Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar soruma cevap verebilecek bi arkadaşım var mııı?

canım 9-10 cm den sonra biraz daha zorlayabiliyo ama sadece giriş kısmında. devamında eğer azmedersen ,derin derin nefes alıp verirsen ve vajiyi açarsan çok rahat ilerliyo. hafif bi sızı oluyo ama 20 sn falan sürüyo. yani giderek zor oluyo demen normal ama biraz sabredersen çok kolay olacak göreceksin.bir de 9 cm de de yenen vardı burda. artık bundan sonrası senin kendine güvenmenle ilgili. ne zaman hazır hissedersen deneme yapabilirsin. kesinlikle bepantene yerine kayganlaştırıcı jel kullan. çok daha kolay oluyo canım. deneme yaparken , takıldığın ya da acıdığı yerde sakın çıkartmayın, orda kal ve derin derin nefes al ver. ve bi süre sonra nefes verirken ittirin. bak gör ne kadar kolay olacak.

ewet canım yendim 2 ay olacak seni hatırlıyo gibiyims enle ben şekeristanın öğrencisiydik demi
yani o bizim koçumuzdu :)
sen niye uzaklaştın ki kız dursaydı yenmiştin şimdiye
bi daha gitme tmm
vajinin çaresi de burda. yenmeden gitmek yok

naz hamişmiş belinaydan öğrendim.buraya uğruyormu bilmiyorum ama görüşen olursa tebrik ettiğimi söylesin please

arkadaşlar günaydın sormak istediğim bi konu var sizlere danışmak istedim regl günüme daha 13 gün var test yapsam hamile kalıp kalmadığım için doru bi sonuç alabilirmiyim yoksa beklemem mi gerek biraz daha

arkadaşlar günaydın sormak istediğim bi konu var sizlere danışmak istedim regl günüme daha 13 gün var test yapsam hamile kalıp kalmadığım için doru bi sonuç alabilirmiyim yoksa beklemem mi gerek biraz daha

canım nadir de olsa 1 hafta kala çok silik çizgi görenler var ama seninki pek mümkün gibi durmuyo. bence biraz daha bekle

canım sen zaten yarı yenmiş sayılırsın. çünkü p....s kalınlığında mumu başarmışsın. bu süper bi ilerleme. bişey kalmamışki artık. korkma, hatta sevin ve daha rahat ol, çünkü p....s mumdan çok daha rahat ve kolay olacak. emin ol. kastığın anda yapabileceğin en iyi şey, p.....s i geri çıkartmadan öylece beklemek ve beklerkende derin derin nefes alıp vermek. bol bol nefes al ver. daha sonra nefes verirken ittir. bak gör kolayca girecek. sakın pes etme. artık bitmiş sayılır seninki

Merhabalar vajinismusla ilgili araştırma yaparken foruma denk geldim ve üye oldum. Ben daha 2 haftalık evliyim ve ben de aynı sıkıntıyı çekiyorum egzersizler yaptım ama eşimle karşı karşıya gelince korkularım tekrar gün yüzüne çıkıyor. Saolsun eşim anlayışlı davranıyor ama ben rahatsız hissediyorum kendimi yine de.. Doktora gitmeden halletmek istiyorum bunu kendim aşmak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler..

Son düzenleme:
Merhabalar vajinismusla ilgili araştırma yaparken foruma denk geldim ve üye oldum. Ben daha 2 haftalık evliyim ve ben de aynı sıkıntıyı çekiyorum egzersizler yaptım ama eşimle karşı karşıya gelince korkularım tekrar gün yüzüne çıkıyor. Saolsun eşim anlayışlı davranıyor ama ben rahatsız hissediyorum kendimi yine de.. Doktora gitmeden halletmek istiyorum bunu kendim aşmak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler..

günaydın aybicecim iyiyim ben sağol sen nasılsın nasıl gidiyo??
bende iim canım çok şükür.herşey yolunda:)

canım benim yeni evliymişsin.çok okumamaya çalış vajinismusla ilgili yazıları.çünkü okudukca beynine daha çok yerleşiyor.parmak egezersizi yapabiliyorsan yap.genelde yeni evlilerde parmak egezersizi yapınca hemen başarabiliyorlar.şayet olmssa aparatla egzersizlere başlarsın burda herkes sana yardımcı olur.aslında vajinismus beyinde biten bişey.Allah kolaylıklar versin canım

süppppeeeeeeeeeer!!! durmak yok, yola devam tebrik ediyorum

seni hep o hırslı bebişinle hatırlıyordu o avatarın daha güzeldi

evet haklısın.akşam o kadar yorgundum ki.sanki bebişim bile yorgunluktan uyuyakalmıştı.o psikolojiyle oldu yani. bu gece o kadar yorgundum ki, gece kaç defa uyuşmuş kolumla uyandım.yorgunluktan nasıl uyuduysam artık üstüne :)

datlum yenmek üzereyken eşimle tartışmamız yüzünden herşeye küstüm sanki.gidiş o gidiş oldu.bi daha olmaz inşallah.şekeristan görünmüyo artık,sağolsun çok destek olmuştu.ben deneme yapacağım akşam atartıştım eşimle,bi daha görüşemedim onunla.9 cm de yenmişti kendisi.ben 10.5 tayım ama biraz daha rahat girip çıkmasını istiyorum.dün gece içerde bi genişleme,açılma hissiyle uyudum. sen kaç cm den sonra denedin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…