Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar 8 cm deyim.15 dk da bununla çalışcam. bi de alışana kadar wc isteğim tutmasa.kahv6 bile yapmadım henüz uyanır uyanmaz başladım.iyi gidiyor bakalım

candy böyle devam et, bu sefer siteyi bırakma. her yaptığını rapor et, insanı disipline ediyor bu. wc isteği çok normal, alışık olmadığımız için hepimizde oluyordu. ama egzersiz yaptıkça azalıp yok oluyor. aparatı mümkün olduğunca uzun tut içinde, süre uzadıkça wc isteği azalıyor ve sabrettikçe alışıyorsun. egzersize başlamadan her zaman wc ye git ve çok fazla sıvı alma. çünkü bazen gerçekten gelmiş oluyor. ben de kalın aparata geçmeden önce wc molası veriyorum hep :))))

candy korkma, bırakmamak için kendini motive et. burayı takip edersen, herkes destek olur bırakmazsın. eğer kendini hazır hissediyorsan, kahvaltını et, biraz dinlen 10cm dene. ama başlarken yine küçüklerden başla sırayla git, 10cm daha kolay alırsın böylelikle. ha gayret, devam et, yenmene az kaldı bence.

sağol sela.çok tatlısın 9 cm oldu. yarım saat falan beklettim. giriş-çıkış yaptım. kpss ye hazırlanıyorum.programımı bozmamak için biraz ders çalışayım.akşam üstü tekrar başlıcam egzersize.10 cm e iyi derecede alışmış olmam lazım bugün inşallah. yarın eşim evde denesek çok mu acele etmiş olurum.p...s denemesinin çok daha kolay olacağını psikolojik olarak kafama yerleştiriyorum şu an :26:

sana sürekli yazıyorum, benden bıkacaksın ama hepimizin aynı yollardan geçtiğini bilmen için yazıyorum :))) bu eşle kavga konusunda zirve yaptım ben bir aralar, nerdeyse ayrılmayı düşünüyordum. çünkü ben egzersizleri bitirdim onda sertleşme sorunu başladı, bunu kafaya taktı, dr.a gitmeyi reddetti filan, derken 3 ay geçti gittiiii ((( sonra bir gece ikimiz de oturup hüngür hüngür ağlayınca, kendimize geldik, noluyoruz dedik. özelikle bana ders oldu, kendimi topladım onu da toparlamaya çalıştım, o da doktora gitmeyi kabullendi. geçen hafta sonuçlar da iyi çıktı, şükür artık ikimiz de hazırız. benim regl bitsin diye bekliyoruz. haftaya vuslat olacak inşallah, ikimiz de umutluyuz.

sana önerim eşinle her ne olursa olsun, bir süre daha dişini sıkman, bağıracaksan bile o yokken evde bağır çağır. bunu kendin için yenmen gerektiğini kabullen. sen bu egzersizleri onun için değil, kendin için, sağlıklı ve NORMAL bir kadın olmak için yapıyorsun. onla tartışsan, kavga etsen bile sakın ola yolundan dönme. ben de eşimle kötü olduğumda egzersizi bıraktım ama küstüğümden değil de her deneme onun yüzünden yarım kaldığı için, artık aynı şeyleri yapmaya gücüm kalmamış, tükenmiştim. moralini yüksek tut, eşler de bir yerden sonra kopuyor içlerine kapanıyorlar. kolay bir dert değil bu. onu da anlamaya çalış ve her ne olursa olsun vazgeçme. hepimiz burda destekçiniz.

daha önce de egzersiz yaptığın için erken olmayabilir deneme için. ama ben senin yerinde olsam hiç olmazsa wc isteğimin geçmesini beklerdim. 10cm sorunsuz, hemencik alıp gitgel de yaparsan deneyebilirsin. yine de denediğinde olmazsa moralin bozulmayacaksa dene. eşin de keza öyle. olmazsa gene olmadı diye sana çatmasın. eğer regline daha çok vakit varsa hiç olmazsa 1 haftanı tamamla egzersizde, tamamen rahat olmadan deneyip, olmazsa moralini bozup egzerzersizi bırakırsın diye uyarayım ben seni. bırakma konusunda mimlendin artık

selacım ben senden neden bıkayım,ayakta alkışlarım ben seni.çok sağol sen yaz ben hep okurum seni :) ya napiim biz evlenmeden önce de birlikteydik her ne kadar uzak olsak da.birbirimizi tartışmalarımızdan sonra tanıdık sanırım. şimdi o da bende kırılma noktalarımızı daha ii biliyoruz alttan alıyoruz,Allah bozmasın.ama ben deneme yapmak isterken istememesi,benim aşırı çocuk isteğim onun yazdan sonra istemesi,p..s denemesi yapmak isterken benim olucak mı?olmucak mı diye odaklanıp onu malzeme gibi hissettirmem(bu benim suçum daha çok malesef) işleri karıştırıyo işte. aman ya ben şunu bi yeneyim herşey çok güzel olacak.inanırsak olur bence (hayat şifrem )

haklısın ben bir forum kaçağıyım :26: sonra bak bu resimdeki gibi içimdeki küçük candy tutup yine getiriyo beni buraya

