- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #102.781
yendin tabikide canımaksini düşünme
deasseeb
sela1
veracoft
kemre
nurbursa
cıcekrose
zealea
facar
aykurt
sessızcekımsesızce
yardım
el_van
papatya3459
sugar_lale85
rabisrabis
senem8183
panterrr
me_barut
ayselci
pusu
daaaamlaa
nazocan4538
madem oyle 19 mayıs olsun
ahh ahh o eczaneye girip isteme cesareti bende yok malesef..
En son gecen pazar oldu...esim yirgun geliyooo daha bisey yok.ama yine cekiniyorum ben...oldu bitti hala kafamda niye buyutuyom anlamadim.off off....geriye donmem insallah
canım neden kokulu önermiyorsun?
var canım bır ara arastırmıstım alevsı nıcklı arkadas oyle yenınce ah ah 2 3 yıl nasıl takıp ettım burayı gızlı gızlı ....aa oranın vajınısmus bolumu mu varmıs vay bee kaynarca da canım marmara unıv.
kızlar hepinize başarılar diliyorum.deasseeb
sela1
veracoft
kemre
nurbursa
cıcekrose
zealea
facar
aykurt
sessızcekımsesızce
yardım
el_van
papatya3459
sugar_lale85
rabisrabis
senem8183
panterrr
me_barut
ayselci
pusu
daaaamlaa
nazocan4538
madem oyle 19 mayıs olsun
eşimin tahlilleri iyi çıktı. şükür bir fiziksel problem yok. dr. ilaç da yazmamış ama kendisi istemiş her ihtimale karşı. artık yedeğimiz de var. zaten sigarayı bırakalı gayet iyi durumda, morali de iyice düzeldi.
veeee sonunda regl oldum!!!! şükürler olsun!!! o biterse haftaya büyük gün, inşallah gelicem ve yendim artık diye bas bas bağırıcam!!!!
tebrik ederim selacım..böyle güzel seyler okumak ne güzel..allah nazarlardan saklasın..ins seninle bende güzel haberler veririm..ve ben de yendim die bas bas bağırırım :))
sağool sağooool sağooooolsenin de çok az kaldı, bu yarışmanın birincisi bile olabilirsin. allah hepimize yardım etsin de tüm liste gelin olsun, yazın gelişini toplu gelinlerle kutlayalımmm
eşimin tahlilleri iyi çıktı. şükür bir fiziksel problem yok. dr. ilaç da yazmamış ama kendisi istemiş her ihtimale karşı. artık yedeğimiz de var. zaten sigarayı bırakalı gayet iyi durumda, morali de iyice düzeldi.
veeee sonunda regl oldum!!!! şükürler olsun!!! o biterse haftaya büyük gün, inşallah gelicem ve yendim artık diye bas bas bağırıcam!!!!
sağool sağooool sağooooolsenin de çok az kaldı, bu yarışmanın birincisi bile olabilirsin. allah hepimize yardım etsin de tüm liste gelin olsun, yazın gelişini toplu gelinlerle kutlayalımmm
Bugun egzersiz yaptim iki parmakla makas yaptim once sonra 11,5 cm aldim biraz beklettim ve sonra da 12 cm aldim ilk kez aliyorum coook mutluyum bir de onceden hep deniyordum 3 parmagi bi bogum oluyodu bugun iki bogumuda aldim hem de cok rahat.Artik ben de deneme yapmak istiyorum yaaaaa. Ama doktorum yap demeden de yapamicam esim istemiyo cunku...
Bugun egzersiz yaptim iki parmakla makas yaptim once sonra 11,5 cm aldim biraz beklettim ve sonra da 12 cm aldim ilk kez aliyorum coook mutluyum bir de onceden hep deniyordum 3 parmagi bi bogum oluyodu bugun iki bogumuda aldim hem de cok rahat.Artik ben de deneme yapmak istiyorum yaaaaa. Ama doktorum yap demeden de yapamicam esim istemiyo cunku...
hii süper, bir kac hafta önce birakiyordun bir de. bu is coktan bitmis ki =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?