- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #103.061
öncelikle geçmiş olsun hepinize
hala sorunu devam edenlerinde Rabbim yardımcısı olsun
maşallah harika sonuçlar almışsınız hepinizi öncelikle topikteki dostlugunuz için tebrik ederim devamındada yaşadığınız sorunlara ragmen evli kalabilmeniz,sabrınız ve çabanız için tebrik ederim
hepinizin eşlerinizdende Allah razı olsunki sizin gibi insanları bu rahatsızlık yüzünden bırakmamışlar.
valla hayran kaldım maşallah size
uzuldum bak sımdı neyse ben burdayım konusmak ıstersen 1 saat daha
merhaba arkadaşlar 1 yıl önce bende sizler gibi bu illetle mücadele ediyordum ki hatta vajinismus kadını hamile kalabilirmi die konu açmıştım görmüşsünüzdür. fakat artık böle bi sorunum yok çok şükür. sitenin birine yönlendirildim oraya üye olduktan sonra 1 haftada bu iş bitti ne çekmişim ya çok kolaymış meğer.hamile kaldım ve oğlum dünyaya geldi 3 buçuk aylık ve dünyalar benim oldu allah kimseye yaşatmasın. aksamadan yapılan egzersizlerle kesin çözüm...
aynı araştırmayı bende yapmıştım artık ilişkiden umudumu kesip çocuğa bağlamıştım hayallerimi günler çok zor geçti hala tam olarak yenmiş deilim ama en azından aşama kaydettim bu bile insana umut veriyor ve böyle yazıları okuyuncada olcak diyorum allah ın izniyle rabbim oğlunuza sağlıklı güzel uzun ömür versin ve beni gibi bu korkuyu yaşayanlara da yenmeyi nasip etsin bian önce amin amin amin
nasilsin canim nasil gidior? benim regl dün bitti daha 3.denemeyi yapamadik korkuorum hala.. 3. olsa heralde digerleride cok rahat olcakk.. bugun denemek istiorum insallah olurr yaaa.. :18:
hosgeldın canım ıyıyım cok sukur sen nasılsın ...
bıtanem korkma lutfen bak ıkı kere denemen oldu yasadın o ılıskıyı ve hıcbırsey olmadı boyle dusunme hersey cok guzel olacak hadi cabuk alıs ılıskıye sonra gelsın bebişlerr
teknıgı bılıyorsun canım olmazsa ılıskı oncesı egzersızı dene
hosgeldın canım ıyıyım cok sukur sen nasılsın ...
bıtanem korkma lutfen bak ıkı kere denemen oldu yasadın o ılıskıyı ve hıcbırsey olmadı boyle dusunme hersey cok guzel olacak hadi cabuk alıs ılıskıye sonra gelsın bebişlerr
teknıgı bılıyorsun canım olmazsa ılıskı oncesı egzersızı dene
hosbulduk canim bende iyiyim cok sükürrr.. off ne bileyim iste hala bi korku var icimdee.. su 3. deneme olsa sonra rahatlicam insallah.. aynen bi alissam sonra hemen hamile kalsam yaa cok istiorum bebekkkkkkkkkkkkkkkkk... Allahim hepimize nasip etsin insallah en kisa zamandaaaaa.. bgn deneme yaparsam hemen yazarim burayaa yada ne zmn olursa artik insallah
hosbulduk canim bende iyiyim cok sükürrr.. off ne bileyim iste hala bi korku var icimdee.. su 3. deneme olsa sonra rahatlicam insallah.. aynen bi alissam sonra hemen hamile kalsam yaa cok istiorum bebekkkkkkkkkkkkkkkkk... Allahim hepimize nasip etsin insallah en kisa zamandaaaaa.. bgn deneme yaparsam hemen yazarim burayaa yada ne zmn olursa artik insallah
evet kesinlikle gelsin bebişleeeeerr:) ben vajiyi yenip hamile kalan arkadaşlarıma hayranım.beni hayata bağladı okuduklarım. hepimize nasip olsun inşallah.ayrıca şuan kendime gülüyorum.durum rezalet :)) hem egzersiz yapıyorum,hem size yazıyorum,hem burnumdan nefes alıp ağzımdan veriyorum(doğru nefes tekniği) kasmamak için,hem de bu halime hayret ediiyorum.
ben denedimgene yarım oluyor ,ilerledikçe bir yanma bir yanma,kasıyorum kendimiii ((10 cm sorun olmuyor ama ilerleme yok yaw
süpersin daha ne olsun :)))
öncelikle beni buraya yönlendiren arkadaşa çok teşekkür ediyorum ama bu siteye yeni kaydolduğum için kendne mesaj yazamadım tam ii kullanamıyorum bende vajinisms vakalarından biriyim biz bi kitap siparişi verdik ben şahsen parmak egzersizi yapmak yerine orada bulunan tüplerden yararlanmayı tercih ettim neyse evleneli bir sene oldu ama daha yeni yeni kulak çöpü egzersizini yaptım ve iki aşama daha geçebildim tüplerden ne olur deneyimlerinizle banada yardımcı olun başaran varmı gerçekten o kadar korkulcak bişe yk demi bunu duymak istiyorum
Merhaba Kızlar..
Nasılsınız??Ben aynı durumdayım...halen 10 cm deyim...ve eşimle 1-2 defa deneme yaptım ve olmadı malesef...ne yapıcağımı bilmiyorum...artık gerçekten çok umutsuzum..ve inanılmaz kötü durumdayım...herşey bambaşka..günden güne kötüye gidiyor...23 nisan geçti sanırım 19 mayıstada olmaz..bilmiyorumm..((of offff..
ben denedimgene yarım oluyor ,ilerledikçe bir yanma bir yanma,kasıyorum kendimiii ((10 cm sorun olmuyor ama ilerleme yok yaw
nihayet alıştım sanırım.bacaklarımı açık tutmaktan yorulmuştu..artık 10.5 cm le kapatıyorum bacaklarımı.çok kolayhareket ediyorum.ben kendime 11.5 cm lik aparat yapayım.önce 10.5 la sonra 11.5 la deneyeyim. olacak olacak inşallahh.keşke bu akşam eşimle denesem.evde bugün yorgun olmaz.yumurtlamaya başladımm:) bugünleri değerlendirmem lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?