Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım doktora gitmeye çok da gerek yok. Üstelik kredi çekip gideceksin. Eğer sen bunu yapacağım diyorsan yaparsın. Ben çok doktora gittim, çok paralarım gitti hatta şu anda da gidiyorum. Şu anda gittiğim doktor 4 milyar alıyor vajinusmus hastalarından.

Burda doktora giden arkadaşlara sor. Yaptıkları birşey yok. Ödev ver, haftaya yaptın mı yapmadın mı, kolay seri bir şekilde yaptıysan bir sonraki ödev....vs. böyle gidiyor. Ben kendi adıma konuşayım, istersen tabiki doktora gitme doktorun bize verdiği ödevleri aynen biz sana verelim...İnan bizi bizden başkası anlamaz...

Doktorun sana en büyük faydası ne olur biliyor musun. Seni disipline eder, ödev kontrolü yapacak biri yani..Bir de o kadar parayı yatırdığın için bu olayı çözmek için çabalarsın, para boşuna gitmesin diye....BUNLARIN HARİCİNDE İNAN HİÇBİRŞEY YOKKKKK

Son düzenleme:
ohooo ne güzel sana egzersiz yaptıran kocan var çok iyi bu canımm bende eşimin p..s değince korkudan zıplıyodum.şimdi öyle değil.ben kendi kafamda koneysenuşmalar yapıyodum.egzersiz yaparken ruhen hazırlanmak iyi oluyor. egzersiz sıklaştıkça korku gitgide azaldı bende. birbirimize yakın
zamanda başarıcaz inşallah kolay gelsin[/QUOTE]

Canim bu konuda esimin hakkini kesinlikle yiyemem su bir sene icinde bana hep destek oldu.
evet artik egzerskzleri o yaptiracak.
iste benim kafama takilan noktada bu git gide korkjlarim azaldigi halde neden bu sabah denerken bu kadar panik yaptim.
Hayirlisiyla bir an once kurtuluruz insallah.
masallah sende cok guzel ilerliyorsun insallah en kisa surede guzel haberlerini aliriz.

aaaa adamın çıtası yükselmiş senle bence =))) senin gözlerin yeter hani eskide çizgi filmler vardı orda kızların ışıl ışıl içi parlayan gözleri vardı şeker kız canddy nin falan aynı onlar gibi hem ışıl ışıl hemde bir okadar puslu yani konuşan gözlerin var senin amaaaa bneim favorim saçların, nazar değmesin harikalar maşşallahh ben saç konusunda pek sıkıntılıyım bir tutamlar kafamda yaşlılığımda onlar da kalmaz

yenen arkadaşları gönülden tebrik ediyorum rabbim başka sıkıntı vermesin darısı önce sela ve yardıma sonrada tüm bu derdi çekenlere...hadi kızlar bolbol egzersiz mutluluğa az kaldı.

3 saattir egzersizdeydim,yeni bitirdim.bu kez her aşamayı yazmadan yaptım.genişletmeye çalışıyordum o kısmı. son 4-5 dk kalkıp yürüdüm evde aparat içerdeyken.hareket edebiliyor hale gelmek için.bilmiyorum kayganlaştırıcı mı yetersiz, ben mi kastım ama çok iyi gelgit yapamadım.defalarca giriş-çıkış yaptım ama gelgit yapmak isterken vajinanın üst kısmındaki bi kısım sızlıyo mu desem,acıyo mu desem bi acayip oluyo işte.acaba bu ilişkide zevk almayı sağlayan kıısım mı.bu geldi aklıma.ben egzersizde zevk alamadığım için normal olarak sızlamış olabilir.

yenen arkadaşları gönülden tebrik ediyorum rabbim başka sıkıntı vermesin darısı önce sela ve yardıma sonrada tüm bu derdi çekenlere...hadi kızlar bolbol egzersiz mutluluğa az kaldı.

