- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #103.181
arkadaşlar burda bunu en iyi ben biliyorum. çünkü 3 aydır eşimin düzelmesini bekliyorum((( size önerebileceğim tek şey bir süre uzaklaşıp, kafayı temizlemek ve her şeye yeniden başlamak. lütfen bizim kadar dibe vurmayın, eşlerinize anlayış gösterin. bizimki dr. gitmeyi çok erteledi, güzel haberi daha geçen hafta aldık şükür (şimdi rahatladı, kendine güveni geldi, ben dediğimde gitse şimdiye yenmiştik belki de). problem tamamen psikolojik, sizinkiler de öyle muhtemelen. bu öyle çapraşık bir şey ki, eşlerin sertleşmesi için sevişmenin doğal olması lazım, deneme yapmak içinse bizim egzersiz yapmamız lazım yani biz doğal olamayız istesek de. ve bunlar asla asla aynı güne denk düşmez!!! inatla egzersize devam edip denk düşmeyi bekleyeceksiniz ve günün birinde illa ki olacak. biz hazır olduğumuzda eş hazır olmaz, o hazır olduğunda biz korkarız. ama sabrı elden bırakmamak ve yenene kadar üstüne gitmek lazım. ben kendi derdime mi yanayım sana mı diye dertlenip eşimi de iyice hırpaladım. siz böyle yapmayın, eşinize anlayışlı olmaya çalışın. onlar bizi aylar yıllarca bekliyorlar siz de bekleyebilirsiniz, olmuyor yapamıyorsun diye üstüne gitmeyin. daha da içlerine kapanıyorlar. ben üstüne gidip bişeler söylemediğim halde kendini kapattı uzaklaştı iyice. birbirimizi anlamaz olmuştuk. inşallah bu hafta bizim bu hastalıkla geçirdiğimiz son hafta olur.
sabredin, size tek tavsiyem sabır. sabrın sonu selamettir, buna inanın. çünkü biz bu yüzden neredeyse boşanmaya karar veriyorduk. şu an bin şükür iyiyiz. bu deneme olmazsa ondan da korkmuyoruz. bu olmazsa ondan sonraki, o olmazsa ondan sonraki. bu olacak, ikimiz de elimizden geleni yaptık, şimdi tevekkül zamanı.
kendim için yeneyim de.eşim delirtecek beni yahu . bugün akşam üstü egzersizden sonra deneyelim mi dedim,bi surat bi surat.ne olduğunu anlamadım.neden tam böyle yenmek üzereyken üzüleceğim bişey oluyo bilmiyorum.düşman başına bi kayınvalideciğim var onunla tel.de konuştu ondan sonra ne oldu anlamadım.töbe ya rabbim yaen sonunda sinirlendim "merak etme denemicez"dedim.sabır sabır sabır sabırr diyorum ne diyimmm.işin en zor anında sakın vazgeçmeyin,orası durumun seyrinin değişeceği andır diye bi söz var ya.sadece ona inanıyorum.sakin olcam sakin.
gerçek duygularımı yazdım, biliyorsunbebek olsa bile bırakmazsın, öyle bir meleksin sen senin de muhabbetin yeter, her zaman imdadıma yetiştiniz gülsevdamla birlikte. acil durum hattımsınız valla
:&+kızlar basardımmmmmmmmmmm salı aksamı olduuuuuuuuu
kızlar 11 cm le çalışıyorum.saat 3e kadar çalışmjam lazım.deneme vardı 1 de gidemicem malesef...bi vaji bi kpss gidiyorum... inanmayacaksınız ama sabah kendi kendime " Allahım başaralım ne olur başaralım"diye sayıklıyodum.dualarım tüm arkadaşlarımla.siz de eksik etmeyin ne olur
Sonunda soku atlatabildim ve bir önceki mesajin kabaligi icin özür dilerim aslinda icimden neler neler demek gecti ama tikandim o an. Fenalik getirecek kadar uzun yazip, telafi edeyim. Iyi ki Nobel falan almadim. Ama bu Nobel’den daha önemli.
Nasil basardim?
Üyeligim eski, önceden de biliyordum burayi. Bir gün cesaret ettim üye oldum ama ilk mesaji atamadim. Biliyordum ne aynaya bakabiliridim ne dokunabilirdim. 1.5 yil sonradir ilk mesajim.
