- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #102.901
Tesekkur ederim cnm cevabin icin.
bende bakkal mumunu kalinlastiriyorum ama cok yumusak oluyor neyse bir seyler yapacagim artik.
peki burda 12cm hatta 13cm ile calisan arkadaslar var ya ilk giris kismimi 12-13cm oluyor yoksa en kalin yerimi?
cok gecmıs olsun kızlar bende hala yatak dosek yatıyorum sobanın karsıısnda ve battanıye hala usuyorum
aman dıyım kızlar hastalık geldımı gıtmek bılmıyorılac kullanın tedavıyı aksatmayın ..
bu konuda fikri olan kimse yok mu arkadaşlar
bu konuda fikri olan kimse yok mu arkadaşlar
merhaba kızlar.iyi akşamlar herkese.offf ben yine ne yaptım ya.ertelendi gitti.umudumu kendi elimle kırdım.ben bundan 3 ay önce denedim sonra eşimle tartışmamız nedeniyle bıraktım.daha önce yazmıştım.okuyanlar bıktı sanırım benden.denemelerimde 2 cm den 10 cm e 6 günde gelmiştim.sonra ıvır zıvır sebeplerden olmadı işte.ve ben 7 aylık evliyim hala aşırı derecede bebek istiorum.yaşım büyük değil aslında 23 yaşındayım.ama istiyorum işte( hatta bana göre geç bile kaldım.ben ilk günden bebk isteyen biriydim.dün egzersize yeniden başladım.tabi eskisi gibi 1-2 cm le değil.6 cmle başladım bugün 8cm oldu.10 cm olmuyo.diyeceksiniz ki oooo olmuş bitmiş daha ne diyosun sen kızım.ama dün canım yandı(sanırım yeterince kayganlaştıramadım.)anestol vermişti dr.ama onunla yapmak istemiyorum.benim korkum şu.sanki 10 cm olsada eşimle denerken olmayacak diye korkuyorum.çünkü bıktı sanırım bundan (( ya da ben hassaslaştığımdan daha fazla dokunuyor bana.bunları sizlerde yaşamış olabilirsiniz.adetim biteli bi kaç gün oldu ancak başladım.sizden ricam lütfennnnn ( bu kez sonuca ulaşması için yardımcı olun bana.oraya bişeyin girebildiğini 3 cm olmaz derken 5 in,7 olmaz derken 9 un girdiğini çok şükür anlayacak kadar denedim.bugün 10 cmi denerken derinlik olarak 5 cm falan girdi zorlandım.bacağımı açmaktan bacaklarımı çok ağrıttım sanırım dün.bide kasık ağrım oldu nedense. son olarak stres yapmamın ve sonuca ulaşamamın diğer önmeli nedeni eşimin boşalmasından korkmam.sanki çok az sürem var hemen yapmalıyım konumundayım.bu da stresssss.mayısın ilk haftası yumurtlama günlerim,hamile kalmayı o kadar isterdim ki hayırlısıyla ne yapmalıyımm,biri bişey desin bana ya
Rapor; bugün itibarıyla 3 parmağı alabildim. Seri bir şekilde egzersizi yaptım.... :)
Vajinamın içinde ve girişinde küçük küçük çıkıntılar çıktı. Tırtıklı yani... Herhangi bir kaşınma falan yok ama neden böyle oldu ki... Bu konuda fikri olan var mı acaba????
3 parmak mıı
maşallah canım p..s kadar nerdeyse
ama o cıkıntıları anlayamadım elınle mı hıssedıyorsun ıcınde eger oyleyse dogru anladıysam normal canım
Elimle hissediyorum. Daha önce egzersiz yaparken böyle birşey hissetmemiştim. Acaba alerji gibi birşey veya mikrop falan mı kaptı...Çok tırtıklı bir yüzey oldu...Küçük küçük sivilce gibi birşeyler çıktı....
ben parmakla egzersız yapmadım hıc mum la yaptım ama tek parmak fln denıyordum arada benımde elıme gelıyordu kızlarda soyluyordu ama sıvılce fln bılmıyorum dedgın gıbı mıkropmu kaptı acaba
Rapor; bugün itibarıyla 3 parmağı alabildim. Seri bir şekilde egzersizi yaptım.... :)
Vajinamın içinde ve girişinde küçük küçük çıkıntılar çıktı. Tırtıklı yani... Herhangi bir kaşınma falan yok ama neden böyle oldu ki... Bu konuda fikri olan var mı acaba????
Yani daha önceden orası öyle tırtıklı olsaydı tedirgin olmayacaktım ama zaman içinde oldu. Bebe yağından olabilir mi? Benim psikolog bebe yağıyla egzersiz yap demişti...
Cnm Süpersin ya
Yenmene çok az kaldi Allahin izniyle.. çikintilar hakkinda zaten tirtikli vajinin içi bende hissediyodum
canım yanlıs yonlendırmım ama ben bebe yagı ıcın mantar yapıyo dıye duymustum buradakı kızlardan su bazlı jeller daha ıyı dıyorlar.bende su bazlı jel kullanmıstım
Ay evet inşallah. Ben de öyle hissediyorum yenmeme az kaldı. Kendime güvenim geldi :) :)
Canım belki bebe yağından oldu. Belki de bunlar normal ben yeni hissettim..Zaten alerji, mantar ....vs. olsa kaşınır değil mi? Herhangi bir kaşınma, yanma...vs. yok.
Bebe yağım bitmek üzere, hangi jellerden alsam daha iyi. Marka, çeşit ??
Canim hersey inanmakla basliyo demii :) Tabikii güven kendine neden yapamayasin çok guzel bi asamadasinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?