- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #102.861
Canım ya, o günleri hatırladıkça hala gözlerim doluyor. Çatı kontrolünü yapacak doktor öyle kaprisliydi, bana koridorun ortasında ben seni sezeryan yapmam, o çocuğu nasıl yaptıysan (ben cinsel ilişki yaşamadan hamile kaldığımı söylememe rağmen) öyle de çıkar dedi. Bir bayan doktor onu sakinleştirmeye çalıştı hatta benim için tartıştılar bile. Bayan doktor kadın vajinusmuslu, elinde değil kasıyor, izin vermiyor çatı kontrolüne bu elinde değil diyor diğeri anlamıyor. Git paranla sezeryanını ol dedi.... Ben tabi koridor ortasında hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Sonra o bayan doktor çok sevecen yaklaştı çatı kontrolünü yapmaya çalıştı ve yapabildi mi yapamadı mı bilmiyorum ama çatısı dar dedi. Ve çatısı dar, sezeryan yapın dedi ve o şekilde işlemleri yaptı.......Belki o doktor, işinde iyidir bilmiyorum ama kesinlikle çok kasıntı ve insanları anlamayan çok bencil biri...Benim bütün kontrollerim orda olmasına rağmen son anda beni gözgöre göre başka bir hastaneye gönderecekti..
canım çok üzüldüm yaşadıklarına
bende geçen hafta böyle bi dr la karşılaştım. o kadar üzüldüm ki hala atamadım üzerimden.
odadan ağlayarak çıktım ertesi güne kadar.
ben vajinusmus sonrası muayene için gitmiştim çok tersti benden önceki hastalarda bana da çok sertti.
kimse duymasın diye yaklaşıp söleyim vaji olduğumu dedim yaklaşma oraya otur orda anlat dedi.
sonra bi anda koyuyorum demeden aletini koydu ben daha yeneli ne kadar oldu ki rahat dur örtümü kirletiyosun dedi((
üstelik ne yaptıysa eve geldiğmde kanama oldu(
o kadar acıyı çekmeme rağmen ilçlarımıda alamadım reçeteye teşhis yazmadığı için
dr lara tabi ki saygım ama böle insanlara diyecek söz bulamıyorum.
uyuyamadım kulağımın ağrısından. boğazım ağrıyodu akşam üzeri duş aldım sonra da boğaza bir de kulak ağrısı eklendi.. kulak için acile gidilir mi kızlar ya gerçekten çok ağrıyo ve çınlıyo
uyuyamadım kulağımın ağrısından. boğazım ağrıyodu akşam üzeri duş aldım sonra da boğaza bir de kulak ağrısı eklendi.. kulak için acile gidilir mi kızlar ya gerçekten çok ağrıyo ve çınlıyo
evet canım, hiç beklemeden egzersizlerre başla, ben iki yıllık evliyim, böyle giderse daha çok uzun sürer. Vajinismus zaten bir erteleme hastalığı. İnşallah bir an evvel kurtuluruz
hoşgeldin, ben de erteleye erteleye bir baktım neredeyse 2 yıl olacak ve kendim aşmam imkansızdı dokunamıyordum bile ve bu konuda uzman doktra gittim maddi ve manevi sömürüldüm aşamadan geldim, önce bir jinekoloğa git ve ilişkiye giremediğini söyle oyüzden sadece elle oranı hafif açarak muayene edip fiziksel bir sorunolup olmadığına bakacak eğer fiziksel bir sorun yoksa ayna al birde bebe yağı sür orana ayna karşısında incelemeyle başla, direk egzersize geçmek ürkütücü gelebilir bilemiyorum nekadar cesursun ama ben ilk ayna alıp bakmıştım ve 1 yıl sadece aynada baktım hiç cesaretim yoktu oraya baktıkça başım dönüyordu, tabi dr.da da aşamayınca dedim bununla yaşamıcam heralde ve işbaşa düştü ölmücem ya=) oraya dokunabilmek, içini görebilmek algılamak ilk ödevin olsun=) buarada oraya bakarken nefesle beraber yap yani burundan nefes al ve ağızdan verirken oranın dışarı doğru açıldığını hisset ve aynada gör sakın direk parmak marmak uygulamaya çalışma kendini ürkütme. oraya dokunup nefesle açıldığını görünce egzersize geçersin, inşallah aşıcaz hepimiz
selam arkadaşlar. Uzun süredir giremiyordum yeni arkadaşlar gelmiş. Allah hepinizi bu dertten kurtarsın inşallah...
uyuyamadım kulağımın ağrısından. Boğazım ağrıyodu akşam üzeri duş aldım sonra da boğaza bir de kulak ağrısı eklendi.. Kulak için acile gidilir mi kızlar ya gerçekten çok ağrıyo ve çınlıyo
gecmıs olsun canım offbende dun geceden berı bogaz agrısı cekıyorum sısmıs dondurma fln yedım ondan heralde benımdekulaklarım agrıyodun gece ıtrıyordum suanda yanıyorum bırazdan kalkabılırsem saglık ocagına gıtmeye dusunuyorum
snowflaken
rica etsem pendikte gittigin hastahanenin ismini ve doktorunun adini bana ozel mesajla atar misin?
Doktorundan cok memnun oldugunu soylemissin ben oraya yakin oturuyorum ve anlayisli bir doktora ihtiyacim var...
slm canım gecmiş olsun
kızlar yenilerde yenen yok galıba olsun cok yakında yenerız ıns
canım senin psikoloğun görüşmelerde seni rahatlatmak adına konuşmalar yapıyormu yoksa sadece bu hafta naptınız napacaksınız tarzında mı görüşmeler oluyor. bir de merak ettiğim sen her egzersizinde önce 1 parmak sonra 2 parmak sonra da 3 parmak mı yapıyosun yoksa direk 3 parmaktan mı başlıyosun
ben penise geçicez zannediyordum, hayırlısı, benim gittiğim yer iki haftada bir çağırıyor, geçen defa gidemedim araya bir ay girdi yani.
canım çok üzüldüm yaşadıklarına
bende geçen hafta böyle bi dr la karşılaştım. o kadar üzüldüm ki hala atamadım üzerimden.
odadan ağlayarak çıktım ertesi güne kadar.
ben vajinusmus sonrası muayene için gitmiştim çok tersti benden önceki hastalarda bana da çok sertti.
kimse duymasın diye yaklaşıp söleyim vaji olduğumu dedim yaklaşma oraya otur orda anlat dedi.
sonra bi anda koyuyorum demeden aletini koydu ben daha yeneli ne kadar oldu ki rahat dur örtümü kirletiyosun dedi((
üstelik ne yaptıysa eve geldiğmde kanama oldu(
o kadar acıyı çekmeme rağmen ilçlarımıda alamadım reçeteye teşhis yazmadığı için
dr lara tabi ki saygım ama böle insanlara diyecek söz bulamıyorum.
hangi hastane burası?? marmara üni. mi?? eğer doktor adını özelden yazarsan çok sevinirim kemre, korunmak lazım böylelerinden.
gecmıs olsun canım offbende dun geceden berı bogaz agrısı cekıyorum sısmıs dondurma fln yedım ondan heralde benımdekulaklarım agrıyodun gece ıtrıyordum suanda yanıyorum bırazdan kalkabılırsem saglık ocagına gıtmeye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?