- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #102.801
eşimin tahlilleri iyi çıktı. şükür bir fiziksel problem yok. dr. ilaç da yazmamış ama kendisi istemiş her ihtimale karşı. artık yedeğimiz de var. zaten sigarayı bırakalı gayet iyi durumda, morali de iyice düzeldi.
veeee sonunda regl oldum!!!! şükürler olsun!!! o biterse haftaya büyük gün, inşallah gelicem ve yendim artık diye bas bas bağırıcam!!!!
Cnm çok çok sevindimbence sen hazirsin deneme için 12 cm almissin ya süper bi haber bu.. Ama doktorunu dinlemek istiyosan onu dinle.. Kafan rahat olsun ama çok çok iyi bi asamadasin
çok sağol canım benim ya ben istiyorum aslında ama eşim doktoru takip edelim diyor bakalım gaza getirebilirsem belki deneriz :)
selacım sen kaç aydır buradasın. sanki hatırlıyorum ismini. inşallah yenersin canım. yardım isteyeniniz varsa destek olurum.
Bugun egzersiz yaptim iki parmakla makas yaptim once sonra 11,5 cm aldim biraz beklettim ve sonra da 12 cm aldim ilk kez aliyorum coook mutluyum bir de onceden hep deniyordum 3 parmagi bi bogum oluyodu bugun iki bogumuda aldim hem de cok rahat.Artik ben de deneme yapmak istiyorum yaaaaa. Ama doktorum yap demeden de yapamicam esim istemiyo cunku...
sen naptın canım kahverengi bitti mi egzersiz yapıyormusun yoksa dilatörler gelince mi başlıcaksın
eşimin tahlilleri iyi çıktı. şükür bir fiziksel problem yok. dr. ilaç da yazmamış ama kendisi istemiş her ihtimale karşı. artık yedeğimiz de var. zaten sigarayı bırakalı gayet iyi durumda, morali de iyice düzeldi.
veeee sonunda regl oldum!!!! şükürler olsun!!! o biterse haftaya büyük gün, inşallah gelicem ve yendim artık diye bas bas bağırıcam!!!!
Bugun egzersiz yaptim iki parmakla makas yaptim once sonra 11,5 cm aldim biraz beklettim ve sonra da 12 cm aldim ilk kez aliyorum coook mutluyum bir de onceden hep deniyordum 3 parmagi bi bogum oluyodu bugun iki bogumuda aldim hem de cok rahat.Artik ben de deneme yapmak istiyorum yaaaaa. Ama doktorum yap demeden de yapamicam esim istemiyo cunku...
masallah canim 12 cm cok iyi ben 12 cm de yenmistim :) seninde az kaldi insallah.. biraz daha alis iyice yaptigin zmn aparati cikar ve hemen p..s i sok hemen giricek görüceksin insallahh :)
evet aylardır burdayım. 4 ay oldu(((( sen kayıptın epeydir, nerelerdeydin?
ben egzersizi bitirdim eşimde sorun vardı, onu aşamayıp baya kötü hallere gelmiştik. yenice toparlanıyoruz işte.
kokulu olanlar evıde kokutuyor ve bır zaman sonra o kokudan tıksınıyorsun
ben cılek kokulu almıstım .. bı gun cıleklı sakız aldım aynı koku olunca çiğneyemedım :)
var canım bır ara arastırmıstım alevsı nıcklı arkadas oyle yenınce ah ah 2 3 yıl nasıl takıp ettım burayı gızlı gızlı ....
ama gıdememıstım tum devlet hastanelerınde yada arastırma hastanelerınde yanlıs bılmıyorsam
cınsel bozukluklar bölümünde vajınusmus bölümü var
dün hiç çalışmayarak kaytardıktan sonra şimdi 3. boyu soktum ve hemen yazıyorum Allahım vuslata 1 kaldı 3.boyum sanırım 8,5 cm idi yalnız sonuna kadar itince batması normalmi ayy laptopu zor aldım kucağıma biraz zorlandım ama imkansız değilmiş şoktayım 4.boy dilatörüm de10 cm ondan büyüğü yok kızlar sizce aşabilirmiyim
bıraz once aklımdan gectın bılıyormusun bı bakayımda msj atım naptı acaba dedım
cok sukur canım bak almıssın batması sımdılık normal alısık olmadıgın bır sey cunkubır cısım gırıyor zamanla alısnca dedıgım gıbı hıcbırsey kalmayacak ınsallah....
ben 10 cm de yendım cnm ınsallah sende benım gıbı 10 cm de yenersın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?