- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #103.201
canim ben dun 9.5cmye gectim ve sorunsuzca alabildim. sabah esim ise gec gitti egzersiz yapsana yanimda cok merak ediyorum dedi.
bende yaninda yaptim 9.5cm ile yaptim cok sasirdi ve sevindi.
sen bununla yapabiliyorsan biz rahat rahat yalabiliriz dedi ve denemek istedi bende gayet cesaretliydim o yuzden itiraz etmedim.
ama hicbir sekilde izin veremedim.
yine ayni seyler... itme,korkma,aglama
Sanirim denemekte acele ettik en azindan 11cmye gelmem gerekirdi.
ama insan hic mi izin veremez sonucta ben dokunamazken su anda 9.5cmyi rahatca yapabiliyorum. moralim cok bozuk
Aksama esim yapacak egzersizi ona guvenmeyi ogrenmem icin bakalim ne olacak...
ohooo ne güzel sana egzersiz yaptıran kocan var çok iyi bu canımmbende eşimin p..s değince korkudan zıplıyodum.şimdi öyle değil.ben kendi kafamda konuşmalar yapıyodum.egzersiz yaparken ruhen hazırlanmak iyi oluyor. egzersiz sıklaştıkça korku gitgide azaldı bende. birbirimize yakın zamanda başarıcaz inşallah kolay gelsin
kızlar bende vajıyım çok psikologlara kadın doğumculara gittim yok yapamadım şimdi süleymen eserdağa gidicez bi ay sonra ama giden varmı süleyman eserdağa lütfen varsa bana yazsın sormam gereken şeyler var..içimde ona karşıda güvensizlik var okadar doktora gittim çözüm bulamadı ya yine yapamazsan diorum
canım ben parmak falan kesinlikle yapamıyorum..oyüzden doktor yardımı almakta mecburum peki memnun kalmayanlar neden kalmamış adam 3 gün dio gidip oıkadar para verip yapamayan varmıki?? ya yapamzsam ben umutsuz vakayım çünkü
hangi doktorlara gittin canım peki ne yaptılar hangi tedavi uygulandı..ya yapamzsam bende bu benim son şansım çünkü kredi çekip gidicez bidaha gidememde çözmem sart yani.beyin olarak hazırmıyım bilmiorum sadece kendimi şartlandırdım olucak die. canım ama eserdağa giden varsa bildiğin beni yönlendirirmisin
:&+kızlar basardımmmmmmmmmmm salı aksamı olduuuuuuuuu
ayy hele ben verım su kıloları alma ısını hallederız korucam artık yemıcem ıradelıolucam boyleolmuyobu sefer kesın kararlıyım ay sınu dugunumuz var zayıflıcam sıye kıyfet bıle almadım o kadar kararlıyım
wallahı cok guzel olmam lazım 4 senedır esım guzel gormuyo benıkendıme gelmem lazım kıskanmaaa sende zayıfladın ama
yenen arkadaşları gönülden tebrik ediyorum rabbim başka sıkıntı vermesin darısı önce sela ve yardıma sonrada tüm bu derdi çekenlere...hadi kızlar bolbol egzersiz mutluluğa az kaldı.
aaaa adamın çıtası yükselmiş senle bence =))) senin gözlerin yeter hani eskide çizgi filmler vardı orda kızların ışıl ışıl içi parlayan gözleri vardı şeker kız canddy nin falan aynı onlar gibi hem ışıl ışıl hemde bir okadar puslu yani konuşan gözlerin var senin amaaaa bneim favorim saçların, nazar değmesin harikalar maşşallahh ben saç konusunda pek sıkıntılıyım bir tutamlar kafamda yaşlılığımda onlar da kalmaz
benim bu deeeerdiiiiiiiiim, ne yağaaan yağmurlaaaaaaa, ne yalancı sonbaharlaaaaa, ne bomboş sokaklaaaaaaaaarlaaaa.... sebebi isyaaaaaaan aşkıııııııııııımmmm!!!! içim yanaaar içim kanaaar daaaa, isyaaaaaaaaaaaaaan!!!!
kızlar keyfim çok yerinde, günün anlam ve önemine uygun bu şarkıyı bağır çağır söylüyom evde!!! size de söööliyim istedim. beyceyim sağol, sen bunları yazınca bööle şarkı söyleyesim geldi :)))
3 saattir egzersizdeydim,yeni bitirdim.bu kez her aşamayı yazmadan yaptım.genişletmeye çalışıyordum o kısmı. son 4-5 dk kalkıp yürüdüm evde aparat içerdeyken.hareket edebiliyor hale gelmek için.bilmiyorum kayganlaştırıcı mı yetersiz, ben mi kastım ama çok iyi gelgit yapamadım.defalarca giriş-çıkış yaptım ama gelgit yapmak isterken vajinanın üst kısmındaki bi kısım sızlıyo mu desem,acıyo mu desem bi acayip oluyo işte.acaba bu ilişkide zevk almayı sağlayan kıısım mı.bu geldi aklıma.ben egzersizde zevk alamadığım için normal olarak sızlamış olabilir.
