Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hangi hastane burası?? marmara üni. mi?? eğer doktor adını özelden yazarsan çok sevinirim kemre, korunmak lazım böylelerinden.

Çok üzüldüm gerçekten canım Allah bizleri iyilerle karşılaştırsın...

uyuyamadım kulağımın ağrısından. boğazım ağrıyodu akşam üzeri duş aldım sonra da boğaza bir de kulak ağrısı eklendi.. kulak için acile gidilir mi kızlar ya gerçekten çok ağrıyo ve çınlıyo

evet canım, hiç beklemeden egzersizlerre başla, ben iki yıllık evliyim, böyle giderse daha çok uzun sürer. Vajinismus zaten bir erteleme hastalığı. İnşallah bir an evvel kurtuluruz

Cevap yazdığınız için teşekkür ederim.Sürekli erteliyorum yok yarın yok öbür gün yok olmadı yapamıyorum.Doktorada gitmeye çekiniyorum En başta dedim acaba benmi kuruntuluyum.Ama buradaki yazıları okuyunca benimkininde aynı olduğunu anladım.İnşallah ben kısa sürede başarıp yazarım buraya...

Şimdiden kötü oldum.Yapabilirim umarım başarabilirim.Ben yurtdışındayım buradaki doktorlar nasıllar hiç bilemiyorum umarım bana yardımcı olabilirler.Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.Uygulamaya çalışacağım.Sanki eğer eşim içeri girerse bütün vucudum parçalanacak gibi korkuyorum sanki ölecekmişim gibi nasıl bir korku.Burayı takip edeceğim bundan sonra umarım aşabilirim bu problemi.

gecmıs olsun canım offbende dun geceden berı bogaz agrısı cekıyorum sısmıs dondurma fln yedım ondan heralde benımdekulaklarım agrıyodun gece ıtrıyordum suanda yanıyorum bırazdan kalkabılırsem saglık ocagına gıtmeye dusunuyorum

Kizlar merhaba ben 15gun kadar egzersiz yapamamistim dun tekrar basladim 8cm e gectim cok rahat olamasamda en azindanbir kismini 6cm kadarini yapabiliyorum.
bugun onunla calisacagim.
asil ben size ne soracagim siz cmleri olcerken ilk giris yerinimi olcuyorsunuz yoksa en kalin yerini mi.
12cm ilk giris icin cok kalin degil mi onu nasil yapabilirim bilmiyorum
birde mumu kalinlastira kalinlastira yapiyoruz ya ben bu mumu 8cmden fazla kalinlastirirsam cok yumusayacak siz nasil yapiyorsunuz?
cok soru sordum cevap veren arkadaslara simdiden tesekkur ederim...

snowflakeN

Rica etsem pendikte gittigin hastahanenin ismini ve doktorunun adini bana ozel mesajla atar misin?
doktorundan cok memnun oldugunu soylemissin ben oraya yakin oturuyorum ve anlayisli bir doktora ihtiyacim var...

snowflaken

rica etsem pendikte gittigin hastahanenin ismini ve doktorunun adini bana ozel mesajla atar misin?
Doktorundan cok memnun oldugunu soylemissin ben oraya yakin oturuyorum ve anlayisli bir doktora ihtiyacim var...

slm cnm ozel msaj yolladım yanlız doktor vajınısmus la ılgılı degıl kadın dogum doktoru bılgın olsun..

snowflakeN

Canim msjini aldim cok tesekkur ederim.
henuz msj sayim yeterli olmadigindan cevap yazamadim.
simdilik oraya yakin bir yer diyelim msj sayim dolunca sana ozelden mesaj yazacagim :)

Canım beni rahatlatmak adına ilk seansta konuşmalar yaptı. Ondan sonraki haftalar genellikle ödevini yaptın mı, neler hissettin? Bak gördün mü acımıyor....vs. şeklinde. Sonra bir sonraki aşamanın ödevlerini veriyor. Sizin görüşmeler kaç dakika sürüyor. Bizimkisi en fazla yarım saat falan.....Sadece ilk görüşme 1 saat oldu...

ben penise geçicez zannediyordum, hayırlısı, benim gittiğim yer iki haftada bir çağırıyor, geçen defa gidemedim araya bir ay girdi yani.

Ben de öyle sanıyordum :). Biz her hafta gidiyoruz...

Anlayışsız doktor çok malesef...

hangi hastane burası?? marmara üni. mi?? eğer doktor adını özelden yazarsan çok sevinirim kemre, korunmak lazım böylelerinden.

Canım burası Marmara Üniversite Hastanesi...Doktor adını özelden yazarım ama gerekli mesaj sayım yok henüz. Az kaldı 100 mesajı doldurduğum zaman yazarım...Benim ilk kontrollerim özel hastane olmuştu. Onlar bu vajinusmus olayını biraz kullanmak istediler. Yani şöyle, yok myom var ondan giremiyor ameliyat edelim, yok kızlık zarını alalım, yok sezeryan olabilmen için heyet raporu lazım....vs. vs. Ben de, 2-3 Ayımdan sonra sonra devlet olsun dedim en azından gereksiz şeylere yönlendirmezler dedim. Böyle oldu..

Geçmiş olsun canım..

Geçmiş olsun Nilay :)

hastalara geçmiş olsun, dikkat edin kendinize kızlar. hakkaten bu hafta gelinimiz çıkmadı. herkes regl molasında :)))) haftaya ben çıkıcam inşallaaaah!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…