştık,buda öyle bişi, korkumuz zaten p..in girmesi, girdiyse bundan sonrakilerde olur

canım neden kokulu önermiyorsun?

kokulu olanlar evıde kokutuyor ve bır zaman sonra o kokudan tıksınıyorsun
ben cılek kokulu almıstım .. bı gun cıleklı sakız aldım aynı koku olunca çiğneyemedım :)

aa oranın vajınısmus bolumu mu varmıs vay bee kaynarca da canım marmara unıv.
var canım bır ara arastırmıstım alevsı nıcklı arkadas oyle yenınce ah ah 2 3 yıl nasıl takıp ettım burayı gızlı gızlı ....
ama gıdememıstım tum devlet hastanelerınde yada arastırma hastanelerınde yanlıs bılmıyorsam
cınsel bozukluklar bölümünde vajınusmus bölümü var

kızlar hepinize başarılar diliyorum.
rabbim yüzünüzü güldürür inşallah.
kötü bi dr deneyimim oldu o yüzden bi kaç gündür yokum
ama dualarım hep sizinle.
siz yeterki bırakmayın vazgeçmeyin zaman alsada en nihayetinde yeneceksiniz kurtuluşu yok vajinin.
hepinizi öpüyorum.
şimdi işe gitmem lazım. akşama görüşürüz

merhaba bir kaç gündür forumu takip edemedim..eşim sehir dısına gitti dün döndü..bu yüzden deneme de yapamadık..bir kac gündür düsünüyorum..bu olayın gercekten beyinde bittiğini yavas yavas kabul etmeye basladım ..benm hissettiğim acı değil sadece pank..aslında bu benm değil hepimizin problemi..iş bunu kabul etmek..acı hissi olmadıgını kabul etmek..ben bir kere daha tüm cesaretimi toplayıp deneme yapıcam umarm bu benm için yeni bir baslangıc olsun...Allahm en kısa zaman da hepimizi kurtarsın su durumdan ins..

sacma olmakla beraber bilissel yönden cevabini bilmem gereken bir soru var. simdi ben dün 9.5-10cm'yi dün cok bekletemedim cünkü icimdeyken sanki pit pit iliac damarinin bir kolu dilatöre vurdu. pit pit icim kiyildi, atar damar hissetmenin mümkünati var midir? böyle birsey yasayan oldu mu? 12.5 cm uzunlukta oldu bu.

gece bir kücük boy dilatörle uyudum (7.5-8cm). sadece sirt üstü yatarak uyumak mümkündü, totom su an dümdüz.

eşimin tahlilleri iyi çıktı. şükür bir fiziksel problem yok. dr. ilaç da yazmamış ama kendisi istemiş her ihtimale karşı. artık yedeğimiz de var. zaten sigarayı bırakalı gayet iyi durumda, morali de iyice düzeldi.

veeee sonunda regl oldum!!!! şükürler olsun!!! o biterse haftaya büyük gün, inşallah gelicem ve yendim artık diye bas bas bağırıcam!!!!

tebrik ederim selacım..böyle güzel seyler okumak ne güzel..allah nazarlardan saklasın..ins seninle bende güzel haberler veririm..ve ben de yendim die bas bas bağırırım :))

tebrik ederim selacım..böyle güzel seyler okumak ne güzel..allah nazarlardan saklasın..ins seninle bende güzel haberler veririm..ve ben de yendim die bas bas bağırırım :))

sağool sağooool sağoooool senin de çok az kaldı, bu yarışmanın birincisi bile olabilirsin. allah hepimize yardım etsin de tüm liste gelin olsun, yazın gelişini toplu gelinlerle kutlayalımmm

sağool sağooool sağoooool senin de çok az kaldı, bu yarışmanın birincisi bile olabilirsin. allah hepimize yardım etsin de tüm liste gelin olsun, yazın gelişini toplu gelinlerle kutlayalımmm

selacım sen kaç aydır buradasın. sanki hatırlıyorum ismini. inşallah yenersin canım. yardım isteyeniniz varsa destek olurum.

Caniiiiimmm iki haberine de ayri ayri cok sevndm insallah basaracaksin reglden sonra esin de zaten ilac da almis olur olur benim de guzel haberlerim var yazicam birazdan

Bugun egzersiz yaptim iki parmakla makas yaptim once sonra 11,5 cm aldim biraz beklettim ve sonra da 12 cm aldim ilk kez aliyorum coook mutluyum bir de onceden hep deniyordum 3 parmagi bi bogum oluyodu bugun iki bogumuda aldim hem de cok rahat. Artik ben de deneme yapmak istiyorum yaaaaa. Ama doktorum yap demeden de yapamicam esim istemiyo cunku...

Merhaba arkadaşlar ..

Ben ne zamandır giremiyorum bu konuya malum bebek olunca bütün vaktim o oldu. eskiden yazıyordum ama çok yeni arkadaşlar gelmiş başaranları tebrik ediyorum başarmaya adım atanlara da ha gayret diyorum ..

Ben bişey paylaşmak istedim . geçenler de bi yazı okudum ve etkilendim ..

Psikolojinin insan bedeni üzerinde ki etkisini ispatlamanın hikayesi ..

Bir adamın bir suçundan dolayı ona ceza olarak idam edileceği söyleniyor. diyorlar ki gözlerini kapatacağız ve bileklerini kesip kan kaybından ölmeni beklicez . ( tamamen kandırmaca )

Ve adamın gözlerini kapatıyorlar bir yere götürüyorlar . bileğine hafif bi keser gibi bi harekt yapıyorlar ama kesmiyorlar sanki kanıyormuş hissi verebilmek içinde bi sıvı döküyorlar bileğine. bunları yapan yanındakine diyor ki yarım saate bu kan kaybından ölür .

bileğinin kesildiğini düşünen adam çaresiz ölüme gittiğini sanıyor ..

ve yarım saat sonra gerçekten ölüyor..

Bunun nedeni o adamın gerçekten öleceğine inanmasıyla olduğu ispat ediliyor aslında. yani psikolojinin insan bedeni üzerindeki etkisi inanılmaz.

ve ben burdaki arkadaşlarıma şunu söylemek istiyorum.. inanmak herşeyden önemliymiş..

bu hikaye bana birkez daha aslında bu vajinismusun da inanmayla yenilebilcek bir rahatsızlık olduğunu hatırlattı

egzersizlerle de zaten aslında acımadığını görerek inandığımız anda başarıya ulaşabiliyoruz..

inşallah bu sorunu aşmayan kalmaz .. sadece hatırlatmada bulunmak istedim inanın herşeyden önce..

hii süper, bir kac hafta önce birakiyordun bir de. bu is coktan bitmis ki =)

Cnm çok çok sevindim bence sen hazirsin deneme için 12 cm almissin ya süper bi haber bu.. Ama doktorunu dinlemek istiyosan onu dinle.. Kafan rahat olsun ama çok çok iyi bi asamadasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…