Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrikler canım

bu mesajı aslında ılk sayfaya kopyalamak gerek ..

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...kulerimizle-birbirimize-destek-olalim-10.html burdan muhakkak hıkayenı paylas canım
paylaş kı burdakı kardeslık gorulsun benı en cok etkıleyen egsersız asamasındakı arkadasların sana olan desteği ..
buraya yazma cesaretını gosterıp bızlerle ıletısımde olan herkes teker tekr yenıyor
LUTFEN RICA EDIYORUM GIZLI TAKIPCILER CEKINMEYIN YAZIN BAKIN BENDE 2 3 SENE GIZLI GIZLI TAKIP ETTIM BURAYI
NE ZAMANKI YAZMAYA KARAR VERDIM ENFAZLA 10 EGSERSIZ ILE YENDIM 5 YILIM BOSA GITTI
YAZMAYA CEKINIYORSANIZ OZEL MESAJ ATIN BIZLERE OZELDEN DESTEK OLALIM
gece sevncten uyuyamadım bır kısı daha yendı .. bunun sevıncı mutlulugu bır baska..

canım arkadaşım, kaderdaşım!!! ne güzel yazmışsın!!! gece sevincine tanıklık ettim, birlikte sevindik zıpladık. öyle mutlu oldum ki anlatamam, kendim yenmiş gibi sevindim. ekrandan çıkıp seni kucaklamak istedim!!! yazını okuduğumda çok duygulandım, çok güzel şeyler yazmışsın. ellerine sağlık. bilmukabele diyorum :)))) çiçeğini de kaptım, hıdrelleze hazırlanıyorum!!! artık sabırsızlanıyorum yenmek için. sen bana çok iyi gaz oldun vallaaaa herkesin dediği gibi ben yenersem herkes yener burda, ama benimkinin anlamı farklı. ben zor olduğum için değil, eşim zor olduğu için, biz bile yenersek herkes yener

forumun en uzun soluklu egzersizicisi

her yenen kısıde bıraz daha hafıflıyorum sankı allahım herkeze yasatsın bu mutlulugu

evet kızlar yenenler yenme hıkayenızı paylasınnn

deasseeb

sela1

veracoft

kemre

nurbursa

cıcekrose

zealea GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123::123:

facar

aykurt

sessızcekımsesızce

yardım

el_van

papatya3459

sugar_lale85 GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123::123:

rabisrabis

senem8183

panterrr

me_barut

ayselci

pusu

daaaamlaa

nazocan4538

TEBRIKLER KIZLARRR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…