Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim geçmis olsun dikkat et kendine.. Rabbim sifa versin

hastalara geçmiş olsun, dikkat edin kendinize kızlar. hakkaten bu hafta gelinimiz çıkmadı. herkes regl molasında :)))) haftaya ben çıkıcam inşallaaaah!!!

Agzindan bal damliyoooo ins haftaya bomba gibi haberlerini alcazz

Kizlar bende rapor vereyim bari

Parmakla malesef o olayi yasadiktan sonra tekrar cesaret edemedim.. Persembe en geç cuma Allahin izniyle set gelcek.. Ondan sonra bende baslicam güzel raporlar vermeye Ins..
Egzersiz yapan herkese basarilar

20'lik disler de kulak agrisi yapabilir. agrin gecmiyorsa tabi ki git. gecmis olsun.

Gecmis olsun, kulak agrisi kotudur uyutmaz canim git bence..

gecmiş olsun canım havalara dikkat edin

hastalara geçmiş olsun, dikkat edin kendinize kızlar. hakkaten bu hafta gelinimiz çıkmadı. herkes regl molasında :)))) haftaya ben çıkıcam inşallaaaah!!!

teşekkürler canlar gittim acile verdiği damla azıcık da olsa geçirdi... nilaycım sana da geçmiş olsun canım...

kemrecim bizimde görüşmeler yarım saat sürüyo bazen 10 dk ancak sürüyor... bizde de aynı şekilde neler yaptın gibi konuşmalar ve haftaya kadar yapacağımız ödevler veriliyor...

Kizlaaaar bi soru sormustum kimse gormedi sanirim biri bana cevap vefir mi lutfeen ((

Kizlaaaar bi soru sormustum kimse gormedi sanirim biri bana cevap vefir mi lutfeen ((

canım peçeteyle sararak kalınlaştırırsan yumuşak olmuyor bir de bakkal mumunun ucu zaten ince ya sardıkça uç kısım daha az kalınlıkta oluyor mesela benm aparatımın uç kısmı 10 cm civarı , kalınlığı 12 cm. umarım anlatabilmişimdir canım:)

Tesekkur ederim cnm cevabin icin.
bende bakkal mumunu kalinlastiriyorum ama cok yumusak oluyor neyse bir seyler yapacagim artik.
peki burda 12cm hatta 13cm ile calisan arkadaslar var ya ilk giris kismimi 12-13cm oluyor yoksa en kalin yerimi?

bende bakkal mumunu kalinlastiriyorum ama cok yumusak oluyor neyse bir seyler yapacagim artik.
peki burda 12cm hatta 13cm ile calisan arkadaslar var ya ilk giris kismimi 12-13cm oluyor yoksa en kalin yerimi?

canım çok fazla yumuşak olmuyor ki zaten pe..s de mum gibi sert değil.ben 10 cm yenmiştim en kalın yerini ölçüyordum.

inanmıyorum bu doktorlara yaaa!!! kendi kızlarına böyle yapılsa ne yaparlar acaba! bazıları gerçekten çok ş...siz oluyo, allah hiçbirimizi öyle doktorların eline düşürmesin...

cok gecmıs olsun kızlar bende hala yatak dosek yatıyorum sobanın karsıısnda ve battanıye hala usuyorum
aman dıyım kızlar hastalık geldımı gıtmek bılmıyor ılac kullanın tedavıyı aksatmayın ..

canım ben bakkal mumuna once pamuk sarıyordum sonra kagıt havlu ıle kalınlastırıyordum 3 4 aparatım vardı boyle 8 10 1 12 cm falan
ılk gırıs kısmı 12 cm mesela asagı dogru yavas yavas 13 1 4 cm kalınlasıyordu
ama ılla o kadar kalınlık yapıcaksın dıye sart yokkı kımı 8 cm bıle yenıyor kendını nasıl guvende hıssedersen ve garantı olsun dersen
esının p. ölcüsünde aparatı deneyebılırsın en sonunda ve egsersızı bıtırmıs olursun artık

geçmiş olsun canım yaaa bu seneki grip gerçekten böyle, bende tam iyileşemeden tekrar hasta oldum..hepimize acil şifalar)

Canim geçmis olsun dikkat et kendine.. Rabbim sifa versin

Agzindan bal damliyoooo ins haftaya bomba gibi haberlerini alcazz

teşekkürler canlar gittim acile verdiği damla azıcık da olsa geçirdi... nilaycım sana da geçmiş olsun canım...

tesekkur ederım kızlar annem saolsun geldı yemegımı fln yaptı uzanıyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…