Cok fazla zikretmemeye özen gösterdim, ama bilenler var. Ilk önce botoks yaptirdim. Son caremdi. Doktor igneden sonra sorunsuzca iliskiye girebilecegimi söylemisti. Cehalet mutluluktur. Ben cok arastirmistim ve botoks uygulmasinda bile dilatörle (acici) calismak gerektigini biliyordum. Bu asamada bir cesaret foruma ilk mesaji yazdim. Sela1 ilk karsilayan oldu, ama botoks yaptiran, yapip da yenmis biri yoktu ortalikta.
Etkiyi hissettigim gün deneme yaptik. Ayni seyler. Itme, bacaklari kapama. Aglama, korku. Ellerime ve bacaklarima ve bilincaltima yapilacak bir igne yok. Zaten bir vajende de hissizlik, felc vb. durumu yok.
Dilatörle calismaya karar verdim. Nisanin ilk haftasi basladim. Ilk gün artik nasil olduysa, 2 farkli boyu aldim. Bu bir daha tekrarlanmadi. 1 hafta giriste takili kaldim. Herkes yönü en dogru sekilde tarif etti ama ben beceremedim. Bu nedenle E-lvan’in „u“ virajina ve sela1’in 30 derecesine cok sey borcluyum. 17 Nisan’i milad olarak belirledim. O gün ilk defa 6 cm kadar minik bir kalinlik da olsa dilatörü bilinclice alabildim. Dünyalar benimdi. Ama sonra gene esmer günler. 4 gün 1 cm bile giris olmadi. Üsütmüsüm. O yüzden ayaciklarinizi sicak tutun egzersizciler.
Miladimin 1. haftasinda 7cmye gectim. Cikarmaya korkuyordum, ne yalan söyleyim o sekilde isedim bile. Bunu söylüyorum cünkü ben aynada hic incelemedim. Resimlere de bakamiyorum. Su acidan cok iyi oldu: ikisinin farkli oldugunu iyice algiladim. Böyle endisesi olanlara tavsiye edebilirim.
2 gün böyle calistim. sela ve e-lvan msn’de bana kocluk yaptilar, 4 saat yerimden kalkmadan 10cm’ye gecebildim. Böyle bir sizi olamaz diye düsünüp firlatip atacakken, dayan tut, yaparsin, edersin diye gazi aldim. Ne moral ne motivasyon, anlatilmaz. O gece deneme yaptik esimle ve penisin basini aldim. Pozisyon aramakla cebellesirken, sertlesme sorunu oldu. Bunun üzerine 5 gün daha calistim, en az 3 saat araliksiz. Bu arada bir zamanlar cikarirsam bir daha girmez dedigim „ufakliklar“ cup diye disari cikiyordu, vajen genislemisti. 3. Gün 10cm’de rahat calismaya basladim. 4. Gün bir hapsirikla o 10 cm’nin parabol cizerek firladigini ve masadaki kahve fincanin icine düstügünü agir cekimde izledim. Vajen iyice acilmisti. Hemen 11.5 cm’ye gectim, onu da kismen alabildim.
5. gün, aksam 8’e dogru egzersize basladim, 22:30’a deneme randevum vardi. 20 dakika kadar önce 11 cmlik dilatörü aldim, bu arada kadim msn arkadaslarim beni sagolsunlar oyaladilar. Sela gazi da verdi, resmen üstümde gelinlik sirtima yumruk atarak beni randevuma gönderdi.
Ilk 30 dakika zaten gergin gergin olagan mekaniklikte cebellestik. Catala oturur gibi calistigim icin öyle olsun istiyordum ama esimin kalcasi bacaklari gecemedi, ittiremedi vb. Biraz ara verdik.
Bu arada gözümü kararttim, yere battaniye serdim. Üstte olacagim pozisyon icin. Yatakta battigimiz icin bu önerilmisti. sela? 10cmlik dilatörü 5 dakika icimde beklettim. Ters oturdum, ve bitti. Evet bu kadar basitti. O an tek yaptigim hüngür hüngür aglamak oldu. Bir yandan da inanmadigimiz icin 3 kere cikip, tekrar aldim. Git-gelde zorlandigimi itiraf edeyim, ama esim bu konuda biraz fazla gazdi. Cok ilginctir yillardir acaba vajinismus olmasaydim bana bakislari daha mi sicak olurdu diye düsündügüm adamin, sesine sevkat geldi. Sarildik aglastik, sevindik, zipladik, agladik, daha cok agladik, daha cok sevindik. Ben soktaydim, titreye titreye geldim benim sevincimi en iyi anlayacak o güzel arkadaslarima yazdim, ne yazdim hatirlamiyorum da. Benimle ve belki benden cok sevinen sela’ya, zor günler gecirdigini bildigim cicekrose’a tesekkür ederim.
