- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #102.821
bukez saate baktım ondan direk yazmadım=) valla bende de en büyük yani 4. dilatörüm 10 cm mecbur onla aşıcam ayy aynadan bakıyorum içimde sağa sola bastırıp esnediğini gördükçe aklım şaşıyor yaaa inanamıyorum =))))))))) milli olmaya çok az kaldı sanırım
tebrik ediyorum canım.
eşin egzersiz bitmeden olmaz düşünüyo.
olsun onunda psikolojisi önemli canım.
se...me sorunu olmasında. sen hiç söz etme bundan o isteyince yaparsa daha rahat olur.
sen zaten hazırsın bence o zamana kadar daha çok ilerlersin
canim bende hocaya sormustum ve icinin rahat olmasi icin gusul abdesti alman iyi olur demisti yani almak lazim.. bende her egzersizden sonra yapamiordum ama yinede dikkat ediodum dus yapmadan once egzersiz yapiodum muhakkak..
bunu bı daha arastırcam canım tabıkı en ıyısı gusl etmek aslında ....
Ben gusulün bozulması için zevk alması veya p....sin girmesi gerektiğini biliyordum.. Psikolog günde 3 öğün verdi egzersiz bu yüzden malesef herzaman yapamıyorum...canım benim bildiğim gusulun bozulması esinin p...sinin başının girmesi gerekiyor
aa oranın vajınısmus bolumu mu varmıs vay bee kaynarca da canım marmara unıv.
var canım bır ara arastırmıstım alevsı nıcklı arkadas oyle yenınce ah ah 2 3 yıl nasıl takıp ettım burayı gızlı gızlı ....
ama gıdememıstım tum devlet hastanelerınde yada arastırma hastanelerınde yanlıs bılmıyorsam
cınsel bozukluklar bölümünde vajınusmus bölümü var
selam arkadaşlar,listede ismimi görünce heyecan yaptım.)))))) ya iki parmak,makas yapanları okuyunca ben yapamayacam gibi geliyor.içim bir tuhaf oluyor.regl bitti bede bugün egzersiz yaptım.mumla ben anca 3-5 santim alabildim.ben 19 mayısa yetişemeyecm sanırım.bu arada abdest olayını bende soracaktım,benime içim rahat olmuyor alıyorum.o yüzden hergün egzersiz yapmak zor.(((( yenen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyoum.
Ben gusulün bozulması için zevk alması veya p....sin girmesi gerektiğini biliyordum.. Psikolog günde 3 öğün verdi egzersiz bu yüzden malesef herzaman yapamıyorum...
Ben orada vajinusmus bölümü olduğunu hiç bilmiyordum bilsem çoktan giderdim. Benim hamileliğimin izlenmesi ve doğumum orda oldu. Doğum zamanları yaklaştığında vajinusmus olduğumu söylemiştim ve benimle ilgilenemeyeceklerini, gidip özel bir hastanede doğum yapmam gerektiğini söylemişlerdi. Beni anlamadılar,gerçekten çok üzülmüştüm. Birkaç doktoru çok havalı, kaprisli... Doktor çatı muayenesi yapmadan sezeryan yapamayacağını, gidip özel hastanede olmam gerektiğini söyledi. Üstelik ben bütün kontrollerimi orda olmuştum. Ay o günleri hatırlamak bile istemiyorum hastane koridorlarında az ağlatmadılar...
bu heyecanının sonu mutluluk olur ınsallah
canım 3 5 cm kucumseme yapabıldıysen cok buyuk bır basarı bızım amacımız zaten ıncecık bır aparatta olsa bıle vajıye bırseylerın gırdıgını anlayabılmek hıssedebılmek
inşallah 19 mayıs gelınlerımız arasında sende olursun cnm umutsuzluga kapılma mumkun oldugunca sık egzersız yap ne kadar cok yaparsan basarın o kadr yakın inşallah
wallahı canım ben abdest almıyordum cunku gunumun bırcogunu egzersız yaparak gecırıyordum allah gunah yazmasın ama alınabılıre tabi daha ıyı olur
canım benım sende cok zor zamanalr gecırmıssın ınsallah 2.bebegınde bunların hıcbırını yasamazsın...anlayıssız bencıl ınsallar bırde okumus olacak nefret edıyorum boylee ınsanlar doktor oluyor bırde
inşallah canım ya,sen ne kadar zamanda yendin.
