- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #102.921
canım yanlıs yonlendırmım ama ben bebe yagı ıcın mantar yapıyo dıye duymustum buradakı kızlardan su bazlı jeller daha ıyı dıyorlar.bende su bazlı jel kullanmıstım
belkıde canım sımdı bılmıyorum ne desem yalan olur:)
ama her mantar kasınma yapmazmıs bunu bılıyorum:)
ben okey su bazlı jel kullandım cok ta memnundum...
medıkalleden ultrason jelıde alabılırsın canım ondan da cok memnun kullananlar hem ucuz hem buyukmus:)
ben hattat klinikte psikolog vajinanın içini tıpkı bir akordiyona benzetmişti ,ve içi ni düz bi şey gibi tarif etmemişti...kesinlikle sormlısın yada bir muayne olmalısın
okeyin çileklisinden aldım çok memnun kaldım ,sonra sperm öldürür diye gleit marka vajinal kayganlaştırıcı aldım ,minicik,ben resmen duş ben alıyorum jelle :))Canım belki bebe yağından oldu. Belki de bunlar normal ben yeni hissettim..Zaten alerji, mantar ....vs. olsa kaşınır değil mi? Herhangi bir kaşınma, yanma...vs. yok.
Bebe yağım bitmek üzere, hangi jellerden alsam daha iyi. Marka, çeşit ??
Canım haklısın, en yakın zamanda doktora gözükeyim..Yani ben ilk parmak egzersizlerimde böyle hissetmemiştim ilerleyen zamanlarda iyice tırtıklaştı gibime geldi...
Veya şöyle de olabilir; İlk parmak egzersizlerinin verdiği heyecanla o tırtıkları hissetmedim. Çünkü bayağı zorlanmıştım ilk zamanlar. Sonraları daha da rahatlayınca tırtıkları hissettim.
Belki ilk olmanın heyecanıyla hissetmedim sonraları farkettim...
okeyin çileklisinden aldım çok memnun kaldım ,sonra sperm öldürür diye gleit marka vajinal kayganlaştırıcı aldım ,minicik,ben resmen duş ben alıyorum jelle :))
ondan önce durex kullandım ama durex sperm öldürüyormuş,sonra okey çilekli,şimdide gleit kullanıyorum,gleit iyi ama eczanedeki kadn tavsiye etmişti
canım aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama,ben mantardan dolayı dr gitmiştim iç dudakların orda bendede vardı sordum hatta korktum allah korusun rahim ağızı kanseri diye,dr baktı mikropik polip dedi.zararı olmaz istersen aldırabilriisn dedi.mikrop kaptırmış olabiliriisn.yinede dr görün derim.
canım 8 den direk 10 cm ye geçmen zorlamış seni demekki napıcaksın önce 8 cm yi çok rahat alıcaksın sonra 9 cm yi çok rahat alır hale geleceksin sonra 10 cm ye geçeceksin sen vajilisin unutma öyle hemen lap diye olmasını bekleme tabiki de zorlanıcaz ama egzersiz yaptıkça açılacak orası ve gün gelecek sen 11 cm ve arzu edersen 12 cm yi alıcaksın. ümidini kesinlikle kaybetme ben de 7 aylık evliyim ve 2,5 aydır egzersiz yapıyorum( ki bazı arkadaşlarımız 1 haftada yendi) yenemedim ama hala ümidim var... sadece erteleme artık bu arada p..s denemesi de kesinlikle yapma.. önce sağlık sonra çocuk.. önce yenmene bak sen yenmeden içindeki o uhdeyle mi hamile kalmak istiyosun...
tekrar merhaba. şu an 7 cm deniyorum,10 dk oldu biraz içerde tutucam.nefes egzersiziyle başladım.bu kez bırakamam, nolur bırakmym.3 tane aparat yaptım kendime 7-8-9 cm lerde.tüm aşamalarda yazıcam inşallah bugün.
kızlar 8 cm deyim.15 dk da bununla çalışcam. bi de alışana kadar wc isteğim tutmasa.kahv6 bile yapmadım henüz uyanır uyanmaz başladım.iyi gidiyor bakalım
içinde mi şuanda canım.
çıkartma bence beklet ondan sonra gitgel yapmaya çalış.
aparatı içerdeyken oynata bilirsin
sağa sola aşağı özellikle bastır yavaş yavaş. daha çok esniyo vaji.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?