Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim cok gzl gidiosun masallah yorulduysan biraz ara ver sonra 10 cm calis. Buradan kopma o zmn egzersizleri birakmazsin herkes yardimci olur sana ve burda egzersi yapanlari gorunce sende yapmak ve kurtilmak istersin. Ben 15 nisanda yendim 2 ke deneme yptm sonra regl oldum reglm bgn bitti gene deneme yapmak istiorum insallahhh kolay olur bnm icin..

merhaba bende 7 aylık evliyim.3.ayımda yenmek üzereyken eşimle tartışmamız sonucu yarıda bıraktım egzersizleri.ve çok pişmanım.4 ayım daha boşa gitti.bende eşimle denersem olur falan dedim ama aynen dediğiniz gibi çok dar,girmiyor,olmuyor diye düşünülüyor.buradaki arkadaşların desteğiyle egzersize başladım ki ben vajen girişine bakamıyordum bile.sonra oraya bişey girmez,olmaz falan filan derken vajinismusu yenen arkadaşların sayfasını okudum.baktım benim gibi neler neler varmış yenmiş,hamile kalmış.en önemlisi bu yükten ebdiyyen kurtulmuş.ben kaleme streç geçirerek başladım.zaten oraya bişeyin kolayca bişeyin girdiğini anlamak yolun yarısıydı.sonra burayı takip edip gittikçe kalınlaştırdım.mumla deneyen arkadaşlar var,parmakla deneyenler var.ben ameliyet eldivenine pmuğu ıslatarak koyuyorum.üstüne bi kat daha eldiven geçiriyorum her ihtimale karşı.kayganlaştırıcı zaten şart.6 günde sıfırdan 9.5-10 cm e geldim.ama eşimle deneyeceğim gün yarım kaldı dediğim gibi.şu an tekrar başladım ama bu kez 6 cm den başladım.şuan 3.günüm 9 cmdeyim.12 cm e alıştığımda eşimle denicem ve inanıyorum ki olacak.vajinismusu yenenler sayfasını lütfen okuyun ilk aşamada kendinize güveniniz gelecek.yalnız siz değilsiniz.ve egzersize başlayıp bırakmayın kısa sürede sonuç alırsınız inşallah.

Canim keske byldugun gbi baslasaydin egzerszlere smdiye kurtulmustun coktan.. Ama olsun gec degil hemen basla serce parmakla.. Bak ben yeneli 15 gun oldu sadece.. Daha cok yeniyim yani.. Egzersizlerim bir bucuk ay surdu.. Belki senin o kdr bile surmez.. Hemen egzersizlere basla ve buraya herseyi yaz canim hrks yardimci olacaktir emin olabilirsin..

Birakip birakmamak senin elinde neden korkuyosunki? Bak negüzel ilerledin 9 cm e geldin? Niyetin vajinusmustan kurtulmak degilmi? Desemki egzersize hiç baslamadin asla yapamam kanaatindesin ozaman korkunu anlayabilirim.. Egzersizi birakma düsüncesini bi kenara birakip devam et.. Eger rahatsan çok zorlamdiysan kendini ve rahat bi sekilde 9 cmle git gel yapabiliyosan 10' a geçebilirsin.. Kimisi 3 günde yeniyo biliyosun..
çok iyi gidiyosun birakirsan yazik edersin :)

biraz ayıp olcak ama sormak istiyorum parmağınızı sokarken yada p.. sdenemesi yaparken zevk almamız gerekiyormu ? ben parmağımı nasıl soakrım nasıll acır acırsada daha fazla korkabilirim (((((

Canim bende 7 aylik evliyim cok sukur kurtuldum artik bide cabucak alissam iyi olacak insallah.. Darisi sizlerin basina en kisa zmnda kurtulursunuz insallah :)

teşekkür ederim trinity .valla kimse yok tek başıma her aşamayı yazdım daha çok motive olayım diye 10 cmi de rahat olacak kadar çalışayım evde kimse yokken dimi bugün sayfa hep açık kalacak.gittiği yere kadar bakalım

biraz ayıp olcak ama sormak istiyorum parmağınızı sokarken yada p.. sdenemesi yaparken zevk almamız gerekiyormu ? ben parmağımı nasıl soakrım nasıll acır acırsada daha fazla korkabilirim (((((

Istedigini sorabulirsin canim. Parmagi sokarken ben hic bi zmn zevk almadim diger aparatla egzersz yprkende zevk almadim.. Diger arkadaslarda boyle.. Bzm daha cok alismamiz lazim zevk almak icin. Korkma bende cok korkarak baslamistim ama aci falan yok. Eger acirsa durabilirsin kendi parmagin sonycta..

kemrecim sivilce gibi değil ama içini tırtıklı böyle kıkırdak gibi hissediyordum ben. zaten ondan çok rahatsız oldum, 2 parmak da yapamayınca muma geçmiştim. dediğin şey içerdeyse normal, herkes böyle hissediyor, kastığımız için sanırım. ama girişinde ve içinde sivilceli bir yapı denk gelmedi bana, tırtıklı gibi hissediyordum sadece. nasıl desem, ruffles gibi :))) ay benzettiğim şeye bak, ama öyle hissediyodum gerçekten, içerisi tırtıklı gibiydi. kızlar normal diyince rahatlamıştım ben de.

