- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #103.101
kızlar ben bugün doktora gittim ve 2 parmak makastan sonra dedi kiii bu haftaki ödeviniz biraz başka olacak veeeeeeeee p..s başı egzersizine geçirdi yani 1 hafta boyunca p..s başı ile çalışıcazzzz çooooookk mutluyum amaaa bir o kadar da tedirginim 1. sertleşme sorunu yaşarsak:44: 2. alabilecekmiyimmmmm :44:
Kizlarr bende bu gun 9.5cmye gectim ve coook kolay oldu. ayyy nasiiiil mutluyum anlatamam :)))))
kızlar yapamadım olmadı eşim sertleşme sorunu yaşadık ya çok sinir oldum dedim olaya odaklan ya yok sanki yapılması gerekn zorunlu bişey gibi saçma sapan hiçbir duygu yok .. sinir etti beni.. offf ya bağıra çağıra ağlamak istiyorum. doktora da kalsa her şey güllük gülistanlık öyle bir sorun olamaz gençsiniz demişti ama oldu işte.
nihayet alıştım sanırım.bacaklarımı açık tutmaktan yorulmuştu..artık 10.5 cm le kapatıyorum bacaklarımı.çok kolayhareket ediyorum.ben kendime 11.5 cm lik aparat yapayım.önce 10.5 la sonra 11.5 la deneyeyim. olacak olacak inşallahh.keşke bu akşam eşimle denesem.evde bugün yorgun olmaz.yumurtlamaya başladımm:) bugünleri değerlendirmem lazımm
kızlar yapamadım olmadı eşim sertleşme sorunu yaşadık ya çok sinir oldum dedim olaya odaklan ya yok sanki yapılması gerekn zorunlu bişey gibi saçma sapan hiçbir duygu yok .. sinir etti beni.. offf ya bağıra çağıra ağlamak istiyorum. doktora da kalsa her şey güllük gülistanlık öyle bir sorun olamaz gençsiniz demişti ama oldu işte.
slm kızlar benim eşimde de sertleşme sorunu oluyor ben yendiğimden beri bazen bu yüzden deneyemiyoruz bile bunu yaşayan ve atlatanlar var mı?
kızlar bende vajıyım çok psikologlara kadın doğumculara gittim yok yapamadım şimdi süleymen eserdağa gidicez bi ay sonra ama giden varmı süleyman eserdağa lütfen varsa bana yazsın sormam gereken şeyler var..içimde ona karşıda güvensizlik var okadar doktora gittim çözüm bulamadı ya yine yapamazsan diorum
o his çok güzl demi genişedi düşüncesi çok muıtlu ediyodu beni :)
ben eşimi bekledim bir buçuk ay :))
12 cm deydim en son.
eşi,n için değil canım kendin için yen sonra sor bunşların hesabını :)
cidden yenmeden önce sanki hiç nişey yapmaya hakkım yokmuş gibi
sanki eşim herşeyi paylaştığım insan değilde yabancı gibiydik.
yenersem değişekti biliyordum.
hep alttan aldım o yüzden ne yaparsa yapsın yendikten sonra soracaktım hesabını :)
sende idare et azıcık canım :) az kaldı zaten bu defa çok kararlı görüyorum seni
ve egzersizlerin çok başarılı
kendim için yeneyim de.eşim delirtecek beni yahu . bugün akşam üstü egzersizden sonra deneyelim mi dedim,bi surat bi surat.ne olduğunu anlamadım.neden tam böyle yenmek üzereyken üzüleceğim bişey oluyo bilmiyorum.düşman başına bi kayınvalideciğim var onunla tel.de konuştu ondan sonra ne oldu anlamadım.töbe ya rabbim yaen sonunda sinirlendim "merak etme denemicez"dedim.sabır sabır sabır sabırr diyorum ne diyimmm.işin en zor anında sakın vazgeçmeyin,orası durumun seyrinin değişeceği andır diye bi söz var ya.sadece ona inanıyorum.sakin olcam sakin.
hosgeldın cnm aramıza o doktora gıdıp memnun kalan arkadaslarımız oldugu kadar hıc memnun kalmayıp tavsıye etmeyenlerde var....
ama ben bu doktorlara verılen paraya cok acıyorum kendım oluk oluk para akıttım cunku hepsıne!
bence kadın dogum doktoruna gıtmdıysen bır muayene ol sonra burada tecrubelerımızden faydalanarak egzersıze basla canım bız bıcogumuz buradakı egzersızler sayesınde yendık
kendim için yeneyim de.eşim delirtecek beni yahu . bugün akşam üstü egzersizden sonra deneyelim mi dedim,bi surat bi surat.ne olduğunu anlamadım.neden tam böyle yenmek üzereyken üzüleceğim bişey oluyo bilmiyorum.düşman başına bi kayınvalideciğim var onunla tel.de konuştu ondan sonra ne oldu anlamadım.töbe ya rabbim yaen sonunda sinirlendim "merak etme denemicez"dedim.sabır sabır sabır sabırr diyorum ne diyimmm.işin en zor anında sakın vazgeçmeyin,orası durumun seyrinin değişeceği andır diye bi söz var ya.sadece ona inanıyorum.sakin olcam sakin.
