- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #102.941
rahat egzersiz yapamam diye kahv6 bile yapmadım,iyi oldu ama acıktım yaff.9 cm sonuna kadar oldu ama daha rahat olsun diye devam ediyorum.10 cm e yarın geçerim belki ama bugün denesem bişey olur mu ki.
kızlaaaar kimse uyanmadı mı ya...yenen ve yenmek üzere olan arkadaşlar yardımcı olun lütfen.son aşama bi çok kşi için sona yaklaşma,bağlanma zaman ama ben daha önce tam yapmak üzereyken9-10 cm de bıraktım.tekrar bırakmaktan korkuyorummm.çok hem de...
3 yıldrı çekiyorum bu hastalığı malesef 1 yıldırda burayı okuyorum ama egzersiz yapamadım. dün gece eşimle deneme yaptık p...s ucu biraz girdi ıkınmaya çalıştım ama sanki çok dar ve giremyior içeri yada bana öyle geldi. eşimde canımı yakmamak adına zorlamadı nolur banada yardım edin((((
3 yıldrı çekiyorum bu hastalığı malesef 1 yıldırda burayı okuyorum ama egzersiz yapamadım. dün gece eşimle deneme yaptık p...s ucu biraz girdi ıkınmaya çalıştım ama sanki çok dar ve giremyior içeri yada bana öyle geldi. eşimde canımı yakmamak adına zorlamadı nolur banada yardım edin((((
rahat egzersiz yapamam diye kahv6 bile yapmadım,iyi oldu ama acıktım yaff.9 cm sonuna kadar oldu ama daha rahat olsun diye devam ediyorum.10 cm e yarın geçerim belki ama bugün denesem bişey olur mu ki.
kızlaaaar kimse uyanmadı mı ya...yenen ve yenmek üzere olan arkadaşlar yardımcı olun lütfen.son aşama bi çok kşi için sona yaklaşma,bağlanma zaman ama ben daha önce tam yapmak üzereyken9-10 cm de bıraktım.tekrar bırakmaktan korkuyorummm.çok hem de...
Canim keske byldugun gbi baslasaydin egzerszlere smdiye kurtulmustun coktan.. Ama olsun gec degil hemen basla serce parmakla.. Bak ben yeneli 15 gun oldu sadece.. Daha cok yeniyim yani.. Egzersizlerim bir bucuk ay surdu.. Belki senin o kdr bile surmez.. Hemen egzersizlere basla ve buraya herseyi yaz canim hrks yardimci olacaktir emin olabilirsin..
merhaba bende 7 aylık evliyim.3.ayımda yenmek üzereyken eşimle tartışmamız sonucu yarıda bıraktım egzersizleri.ve çok pişmanım.4 ayım daha boşa gitti.bende eşimle denersem olur falan dedim ama aynen dediğiniz gibi çok dar,girmiyor,olmuyor diye düşünülüyor.buradaki arkadaşların desteğiyle egzersize başladım ki ben vajen girişine bakamıyordum bile.sonra oraya bişey girmez,olmaz falan filan derken vajinismusu yenen arkadaşların sayfasını okudum.baktım benim gibi neler neler varmış yenmiş,hamile kalmış.en önemlisi bu yükten ebdiyyen kurtulmuş.ben kaleme streç geçirerek başladım.zaten oraya bişeyin kolayca bişeyin girdiğini anlamak yolun yarısıydı.sonra burayı takip edip gittikçe kalınlaştırdım.mumla deneyen arkadaşlar var,parmakla deneyenler var.ben ameliyet eldivenine pmuğu ıslatarak koyuyorum.üstüne bi kat daha eldiven geçiriyorum her ihtimale karşı.kayganlaştırıcı zaten şart.6 günde sıfırdan 9.5-10 cm e geldim.ama eşimle deneyeceğim gün yarım kaldı dediğim gibi.şu an tekrar başladım ama bu kez 6 cm den başladım.şuan 3.günüm 9 cmdeyim.12 cm e alıştığımda eşimle denicem ve inanıyorum ki olacak.vajinismusu yenenler sayfasını lütfen okuyun ilk aşamada kendinize güveniniz gelecek.yalnız siz değilsiniz.ve egzersize başlayıp bırakmayın kısa sürede sonuç alırsınız inşallah.
Canim cok gzl gidiosun masallah yorulduysan biraz ara ver sonra 10 cm calis. Buradan kopma o zmn egzersizleri birakmazsin herkes yardimci olur sana ve burda egzersi yapanlari gorunce sende yapmak ve kurtilmak istersin. Ben 15 nisanda yendim 2 ke deneme yptm sonra regl oldum reglm bgn bitti gene deneme yapmak istiorum insallahhh kolay olur bnm icin..
biraz ayıp olcak ama sormak istiyorum parmağınızı sokarken yada p.. sdenemesi yaparken zevk almamız gerekiyormu ? ben parmağımı nasıl soakrım nasıll acır acırsada daha fazla korkabilirim(((((
Elimle hissediyorum. Daha önce egzersiz yaparken böyle birşey hissetmemiştim. Acaba alerji gibi birşey veya mikrop falan mı kaptı...Çok tırtıklı bir yüzey oldu...Küçük küçük sivilce gibi birşeyler çıktı....
