Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Iki haberinede çok sevindim.. Seni böyle görmek çok güzel.. ins reglinden sonra güzel haberler aliriz senden..

Cnm çok çok sevindim bence sen hazirsin deneme için 12 cm almissin ya süper bi haber bu.. Ama doktorunu dinlemek istiyosan onu dinle.. Kafan rahat olsun ama çok çok iyi bi asamadasin

çok sağol canım benim ya ben istiyorum aslında ama eşim doktoru takip edelim diyor bakalım gaza getirebilirsem belki deneriz :)

çok sağol canım benim ya ben istiyorum aslında ama eşim doktoru takip edelim diyor bakalım gaza getirebilirsem belki deneriz :)

Canim hayirlisi neyse o olsun.. Belki esinde doktora odaklamis kendine diretme istemiyorsa, zaten eminim doktorda daha fazla uzatmaz denemeye geçirecektir gerçekten çok sevindim canim:) süpersin Böyle devam finale az kaldi

selacım sen kaç aydır buradasın. sanki hatırlıyorum ismini. inşallah yenersin canım. yardım isteyeniniz varsa destek olurum.

evet aylardır burdayım. 4 ay oldu (((( sen kayıptın epeydir, nerelerdeydin?

ben egzersizi bitirdim eşimde sorun vardı, onu aşamayıp baya kötü hallere gelmiştik. yenice toparlanıyoruz işte.

ay harika bir haber bu!! yaşasıııııııııııııın!!! bugün forum güzel haber dolu!!!

sen naptın canım kahverengi bitti mi egzersiz yapıyormusun yoksa dilatörler gelince mi başlıcaksın

Evet cnm dünden beri gelmiyo kahverengi sükür.. ben seti bekliyorum set gelince baslicam.. Persembe- Cuma bende olurmus büyük ihtimal.. 19 mayisa yetisemesemde o setle çabuk ilerlicegime inaniyorum ins cnm regl zamanim geldi oyzden çabuk gelsin istiyorum..

slm arkadaşlar ben uzun zamandır giremiyorum nete artık kendıme güvencim kalmamıştı bunu kendi başıma halledemeyecegime karar verdim doktora gitmeye karar verdim internette araştırma yaptım hatta gitmeden önce burda yazmıştım kayre beyra kadın sağlığı diye bir yer kadıkoyde saygın bey diye bir doktor giderken o kadar heyecanlıydımkı anlatamam çünkü benim için aşılmaz olan bu durumu 3. kişi bilecekti oraya gittiğimde milyonlarca kişinin bu durumda olduğunu gördüm yalnız olmadığımı anladım 2 tane doktor var cem bey ve saygın bey danışmadaki bayan bana hangi doktora geldiniz diye sorunca saygın bey dedim oda vajinusmusun diyince o kadar kötü oldumki sanki alnımda yazıyormuş gibi ama bu vajinusmus tedavısıne saygın bey bakıyormuş ve sıramın gelmesını beklerken o kadar çok kişi geldıkı anlatamam hatta bayanlarla birebir konuştum neyseki 3 seansta yendim şükürler olsun ve burda anlatılanlarından farklı birşey yapmadı doktor bey bu sitedende bahsettim kendisine anlattım yazılan herşeyi ve burdaki herkesi tebrik etti ve size tavsiyem egzersizlere devam edin sonunda oluyor birde kendinizi hiç kasmaden ALLAH HEPİNİZİN YARDIMCISI OLSUN ..........

canım cok sevindim senin adina insallah en kisa zamanda kurtulcaksin sendeee

masallah canim 12 cm cok iyi ben 12 cm de yenmistim :) seninde az kaldi insallah.. biraz daha alis iyice yaptigin zmn aparati cikar ve hemen p..s i sok hemen giricek görüceksin insallahh :)

masallah canim 12 cm cok iyi ben 12 cm de yenmistim :) seninde az kaldi insallah.. biraz daha alis iyice yaptigin zmn aparati cikar ve hemen p..s i sok hemen giricek görüceksin insallahh :)

az kaldı canım eşimi ikna edebilirsem deneme de yapmak istiyorum bugün akşam da sadece 12 cm yi alabiliyormuyum diye baktım önce bikaç kez 2 parmak yaptım sonra 12yi yine aldım bundan sonra hep böyle çalışıcam.. parmakla çalışanlar mutlaka 2 parmak 2 boğumdan sonra 2 parmak 1boğumda makas yapsınlar acayip genişletiyor zaten ilk giriş genişleyince her şey giriyo...

