- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #103.081
nihayet alıştım sanırım.bacaklarımı açık tutmaktan yorulmuştu..artık 10.5 cm le kapatıyorum bacaklarımı.çok kolayhareket ediyorum.ben kendime 11.5 cm lik aparat yapayım.önce 10.5 la sonra 11.5 la deneyeyim. olacak olacak inşallahh.keşke bu akşam eşimle denesem.evde bugün yorgun olmaz.yumurtlamaya başladımm:) bugünleri değerlendirmem lazımm
Canim benimde 1 kere oldu 1hafta ardan sonra tekrar denedik 1gun icinde 2 kez oldu.bende senin gibi korkuyodum.yine olacakmi acaba diye.kalktim suslendim..ozel seyler giyindim esimi karsiladim..boyle tekrardan adapte oldum.cabucak oldu.1kez olduysa niye olmasin..giriste yine biraz sizi onun devamini hic anlamadim..eminim seninde olucak.biz kurtulduk bitti boyle dusun.insan yeniden dogmus gibi oluyo...allah yardimcisi olsun herkesin..
yok canıııııımmmegzersize aşkla devam eden , onlara destek olan başaran arkadaşlarımız çok süperler zatiii hele vajiyi yenip hamile kalan,içinde kımıl kımıl bebiş taşıyan ve her türlü zorluğa katlanan anne adaylarımızzzz onlar şahane
öncelikle geçmiş olsun hepinize
hala sorunu devam edenlerinde Rabbim yardımcısı olsun
maşallah harika sonuçlar almışsınız hepinizi öncelikle topikteki dostlugunuz için tebrik ederim devamındada yaşadığınız sorunlara ragmen evli kalabilmeniz,sabrınız ve çabanız için tebrik ederim
hepinizin eşlerinizdende Allah razı olsunki sizin gibi insanları bu rahatsızlık yüzünden bırakmamışlar.
valla hayran kaldım maşallah size
masallah canım azmın topıgı senlendırıyor :) bu hız ve isteğe bıranonce artık vajıyı yenmek yarasır canım
buarada kımıl kımıl nitelendirmesi çok hoşuma gitti çok güldümcanım Allah da seni güldürsün...
Hmm sevindim canim insallah bundan sonra zorlanmazsin cabucak alisirsin.. Aynen korkmucam artik iki kez yapabildim gene yaparim insallah.. Surekli yapmaliyiz ki iyice alisalim.. Allahim herkese yardimci olsun..
kızlar ben bugün doktora gittim ve 2 parmak makastan sonra dedi kiii bu haftaki ödeviniz biraz başka olacak veeeeeeeee p..s başı egzersizine geçirdi yani 1 hafta boyunca p..s başı ile çalışıcazzzz çooooookk mutluyum amaaa bir o kadar da tedirginim 1. sertleşme sorunu yaşarsak:44: 2. alabilecekmiyimmmmm :44:
dagdan bir gelin geliyor döne döneeeeee
dagdan bir gelin geliyor döne döne döne
bir gelin geliyor dagdan döne döneee
dagdan bir gelin geliyor döne döne.
sappi sappi eller havaya.
evet kesinlikle gelsin bebişleeeeerr:) ben vajiyi yenip hamile kalan arkadaşlarıma hayranım.beni hayata bağladı okuduklarım. hepimize nasip olsun inşallah.ayrıca şuan kendime gülüyorum.durum rezalet :)) hem egzersiz yapıyorum,hem size yazıyorum,hem burnumdan nefes alıp ağzımdan veriyorum(doğru nefes tekniği) kasmamak için,hem de bu halime hayret ediiyorum.
ben denedimgene yarım oluyor ,ilerledikçe bir yanma bir yanma,kasıyorum kendimiii ((10 cm sorun olmuyor ama ilerleme yok yaw
kızlar marhaba, bende iki parmaktaydım en son, doktor penis denemsi verdi. bugün eşim denemek istedi, ben kendimi hazır hissetmiyordum. iki parmak denemek istiyordum. eşimle konuşuyorduk yatakta o penis denemesi istiyordu. Neyse ön sev... ye başladık sonra bacaklarımı ayırdı, ben ağlamaya başladım. Ben korkuyordum, anlatamıyorum. Eşimde sanki ne yapıcam dedi. Off kızdı bana ve içeri gitti. Şimdi karşımda oturuyor ve konuşmuyoruz. Çok gerginim. Zaten bütün gün o kadar gergindim ki başım ağrımaya başladı :/
benim canım hiçbirşey istemiyor şu anda. ben önceki halimle rahattım, eşimi üzdüm belki ama içimden gönlünü almak bile gelmiyor.
datlum yenmek üzereyken eşimle tartışmamız yüzünden herşeye küstüm sanki.gidiş o gidiş oldu.bi daha olmaz inşallah.şekeristan görünmüyo artık,sağolsun çok destek olmuştu.ben deneme yapacağım akşam atartıştım eşimle,bi daha görüşemedim onunla.9 cm de yenmişti kendisi.ben 10.5 tayım ama biraz daha rahat girip çıkmasını istiyorum.dün gece içerde bi genişleme,açılma hissiyle uyudum. sen kaç cm den sonra denedin?
Merhaba Kızlar..
Nasılsınız??Ben aynı durumdayım...halen 10 cm deyim...ve eşimle 1-2 defa deneme yaptım ve olmadı malesef...ne yapıcağımı bilmiyorum...artık gerçekten çok umutsuzum..ve inanılmaz kötü durumdayım...herşey bambaşka..günden güne kötüye gidiyor...23 nisan geçti sanırım 19 mayıstada olmaz..bilmiyorumm..((of offff..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?