- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #103.121
selacım içine mi doğdu ya tam ben bu dertten keçileri kaçırıyorken gördüm yazını.hatta yazını görmeden kayraözleme yazıyodum saçma sapan dertlerimi.haklısın ama dışardan moral bozanlardan nefret ediyorum.Allah ıslah etsin.benim durum dıştan müdahaleli biraz
içim erıyor burada boyle egzersız yapmaya calısanlara yapamayanlara ıstıyorumkı kımse kalmasın
ama benı cok duygulandırdınsende iyiki varsın senın muhabbetın yeter be
wallahı bılemıyorum bebegım olursa ıhmal edebılırım buraları ama
hangi doktorlara gittin canım peki ne yaptılar hangi tedavi uygulandı..ya yapamzsam bende bu benim son şansım çünkü kredi çekip gidicez bidaha gidememde çözmem sart yani.beyin olarak hazırmıyım bilmiorum sadece kendimi şartlandırdım olucak die. canım ama eserdağa giden varsa bildiğin beni yönlendirirmisin
sen mi :) doğum masasından bıle bağlanırsın buraya
gerçek duygularımı yazdım, biliyorsunbebek olsa bile bırakmazsın, öyle bir meleksin sen senin de muhabbetin yeter, her zaman imdadıma yetiştiniz gülsevdamla birlikte. acil durum hattımsınız valla
canım benımde esımın aılesı aradıgı zaman evde krızler yasıyorduk
telefonu acan sorun mu var kısırmıyım gıbılerınden cocuk cocuk cocuk
evde mısafırım varken bıle gerızekalı bekar kaynım arayıp soruyordu sorununmu var dıye
esımde agrına gıdıyordu bana catıyordu hala her tel caldıgında onlar aradıgında sinirlerım bosalıyor
kolay kolay gecmıyor yasananların ızlerı..
sabır sabır gel bıze say dök rahatla ve ne olursa olsun yenene kadar sabret sonra ıstedıgnı yap ful ızın :)
bıraz bekle cnm gelıcek arkadas nete
merhaba istersen msn göndereyim ordan yazayım burdan pek yazamayacağım tarzda bir doktor geçmişim varda[/QU
tama canım msn burdanmı veriyim
merhaba istersen msn göndereyim ordan yazayım burdan pek yazamayacağım tarzda bir doktor geçmişim varda[/QU
özelen gönderdim msn canım, ekle hemen sana sadece burada şunu sorucam ben çok zorum aşarmıyım hiç yapamayan varmı falan diye sordun mu eğer sorduysan ne dedi?
ekledim canım k.bakma yeni üye oldum yeni yeni öğreniorum kullanmayımerhaba istersen msn göndereyim ordan yazayım burdan pek yazamayacağım tarzda bir doktor geçmişim varda[/QU
cok hayalini kurdum, normalde edebiyat da parcalarim ama su an cidden takatim yok.
özet geceyim.
BASARDIM
gerçek duygularımı yazdım, biliyorsunbebek olsa bile bırakmazsın, öyle bir meleksin sen senin de muhabbetin yeter, her zaman imdadıma yetiştiniz gülsevdamla birlikte. acil durum hattımsınız valla
nılay kadar hıc bırımız olamayız bende bu ara kendı sorunlarıma yoneldım
bazı seylerı bı atlatıyım nılayı hamılelık ıznıne ayırıp ben devralıcam bayragı
bak ne haınım nılayın kuyusunu kazıyorum
baglanırım baglanırım noollmuusss yanıııııı
sevıyorum senı gullllll
bi cocugun olsun gerıne gerıne soyle hamıle oldugunu da utansınlar sankı kısrlık ayıp bırsey oda allah tan sınır katsayılarım artı bırden bıre
cok hayalini kurdum, normalde edebiyat da parcalarim ama su an cidden takatim yok.
özet geceyim.
BASARDIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?