Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

10.5 zor oluyomuş ya,10.5 denerken buraya yazmak da... dikkkatimi dağıtmaya çalışıyorum napiiimm :26:

yavaş yavaş ilerletiyorum.şekeristan vardı benim koçum.ne güzel 9 cmde başarmıştı.

maşallah canım bu azmınle cok yakında yenersın ınsallah

sekerıstann buradakı sıfresını unutmus gıremıyo garıbım

bende 10 cm de yendım canım kendını hazır hıssetmen lazım p..s ıcın acele etme
suanda calısıtgın aparatı rahat alabılene kadar ıcınde gıt gel yapana kadar devam et kendını p..s hazırla aparattan cok daha unutma

10 cm'yi de oyuncak ettim sonunda huhu. tek disi kalmis canavar oldu o artik.

11.5 cm girisli 13 cm'ye kadar giden "mr. big" adini verdigim dilatöre gectim bugün. 15 dakika yana yakila dayandim. her ani her saniyesi köpek baligi yaklasiyor temali müzikle doluydu. ninininini. 1 hafta da buncagizimla ugrasip, deneme ambargosunu cift tarafli kaldiricaz.

benim egzersiz yapan emekci kaderdaslarim, pek kiymetli akil hocalari ve meleker, 1 mayis bayramimiz kutlu olsun. cooook calisiyoruz, vizzz vizzzz isci arilar gibi.

ya acıkcası 2.5 yıllık evlıyım hatta ıkı kez gebe de kaldım ama acıkcası bırlıkdelık oncesı hersey normal ama bırlesmeye gelınce benım kasılmalarım olmuyo degıl ,doktora ılk evlendıgımız de gıtmısdım canım cok yanıo dıe oda normal duzelır falan dedı ama ben bu kasılma olayına bı cozum bulamadım,sızın gıttıgınız doktorlardan buna yonelık bı cvp varmı ? ,

aaaa hiç o yönden düşünmemiştim ben bugün aslında bizim de bayramımız değil mi haydi kutlayalımmmm sonuçta arı gibi çalışıyoruz halaylar egzersiz yapan emekçilerimize ve bize yardım eden emekçilerimize gelsinnnnn

ha bu arada günün kraliçe arısını candy olarak seçiyorum ben siz de uygun görürseniz tabi gerçekten hem egzersiz yaptı hem ders çalıştı ikisi de kolay değilll.. ne güzel ilerlemişin sen öyle maşallahhh devamı da gelsinn bırakma sakınnn bak kpss ye de gircekmişin ne güzel yenersen daha mutlu girersin kpss daha güzel geçer

kasılma da olsa tam birliktelik yaşadın mı canım anlayamadım

Aaaaaaaaaa nası bi sevindim nası bi mutlu oldum.çok tişükkür ederim caanımmm ya evet bende öyle diyorum kpss ye mutsuz girmiim diye inşallah. e tabi ben tek kişi olarak da girmek istemiyorum(bana bi bebişşş ) 10.5 cm de kaldım bakalım.yarın eşim evde ne kadar süre yapabilirsem o kadar ii.

wwooowww super ılerlıyorsun maşallahyaa bırınız gelın cıkın artık yaa baya oldu gelın cıkmayalı yarısma nın 1.kım olacakkkkk

arkadaşlar soruma cevap verebilecek bi arkadaşım var mııı?

cvp yazmıstım cnm sana

ben bugün çok egzersiz yaptığımdan ya da 10.5 cm olduğundan sanki vajen içinde bi genişleme,açılma hissediyorum.normaldir herhalde bu durum.

normal canım
zaten genişlediğini düşündüğümüz anda
başarıyoruz :)
artık genişledi oraya bişeyler girebileceğine inanıyoruz
ayrıca bu gün çok güzel ilerdin canm

normal canım
zaten genişlediğini düşündüğümüz anda
başarıyoruz :)
artık genişledi oraya bişeyler girebileceğine inanıyoruz
ayrıca bu gün çok güzel ilerdin canm

sağol çok mutlu oldum bugün rekor kırdım 4 saatten fazla egzersiz yaptım.az kaldı inşallah.kopunca 2 ayda dönemeyen biriyim,yazınca da her aşamayı yazıyorum.kimse yoktu ama motive olmak için her güzel şeyi paylaşmak istiyorum. burayı çok seviyorum.sen yenmiştin değil mi?

kızlaaar günaydın . şöle bikaç sayfa geçmişi okudum da baya ilerleme var bravo size, çooook tebrik ediyorum. zaten 10 cm i geçenler bilsinler ki artık yenmeye sadece 1 adım kaldı. Rabbim yardımcınız olsun. inş en kısa zamanda yenersiniz. aklınıza takılanlar varsa cevaplayabilrim anladığım kadarı ile

ben bugün çok egzersiz yaptığımdan ya da 10.5 cm olduğundan sanki vajen içinde bi genişleme,açılma hissediyorum.normaldir herhalde bu durum.

bu durum çok normal canım.10,5 cm yapmışsın çok güzel ilerleme. artık hiç bişey kalmamış. tek yapman gereken kendine güvendiğin anda deneme yapman. belki 11 cm de belki 12 cm de yeterli hissedersin kendini, orası belli olmaz ama burda 9 cm le bile yenen olmuştu canım. çok az kalmış hadi son bi gayret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…