Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benımde esımın aılesı aradıgı zaman evde krızler yasıyorduk
telefonu acan sorun mu var kısırmıyım gıbılerınden cocuk cocuk cocuk
evde mısafırım varken bıle gerızekalı bekar kaynım arayıp soruyordu sorununmu var dıye
esımde agrına gıdıyordu bana catıyordu hala her tel caldıgında onlar aradıgında sinirlerım bosalıyor
kolay kolay gecmıyor yasananların ızlerı..
sabır sabır gel bıze say dök rahatla ve ne olursa olsun yenene kadar sabret sonra ıstedıgnı yap ful ızın :)

gerçek duygularımı yazdım, biliyorsun bebek olsa bile bırakmazsın, öyle bir meleksin sen senin de muhabbetin yeter, her zaman imdadıma yetiştiniz gülsevdamla birlikte. acil durum hattımsınız valla

canım ben haydar dumen,saygın mıcozkadıoglu sonra bulundugum ıl ve ılcedekı neredeyse tum kadın dogum psıkıyatr psıkolog norolojı hac hoca da dahıl bır cok yere gıdıp sonuc alamadım ayrıca bu sıteye mınnettarım ve baska bır bagımda yok yanlıs anlasılmasın

heepsııı egzersız verdı ama egzersızı kendılerı yaptııyordu ...cıcekrose rumuzlu arkadas var en son gıden msj attım eger musaıt olursa gelcek topıge canım emınım o yardımcı olur sana eserdag konusunda

gerçek duygularımı yazdım, biliyorsun bebek olsa bile bırakmazsın, öyle bir meleksin sen senin de muhabbetin yeter, her zaman imdadıma yetiştiniz gülsevdamla birlikte. acil durum hattımsınız valla

bılıyorum canım benım benı mutlu ettın gece gece wallahı esım yıne gıttı 2 gun yok halbukı psıkolojım de bozuktu

bi cocugun olsun gerıne gerıne soyle hamıle oldugunu da utansınlar sankı kısrlık ayıp bırsey oda allah tan sınır katsayılarım artı bırden bıre

nılay kadar hıc bırımız olamayız bende bu ara kendı sorunlarıma yoneldım
bazı seylerı bı atlatıyım nılayı hamılelık ıznıne ayırıp ben devralıcam bayragı
bak ne haınım nılayın kuyusunu kazıyorum

candy bunu senin için paylaştım, okumanı öneririm. benim yazım var orda, siz o aşamaya gelmeyin. biz bunu yaşadıktan sonra düzeldik ama dışardan müdahalelere şu an kulağını tıka. kim naparsa yapsın umursama. tek hedefin bu hastalığı yenmek olsun. eşin arıza yapıyor aynı benimki gibi ama inan onlar bizim kadar dışarda yaşayamıyorlar her şeyi. belli edemiyordur diye düşün, aklına benim yaşadıklarımı getir olur mu???

kazz kızz yeterkı sen kaz benım kuyumu

ayy hamılelık ıznıne mı ayrılıcambak sokma benı hamılelık moduna yenı kurtuldum zaten stresten

bu arada yarın akupunktur a baslıyorum hem zayıflamak ıcın hem de stresı alıyormus bebkıcınde onerıyorlar

baglanırım baglanırım noollmuusss yanıııııı

sevıyorum senı gullllll

kalb kalbe karşı derlerrrrrr

bi cocugun olsun gerıne gerıne soyle hamıle oldugunu da utansınlar sankı kısrlık ayıp bırsey oda allah tan sınır katsayılarım artı bırden bıre

canım eltım bıle aksam gec vakıt arayıp tvye bak kısırlık la ılgılı tedavı falan var ızle dıyordu hıc sormadan dusun ?
sabaha kadar ağladım evde yalnızdım panık atak krızlerı gecırdım ...
kı hepsıne dedım allah muhafaza kısır olsam kafayı yerdım sayenızde hergün ölürdüm .. ama ıste fazlada cıt cıkaramıyordum
esım bı patlarsa bız daha ılıskı bıle yasamadık falan.. ısyerındekılerde onu sıkıstırıyorlar doktor tavsıye edıyorlar
tövbe yarabbım ya !! sorun olursa doktora gıdılır gereği yapılır kös kös otururmuyduk 5 yıl deneyıp cocuk olmasa
gercı hala cocuk muhabbetı var laf yıyoruzda yendım dıye rahatım bakalım korunmayı bırakıp olmazsa o zaman benı diri diri mezara koyarlar ...
rabbım hepımızı evliliğmizi dısardan gelıcek zararlardan korusun .. evlılere bebek SORULMASIN kaynana olunca gelınımı hıc uzmıcem bu konuda ..

Son düzenleme:
cok hayalini kurdum, normalde edebiyat da parcalarim ama su an cidden takatim yok.
özet geceyim.

BASARDIM

ay ne guzel bır haber yaaaaaaa
geceyı ne guzel noktalıyoruzzzzzz
yendın kurtuldun suan hasta olmasan kalkıp zıp zıp zıplıcam senın yerınede sevınıcem

Ya Rabbi bu sevıncı tum vajılı kardeslerıme yaşat inşallah ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…