Tesekkür edecekler cok,
Melekler: Snowflaken, gülsevdam. Yendiginiz halde acaba eskiyi hatirlatir mi, ket vurur mu diye endise duymadan her gelene ayni cümleleri bikmadan yilmadan yazabildiginiz icin, her adimi desteklediginiz icin, melek oldugunuz icin, mezun ettiklerinize beni de eklediginiz icin…
Sela1, lacan, freud, benjamin halt etmis, psikoanalitik cözümlemeler, egzersiz koclugu, dostluk, moda, makyajhihi. Ne desem sig kalacak.
Cicekrose, adimlarimiz, hayallerimiz, yasadiklarimiz bu kadar mi benzer, ben senden coook güc aldim.
E-lvan, o gencecik bedenindeki olgunluk, güc, azim, temiz kalp ve desteklerin icin
sessizcekimsesizce, birakmaya karar verdigin gün bu mereti yenmeyi ne kadar istedigimi anladim. Hic istemedim birakmani da. Devam edip, dev adimlar attikca beni de sürükledin sanki
kemre ve rabit, cogumuz anne olsak da yeter diye düsünürken bunun cok büyük bir yanilgi oldugunu farkettim sizler cabaladikca. Siz belki bir acidan özenilenlerken aslinda daha farkli baskilarla bu sorunla yüzlestiniz. Örneksiniz, annesiniz :)
trinity, senin yenmen beni cok motive etti. buraya alistigimda yenen ilk kisi sendin. Hihi
bu liste, benden sonra gelenlerle uzar gider. Cok isterdim burda facar da olsun, ama baslamadan birakip gitti.
Ben egzersize daha önce baslamis olsam da 17 nisan – 2 mayis – 4 gün, yani toplamda 13 günde yenmis oldugumu düsünüyorum. 30 yasindayim, 6.5 senelik evliyim. Ve dün gece basardim. Hehe, dünya alem duysun. Simdi gelin cicegimi egzersiz yapanlara atiyorum. Kapisin kizlar.
cok hayalini kurdum, normalde edebiyat da parcalarim ama su an cidden takatim yok.
özet geceyim.
BASARDIM
Cok ama cok sevindim ve diger yazini okurkende goz yaslarimi tutamadim
Sugarlale senide tebrik ederim ne mutlu kurtuldunuz...
darisi bizlere olsun insallah...
ben dun 9.5cmye gecmistim bu sabah esimin israri uzerine deneme yaptik sonuc yine husran.
hicbir sekilde izin veremedim esime.
20cm ile bile calissan beyinde bitmeyince olmuyor iste.
ah aklim, bir senedir asla olmayacagina inandigin ve benide pesinden surukledigin bu seyi ne zaman asacagiz!
Sonunda soku atlatabildim ve bir önceki mesajin kabaligi icin özür dilerim aslinda icimden neler neler demek gecti ama tikandim o an. Fenalik getirecek kadar uzun yazip, telafi edeyim. Iyi ki Nobel falan almadim. Ama bu Nobel’den daha önemli.
Nasil basardim?
Üyeligim eski, önceden de biliyordum burayi. Bir gün cesaret ettim üye oldum ama ilk mesaji atamadim. Biliyordum ne aynaya bakabiliridim ne dokunabilirdim. 1.5 yil sonradir ilk mesajim.
Cok fazla zikretmemeye özen gösterdim, ama bilenler var. Ilk önce botoks yaptirdim. Son caremdi. Doktor igneden sonra sorunsuzca iliskiye girebilecegimi söylemisti. Cehalet mutluluktur. Ben cok arastirmistim ve botoks uygulmasinda bile dilatörle (acici) calismak gerektigini biliyordum. Bu asamada bir cesaret foruma ilk mesaji yazdim. Sela1 ilk karsilayan oldu, ama botoks yaptiran, yapip da yenmis biri yoktu ortalikta.
Etkiyi hissettigim gün deneme yaptik. Ayni seyler. Itme, bacaklari kapama. Aglama, korku. Ellerime ve bacaklarima ve bilincaltima yapilacak bir igne yok. Zaten bir vajende de hissizlik, felc vb. durumu yok.
