Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım yanlıs yonlendırmım ama ben bebe yagı ıcın mantar yapıyo dıye duymustum buradakı kızlardan su bazlı jeller daha ıyı dıyorlar.bende su bazlı jel kullanmıstım

ben hattat klinikte psikolog vajinanın içini tıpkı bir akordiyona benzetmişti ,ve içi ni düz bi şey gibi tarif etmemişti...kesinlikle sormlısın yada bir muayne olmalısın

Hımm o zaman bir doktora gözükmekte fayda var. Ben kaşınma olmadığından dolayı farklı düşünmüştüm....Teşekkürler.

ben hattat klinikte psikolog vajinanın içini tıpkı bir akordiyona benzetmişti ,ve içi ni düz bi şey gibi tarif etmemişti...kesinlikle sormlısın yada bir muayne olmalısın

Canım haklısın, en yakın zamanda doktora gözükeyim..Yani ben ilk parmak egzersizlerimde böyle hissetmemiştim ilerleyen zamanlarda iyice tırtıklaştı gibime geldi...

Veya şöyle de olabilir; İlk parmak egzersizlerinin verdiği heyecanla o tırtıkları hissetmedim. Çünkü bayağı zorlanmıştım ilk zamanlar. Sonraları daha da rahatlayınca tırtıkları hissettim.

Belki ilk olmanın heyecanıyla hissetmedim sonraları farkettim...

okeyin çileklisinden aldım çok memnun kaldım ,sonra sperm öldürür diye gleit marka vajinal kayganlaştırıcı aldım ,minicik,ben resmen duş ben alıyorum jelle :))
ondan önce durex kullandım ama durex sperm öldürüyormuş,sonra okey çilekli,şimdide gleit kullanıyorum,gleit iyi ama eczanedeki kadn tavsiye etmişti

canım aynı şeyden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama,ben mantardan dolayı dr gitmiştim iç dudakların orda bendede vardı sordum hatta korktum allah korusun rahim ağızı kanseri diye,dr baktı mikropik polip dedi.zararı olmaz istersen aldırabilriisn dedi.mikrop kaptırmış olabiliriisn.yinede dr görün derim.

Teşekkürler arkadaşlar.

HERKESE İYİ GECELER, YARIN TATİL 1 MAYIS. AMA MALESEF OĞLUM TATİL FALAN DİNLEMİYOR SABAHIN 07:30'UNDA AYAKTA :) :)

Kizlar okadar mutluyumki..sabahin 5inde yazmamin nedeni mutluluktan uyuyamamam heralde..3.tam birlesmemi yasadim..meger butun dunyanin yukunu tasiyomusum.nasil hafifledim.burdaki herkese cok tesekkurler...egzersiz yapmasamda bu sitede benimle ayni duygulari yasayan insanlarin telkini ve destegiyle basardim.arkadaslar cidden korkulcak bisey yok.sadece giriste zorlanilan yer.gerisini yemin ederim anlamiyorum.kayip gidiyoo.lutfen ertelemeyin.ustune gidin..beyninizden telkinler verin..rahatlamaya calisin.kafada buyutunce oluyo bunlar.basit dogal bir olay buyudukce buyuyooo...yeni evlendigimi anladim...hep dualarimdasiniz...sorularinizi ictenlikle cvplarimm....allah beyninizin kaslariniza hukmetmesi icin yardim etsin...

haklısın canım bi anda çok yordum sanırım kendimi.bugün yeniden başlıyorum inşallah son olur ve başarılı biter.kpss ye hazırlanıyorum,ev-misafir,eşle ilgili beklenmedik şeyler vs derken toparlayamadım kafamı.her neyse.. şu an 6-7 cm rahat yapabiliyor durumdayım.2 günlük çalışmam oldu.bugün 3.gün.yavaş yavaş kendimi yormadan devam edicem inşallah. öncelikle kendime boyutlarını tam bildiğim aparatlar hazırlıyorum şu an.(ben beyaz eldivene ıslatılmş pamuk koyarak deniyorum.p...se en yakın his bunda var sanırım) bugün 7 cm ve 8 cm benim ödevlerim.egzersizden sonra yazıcam tekrar.site sürekli açık olacak.eşimde nöbetçi.bugün baya bi yol alırım diye düşünüyorum.

tekrar merhaba. şu an 7 cm deniyorum,10 dk oldu biraz içerde tutucam.nefes egzersiziyle başladım.bu kez bırakamam, nolur bırakmym.3 tane aparat yaptım kendime 7-8-9 cm lerde.tüm aşamalarda yazıcam inşallah bugün.

kızlar 8 cm deyim.15 dk da bununla çalışcam. bi de alışana kadar wc isteğim tutmasa.kahv6 bile yapmadım henüz uyanır uyanmaz başladım.iyi gidiyor bakalım

tekrar merhaba. şu an 7 cm deniyorum,10 dk oldu biraz içerde tutucam.nefes egzersiziyle başladım.bu kez bırakamam, nolur bırakmym.3 tane aparat yaptım kendime 7-8-9 cm lerde.tüm aşamalarda yazıcam inşallah bugün.

kızlar 8 cm deyim.15 dk da bununla çalışcam. bi de alışana kadar wc isteğim tutmasa.kahv6 bile yapmadım henüz uyanır uyanmaz başladım.iyi gidiyor bakalım

içinde mi şuanda canım.
çıkartma bence beklet ondan sonra gitgel yapmaya çalış.
aparatı içerdeyken oynata bilirsin
sağa sola aşağı özellikle bastır yavaş yavaş. daha çok esniyo vaji.

kimse yok yaa( neyse bozmak yok morali.9 cm e başladım kızlar 6-7 cm içerde şu an.biraz yanma oluyor ama çıkarmıcam.bekleyince geçecek inşallah.geçmek zorunda yani.

hahaha vajinismusss XD 9 cm i çıkardım.tekrar girdirdim şıp diye oldu:)) uzanırken biraz sırtımı kaldırdım.daha kolay oldu.ayna sürekli duruyor.zaten aynanın büyük gösteren kısmıyla bakıyorum.delik daha büyük görünüyor,korkumu azaltıyor.aparatta daha büyük görünüyor:)) ama olsun çok fena gaza geliyorum.9 cm i 15-20 dk daha içerde bekleticem sonra çıkartıp tekrar girdiricem gel-gitler yapıcam.

rahat egzersiz yapamam diye kahv6 bile yapmadım,iyi oldu ama acıktım yaff.9 cm sonuna kadar oldu ama daha rahat olsun diye devam ediyorum.10 cm e yarın geçerim belki ama bugün denesem bişey olur mu ki.

kızlaaaar kimse uyanmadı mı ya...yenen ve yenmek üzere olan arkadaşlar yardımcı olun lütfen.son aşama bi çok kşi için sona yaklaşma,bağlanma zaman ama ben daha önce tam yapmak üzereyken9-10 cm de bıraktım.tekrar bırakmaktan korkuyorummm.çok hem de...

Son düzenleme:
3 yıldrı çekiyorum bu hastalığı malesef 1 yıldırda burayı okuyorum ama egzersiz yapamadım. dün gece eşimle deneme yaptık p...s ucu biraz girdi ıkınmaya çalıştım ama sanki çok dar ve giremyior içeri yada bana öyle geldi. eşimde canımı yakmamak adına zorlamadı nolur banada yardım edin ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…