- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #103.001
arkadaşlar soruma cevap verebilecek bi arkadaşım var mııı?
sağolçok mutlu oldum bugün rekor kırdım 4 saatten fazla egzersiz yaptım.az kaldı inşallah.kopunca 2 ayda dönemeyen biriyim,yazınca da her aşamayı yazıyorum.kimse yoktu ama motive olmak için her güzel şeyi paylaşmak istiyorum. burayı çok seviyorum.sen yenmiştin değil mi?
:82::82::82::82::82:
günaydın hatunlar nasılsınız
arkadaşlar günaydın sormak istediğim bi konu var sizlere danışmak istedim regl günüme daha 13 gün var test yapsam hamile kalıp kalmadığım için doru bi sonuç alabilirmiyim yoksa beklemem mi gerek biraz daha
arkadaşlar bende bu vajinismus mağdurlarından biriyim. sitedeki tavsiyeler doğrultusunda egzersizlere başladım. ben prezervatif ve mum kullanıyorum. şu an oldukça ilerlemiş durumdayım. Eşimin P...s ile aynı kalınlıkta mumu kolaylıkla alabiliyorum. ama ne zaman ilşkiye girmeyi denesek tekrar kasılıyorum. kasılmayı önlemenin bi yolu yok mu? bu rahatlamayı nasıl başarıcam. çok mutsuzum
canım nadir de olsa 1 hafta kala çok silik çizgi görenler var ama seninki pek mümkün gibi durmuyo. bence biraz daha bekle
bende iim canım çok şükür.herşey yolunda:)günaydın aybicecim iyiyim ben sağol sen nasılsın nasıl gidiyo??
Merhabalar vajinismusla ilgili araştırma yaparken foruma denk geldim ve üye oldum. Ben daha 2 haftalık evliyim ve ben de aynı sıkıntıyı çekiyorum egzersizler yaptım ama eşimle karşı karşıya gelince korkularım tekrar gün yüzüne çıkıyor. Saolsun eşim anlayışlı davranıyor ama ben rahatsız hissediyorum kendimi yine de.. Doktora gitmeden halletmek istiyorum bunu kendim aşmak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler..
:82::82::82::82::82:
günaydın hatunlar nasılsınız
10 cm'yi de oyuncak ettim sonunda huhu.tek disi kalmis canavar oldu o artik.
11.5 cm girisli 13 cm'ye kadar giden "mr. big" adini verdigim dilatöre gectim bugün. 15 dakika yana yakila dayandim. her ani her saniyesi köpek baligi yaklasiyor temali müzikle doluydu. ninininini. 1 hafta da buncagizimla ugrasip, deneme ambargosunu cift tarafli kaldiricaz.
benim egzersiz yapan emekci kaderdaslarim, pek kiymetli akil hocalari ve meleker, 1 mayis bayramimiz kutlu olsun. cooook calisiyoruz, vizzz vizzzz isci arilar gibi.
seni hep o hırslı bebişinle hatırlıyordu o avatarın daha güzeldi
ewet canım yendim 2 ay olacak seni hatırlıyo gibiyims enle ben şekeristanın öğrencisiydik demi
yani o bizim koçumuzdu :)
sen niye uzaklaştın ki kız dursaydı yenmiştin şimdiye
bi daha gitme tmm
vajinin çaresi de burda. yenmeden gitmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?