Ben parmakla basladim.. Zevk almiyordum.. Acida yoktu Sadece mutluluk vardi.. Basardigimi görmek, içerde oldugunu hissetmemek çok güzel bi duygu :) Sakin korkma inanki aci yok bukadar insan aci yok diyosa vardir bi sebebi degilmi :) P..s e gelince ilk baslarda zevk almazsin alistikça zevk almaya baslarsin cnm.. Korkma erteleme.. Düsme bu tuzaga :) Bi basla kus gibi hafifliceksin.. Serçeyle basla istersen :) bol kayganlastirici derin nefes al ver ve hooooop içerde

canım benım bıldıgım durex de okeyde aynı ıcerıklı ve sperm öldürmüyorlar gleit cok ıyı ama pahalı 5 kucuk tup ..

canım senı cok ıyı anlıyorum bende 2 3 yıl gızlı gızlı okuyordum burayı
ne zamankı yazmaya karar verdım ve yazdım kısa surede yendim ki inşallah sende yenersın
bak ne guzel azda olsa alabılıyorsun cogumuz o asamaya bıle gelemıyorduk
kendını egsersıze odaklasan ? bıraz egsersız yapıp beynı rahatlatsan o takıldıgın yerden rahatca gecıcek kurtulucaksın

teşekkür ederim desteğin için.ben ilk denediğimde 1.aşamadan sonra bile(kalemle denemiştim) oraya bişey giriyor durumu bile benim için en büyük aşamaydı.şu an çok inanıyorum.korkum dediğim şu; ben bunları yaparken çok ciddi derecede inanıyorum ve hırs yapıyorum.sırf eşimi arayıp şu kadar cm yaptım diyebilmek için bile daha fazla deneyebilriim.ancak ben bunları yaparken eşimle tartışmam vs konularda zirvede olsam birden düşerim.o yüzden egzersize başladığımdan beri daha bi anlayışlı olmaya çalışıyrum.karışık oldu,kusura bakma ,çok acıktım...öyle işte...

çok teşekkür ederim dün gece p... sdenemsinde çok istekliydim olsun artık istedim p.. vajina grişindeyken ıkınmaya başladım ıkınınca açılıyomuş diye öyle yaptım ama yinede 4 cm den fazla ilerleyemedi. neden öyle oldu korkmadım da kasmadımda sadece ıkınırken eşim söyledi sıkıyomuşum kendimi. bide bu nefes alırken mi verirken mi iticem parmağımı.

Kahvaltini et artik :) Aç karnina egzersiz iskence olur ya :) Sen bu illeti kendin için yenceksin.. Esinle tartissanda birakma.. Onu cezalandirmak isterken kendini cezalandirirsin.. Alttan almaya bak.. Duymamazliktan gel.. cevap verme :) Ve asla ara verme.. tartissanizda kendin için egzersiz yap.. Basarilar dilerim cnm

Canim derin nefes aliyosun verirken parmagini itiyosun.. Kimisi ikinim derken kasiyo canim ikinmayi dogru yaptigindan eminmisin.. Olsun bu bile çok buyuk bi basari.. Egzersize basla daha rahat olcaktir

evet sabah 8 buçuktan 11buçuğa kadar çalıştım.bi kahvaltıyı hakettim artık.anaammm 12 olmuş saat

Teşekkürler arkadaşlar.

HERKESE İYİ GECELER, YARIN TATİL 1 MAYIS. AMA MALESEF OĞLUM TATİL FALAN DİNLEMİYOR SABAHIN 07:30'UNDA AYAKTA :) :)

senin gene oğlun kalkıyo, benim koca kalkıyo erkenden. bu sabah 7de kalktı gitti salona, neyse ki bana kalk diye söylenmiyo, ben 9.30da kalktım her zamanki gibi :)))

harika bir haber bu, harikulade!!!! çok sevindim. allah bundan sonra yüzünü soldurmasın. günlerin neşe ve sevinç içinde geçsin. darısı bizim başımıza

uvv herkes hasta olmus. gecmis olsun, bir an önce iyilesin insallah.

dünün egzersiz raporu: 10cm ile zonklmasiz 1.5 saat. git-geller hala zoraki ve yavas.

çok iyi gidiyorsun, 1 mayısı 10cm ile kutla git-gele çok takılma, ben de hala aynı durumdayım. peniste daha kolay olacak hep diye kendimi şartladım :13::13::13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…