- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #103.021
iiidir canım. ne olsun uğraşıyoz işte bildiğin gibiaybicem naber kız görüşemedik.bense idare ediyorum işte...
evet haklısın.akşam o kadar yorgundum ki.sanki bebişim bile yorgunluktan uyuyakalmıştı.o psikolojiyle oldu yani. bu gece o kadar yorgundum ki, gece kaç defa uyuşmuş kolumla uyandım.yorgunluktan nasıl uyuduysam artık üstüne :)
iiidir canım. ne olsun uğraşıyoz işte bildiğin gibi
canım benim Rabbim sana kolaylıklar versin inşşşşşş yazılarını okudum bol bol egzersiz yapıyorsun bi haftaya kalmadan inşşş yenersin.
çıkartıp tekrar girdirdim.4-5 defa çok daha iyi şuan.girişin üstünde bi kısım var her neyse yanma yapan yer orası,bunu daha belirgin anladım.sıvı vazelinle deneyeyim dedim onda rahat edemedim,uçuyor sanki.bepanthene le devam edicem.
Canim merhaba bende bir senelik evliyim egzersiz yapiyorum 8.5cmdeyim su an. yazdiklarin,bu kadar azimli olman banada guc verdi bir an once ev islerini bitirip hemen baslayacagim :))
Bu arada girisin ust kisminda bir yer var yanmaya sebep olan yer orasi yazmissin ya sana bu konuda kesinlikle katiliyorum.
cmler arttikca o ust kisma bir baski oluyor ve sanirim o yuzden oyle bir yanma hissi olusuyor.
Ben inaniyorum ki es denemesini cok daha rahat ve sorunsuz olacak.
netice orasiicin yaratilmis bir seyle deneyecegiz :))
Ben cok sık yazamiyorum ama takip ediyorum.
Yenme asamasina yaklasan cok arkadas var sanirim onumuzdeki gunlerde yeni gelin patlamasi yasanacak :))
Allah hepimize kolayliklar versin...
Teşekkürler aybice tavsiyelerin için ben şu an kegel egzesizi yapıyorum kaslarımı doğru kullamlayı öğrenmek için. Parmak egzersizleri ile iligili detaylı bilgiye ihtiyacım var.
canım benim ne kadar sürede yenerim denemeye geçerim kesin bişey demeyim ama başka bi arkadaşıma umut ve destek olduğuma çok sevindim.bu durumu sadece yaşayan bildiği ve kimseye anlatamadığı için burası şahane bir yer.çok seviorum.ben 2 gündür kahv6 bile yapmadan başlıyorum çünkü sonra bağırsaklarım rahat olmuyo(kahv6 benim en sevdiğim öğün debirazcık) diğer sebebi de vazgeçmek istemiyorum.vajinismus erteleme hastalığıdır kesinlikle. sakın sakın sakın bırakma inşallah :) bırakıp biraz zaman geçse de o zamanı kaybettiğinle kalıyosun.ben çok fena bebiş istediğimden bu beni tetikliyor ayrıca.çok hırs yapmamın bi sebebi de bu.Allahım isteyen herkese versin
10.5 cm e kadar geldiğim için 8.5 la 10.5 arası için şunu söyleyebilirim.1 yada 2 cm arttırma hedefi olması çok güzel oluyo hergün.ben 9 da zorlandım ama sonra 9 bile kolay geliyo.aa bu ne küçücük diyosun.kendime aparatlar hazırladıkça da zihnen daha hazır oluyorum.yumurtlama zamanım benim 2-7 mayıs arası noolur nolurrr bu zamanda yenmiş olayım ya inşallah
Merhabalar arkadasim oncelikle en kisa surede bu sorunu asman dilegiyle.
istersen ilk olarak kulak cubuguyla basla cok rahat girecektir ve girdigini gorunce sanada cesaret gelecektir.
dsha sonra serce parmaginla dene ilk bogum ikinci bogum ve tamami seklinde ilerle.
bolca jel kullanmalisin.
Ameliyat eldiveni kullanabilirsin egzersiz asamasinda.
daha sonra isaret parmagiyla devam ediyor burdaki arkadaslar ben aparat kullandigim icin simdilik sana soyleyebileceklerim bu kadar...
parmakla calisan arkadaslar daha detayli bilgi verecektir.
kolayliklar dilerim arkadasim.
3 yıldrı çekiyorum bu hastalığı malesef 1 yıldırda burayı okuyorum ama egzersiz yapamadım. dün gece eşimle deneme yaptık p...s ucu biraz girdi ıkınmaya çalıştım ama sanki çok dar ve giremyior içeri yada bana öyle geldi. eşimde canımı yakmamak adına zorlamadı nolur banada yardım edin((((
Canım ben zevk almıyorum. Hatta eşim de şaşırıyor o kadar egzersiz yapıyorsun hiç mi zevk almıyorsun diye. Ama yok işte... Sanırım tamamen alıştıktan sonra...biraz ayıp olcak ama sormak istiyorum parmağınızı sokarken yada p.. sdenemesi yaparken zevk almamız gerekiyormu ? ben parmağımı nasıl soakrım nasıll acır acırsada daha fazla korkabilirim(((((
kemrecim sivilce gibi değil ama içini tırtıklı böyle kıkırdak gibi hissediyordum ben. zaten ondan çok rahatsız oldum, 2 parmak da yapamayınca muma geçmiştim. dediğin şey içerdeyse normal, herkes böyle hissediyor, kastığımız için sanırım. ama girişinde ve içinde sivilceli bir yapı denk gelmedi bana, tırtıklı gibi hissediyordum sadece. nasıl desem, ruffles gibi :))) ay benzettiğim şeye bak, ama öyle hissediyodum gerçekten, içerisi tırtıklı gibiydi. kızlar normal diyince rahatlamıştım ben de.
Merhabalar vajinismusla ilgili araştırma yaparken foruma denk geldim ve üye oldum. Ben daha 2 haftalık evliyim ve ben de aynı sıkıntıyı çekiyorum egzersizler yaptım ama eşimle karşı karşıya gelince korkularım tekrar gün yüzüne çıkıyor. Saolsun eşim anlayışlı davranıyor ama ben rahatsız hissediyorum kendimi yine de.. Doktora gitmeden halletmek istiyorum bunu kendim aşmak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler..Teşekkürler aybice tavsiyelerin için ben şu an kegel egzesizi yapıyorum kaslarımı doğru kullamlayı öğrenmek için. Parmak egzersizleri ile iligili detaylı bilgiye ihtiyacım var.[/
naz hamişmiş belinaydan öğrendim.buraya uğruyormu bilmiyorum ama görüşen olursa tebrik ettiğimi söylesin please
9.5 cmle başladım alışması için.iyi gidiyor,girişte çok zorlanmadım. biraz içerde bekleticem.
nasılsın cnm nasıl gıdıyor egzersızlerın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?