benim bu deeeerdiiiiiiiiim, ne yağaaan yağmurlaaaaaaa, ne yalancı sonbaharlaaaaa, ne bomboş sokaklaaaaaaaaarlaaaa.... sebebi isyaaaaaaan aşkıııııııııııımmmm!!!! içim yanaaar içim kanaaar daaaa, isyaaaaaaaaaaaaaan!!!!

kızlar keyfim çok yerinde, günün anlam ve önemine uygun bu şarkıyı bağır çağır söylüyom evde!!! size de söööliyim istedim. beyceyim sağol, sen bunları yazınca bööle şarkı söyleyesim geldi :)))

ne dıyosun sen oylee yaaasımarırım tutamazsın bak benı gozlerım hep guler ama ıcı huzun doludur

saol bıtanem benım senın guzellıgınde tartısılamaz hanıtutututt maşallahhhh boy pos guzellık

Bende egzersizdeyim lanet olasi 10cmyi 3cmden daha derine itemiyorum takiliyor bir yere!
aci maci umrumda degil itiyorum var gucumle ama gitmiyor.
biri yardim etsin kafayi yiyecegim yoksa!

hemen acıp dınlıyorum bayırlıyorum zaten halıl sezaının hıt sarkıları 10 numara

ama sana yakısmadı daha da bı neselen ne ısyanıymısssss

oyna oynakıııı daha bı keyıflen

gelgit için aparatı ıkınarak çıkartıp geri it, tamamen çıkarmana gerek yok, biraz çıksa yeter. bu şekilde alışırsın, ben de aparatı içimden çekerken fena oluyordum hep, bu şekilde alıştım. sızlama belki konumundan kaynaklanıyordur aparat içindeyken yeni konumlar dene, popoyu biraz yerden kaldırmak içerdeki eğimi biraz düzelttiği için o zaman o sızlamayı daha az hissediyordum ben. belinin altına yastık da koyabilirsin.

Bende egzersizdeyim lanet olasi 10cmyi 3cmden daha derine itemiyorum takiliyor bir yere!
aci maci umrumda degil itiyorum var gucumle ama gitmiyor.
biri yardim etsin kafayi yiyecegim yoksa!

canım sakın ol 10 cmden once aldıgın apartla bıraz daha calıs gıt gel yap ve sokup gerı almayı dene sonra onu cıkarıp hemen 10 cm dene bol jel kullan ıkın ve derın nefes al ver boyle cok daha rahat alırsın ınsallah

egsersiz nasıl oluyor çok mera ettim ve aparat ney onu içe mi sokuyosunuz?

valla ben egzersiz yapmayı bırakmıştım ama burada yazanları okuyunca yeniden başlamak için can atıyorum ertele ertele nereye kadar okul yıllarıma geri dönmüşüm gibi eve gidince ödevlerimi yapıp buradan paylaşmak istiyorum başaranlar kervanına katılabilenlerden oluruz inşallah

işte bu canım yaa ıstemek azımlı olmak bıle basarmanın yarısı pes etmemen dılegıyle zaten egzersızı bı basladınmı bıramaıcaksın ılerledıgını gordukce yapasın gelecek yada bız senın oesını bırakmayız zaten

ağlattın beni canım yaa her şeyde bir hayır varmış demekki benm de ogün o olumsuzlukları yaşamam seni tetiklemiş aslında şuanda o günü yaşadığımı da sevinmedim değil ...çok çok güzel bir anlatımdı beni şimdiye kadar farklı yorum ve tabirlerinle hep güldürdün şimdi de ağlattın oldu mu şimdi buuu :) şaka bi yana çok sevndm canım 6,5 yıllık evli olduğunu bilmiyodumm desteğin içinnn çookk sağolll ogün siz olmasaydınız bırakıcaktım iyikide varsınızzz.. Allah tekrar bu derdi yaşatmasınn. hep böyle mutlu olursun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…