Dilatörle calismaya karar verdim. Nisanin ilk haftasi basladim. Ilk gün artik nasil olduysa, 2 farkli boyu aldim. Bu bir daha tekrarlanmadi. 1 hafta giriste takili kaldim. Herkes yönü en dogru sekilde tarif etti ama ben beceremedim. Bu nedenle E-lvan’in „u“ virajina ve sela1’in 30 derecesine cok sey borcluyum. 17 Nisan’i milad olarak belirledim. O gün ilk defa 6 cm kadar minik bir kalinlik da olsa dilatörü bilinclice alabildim. Dünyalar benimdi. Ama sonra gene esmer günler. 4 gün 1 cm bile giris olmadi. Üsütmüsüm. O yüzden ayaciklarinizi sicak tutun egzersizciler.
Miladimin 1. haftasinda 7cmye gectim. Cikarmaya korkuyordum, ne yalan söyleyim o sekilde isedim bile. Bunu söylüyorum cünkü ben aynada hic incelemedim. Resimlere de bakamiyorum. Su acidan cok iyi oldu: ikisinin farkli oldugunu iyice algiladim. Böyle endisesi olanlara tavsiye edebilirim.
2 gün böyle calistim. sela ve e-lvan msn’de bana kocluk yaptilar, 4 saat yerimden kalkmadan 10cm’ye gecebildim. Böyle bir sizi olamaz diye düsünüp firlatip atacakken, dayan tut, yaparsin, edersin diye gazi aldim. Ne moral ne motivasyon, anlatilmaz. O gece deneme yaptik esimle ve penisin basini aldim. Pozisyon aramakla cebellesirken, sertlesme sorunu oldu. Bunun üzerine 5 gün daha calistim, en az 3 saat araliksiz. Bu arada bir zamanlar cikarirsam bir daha girmez dedigim „ufakliklar“ cup diye disari cikiyordu, vajen genislemisti. 3. Gün 10cm’de rahat calismaya basladim. 4. Gün bir hapsirikla o 10 cm’nin parabol cizerek firladigini ve masadaki kahve fincanin icine düstügünü agir cekimde izledim. Vajen iyice acilmisti. Hemen 11.5 cm’ye gectim, onu da kismen alabildim.
5. gün, aksam 8’e dogru egzersize basladim, 22:30’a deneme randevum vardi. 20 dakika kadar önce 11 cmlik dilatörü aldim, bu arada kadim msn arkadaslarim beni sagolsunlar oyaladilar. Sela gazi da verdi, resmen üstümde gelinlik sirtima yumruk atarak beni randevuma gönderdi.
Ilk 30 dakika zaten gergin gergin olagan mekaniklikte cebellestik. Catala oturur gibi calistigim icin öyle olsun istiyordum ama esimin kalcasi bacaklari gecemedi, ittiremedi vb. Biraz ara verdik.
Bu arada gözümü kararttim, yere battaniye serdim. Üstte olacagim pozisyon icin. Yatakta battigimiz icin bu önerilmisti. sela? 10cmlik dilatörü 5 dakika icimde beklettim. Ters oturdum, ve bitti. Evet bu kadar basitti. O an tek yaptigim hüngür hüngür aglamak oldu. Bir yandan da inanmadigimiz icin 3 kere cikip, tekrar aldim. Git-gelde zorlandigimi itiraf edeyim, ama esim bu konuda biraz fazla gazdi. Cok ilginctir yillardir acaba vajinismus olmasaydim bana bakislari daha mi sicak olurdu diye düsündügüm adamin, sesine sevkat geldi. Sarildik aglastik, sevindik, zipladik, agladik, daha cok agladik, daha cok sevindik. Ben soktaydim, titreye titreye geldim benim sevincimi en iyi anlayacak o güzel arkadaslarima yazdim, ne yazdim hatirlamiyorum da. Benimle ve belki benden cok sevinen sela’ya, zor günler gecirdigini bildigim cicekrose’a tesekkür ederim.
Tesekkür edecekler cok,
Melekler: Snowflaken, gülsevdam. Yendiginiz halde acaba eskiyi hatirlatir mi, ket vurur mu diye endise duymadan her gelene ayni cümleleri bikmadan yilmadan yazabildiginiz icin, her adimi desteklediginiz icin, melek oldugunuz icin, mezun ettiklerinize beni de eklediginiz icin…
Sela1, lacan, freud, benjamin halt etmis, psikoanalitik cözümlemeler, egzersiz koclugu, dostluk, moda, makyajhihi. Ne desem sig kalacak.
