Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bızde bıze verıelen destege tesekkur ederız efenim

bız yemınlıyız vajınısmusun kokunu kurutucazzz

uzuldum bak sımdı neyse ben burdayım konusmak ıstersen 1 saat daha

Canım benim sağol. Bizi bizden başkası kimse anlamıyor inan. Sanki bu koca dünyada tek başınaydım. Sizleri buldum ya, inanın burası doktordan daha etkili. Çünkü zaten egzersizler biliniyor. Kimse ameliyat yapıp, beynimizde oynamalar yapıp bu olayı tedavi etmiyor. Ödev verir, ödevini yap, sonra yeni bir ödev. Burda insan moral buluyor, cesaretleniyor....vs. İnanın ben kaç defa kaçamak yaptım egzersizlerde.. Her defasında bu site sayesinde devam ettim.. Bir de yıllarca, aylarca çaresizliğimizi kabullenmişiz. Bu yüzden egzersizlere çok da sarılamıyoruz ister istemez...En ufak şeylerde kopma oluyor. Ben 8 senenin sonunda çaresizliğimi kabullenmiştim. Her defasında 8 sene diyorum çünkü bu olayı ben yapabilirsem herkes yapar gibi geliyor. Benim korkularım gerçekten çok ağırdı, gerçekten çok ağır bir vajinusmus vakasıyım...

aynı araştırmayı bende yapmıştım artık ilişkiden umudumu kesip çocuğa bağlamıştım hayallerimi günler çok zor geçti hala tam olarak yenmiş deilim ama en azından aşama kaydettim bu bile insana umut veriyor ve böyle yazıları okuyuncada olcak diyorum allah ın izniyle rabbim oğlunuza sağlıklı güzel uzun ömür versin ve beni gibi bu korkuyu yaşayanlara da yenmeyi nasip etsin bian önce amin amin amin

Canım ben 8 senedir hiçbir cinsel ilişki yaşamadım. 3 senenin sonunda sadece vajinaya bulaşan spermlerle tesadüfen hamile kaldım. Şimdi 4 yaşında bir oğlum... Bence, çocuğa yoğunlaştırma kendini. Önce bu vajinusmus sorununu halletmeye çalış. Çünkü çocuk olduğu zaman bu vajinusmuslu geçen süreler daha da artıyor... Çünkü araya hamilelik giriyor, çocuğun ilk yaşlarının zorlukları...Eee zaten yapamıyorsun bu sebepler de üzerine tuz biber oluyor. Vee böyle halledilmemiş bir şekilde seneler geçiyor malesef....

nasilsin canim nasil gidior? benim regl dün bitti daha 3.denemeyi yapamadik korkuorum hala.. 3. olsa heralde digerleride cok rahat olcakk.. bugun denemek istiorum insallah olurr yaaa.. :18:

nasilsin canim nasil gidior? benim regl dün bitti daha 3.denemeyi yapamadik korkuorum hala.. 3. olsa heralde digerleride cok rahat olcakk.. bugun denemek istiorum insallah olurr yaaa.. :18:

hosgeldın canım ıyıyım cok sukur sen nasılsın ...

bıtanem korkma lutfen bak ıkı kere denemen oldu yasadın o ılıskıyı ve hıcbırsey olmadı boyle dusunme hersey cok guzel olacak hadi cabuk alıs ılıskıye sonra gelsın bebişlerr

teknıgı bılıyorsun canım olmazsa ılıskı oncesı egzersızı dene

arkadaşlarım ben hala 10.5 cm deyim.gelgite başlamadım ama içinde titretiyorum,sağa sola çevirerek oynatıyorum.alışsın iyice diye. 15 dk.bu şekilde yapıp sonra tekrar girdiricem.daha iyiolur diye düşünüyorum.programlı olmak iyidir

hosbulduk canim bende iyiyim cok sükürrr.. off ne bileyim iste hala bi korku var icimdee.. su 3. deneme olsa sonra rahatlicam insallah.. aynen bi alissam sonra hemen hamile kalsam yaa cok istiorum bebekkkkkkkkkkkkkkkkk... Allahim hepimize nasip etsin insallah en kisa zamandaaaaa.. bgn deneme yaparsam hemen yazarim burayaa yada ne zmn olursa artik insallah