Son düzenleme:
evet aylardır burdayım. 4 ay oldu (((( sen kayıptın epeydir, nerelerdeydin?

ben egzersizi bitirdim eşimde sorun vardı, onu aşamayıp baya kötü hallere gelmiştik. yenice toparlanıyoruz işte.

merhaba canım. ben 19 haftalık hamileyim.eylül 15 te yenmiştim. darısı sana ve diğer arkadaşlara inşallah. önemli olan oraya bir şeyin girebildiğini beynimize kabullendirmek zaten. Rabbim bir tane bile vajinismuslu bırakmasın inşallah.

canım benim. inşallah.
eşinin durumuna çok sevindim.
benimki gibi onunda psikolojik. 1 süre daha destek aldı ama artık şükür öyle bisorun kalmadı.
eşinde zamanla düzelecek inşallah normal biri olduğunu kanıtladı ya kendisine yavaş yavaş düzelir inşallah.
regli bitsin hemen başlayın canım. sabırsızlıkla senin güzel haberlerini beklicem

tebrik ediyorum canım.
eşin egzersiz bitmeden olmaz düşünüyo.
olsun onunda psikolojisi önemli canım.
se...me sorunu olmasında. sen hiç söz etme bundan o isteyince yaparsa daha rahat olur.
sen zaten hazırsın bence o zamana kadar daha çok ilerlersin

hmmm hıc duymamıstım canım tabı para bol yedır yedır doyuramadım

slm arkadaşlar ben uzun zamandır giremiyorum nete artık kendıme güvencim kalmamıştı bunu kendi başıma halledemeyecegime karar verdim doktora gitmeye karar verdim internette araştırma yaptım hatta gitmeden önce burda yazmıştım kayre beyra kadın sağlığı diye bir yer kadıkoyde saygın bey diye bir doktor giderken o kadar heyecanlıydımkı anlatamam çünkü benim için aşılmaz olan bu durumu 3. kişi bilecekti oraya gittiğimde milyonlarca kişinin bu durumda olduğunu gördüm yalnız olmadığımı anladım 2 tane doktor var cem bey ve saygın bey danışmadaki bayan bana hangi doktora geldiniz diye sorunca saygın bey dedim oda vajinusmusun diyince o kadar kötü oldumki sanki alnımda yazıyormuş gibi ama bu vajinusmus tedavısıne saygın bey bakıyormuş ve sıramın gelmesını beklerken o kadar çok kişi geldıkı anlatamam hatta bayanlarla birebir konuştum neyseki 3 seansta yendim şükürler olsun ve burda anlatılanlarından farklı birşey yapmadı doktor bey bu sitedende bahsettim kendisine anlattım yazılan herşeyi ve burdaki herkesi tebrik etti ve size tavsiyem egzersizlere devam edin sonunda oluyor birde kendinizi hiç kasmaden ALLAH HEPİNİZİN YARDIMCISI OLSUN ..........

dün hiç çalışmayarak kaytardıktan sonra şimdi 3. boyu soktum ve hemen yazıyorum Allahım vuslata 1 kaldı 3.boyum sanırım 8,5 cm idi yalnız sonuna kadar itince batması normalmi ayy laptopu zor aldım kucağıma biraz zorlandım ama imkansız değilmiş şoktayım 4.boy dilatörüm de10 cm ondan büyüğü yok kızlar sizce aşabilirmiyim

bıraz once aklımdan gectın bılıyormusun bı bakayımda msj atım naptı acaba dedım

cok sukur canım bak almıssın batması sımdılık normal alısık olmadıgın bır sey cunkubır cısım gırıyor zamanla alısnca dedıgım gıbı hıcbırsey kalmayacak ınsallah....

ben 10 cm de yendım cnm ınsallah sende benım gıbı 10 cm de yenersın

bukez saate baktım ondan direk yazmadım=) valla bende de en büyük yani 4. dilatörüm 10 cm mecbur onla aşıcam ayy aynadan bakıyorum içimde sağa sola bastırıp esnediğini gördükçe aklım şaşıyor yaaa inanamıyorum =))))))))) milli olmaya çok az kaldı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…