- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #102.961
kızlar 8 cm deyim.15 dk da bununla çalışcam. bi de alışana kadar wc isteğim tutmasa.kahv6 bile yapmadım henüz uyanır uyanmaz başladım.iyi gidiyor bakalım
rahat egzersiz yapamam diye kahv6 bile yapmadım,iyi oldu ama acıktım yaff.9 cm sonuna kadar oldu ama daha rahat olsun diye devam ediyorum.10 cm e yarın geçerim belki ama bugün denesem bişey olur mu ki.
kızlaaaar kimse uyanmadı mı ya...yenen ve yenmek üzere olan arkadaşlar yardımcı olun lütfen.son aşama bi çok kşi için sona yaklaşma,bağlanma zaman ama ben daha önce tam yapmak üzereyken9-10 cm de bıraktım.tekrar bırakmaktan korkuyorummm.çok hem de...
candy korkma, bırakmamak için kendini motive et. burayı takip edersen, herkes destek olur bırakmazsın. eğer kendini hazır hissediyorsan, kahvaltını et, biraz dinlen 10cm dene. ama başlarken yine küçüklerden başla sırayla git, 10cm daha kolay alırsın böylelikle. ha gayret, devam et, yenmene az kaldı bence.
teşekkür ederim desteğin için.ben ilk denediğimde 1.aşamadan sonra bile(kalemle denemiştim) oraya bişey giriyor durumu bile benim için en büyük aşamaydı.şu an çok inanıyorum.korkum dediğim şu; ben bunları yaparken çok ciddi derecede inanıyorum ve hırs yapıyorum.sırf eşimi arayıp şu kadar cm yaptım diyebilmek için bile daha fazla deneyebilriim.ancak ben bunları yaparken eşimle tartışmam vs konularda zirvede olsam birden düşerim.o yüzden egzersize başladığımdan beri daha bi anlayışlı olmaya çalışıyrum.karışık oldu,kusura bakma ,çok acıktım...öyle işte...
sağol sela.çok tatlısın9 cm oldu. yarım saat falan beklettim. giriş-çıkış yaptım. kpss ye hazırlanıyorum.programımı bozmamak için biraz ders çalışayım.akşam üstü tekrar başlıcam egzersize.10 cm e iyi derecede alışmış olmam lazım bugün inşallah. yarın eşim evde denesek çok mu acele etmiş olurum.p...s denemesinin çok daha kolay olacağını psikolojik olarak kafama yerleştiriyorum şu an :26:
sana sürekli yazıyorum, benden bıkacaksın ama hepimizin aynı yollardan geçtiğini bilmen için yazıyorum :))) bu eşle kavga konusunda zirve yaptım ben bir aralar, nerdeyse ayrılmayı düşünüyordum. çünkü ben egzersizleri bitirdim onda sertleşme sorunu başladı, bunu kafaya taktı, dr.a gitmeyi reddetti filan, derken 3 ay geçti gittiiii((( sonra bir gece ikimiz de oturup hüngür hüngür ağlayınca, kendimize geldik, noluyoruz dedik. özelikle bana ders oldu, kendimi topladım onu da toparlamaya çalıştım, o da doktora gitmeyi kabullendi. geçen hafta sonuçlar da iyi çıktı, şükür artık ikimiz de hazırız. benim regl bitsin diye bekliyoruz. haftaya vuslat olacak inşallah, ikimiz de umutluyuz.
sana önerim eşinle her ne olursa olsun, bir süre daha dişini sıkman, bağıracaksan bile o yokken evde bağır çağır. bunu kendin için yenmen gerektiğini kabullen. sen bu egzersizleri onun için değil, kendin için, sağlıklı ve NORMAL bir kadın olmak için yapıyorsun. onla tartışsan, kavga etsen bile sakın ola yolundan dönme. ben de eşimle kötü olduğumda egzersizi bıraktım ama küstüğümden değil de her deneme onun yüzünden yarım kaldığı için, artık aynı şeyleri yapmaya gücüm kalmamış, tükenmiştim. moralini yüksek tut, eşler de bir yerden sonra kopuyor içlerine kapanıyorlar. kolay bir dert değil bu. onu da anlamaya çalış ve her ne olursa olsun vazgeçme. hepimiz burda destekçiniz.