evet kesinlikle gelsin bebişleeeeerr:) ben vajiyi yenip hamile kalan arkadaşlarıma hayranım.beni hayata bağladı okuduklarım. hepimize nasip olsun inşallah.ayrıca şuan kendime gülüyorum.durum rezalet :)) hem egzersiz yapıyorum,hem size yazıyorum,hem burnumdan nefes alıp ağzımdan veriyorum(doğru nefes tekniği) kasmamak için,hem de bu halime hayret ediiyorum.

ben denedim gene yarım oluyor ,ilerledikçe bir yanma bir yanma,kasıyorum kendimiii((10 cm sorun olmuyor ama ilerleme yok yaw

nihayet alıştım sanırım.bacaklarımı açık tutmaktan yorulmuştu..artık 10.5 cm le kapatıyorum bacaklarımı.çok kolayhareket ediyorum.ben kendime 11.5 cm lik aparat yapayım.önce 10.5 la sonra 11.5 la deneyeyim. olacak olacak inşallahh.keşke bu akşam eşimle denesem.evde bugün yorgun olmaz.yumurtlamaya başladımm:) bugünleri değerlendirmem lazımm

Canim benimde 1 kere oldu 1hafta ardan sonra tekrar denedik 1gun icinde 2 kez oldu.bende senin gibi korkuyodum.yine olacakmi acaba diye.kalktim suslendim..ozel seyler giyindim esimi karsiladim..boyle tekrardan adapte oldum.cabucak oldu.1kez olduysa niye olmasin..giriste yine biraz sizi onun devamini hic anlamadim..eminim seninde olucak.biz kurtulduk bitti boyle dusun.insan yeniden dogmus gibi oluyo...allah yardimcisi olsun herkesin..

süpersin daha ne olsun :)))

ben denedim gene yarım oluyor ,ilerledikçe bir yanma bir yanma,kasıyorum kendimiii((10 cm sorun olmuyor ama ilerleme yok yaw

Kastigin icin yaniyor tatlim..giriste cok fazla bekleyip oyalandigimiz icin yabma fazlalasiyo.bende yarim aliyodum kac aydir.azcik kendini rahat birajinca cidden ilerisinde hic bisey anlamiyorum sizi hemen geciyo..bence basaricaksin canim..bende senin gibiydim...

canım öncelikle hoşgeldin nicki görünce hatırladım ben yönlendirmiştim seni.. rica ederm ne demek geldiğine sevindim. tüpleri pek anlayamadım nasıl yazıyor o kitapta aşamalardan biraz bahsedermisin... burda parmak veya aparat egzersizleriyle o kadar çok başaran var kiii onlar yendikçe gaza geliyosunn burdan sakın ayrılmaa ve her başaranın da söylediği ortak cümlelerden biri de ben bunca yılımı-ayımı bukadar kolay bişey için mi heba ettim oluyorr. her yenen çok kolay olduğunu üstüne bastıra bastıra söylüyor..

canım inanki dün gece aklımdan sen geçtin nerelerde hiç yazmıyo foruma demiştim kendi kendime buraya yazdığını görünce sevndm ama egzersizleri nolur aksatma öyle kötü de düşünme olacak, önce egzersiz yap sonra dene. bu sefer de olmazsa 12 cm e kadar ilerle ve sonra p..s denemesine geç canım.. erteleme lütfen..

Hmm bol jel sur canim. Bende sadece iki kere yapabildim sonra regl oldum yeni bitti artik 3. Denemeyi yapmk istiom. Sana tavsiyem bol jel sur kendini rht birak esinde yavas yapsin insallah tamamini yapabilirsin canim..

süpersin tatlımm sen de benm gibi buçuklarla çalışıyorsun aparat çalışırken ben de buçuklarla çalışıyordumm :) haydi bakalım çok heveslisin umarım denemen rahat geçer ve başarırsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…