- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #102.841
canım yasadıklarına üzüldümmalesef bazı doktorlar bızlerı anlamıyor sıkıntımıza derman olmaya calısıcaklarına
daha beter derıne ıtıyor bızlerı..
devlet hastanelerınde toplu olarak galıba seans yapıyorlardı nasıl bız burda konusup rahatlıyorsak ordada kadınlar bır araya gelıyordu
ve parmak egsersızlerı verılıyordu .. ben de hastaneye gıdıp tedavıye baslıcaktım ama o hastanede akrabalar calısıyordu
anında haberlerı olurdu ..
demek sende anadolu yakasındasın nılayla tam aramızdasın :)
canım bahsettiğin hangi hastane. böyle toplu seans yapılan merak ettim
Merhabalar bende 3 aylık evliyim.Henüz cinsel birlikteliğimiz olmadı eşimle.
Korkuyorum korkmaktan ziyade kendimide kasıyorum.
Eşim azıcık girmeye çalışsa bile biraz acı hissediyorum.
Acaba benim problemimde sizinkiyle aynımı yada korkudanmı kaynaklı?..
Eşim sabırlı o yönde problem yok.Ama nereye kadar böyle :2:
Allah hepinize acil şifalar versin.İnşallah hepiniz bir an önce bu hastalığı yenersiniz...
canım yasadıklarına üzüldümmalesef bazı doktorlar bızlerı anlamıyor sıkıntımıza derman olmaya calısıcaklarına
daha beter derıne ıtıyor bızlerı..
devlet hastanelerınde toplu olarak galıba seans yapıyorlardı nasıl bız burda konusup rahatlıyorsak ordada kadınlar bır araya gelıyordu
ve parmak egsersızlerı verılıyordu .. ben de hastaneye gıdıp tedavıye baslıcaktım ama o hastanede akrabalar calısıyordu
anında haberlerı olurdu ..
demek sende anadolu yakasındasın nılayla tam aramızdasın :)
kızlar ben iki pramaktayım, şimdi sırada ne var? üç parmak mı? penis mi?
Allah hepinize acil şifalar versin.İnşallah hepiniz bir an önce bu hastalığı yenersiniz...
kızlar ben iki pramaktayım, şimdi sırada ne var? üç parmak mı? penis mi?
Psikolog, 2 parmaktan sonra bana 3 parmak verdi. 3 parmağa prezervatif geçirip öyle yapmamı söyledi...
Psikolog, 2 parmaktan sonra bana 3 parmak verdi. 3 parmağa prezervatif geçirip öyle yapmamı söyledi...
canım benim doktorum da 2 parmak 2 boğumu çok rahat aldıktan sonra 2 parmak 1 boğumda makas yapmamı söyledi ve ben makasın orayı çok genişlettiğini gördüm mesela 12 cm i alamıyordum ve 3 parmak 2 boğumu alamıyordum makas yapınca her ikisini de aldım... sen bilirsin 3 parmağı da dene 2 parmak 1 boğumda makası da dene sen kendini nasıl rahat hissediyorsan o şekilde yap..
Canım ya, o günleri hatırladıkça hala gözlerim doluyor. Çatı kontrolünü yapacak doktor öyle kaprisliydi, bana koridorun ortasında ben seni sezeryan yapmam, o çocuğu nasıl yaptıysan (ben cinsel ilişki yaşamadan hamile kaldığımı söylememe rağmen) öyle de çıkar dedi. Bir bayan doktor onu sakinleştirmeye çalıştı hatta benim için tartıştılar bile. Bayan doktor kadın vajinusmuslu, elinde değil kasıyor, izin vermiyor çatı kontrolüne bu elinde değil diyor diğeri anlamıyor. Git paranla sezeryanını ol dedi.... Ben tabi koridor ortasında hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Sonra o bayan doktor çok sevecen yaklaştı çatı kontrolünü yapmaya çalıştı ve yapabildi mi yapamadı mı bilmiyorum ama çatısı dar dedi. Ve çatısı dar, sezeryan yapın dedi ve o şekilde işlemleri yaptı.......Belki o doktor, işinde iyidir bilmiyorum ama kesinlikle çok kasıntı ve insanları anlamayan çok bencil biri...Benim bütün kontrollerim orda olmasına rağmen son anda beni gözgöre göre başka bir hastaneye gönderecekti..
canım benim. inşallah.
eşinin durumuna çok sevindim.
benimki gibi onunda psikolojik. 1 süre daha destek aldı ama artık şükür öyle bisorun kalmadı.
eşinde zamanla düzelecek inşallah normal biri olduğunu kanıtladı ya kendisine yavaş yavaş düzelir inşallah.
regli bitsin hemen başlayın canım. sabırsızlıkla senin güzel haberlerini beklicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?