Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba Kızlar..
Nasılsınız??Ben aynı durumdayım...halen 10 cm deyim...ve eşimle 1-2 defa deneme yaptım ve olmadı malesef...ne yapıcağımı bilmiyorum...artık gerçekten çok umutsuzum..ve inanılmaz kötü durumdayım...herşey bambaşka..günden güne kötüye gidiyor...23 nisan geçti sanırım 19 mayıstada olmaz..bilmiyorumm..((of offff..

öncelikle beni buraya yönlendiren arkadaşa çok teşekkür ediyorum ama bu siteye yeni kaydolduğum için kendne mesaj yazamadım tam ii kullanamıyorum bende vajinisms vakalarından biriyim biz bi kitap siparişi verdik ben şahsen parmak egzersizi yapmak yerine orada bulunan tüplerden yararlanmayı tercih ettim neyse evleneli bir sene oldu ama daha yeni yeni kulak çöpü egzersizini yaptım ve iki aşama daha geçebildim tüplerden ne olur deneyimlerinizle banada yardımcı olun başaran varmı gerçekten o kadar korkulcak bişe yk demi bunu duymak istiyorum

canımm uzadı senın egzersızın aslındasıkı sıkı sarılsan egzersıze bıtecek erteleme hastalıgını daha fazla erteleme lutfen

umutsuzluga da kapılma ayrıca

10 cm de takıldın bıraz daha devam et 11 cm e gec yavas yavs devam et ama pes etme olmaz degıl olacak yee bak ggıden gunlerıne yazık huzurun ıcın

canım ben 3.5 yıllık evlıyım ve 3. yılınmda kurtuldum bu hastalıktan ınan bana kafamızda buyuttugumuz kadar zor degıl

parmak egzersızı yapmak zorunda zorunda degılsın o tüp dedıgın aparat sanırım onunla da yapabılırsın baslamak onemlı buraya devam et tecrubelerımızdeen faydalanıp sende yenebılırsın...burada aktıf ol aklına takılanları sor cnm ckınme elımızden geldıgınce yardımcı oluruz sen yeterkı kararlı ol bı egzersıze baslasan gerısı corap sökugu...

Evet canım bu ayın 16 tam burayla tanışmam bile 3 ay olucak nerdeyse...kendimde çok ilerleme gördümm en azından kendimi tanıdım...ama eşle denemede bir türlü olmuyor..egzersizlere ara ara yapıyorum çünkü çalışıyorumm gerçekten bahane değil çok zor oluyor..eşle denemede o delik sanki kapalı bir duvar..olmuyorr...

canım gırıste zorlanmaman cok ıyı hadı bak yenmene cok az kaldı masalahh

yarısmaya senıdahıl etmemıstım ama sanırım ılk gelınımız sen olacaksın

inşallah snowflaken ama lütfen beni listeye yazmayın.yazınca stres yapıyorum.ben heyecanla başarıp yazmayı seviyorum.listeye yazınca beklenti gibi oluyo.olur mu

Son düzenleme:

canım egzersızden hemen sonramı denıyorsun peki?

mesela bız bırvcogumuz aparatı cıkarıp hemen p..s aldık boylesı cok cok daha rahat oluyor

evet aslında o şekilde yapmadım..bu akşam egzersiz yapıp öyle deniycem..haklısın..moral bozuk olunca inan hiç birşey yapmak sitemiyorum yaaa..
canım kesınlıkle o sekıdle dene ınan bana orası o sırada genısledıgı ıcın cok daha rahat alıcaksın en azından yarım saat alabıldıgın en buyuk aparatla egzersız yap aparatı cıkarıp p..s ve vejıye jel surup hemen deneyın...

ve p..s aparat gıbı elınle yonlendır canımm

bu arada derın nefes alıp ver...haydı guzel haberlerle gel ınsallah

evet aslında o şekilde yapmadım..bu akşam egzersiz yapıp öyle deniycem..haklısın..moral bozuk olunca inan hiç birşey yapmak sitemiyorum yaaa..
canım kesınlıkle o sekıdle dene ınan bana orası o sırada genısledıgı ıcın cok daha rahat alıcaksın en azından yarım saat alabıldıgın en buyuk aparatla egzersız yap aparatı cıkarıp p..s ve vejıye jel surup hemen deneyın...

ve p..s aparat gıbı elınle yonlendır canımm

bu arada derın nefes alıp ver...haydı guzel haberlerle gel ınsallah

ok canım msn acık ordanda yazabılırsın ıstersen
Canım yazmıştım ama mail olarak :). Hotmail'i mesai saatleri içinde kullanabiliyoruz, o yüzden mail demiştim. Msn işyerinde açılmıyor. Yine kadınlar kulübü belirli saatlerde açık ama msn, facebook...vs. siteler hiç açılmıyor.

Lütfen bunu atlatan birileri başaran irileri özel msj atıp banada anlatsın nasıl yendiğini..Nolur yardım edin..

meraba canım bende br vajiyim :) henüz atlatmadım ama en azından 3 aşama ilerleyebildim kulak çöpü ilk aşamamdı küçücük bi kulak çöpü bile beni aşırı korkutuyordu daha sonra daha kalın ve daha uzun tüplerden ikisini yapabildim inanki hiç bişey yok dedikleri kadar var içinde kayıp gidiyo kasmadıktan sonra 4 aşamam daha kaldı inşallah onlarıda yenicem sakın vakit kaybetme ben bir sene mi harcadım boşuna herşey çok güzel olacak hepimiz birbirimize dua edelim inşallah allah müslümanların birbirleri hakkında yaptığı duayı reddetmezmiş allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

ayy bende cevrımıcı olursa yazar dıyorum hıc dusunemedım kusura bakma lutfen hemen bakıyorum:26:

mrb ne olur şu reçeteyi banada verin bi gecede nasıl hallettiniz inşallah bende başarırım sizin yardımınızla umutla cevap beklicem

öncelikle geçmiş olsun hepinize
hala sorunu devam edenlerinde Rabbim yardımcısı olsun
maşallah harika sonuçlar almışsınız hepinizi öncelikle topikteki dostlugunuz için tebrik ederim devamındada yaşadığınız sorunlara ragmen evli kalabilmeniz,sabrınız ve çabanız için tebrik ederim
hepinizin eşlerinizdende Allah razı olsunki sizin gibi insanları bu rahatsızlık yüzünden bırakmamışlar.
valla hayran kaldım maşallah size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…