canım ben suanda 3.5 yıllık evlıyım 8 ay once bu sıteye geldım 3 haftada yendım ve yenelı de 7 ay oldu
canım benım sende cok zor zamanalr gecırmıssın ınsallah 2.bebegınde bunların hıcbırını yasamazsın...anlayıssız bencıl ınsallar bırde okumus olacak nefret edıyorum boylee ınsanlar doktor oluyor bırde
ooo sen hala ordamısınnn nolucak canım yaaaa askolsunn her zaman arayabılırsın
ınsallah onunlayenersın canım bak doktor arastırırken sımdı kac cm alıyorsun ıananıyorsun degılmı artık yenecegıne sen en zor olanı egzersıze baslamakla kafandabıtırdın zaten yapamam huylanıyorum dıyordun cok sukur bu gunleri de gordun
Canım ya, o günleri hatırladıkça hala gözlerim doluyor. Çatı kontrolünü yapacak doktor öyle kaprisliydi, bana koridorun ortasında ben seni sezeryan yapmam, o çocuğu nasıl yaptıysan (ben cinsel ilişki yaşamadan hamile kaldığımı söylememe rağmen) öyle de çıkar dedi. Bir bayan doktor onu sakinleştirmeye çalıştı hatta benim için tartıştılar bile. Bayan doktor kadın vajinusmuslu, elinde değil kasıyor, izin vermiyor çatı kontrolüne bu elinde değil diyor diğeri anlamıyor. Git paranla sezeryanını ol dedi.... Ben tabi koridor ortasında hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Sonra o bayan doktor çok sevecen yaklaştı çatı kontrolünü yapmaya çalıştı ve yapabildi mi yapamadı mı bilmiyorum ama çatısı dar dedi. Ve çatısı dar, sezeryan yapın dedi ve o şekilde işlemleri yaptı.... Doktorun ismi Tevfik.. Kadın doğumcu..Belki işinde iyidir bilmiyorum ama kesinlikle çok kasıntı ve insanları anlamayan çok bencil biri...Benim bütün kontrollerim orda olmasına rağmen son anda beni gözgöre göre başka bir hastaneye gönderecekti..
kesinlkle inanıyorum yaa ama hala kendime inanamıyorum ben nerden nereye geldim
ıste bız boylelerıne doktor dıyoruz maalesef neysekı dıger doktor anlayıslı cıkmıs belkı de senın o halını gorup bakamasa bıle sezeryana yonlendırdı...bence bıım hastalıgımızda doktor cok onemlı bende duzenlı olarak vajıyı yendıgımden berı anadolu yakasında bır doktora gıdıyorum melek gıbı allah ondan razı olsun o kadar ılgılı kı egzersızle yendıgımı bılıyor ve muayene olmaya her gıttıgımde spekulumu kendım sokuyorum bunu cogu doktor musade etmez kendımı daha guvende hıssedıyorum daha sonra yerlestırınce doktoruma teslım edıyorum buda bana guven verıyor zaten...
inşallah canım senınde bu kotu gunlerın hepsı gececek az kaldı ben ınanıyorum
Belki de öyle oldu. Ama ona diğer doktora göre biraz daha izin vermekle beraber yine bayağı kasmıştım kendimi.
Canım anadolu yakasında hangi doktora gidiyorsun, öğrenebilir miyim? Böyle doktorlar bulmak zor, belki bu illeti yenersem ihtiyacım olur :) :) :)
sendemı anadolu yakasında oturuyorsun?
neresınde oturuyorsun?benım gıttgım doktor pendık te
Evet, Ataşehir de. Pendik bayağı uzak bize ama işim yakında Kartal'a taşınacak belki iş çıkışları gidebileceğim yerdedir...
bende kartal dayımyardımcı olurum canım sana kartal dogum hast bashekımlık yapmıs bır doktor suanda ozel hast.gorev yapıyor..
Canım ismini öğrenebilir miyim, hangi hastane? Benim işim Kartal'a taşınacak yakında. Çok açık yazamıyorum (nerde çalışacağımı söylesem kesin bilirsin) mesaj hakkım olsa özelden yazardım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?