Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

masallah canım azmın topıgı senlendırıyor :) bu hız ve isteğe bıranonce artık vajıyı yenmek yarasır canım

Hmm sevindim canim insallah bundan sonra zorlanmazsin cabucak alisirsin.. Aynen korkmucam artik iki kez yapabildim gene yaparim insallah.. Surekli yapmaliyiz ki iyice alisalim.. Allahim herkese yardimci olsun..

buarada kımıl kımıl nitelendirmesi çok hoşuma gitti çok güldüm canım Allah da seni güldürsün...

desteğin için çok teşekkürler orlic
rabbım kımseyı bu dertle imtihan etmesin.. amacımız biz cektık baskası cekmesın
herkes kurtulsun bu yuzden burdakı dostluk kardeslık bır baska dısarıyada yansıtabıldıysek bunu ne mutlu bize:)

Son düzenleme:
Hmm sevindim canim insallah bundan sonra zorlanmazsin cabucak alisirsin.. Aynen korkmucam artik iki kez yapabildim gene yaparim insallah.. Surekli yapmaliyiz ki iyice alisalim.. Allahim herkese yardimci olsun..

Hic kafana takma.olmus bitmis seninki.sk olmasi lazim evet..o anlarin tadini cikarmaya bak..artik senin birsorunun yokki...haberini bekliyorum..

kızlar ben bugün doktora gittim ve 2 parmak makastan sonra dedi kiii bu haftaki ödeviniz biraz başka olacak veeeeeeeee p..s başı egzersizine geçirdi yani 1 hafta boyunca p..s başı ile çalışıcazzzz çooooookk mutluyum amaaa bir o kadar da tedirginim 1. sertleşme sorunu yaşarsak:44: 2. alabilecekmiyimmmmm :44:

dagdan bir gelin geliyor döne döneeeeee
dagdan bir gelin geliyor döne döne döne
bir gelin geliyor dagdan döne döneee
dagdan bir gelin geliyor döne döne.

sappi sappi eller havaya.

kısmetcanım allahtan hayırlısı hepımızın bu vajıyı yenmemızın en buyuk sebebı anne olma ıstegımız zaten inşallah en yakın zamanda sende kurtulursun bu azımle devam et canım

ben denedim gene yarım oluyor ,ilerledikçe bir yanma bir yanma,kasıyorum kendimiii((10 cm sorun olmuyor ama ilerleme yok yaw

canımmn yarısını alman bıle cok buyuk bır sey yarıya kadar olan yerde beklet cnm eısnı sakın cıkartma rahatla p..s ıcındeyken daha sonra derın nefes al verırken esın hafıf gıtgeller yapsın rahat ol yarısını aldınmı en kolayı gerısı

kızlar marhaba, bende iki parmaktaydım en son, doktor penis denemsi verdi. bugün eşim denemek istedi, ben kendimi hazır hissetmiyordum. iki parmak denemek istiyordum. eşimle konuşuyorduk yatakta o penis denemesi istiyordu. Neyse ön sev... ye başladık sonra bacaklarımı ayırdı, ben ağlamaya başladım. Ben korkuyordum, anlatamıyorum. Eşimde sanki ne yapıcam dedi. Off kızdı bana ve içeri gitti. Şimdi karşımda oturuyor ve konuşmuyoruz. Çok gerginim. Zaten bütün gün o kadar gergindim ki başım ağrımaya başladı :/

canım benım esının ıstemesıyle yada doktorun p..s dene demesıyle olmuyor bu ısler senın kendını rahat ve hazır hıssetmen gerekıyor..

sana tavsıyem aslında doktorun gerek duysaydı soylerdı sana zaten ama bıraz daha deneme yap hatta yapabılırsen 3 parmagıda dene ve kendıne guvenın gelsın sık sık egzersız yap jelı bol kullan yapabılırsın rahat olmaya calıskafamızda buyutugumuz kadar degıl elınde degıl bılıyorum ama sık egzersız yaparak asabılırsın busorunu

benim canım hiçbirşey istemiyor şu anda. ben önceki halimle rahattım, eşimi üzdüm belki ama içimden gönlünü almak bile gelmiyor.

cok zor cok ıyı anlıyorum senı bılırım bu buhramlı gunlerı artık gecelerı olmasın dıye dua eder olmustum

bu sıkıntılı gunlerının ardında ferah olur ınsallah umutlu ol once sen yapabılcegıne ınan

o his çok güzl demi genişedi düşüncesi çok muıtlu ediyodu beni :)
ben eşimi bekledim bir buçuk ay :))
12 cm deydim en son.
eşi,n için değil canım kendin için yen sonra sor bunşların hesabını :)
cidden yenmeden önce sanki hiç nişey yapmaya hakkım yokmuş gibi
sanki eşim herşeyi paylaştığım insan değilde yabancı gibiydik.
yenersem değişekti biliyordum.
hep alttan aldım o yüzden ne yaparsa yapsın yendikten sonra soracaktım hesabını :)
sende idare et azıcık canım :) az kaldı zaten bu defa çok kararlı görüyorum seni
ve egzersizlerin çok başarılı

canım ya lütfen ümitsizliğe kapılma
i,lk denemelerde olmuyo ki zaten deneme çünkü deneyerek olacak.
illaki olacak canım lütfen öyle düşünme.
ondan sonra hayatın değişecek herşeye farklı açılardan bakacaksın artık.
1 adım kaldı sadece 1 dene 2 dene10 dene birinde mutlaka olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…