Cicekrose, adimlarimiz, hayallerimiz, yasadiklarimiz bu kadar mi benzer, ben senden coook güc aldim.
E-lvan, o gencecik bedenindeki olgunluk, güc, azim, temiz kalp ve desteklerin icin
sessizcekimsesizce, birakmaya karar verdigin gün bu mereti yenmeyi ne kadar istedigimi anladim. Hic istemedim birakmani da. Devam edip, dev adimlar attikca beni de sürükledin sanki
kemre ve rabit, cogumuz anne olsak da yeter diye düsünürken bunun cok büyük bir yanilgi oldugunu farkettim sizler cabaladikca. Siz belki bir acidan özenilenlerken aslinda daha farkli baskilarla bu sorunla yüzlestiniz. Örneksiniz, annesiniz :)
trinity, senin yenmen beni cok motive etti. buraya alistigimda yenen ilk kisi sendin. Hihi
bu liste, benden sonra gelenlerle uzar gider. Cok isterdim burda facar da olsun, ama baslamadan birakip gitti.
Ben egzersize daha önce baslamis olsam da 17 nisan – 2 mayis – 4 gün, yani toplamda 13 günde yenmis oldugumu düsünüyorum. 30 yasindayim, 6.5 senelik evliyim. Ve dün gece basardim. Hehe, dünya alem duysun. Simdi gelin cicegimi egzersiz yapanlara atiyorum. Kapisin kizlar.
cok hayalini kurdum, normalde edebiyat da parcalarim ama su an cidden takatim yok.
özet geceyim.
BASARDIM
Nasil basardim?
Tesekkür edecekler cok,
canim ben dun 9.5cmye gectim ve sorunsuzca alabildim. sabah esim ise gec gitti egzersiz yapsana yanimda cok merak ediyorum dedi.canım kaç cm desin.egzersiz yaptın mı bugün sen.ben 11 cm deyim.akşam denerim belki.nasıl gidiyo???
Canim benim lütfen üzülme güçlü olmaya çalis.. biraz daha çalis 10 - 11 cme gel kendine iyice guvenin gelsin sen kendini nezaman hazir hissediyosan ozaman deneyin.. esinle konus hazir hissetmiyorum kendimi de hazir oldugumda deneyelim de.. o zamana kadar kendine güvenin gelcektir ins..
Lütfen karamsar olma, olumlu düsün o senin sevdigin adam, gün gelcek bu kabus bitcek ve çok mutlu olcaksiniz hatta sen kosacaksin onun pesindenbunu herkes söyledigine göre vardir bi bildikleri
Beynine olumlu komut ver hersey senin elinde.. Bol bol dua et canim :)
canim ben dun 9.5cmye gectim ve sorunsuzca alabildim. sabah esim ise gec gitti egzersiz yapsana yanimda cok merak ediyorum dedi.
bende yaninda yaptim 9.5cm ile yaptim cok sasirdi ve sevindi.
sen bununla yapabiliyorsan biz rahat rahat yalabiliriz dedi ve denemek istedi bende gayet cesaretliydim o yuzden itiraz etmedim.
ama hicbir sekilde izin veremedim.
yine ayni seyler... itme,korkma,aglama
Sanirim denemekte acele ettik en azindan 11cmye gelmem gerekirdi.
ama insan hic mi izin veremez sonucta ben dokunamazken su anda 9.5cmyi rahatca yapabiliyorum. moralim cok bozuk
Aksama esim yapacak egzersizi ona guvenmeyi ogrenmem icin bakalim ne olacak...
Ah canim benim etmez miyim. her an dua ediyorum tanidigim tanimadigim burada olan olmayan herkez icin. hani izin verebilseydim ama olmasaydi bu kadar cok uzulmezdim.
bu kadar egzersiz yapmama ragmen hala niye bu panik bu korku.
bi sure hic denemeyecegiz esimde cok uzuldu zaten ben boyle uzulunce.
beraber egzersiz yapacagiz artik kontrolu ona birakip kendime esime guvenmeyi ogretmem lazim.
Evet canim dogru seçim.. bi süre denemeyi unutun.. Esinle egzersiz yapman çok iyi gelcektir sana.. ve en azindan 11 cm e kadr gelki kendine iyice güven gelsin.. Suan çok erken oldugu için korkuyosun haliyle.. Hersey yoluna gircek ins.. Sabret çok az kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?