biraz ayıp olcak ama sormak istiyorum parmağınızı sokarken yada p.. sdenemesi yaparken zevk almamız gerekiyormu ? ben parmağımı nasıl soakrım nasıll acır acırsada daha fazla korkabilirim(((((
okeyin çileklisinden aldım çok memnun kaldım ,sonra sperm öldürür diye gleit marka vajinal kayganlaştırıcı aldım ,minicik,ben resmen duş ben alıyorum jelle :))
ondan önce durex kullandım ama durex sperm öldürüyormuş,sonra okey çilekli,şimdide gleit kullanıyorum,gleit iyi ama eczanedeki kadn tavsiye etmişti
Birakip birakmamak senin elinde neden korkuyosunki? Bak negüzel ilerledin 9 cm e geldin? Niyetin vajinusmustan kurtulmak degilmi? Desemki egzersize hiç baslamadin asla yapamam kanaatindesin ozaman korkunu anlayabilirim.. Egzersizi birakma düsüncesini bi kenara birakip devam et.. Eger rahatsan çok zorlamdiysan kendini ve rahat bi sekilde 9 cmle git gel yapabiliyosan 10' a geçebilirsin.. Kimisi 3 günde yeniyo biliyosun..
çok iyi gidiyosun birakirsan yazik edersin :)
Ben parmakla basladim.. Zevk almiyordum.. Acida yoktu Sadece mutluluk vardi.. Basardigimi görmek, içerde oldugunu hissetmemek çok güzel bi duygu :) Sakin korkma inanki aci yok bukadar insan aci yok diyosa vardir bi sebebi degilmi :) P..s e gelince ilk baslarda zevk almazsin alistikça zevk almaya baslarsin cnm.. Korkma erteleme.. Düsme bu tuzaga :) Bi basla kus gibi hafifliceksin.. Serçeyle basla istersen :) bol kayganlastirici derin nefes al ver ve hooooop içerde
teşekkür ederim desteğin için.ben ilk denediğimde 1.aşamadan sonra bile(kalemle denemiştim) oraya bişey giriyor durumu bile benim için en büyük aşamaydı.şu an çok inanıyorum.korkum dediğim şu; ben bunları yaparken çok ciddi derecede inanıyorum ve hırs yapıyorum.sırf eşimi arayıp şu kadar cm yaptım diyebilmek için bile daha fazla deneyebilriim.ancak ben bunları yaparken eşimle tartışmam vs konularda zirvede olsam birden düşerim.o yüzden egzersize başladığımdan beri daha bi anlayışlı olmaya çalışıyrum.karışık oldu,kusura bakma ,çok acıktım...öyle işte...
çok teşekkür ederim dün gece p... sdenemsinde çok istekliydim olsun artık istedim p.. vajina grişindeyken ıkınmaya başladım ıkınınca açılıyomuş diye öyle yaptım ama yinede 4 cm den fazla ilerleyemedi. neden öyle oldu korkmadım da kasmadımda sadece ıkınırken eşim söyledi sıkıyomuşum kendimi. bide bu nefes alırken mi verirken mi iticem parmağımı.
Kahvaltini et artik :) Aç karnina egzersiz iskence olur ya :) Sen bu illeti kendin için yenceksin.. Esinle tartissanda birakma.. Onu cezalandirmak isterken kendini cezalandirirsin.. Alttan almaya bak.. Duymamazliktan gel.. cevap verme :) Ve asla ara verme.. tartissanizda kendin için egzersiz yap.. Basarilar dilerim cnm
evet sabah 8 buçuktan 11buçuğa kadar çalıştım.bi kahvaltıyı hakettim artık.anaammm 12 olmuş saat
Teşekkürler arkadaşlar.
HERKESE İYİ GECELER, YARIN TATİL 1 MAYIS. AMA MALESEF OĞLUM TATİL FALAN DİNLEMİYOR SABAHIN 07:30'UNDA AYAKTA :) :)
Kizlar okadar mutluyumki..sabahin 5inde yazmamin nedeni mutluluktan uyuyamamam heralde..3.tam birlesmemi yasadim..meger butun dunyanin yukunu tasiyomusum.nasil hafifledim.burdaki herkese cok tesekkurler...egzersiz yapmasamda bu sitede benimle ayni duygulari yasayan insanlarin telkini ve destegiyle basardim.arkadaslar cidden korkulcak bisey yok.sadece giriste zorlanilan yer.gerisini yemin ederim anlamiyorum.kayip gidiyoo.lutfen ertelemeyin.ustune gidin..beyninizden telkinler verin..rahatlamaya calisin.kafada buyutunce oluyo bunlar.basit dogal bir olay buyudukce buyuyooo...yeni evlendigimi anladim...hep dualarimdasiniz...sorularinizi ictenlikle cvplarimm....allah beyninizin kaslariniza hukmetmesi icin yardim etsin...
uvv herkes hasta olmus. gecmis olsun, bir an önce iyilesin insallah.
dünün egzersiz raporu: 10cm ile zonklmasiz 1.5 saat.git-geller hala zoraki ve yavas.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?