- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #103.141
kazz kızz yeterkı sen kaz benım kuyumu
ayy hamılelık ıznıne mı ayrılıcambak sokma benı hamılelık moduna yenı kurtuldum zaten stresten
bu arada yarın akupunktur a baslıyorum hem zayıflamak ıcın hem de stresı alıyormus bebkıcınde onerıyorlar
cok hayalini kurdum, normalde edebiyat da parcalarim ama su an cidden takatim yok.
özet geceyim.
BASARDIM
kalb kalbe karşı derlerrrrrr
bılıyorum bıtanem
canım eltım bıle aksam gec vakıt arayıp tvye bak kısırlık la ılgılı tedavı falan var ızle dıyordu hıc sormadan dusun ?
sabaha kadar ağladım evde yalnızdım panık atak krızlerı gecırdım ...
kı hepsıne dedım allah muhafaza kısır olsam kafayı yerdım sayenızde hergün ölürdüm .. ama ıste fazlada cıt cıkaramıyordum
esım bı patlarsa bız daha ılıskı bıle yasamadık falan.. ısyerındekılerde onu sıkıstırıyorlar doktor tavsıye edıyorlar
tövbe yarabbım ya !! sorun olursa doktora gıdılır gereği yapılır kös kös otururmuyduk 5 yıl deneyıp cocuk olmasa
gercı hala cocuk muhabbetı var laf yıyoruzda yendım dıye rahatım bakalım korunmayı bırakıp olmazsa o zaman benı diri diri mezara koyarlar ...
rabbım hepımızı evliliğmizi dısardan gelıcek zararlardan korusun .. evılere bebek SORULMASIN kaynana olunca gelınımı hıc uzmıcem bu konuda ..
ayy anlatmıstın sınır ınsanlar sınır bunlar bosverr hembız beraber hamılekalıcaz bırbırımızı beklıyoruz hep bastan berı oyle dedık beraber basladık beraber yendık beraber hamıs kalıcaz cunkıu bız kankayız
kulaklarını tıka bosverr bende esıme dedım su hayatım boyunca hayatımda kımseye neden cocuk yapmıyorusunuz hadı yapın fln fln agız kalabalıgı yapmıcamyemın ettım bana yasatılanları yasatmıcam kımseye
tatlım yarın msn gelsene konusalım gorım senı ozledım
canımsın inşallah aynı donemde aynı duyguları yasarız okadar cok ıstıyorum kı bunu
yarın doktorla randevum var ama öğlen gıtmeden msn gelıcem balım goruselım cok opuyorum senı
ve tum kardeslerımı bana musade artıkınnn :)
selacım canım benım inşallah senınde koç oldugun gunlerı gorucez daha yenmeden baskalarını yendırıyorsun
masallah koc olunca kım tutar seniiii
Akapunktur zayıflatıyor ama sonra kg gerı aldırıyor teyzelerım ne paralar harcadı inşallah sende guzel sonuclar verır
cok sevındım canım ya fıtt daha zayıf bır anne olucaksın ne guzel kı boy pos guzellık masallah .. bak fecı kıskanma modundayım yaa
cokta guzel olma tamammı :)
ayy inşallaaah!!! çok az kaldı di meeeeyenicem işte, yenicem bu hafta yenicem!!!! ahdim olsun bu hafta yenicem!!! hem de hıdırellez gecesi yenicem işte!!! sonra da gelip buraya göbek atıcam
canımsın inşallah aynı donemde aynı duyguları yasarız okadar cok ıstıyorum kı bunu
yarın doktorla randevum var ama öğlen gıtmeden msn gelıcem balım goruselım cok opuyorum senı
ve tum kardeslerımı bana musade artıkınnn :)
selacım canım benım inşallah senınde koç oldugun gunlerı gorucez daha yenmeden baskalarını yendırıyorsun
masallah koc olunca kım tutar seniiii
ayy hele ben verım su kıloları alma ısını hallederız korucam artık yemıcem ıradelıolucam boyleolmuyobu sefer kesın kararlıyım ay sınu dugunumuz var zayıflıcam sıye kıyfet bıle almadım o kadar kararlıyım
wallahı cok guzel olmam lazım 4 senedır esım guzel gormuyo benıkendıme gelmem lazım kıskanmaaa sende zayıfladın ama
ayy inşallaaah!!! çok az kaldı di meeeeyenicem işte, yenicem bu hafta yenicem!!!! ahdim olsun bu hafta yenicem!!! hem de hıdırellez gecesi yenicem işte!!! sonra da gelip buraya göbek atıcam
eşin kör müsenın ıcının guzellıgı dısına yansıyan ender bır peri oldugunu farketmemıs
ben olsam senı zayıflatmam kıskanırdım esın bır daha dusunsun bence :)
ınsallah ıstedıgın gıbı bır beden ve kıyafetle dugune katılırsın canım
ben cok sukur zayıfım ama ınadım ınat 2 kg daha verıcemde once sağlık :)
bunları duymakk cookk guzel hadı ınsallahhh sen hele bı yen halay ceke ceke oynaya oynaya bı hal olucam al sana soz bol bol kutlama yapıcam altınharflerle yazılacak ısmın ayy heyecan yaptım
cok hayalini kurdum, normalde edebiyat da parcalarim ama su an cidden takatim yok.
özet geceyim.
BASARDIM
canım benımde esımın aılesı aradıgı zaman evde krızler yasıyorduk
telefonu acan sorun mu var kısırmıyım gıbılerınden cocuk cocuk cocuk
evde mısafırım varken bıle gerızekalı bekar kaynım arayıp soruyordu sorununmu var dıye
esımde agrına gıdıyordu bana catıyordu hala her tel caldıgında onlar aradıgında sinirlerım bosalıyor
kolay kolay gecmıyor yasananların ızlerı..
sabır sabır gel bıze say dök rahatla ve ne olursa olsun yenene kadar sabret sonra ıstedıgnı yap ful ızın :)
candy bunu senin için paylaştım, okumanı öneririm. benim yazım var orda, siz o aşamaya gelmeyin. biz bunu yaşadıktan sonra düzeldik ama dışardan müdahalelere şu an kulağını tıka. kim naparsa yapsın umursama. tek hedefin bu hastalığı yenmek olsun. eşin arıza yapıyor aynı benimki gibi ama inan onlar bizim kadar dışarda yaşayamıyorlar her şeyi. belli edemiyordur diye düşün, aklına benim yaşadıklarımı getir olur mu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?