Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim Yüregine Ellerine saglik.. Okadar güzel anlattinki :)

Canim sabirli ol, sakin pes etme.. Esinde çekiniyo olabilir.. Deneme yapalimmi deme.. Sen her aksam egzersizini yap bolca.. Esin sana yaklastiginda deneyin.. ona hissettirme deneme yapmak istedigni.. Bi bakmissinki hiç beklemediginiz anda olmus bitmis :)

gerçek duygularımı yazdım, biliyorsun bebek olsa bile bırakmazsın, öyle bir meleksin sen senin de muhabbetin yeter, her zaman imdadıma yetiştiniz gülsevdamla birlikte. acil durum hattımsınız valla

Snowflaken, Gulsevdam Allah sizlerden Razi olsun :) iyiki varsiniz Gerçekten bana geliyoki iki eliniz kanda olsa bile buraya kosup yazarsiniz

kızlar 11 cm le çalışıyorum.saat 3e kadar çalışmjam lazım.deneme vardı 1 de gidemicem malesef...bi vaji bi kpss gidiyorum... inanmayacaksınız ama sabah kendi kendime " Allahım başaralım ne olur başaralım"diye sayıklıyodum.dualarım tüm arkadaşlarımla.siz de eksik etmeyin ne olur

bak 23 Nisan olmadı ama hıdırelleze yetiştin, sana tek tavsiyem olabildiğince sık yapmaya çalış alışana kadar sakın ara verme.

canım artık denemeye geçebilirsin 11 cm iyi çoğumuz bu boyuttayken başardık.

Sabah bi kalktim moral alt üst.. Gözler yasli.. Hiçbir haber bunu düzeltemez kanaatindeyken :) Msndeki o ileti birden aldi götürdü derdimi tasami.. Ben sana gece yapacaksin dedim demi Ohhhhhhhh oldu da bitti iste seni yürekten tebrik ediyorum.. okadar azimli ve cesursunki :) Kisacik zamanda atlattin.. söyleyecek söz bulamiyorum :) Edebiyat yapmak istesemde türkçem yetmiyooo Süslü sözlerle tebrik edemesemde çok mutluyum yendigine.. Sana kisa zamanda çok isindim.. Benim için çabalarin, bikmadan usanmadan dinlemen.. melek diyosunya burdakiler için Sende onlardan bitanesin Melek gibisin, Allah herseyi gönlünce versin ins.. Mutluluk herzaman yanibasinda olsun hiç birakmasin yakani.. Artik özgürsün :) kanatlarin tekrar canlandi uçuyosun.. Simdi koç olma vakti hiç anlamam bana koçluk yapacaksin daha ayni setle çalisacaz hangi renktesin diye soracaksin bana.. iple çekiyorum o günleri.. ins senin kadar azimli ve cesur olup en kisa zamanda atlatirim kocaman öpüyorum seni

cok hayalini kurdum, normalde edebiyat da parcalarim ama su an cidden takatim yok.
özet geceyim.

BASARDIM

Cok ama cok sevindim ve diger yazini okurkende goz yaslarimi tutamadim
Sugarlale senide tebrik ederim ne mutlu kurtuldunuz...
darisi bizlere olsun insallah...
ben dun 9.5cmye gecmistim bu sabah esimin israri uzerine deneme yaptik sonuc yine husran.
hicbir sekilde izin veremedim esime.
20cm ile bile calissan beyinde bitmeyince olmuyor iste.
ah aklim, bir senedir asla olmayacagina inandigin ve benide pesinden surukledigin bu seyi ne zaman asacagiz!

Canim benim lütfen üzülme güçlü olmaya çalis.. biraz daha çalis 10 - 11 cme gel kendine iyice guvenin gelsin sen kendini nezaman hazir hissediyosan ozaman deneyin.. esinle konus hazir hissetmiyorum kendimi de hazir oldugumda deneyelim de.. o zamana kadar kendine güvenin gelcektir ins..
Lütfen karamsar olma, olumlu düsün o senin sevdigin adam, gün gelcek bu kabus bitcek ve çok mutlu olcaksiniz hatta sen kosacaksin onun pesinden bunu herkes söyledigine göre vardir bi bildikleri
Beynine olumlu komut ver hersey senin elinde.. Bol bol dua et canim :)

tebrikler canım yazında bendende bahsetmişsin saol haklısın ben baslamadan pes ettim ama ne yepacagımı bılmıyorum inan korkuyorum elimde degıl yaa

cok hayalini kurdum, normalde edebiyat da parcalarim ama su an cidden takatim yok.
özet geceyim.

BASARDIM

Canım başardığına inan çok sevindim. Şu an haykırmak geliyor ama haykıramıyorum. Yine gözlerim dolu dolu... Ya ben çok mu sulu gözüm... :) :) :)

TEBRİK EDİYORUM SENİ, SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM. HEPİMİZ BİRBİRİMİZE DESTEĞİZ....

Darısı diğerlerinin başına....

canım kaç cm desin.egzersiz yaptın mı bugün sen.ben 11 cm deyim.akşam denerim belki.nasıl gidiyo???
canim ben dun 9.5cmye gectim ve sorunsuzca alabildim. sabah esim ise gec gitti egzersiz yapsana yanimda cok merak ediyorum dedi.
bende yaninda yaptim 9.5cm ile yaptim cok sasirdi ve sevindi.
sen bununla yapabiliyorsan biz rahat rahat yalabiliriz dedi ve denemek istedi bende gayet cesaretliydim o yuzden itiraz etmedim.
ama hicbir sekilde izin veremedim.
yine ayni seyler... itme,korkma,aglama
Sanirim denemekte acele ettik en azindan 11cmye gelmem gerekirdi.
ama insan hic mi izin veremez sonucta ben dokunamazken su anda 9.5cmyi rahatca yapabiliyorum. moralim cok bozuk
Aksama esim yapacak egzersizi ona guvenmeyi ogrenmem icin bakalim ne olacak...

Ah canim benim etmez miyim. her an dua ediyorum tanidigim tanimadigim burada olan olmayan herkez icin. hani izin verebilseydim ama olmasaydi bu kadar cok uzulmezdim.
bu kadar egzersiz yapmama ragmen hala niye bu panik bu korku.
bi sure hic denemeyecegiz esimde cok uzuldu zaten ben boyle uzulunce.
beraber egzersiz yapacagiz artik kontrolu ona birakip kendime esime guvenmeyi ogretmem lazim.

Evet canim dogru seçim.. bi süre denemeyi unutun.. Esinle egzersiz yapman çok iyi gelcektir sana.. ve en azindan 11 cm e kadr gelki kendine iyice güven gelsin.. Suan çok erken oldugu için korkuyosun haliyle.. Hersey yoluna gircek ins.. Sabret çok az kaldi

Cok tesekkur ederim destegin icin. rabbim tum dualarini kabul etsin insallah.
kesinlikle ihtiyacim olan sey esimle egzersiz yapmak.
boylece denedigimizde ona izin verebilecegimi umut ediyorum.
Allahim sesimizi duy ne olur
Guldur su garip kullarini. Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…