çocuğu filan unut şimdilik. hele bir yen, alış, sonrasında düşünürsün. vakti gelince o da olacaktır. eşini de zorlama bu konuda, ikiniz de çocuk istediği anda olsun, böylesi sizi daha da mutlu edecektir. evlilik geleceğe ortak bakabilmek sanatı, bu konuda zamanla daha iyi olacaksınız. bazı şeyleri zamana bırak. doğru düşünüyorsun, bu hastalığı yenmek için önce inanmak şart, inancını kaybetme deneme konusunda hepimizin eşi nerdeyse böyle, hele biz!!! deneme yapcaz deyince sertleşme olmuyordu, ben deneme istemeyince oluyordu. aylardır bununla mücadele ediyorum yani :)) çoğumuzun eşi böyle, biz egzersizi bitirince onlarda korku oluşuyo, ya ben yapamazsam diye. buna da elim sende sendromu deniyormuş, zamana bırakıp, birbirinizi özleyin biraz. özleyince her şey biraz daha doğal oluyo. ben 3 aydır eşime, ilki doğal olmayacak, egzersiz yapmam lazım, lütfen doğal gelişmesini bekleme artık, diye diye bir hal oldum. daha yeni kabullendi sayılır. çok inatçı ve nazlı maalesef. ilk bikaç sefer dayan, sonrasında doğal da olacak diye diye ikna ettim işte. dr. her şey normal diyeliberi kendine geldi, çok şükür heyecanla bu hafta sonunu bekliyoruz bu sefer allah yüzümüzü kara çıkarmaz umarım

geçmiş olsun canım

uvv herkes hasta olmus. gecmis olsun, bir an önce iyilesin insallah.

dünün egzersiz raporu: 10cm ile zonklmasiz 1.5 saat. git-geller hala zoraki ve yavas.

tesekkur ederım kızlarrr

tebrık ederım canım yavas bıle olsa gıtgellere devam et ve sureklı aparatı cıkarıp al oylede rahat oluyor

canım gordunmu yapmaya baslayınca ve ıstegınce ne kadar kolay emn ol p..s de boyle olacak...

bızı bırakmazsan egzersızı de bırakamazsın bız buna ızın vermeyız

arkadaşlar bende bu vajinismus mağdurlarından biriyim. sitedeki tavsiyeler doğrultusunda egzersizlere başladım. ben prezervatif ve mum kullanıyorum. şu an oldukça ilerlemiş durumdayım. Eşimin P...s ile aynı kalınlıkta mumu kolaylıkla alabiliyorum. ama ne zaman ilşkiye girmeyi denesek tekrar kasılıyorum. kasılmayı önlemenin bi yolu yok mu? bu rahatlamayı nasıl başarıcam. çok mutsuzum

canım süper ilerlemişşin ve hep soyluyoruz p. kesınlıkle aparattan cok daha rahat
once yarım saat falan aparatı ıcınde tutup hemen cıkardıgın gıbı esınle denesen ınankı anlamıcaksın bıle
defalarca cogumuz eslerımıze oldumu dıye sorduk :)

kızlar tekrar başladım.8 cm le.10 cm lik aparat yaptım kendime.ona alışana kadar egzersize devam bugün 10 cm e kadar önce de yaptım az da olsa ama bundan sonra neyle karşılaşacağımı bilmiorum.aynı mı oluyor yoksa bundan sonrakilerde daha mı uzun çalışmalıyım??????? 12-13 cm rahat yapabiliyor olmam lazım.

zaten sabah egzersiz yaptığım için 8 cm de zorlanmadım.ve yarım saat içinde yavaşça arttırdım.20-25 dk dır 9.5 cm le yapıyordum.fena değildi.10 cm derinliğinde girdi.bi kaç kez çıkartıp tekrar denedim.gitgellerde çok iyi değil.biraz zorlandım.wc isteği azaldı,belki de bitti tamamen.1 kere gittim o da normal muhtemelen. 10.5 cm e başlıcam şimdi.haydeeee....

2 mayıs-7 mayıs arası benim yumurtlama zamanım.ilk eşli denememi bu zamanlarda yapmak istiyorum inşallah

Son düzenleme:
10.5 zor oluyomuş ya,10.5 denerken buraya yazmak da... dikkkatimi dağıtmaya çalışıyorum napiiimm :26:

yavaş yavaş ilerletiyorum.şekeristan vardı benim koçum.ne güzel 9 cmde başarmıştı.

Son düzenleme:
10.5 cm i 2-3 defa girdirip çıkartabildim 10 cm derinliğinde kızlar. oyyy ne zordu başta.sonradan biraz daha kolaylaştı.bugünlük bu kadar egzersiz yeter sanırım bacaklarımı açmaktan yoruldum.kayganlaştırıcı sanırım yeterli değil benim bepanthene kremle yapıyorum.neyse p...s te doğal kayganlaştırıcı çok daha iyi olacak.

rapor oarak yazayım : 01.05.2012 ----> 8cm le başladım 10.5 cm e kadar geldim.Yarın için bişey yazmayım hedef olarak,Allah kerim.

rica ediyorum,yenen arkadaşlarım bana 10 cm den sonra nasıl ilerlediklerini,karşılaştıkları şikayetleri, kaç cm e kadar devam ettiklerini yazabilir mi lütfen?????

kimse yok yine pöfffff... ben coğrafya çalışmaya gideyim bari

Son düzenleme:

canım hosgeldınn maşallahh senın halayını cekıcez sanırım
gulsevdam ın dedıgı gıbı yap canım onceegzersız aparatı cıkarıp hemen p..s derın nfes al nefes verırken esın ıtsın ve bol jel kullan hem vajıye hem p..s e mutlaka gelısmelrden haberdar et bızlerı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…