daha önce de egzersiz yaptığın için erken olmayabilir deneme için. ama ben senin yerinde olsam hiç olmazsa wc isteğimin geçmesini beklerdim. 10cm sorunsuz, hemencik alıp gitgel de yaparsan deneyebilirsin. yine de denediğinde olmazsa moralin bozulmayacaksa dene. eşin de keza öyle. olmazsa gene olmadı diye sana çatmasın. eğer regline daha çok vakit varsa hiç olmazsa 1 haftanı tamamla egzersizde, tamamen rahat olmadan deneyip, olmazsa moralini bozup egzerzersizi bırakırsın diye uyarayım ben seni. bırakma konusunda mimlendin artık
selacım ben senden neden bıkayım,ayakta alkışlarım ben seni.çok sağolsen yaz ben hep okurum seni :) ya napiim biz evlenmeden önce de birlikteydik her ne kadar uzak olsak da.birbirimizi tartışmalarımızdan sonra tanıdık sanırım. şimdi o da bende kırılma noktalarımızı daha ii biliyoruz alttan alıyoruz,Allah bozmasın.ama ben deneme yapmak isterken istememesi,benim aşırı çocuk isteğim onun yazdan sonra istemesi,p..s denemesi yapmak isterken benim olucak mı?olmucak mı diye odaklanıp onu malzeme gibi hissettirmem(bu benim suçum daha çok malesef) işleri karıştırıyo işte. aman ya ben şunu bi yeneyim herşey çok güzel olacak.inanırsak olur bence (hayat şifrem )
haklısınben bir forum kaçağıyım :26: sonra bak bu resimdeki gibi içimdeki küçük candy tutup yine getiriyo beni buraya
geçmiş olsun canım
uvv herkes hasta olmus. gecmis olsun, bir an önce iyilesin insallah.
dünün egzersiz raporu: 10cm ile zonklmasiz 1.5 saat.git-geller hala zoraki ve yavas.
hahaha vajinismusss XD 9 cm i çıkardım.tekrar girdirdim şıp diye oldu:)) uzanırken biraz sırtımı kaldırdım.daha kolay oldu.ayna sürekli duruyor.zaten aynanın büyük gösteren kısmıyla bakıyorum.delik daha büyük görünüyor,korkumu azaltıyor.aparatta daha büyük görünüyor:)) ama olsun çok fena gaza geliyorum.9 cm i 15-20 dk daha içerde bekleticem sonra çıkartıp tekrar girdiricem gel-gitler yapıcam.
rahat egzersiz yapamam diye kahv6 bile yapmadım,iyi oldu ama acıktım yaff.9 cm sonuna kadar oldu ama daha rahat olsun diye devam ediyorum.10 cm e yarın geçerim belki ama bugün denesem bişey olur mu ki.
kızlaaaar kimse uyanmadı mı ya...yenen ve yenmek üzere olan arkadaşlar yardımcı olun lütfen.son aşama bi çok kşi için sona yaklaşma,bağlanma zaman ama ben daha önce tam yapmak üzereyken9-10 cm de bıraktım.tekrar bırakmaktan korkuyorummm.çok hem de...
arkadaşlar bende bu vajinismus mağdurlarından biriyim. sitedeki tavsiyeler doğrultusunda egzersizlere başladım. ben prezervatif ve mum kullanıyorum. şu an oldukça ilerlemiş durumdayım. Eşimin P...s ile aynı kalınlıkta mumu kolaylıkla alabiliyorum. ama ne zaman ilşkiye girmeyi denesek tekrar kasılıyorum. kasılmayı önlemenin bi yolu yok mu? bu rahatlamayı nasıl başarıcam. çok mutsuzum
arkadaşlar bende bu vajinismus mağdurlarından biriyim. sitedeki tavsiyeler doğrultusunda egzersizlere başladım. ben prezervatif ve mum kullanıyorum. şu an oldukça ilerlemiş durumdayım. Eşimin P...s ile aynı kalınlıkta mumu kolaylıkla alabiliyorum. ama ne zaman ilşkiye girmeyi denesek tekrar kasılıyorum. kasılmayı önlemenin bi yolu yok mu? bu rahatlamayı nasıl başarıcam. çok mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?