- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #102.981
canım sen yendinmi ? bu aralar hiç eskileri okuyamadım.
kızlar tekrar başladım.8 cm le.10 cm lik aparat yaptım kendime.ona alışana kadar egzersize devam bugün 10 cm e kadar önce de yaptım az da olsa ama bundan sonra neyle karşılaşacağımı bilmiorum.aynı mı oluyor yoksa bundan sonrakilerde daha mı uzun çalışmalıyım??????? 12-13 cm rahat yapabiliyor olmam lazım.
zaten sabah egzersiz yaptığım için 8 cm de zorlanmadım.ve yarım saat içinde yavaşça arttırdım.20-25 dk dır 9.5 cm le yapıyordum.fena değildi.10 cm derinliğinde girdi.bi kaç kez çıkartıp tekrar denedim.gitgellerde çok iyi değil.biraz zorlandım.wc isteği azaldı,belki de bitti tamamen.1 kere gittim o da normal muhtemelen. 10.5 cm e başlıcam şimdi.haydeeee....
2 mayıs-7 mayıs arası benim yumurtlama zamanım.ilk eşli denememi bu zamanlarda yapmak istiyorum inşallah
10.5 zor oluyomuş ya,10.5 denerken buraya yazmak da... dikkkatimi dağıtmaya çalışıyorum napiiimm :26:
yavaş yavaş ilerletiyorum.şekeristan vardı benim koçum.ne güzel 9 cmde başarmıştı.
10.5 cm i 2-3 defa girdirip çıkartabildim 10 cm derinliğinde kızlar. oyyy ne zordu başta.sonradan biraz daha kolaylaştı.bugünlük bu kadar egzersiz yeter sanırım bacaklarımı açmaktan yoruldum.kayganlaştırıcı sanırım yeterli değil benim bepanthene kremle yapıyorum.neyse p...s te doğal kayganlaştırıcı çok daha iyi olacak.
rapor oarak yazayım : 01.05.2012 ----> 8cm le başladım 10.5 cm e kadar geldim.Yarın için bişey yazmayım hedef olarak,Allah kerim.
rica ediyorum,yenen arkadaşlarım bana 10 cm den sonra nasıl ilerlediklerini,karşılaştıkları şikayetleri, kaç cm e kadar devam ettiklerini yazabilir mi lütfen?????
kimse yok yine pöfffff... ben coğrafya çalışmaya gideyim bari
10 cm'yi de oyuncak ettim sonunda huhu.tek disi kalmis canavar oldu o artik.
11.5 cm girisli 13 cm'ye kadar giden "mr. big" adini verdigim dilatöre gectim bugün. 15 dakika yana yakila dayandim. her ani her saniyesi köpek baligi yaklasiyor temali müzikle doluydu. ninininini. 1 hafta da buncagizimla ugrasip, deneme ambargosunu cift tarafli kaldiricaz.
benim egzersiz yapan emekci kaderdaslarim, pek kiymetli akil hocalari ve meleker, 1 mayis bayramimiz kutlu olsun. cooook calisiyoruz, vizzz vizzzz isci arilar gibi.
ya acıkcası 2.5 yıllık evlıyım hatta ıkı kez gebe de kaldım ama acıkcası bırlıkdelık oncesı hersey normal ama bırlesmeye gelınce benım kasılmalarım olmuyo degıl ,doktora ılk evlendıgımız de gıtmısdım canım cok yanıo dıe oda normal duzelır falan dedı ama ben bu kasılma olayına bı cozum bulamadım,sızın gıttıgınız doktorlardan buna yonelık bı cvp varmı ? ,
ha bu arada günün kraliçe arısını candy olarak seçiyorum ben siz de uygun görürseniz tabi gerçekten hem egzersiz yaptı hem ders çalıştı ikisi de kolay değilll.. ne güzel ilerlemişin sen öyle maşallahhhdevamı da gelsinn bırakma sakınnn bak kpss ye de gircekmişin ne güzel yenersen daha mutlu girersin kpss daha güzel geçer
yendii tatlımmmmmm
10 cm'yi de oyuncak ettim sonunda huhu.tek disi kalmis canavar oldu o artik.
11.5 cm girisli 13 cm'ye kadar giden "mr. big" adini verdigim dilatöre gectim bugün. 15 dakika yana yakila dayandim. her ani her saniyesi köpek baligi yaklasiyor temali müzikle doluydu. ninininini. 1 hafta da buncagizimla ugrasip, deneme ambargosunu cift tarafli kaldiricaz.
benim egzersiz yapan emekci kaderdaslarim, pek kiymetli akil hocalari ve meleker, 1 mayis bayramimiz kutlu olsun. cooook calisiyoruz, vizzz vizzzz isci arilar gibi.
10.5 cm i 2-3 defa girdirip çıkartabildim 10 cm derinliğinde kızlar. oyyy ne zordu başta.sonradan biraz daha kolaylaştı.bugünlük bu kadar egzersiz yeter sanırım bacaklarımı açmaktan yoruldum.kayganlaştırıcı sanırım yeterli değil benim bepanthene kremle yapıyorum.neyse p...s te doğal kayganlaştırıcı çok daha iyi olacak.
rapor oarak yazayım : 01.05.2012 ----> 8cm le başladım 10.5 cm e kadar geldim.Yarın için bişey yazmayım hedef olarak,Allah kerim.
rica ediyorum,yenen arkadaşlarım bana 10 cm den sonra nasıl ilerlediklerini,karşılaştıkları şikayetleri, kaç cm e kadar devam ettiklerini yazabilir mi lütfen?????
kimse yok yine pöfffff... ben coğrafya çalışmaya gideyim bari
maşallah canım bu azmınle cok yakında yenersın ınsallah
sekerıstann buradakı sıfresını unutmus gıremıyo garıbım
bende 10 cm de yendım canım kendını hazır hıssetmen lazım p..s ıcın acele etme
suanda calısıtgın aparatı rahat alabılene kadar ıcınde gıt gel yapana kadar devam et kendını p..s hazırla aparattan cok daha unutma
cevap yazmak için 10 dk beklemek gerekiyor
ben bugün çok egzersiz yaptığımdan ya da 10.5 cm olduğundan sanki vajen içinde bi genişleme,açılma hissediyorum.normaldir herhalde bu durum.
normal canım
zaten genişlediğini düşündüğümüz anda
başarıyoruz :)
artık genişledi oraya bişeyler girebileceğine inanıyoruz
ayrıca bu gün çok güzel ilerdin canm
ben bugün çok egzersiz yaptığımdan ya da 10.5 cm olduğundan sanki vajen içinde bi genişleme,açılma hissediyorum.normaldir herhalde bu durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?