hosgeldın cnm aramıza o doktora gıdıp memnun kalan arkadaslarımız oldugu kadar hıc memnun kalmayıp tavsıye etmeyenlerde var....
ama ben bu doktorlara verılen paraya cok acıyorum kendım oluk oluk para akıttım cunku hepsıne!
bence kadın dogum doktoruna gıtmdıysen bır muayene ol sonra burada tecrubelerımızden faydalanarak egzersıze basla canım bız bıcogumuz buradakı egzersızler sayesınde yendık
canım ben parmak falan kesinlikle yapamıyorum..oyüzden doktor yardımı almakta mecburum peki memnun kalmayanlar neden kalmamış adam 3 gün dio gidip oıkadar para verip yapamayan varmıki?? ya yapamzsam ben umutsuz vakayım çünkü
arkadaşlar burda bunu en iyi ben biliyorum. çünkü 3 aydır eşimin düzelmesini bekliyorum((( size önerebileceğim tek şey bir süre uzaklaşıp, kafayı temizlemek ve her şeye yeniden başlamak. lütfen bizim kadar dibe vurmayın, eşlerinize anlayış gösterin. bizimki dr. gitmeyi çok erteledi, güzel haberi daha geçen hafta aldık şükür (şimdi rahatladı, kendine güveni geldi, ben dediğimde gitse şimdiye yenmiştik belki de). problem tamamen psikolojik, sizinkiler de öyle muhtemelen. bu öyle çapraşık bir şey ki, eşlerin sertleşmesi için sevişmenin doğal olması lazım, deneme yapmak içinse bizim egzersiz yapmamız lazım yani biz doğal olamayız istesek de. ve bunlar asla asla aynı güne denk düşmez!!! inatla egzersize devam edip denk düşmeyi bekleyeceksiniz ve günün birinde illa ki olacak. biz hazır olduğumuzda eş hazır olmaz, o hazır olduğunda biz korkarız. ama sabrı elden bırakmamak ve yenene kadar üstüne gitmek lazım. ben kendi derdime mi yanayım sana mı diye dertlenip eşimi de iyice hırpaladım. siz böyle yapmayın, eşinize anlayışlı olmaya çalışın. onlar bizi aylar yıllarca bekliyorlar siz de bekleyebilirsiniz, olmuyor yapamıyorsun diye üstüne gitmeyin. daha da içlerine kapanıyorlar. ben üstüne gidip bişeler söylemediğim halde kendini kapattı uzaklaştı iyice. birbirimizi anlamaz olmuştuk. inşallah bu hafta bizim bu hastalıkla geçirdiğimiz son hafta olur.
sabredin, size tek tavsiyem sabır. sabrın sonu selamettir, buna inanın. çünkü biz bu yüzden neredeyse boşanmaya karar veriyorduk. şu an bin şükür iyiyiz. bu deneme olmazsa ondan da korkmuyoruz. bu olmazsa ondan sonraki, o olmazsa ondan sonraki. bu olacak, ikimiz de elimizden geleni yaptık, şimdi tevekkül zamanı.
meleksin melek!!!ben geldim geleli, sabırla bıkmadan istikrarını kaybetmeyen sadece sen varsın!!! iyi ki de varsın!!! bu yaptıkların sana beklemediğin bir anda bir güzellik olarak dönecek. ve işte o zaman burası bayram yeri olacak.
canım doktorun yaptıgı da egzersız hepsı egzersız verıyor hepımız umutsuz vakaydık bak bırcogumuz kurtulduk gecmıs sayfalara bı goz at bak ...yıne de tercıh senın canım umudunu kaybetmenı ıstemem bız sana burada elımzden geldıgınce yardımcı da oluruz ıstersen ...
ben 2 unlu doktora gıttım bırıne 3 mılyar bırıne 5 mılyar verdım ama yenemedım burada belese yendım
hersey beyınde bıtıyor canım ıstersen en en iyisine gıt
Allahım ya tam aramız süperken yenicem tamam benim tembelliğim diye suçluyorum kendimi.kendimi programlayıp bişeyler yaptığımda bi bakıyorum kimse yok yanımda,yalnızmışım.sanki tek benim derdim.tek berni ilgilendiriyo.burdaki arkadaşlarım olmasa,yazamasam daha kötü olurdum herhalde.2 gündür 10 cm i geçtiğim için çok mutluydum.
illa kursağımda kalacak. kimse anlamıyor üzüntüden ağlayarak uyuduğumda çoğu zaman.bunu yapan eşim olduğunda daha kötü üzülüyorum.ya da üzülüyo ama belli edemiyo. bazen tam ilişkimiz olmadığından benden soğuyor mu diyorum,ne bileyim işte ya da
içim erıyor burada boyle egzersız yapmaya calısanlara yapamayanlara ıstıyorumkı kımse kalmasın
ama benı cok duygulandırdınsende iyiki varsın senın muhabbetın yeter be
wallahı bılemıyorum bebegım olursa ıhmal edebılırım buraları ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?