Bende egzersizdeyim lanet olasi 10cmyi 3cmden daha derine itemiyorum takiliyor bir yere!
aci maci umrumda degil itiyorum var gucumle ama gitmiyor.
biri yardim etsin kafayi yiyecegim yoksa!
3 saattir egzersizdeydim,yeni bitirdim.bu kez her aşamayı yazmadan yaptım.genişletmeye çalışıyordum o kısmı. son 4-5 dk kalkıp yürüdüm evde aparat içerdeyken.hareket edebiliyor hale gelmek için.bilmiyorum kayganlaştırıcı mı yetersiz, ben mi kastım ama çok iyi gelgit yapamadım.defalarca giriş-çıkış yaptım ama gelgit yapmak isterken vajinanın üst kısmındaki bi kısım sızlıyo mu desem,acıyo mu desem bi acayip oluyo işte.acaba bu ilişkide zevk almayı sağlayan kıısım mı.bu geldi aklıma.ben egzersizde zevk alamadığım için normal olarak sızlamış olabilir.
egsersiz nasıl oluyor çok mera ettim ve aparat ney onu içe mi sokuyosunuz?
valla ben egzersiz yapmayı bırakmıştım ama burada yazanları okuyunca yeniden başlamak için can atıyorum ertele ertele nereye kadar okul yıllarıma geri dönmüşüm gibi eve gidince ödevlerimi yapıp buradan paylaşmak istiyorum başaranlar kervanına katılabilenlerden oluruz inşallah
cok hayalini kurdum, normalde edebiyat da parcalarim ama su an cidden takatim yok.
özet geceyim.
BASARDIM
canım artık denemeye geçebilirsin 11 cm iyi çoğumuz bu boyuttayken başardık.
Sonunda soku atlatabildim ve bir önceki mesajin kabaligi icin özür dilerim aslinda icimden neler neler demek gecti ama tikandim o an. Fenalik getirecek kadar uzun yazip, telafi edeyim. Iyi ki Nobel falan almadim. Ama bu Nobel’den daha önemli.
Nasil basardim?
Üyeligim eski, önceden de biliyordum burayi. Bir gün cesaret ettim üye oldum ama ilk mesaji atamadim. Biliyordum ne aynaya bakabiliridim ne dokunabilirdim. 1.5 yil sonradir ilk mesajim.
Cok fazla zikretmemeye özen gösterdim, ama bilenler var. Ilk önce botoks yaptirdim. Son caremdi. Doktor igneden sonra sorunsuzca iliskiye girebilecegimi söylemisti. Cehalet mutluluktur. Ben cok arastirmistim ve botoks uygulmasinda bile dilatörle (acici) calismak gerektigini biliyordum. Bu asamada bir cesaret foruma ilk mesaji yazdim. Sela1 ilk karsilayan oldu, ama botoks yaptiran, yapip da yenmis biri yoktu ortalikta.
Etkiyi hissettigim gün deneme yaptik. Ayni seyler. Itme, bacaklari kapama. Aglama, korku. Ellerime ve bacaklarima ve bilincaltima yapilacak bir igne yok. Zaten bir vajende de hissizlik, felc vb. durumu yok.
Dilatörle calismaya karar verdim. Nisanin ilk haftasi basladim. Ilk gün artik nasil olduysa, 2 farkli boyu aldim. Bu bir daha tekrarlanmadi. 1 hafta giriste takili kaldim. Herkes yönü en dogru sekilde tarif etti ama ben beceremedim. Bu nedenle E-lvan’in „u“ virajina ve sela1’in 30 derecesine cok sey borcluyum. 17 Nisan’i milad olarak belirledim. O gün ilk defa 6 cm kadar minik bir kalinlik da olsa dilatörü bilinclice alabildim. Dünyalar benimdi. Ama sonra gene esmer günler. 4 gün 1 cm bile giris olmadi. Üsütmüsüm. O yüzden ayaciklarinizi sicak tutun egzersizciler.
Miladimin 1. haftasinda 7cmye gectim. Cikarmaya korkuyordum, ne yalan söyleyim o sekilde isedim bile. Bunu söylüyorum cünkü ben aynada hic incelemedim. Resimlere de bakamiyorum. Su acidan cok iyi oldu: ikisinin farkli oldugunu iyice algiladim. Böyle endisesi olanlara tavsiye edebilirim.
2 gün böyle calistim. sela ve e-lvan msn’de bana kocluk yaptilar, 4 saat yerimden kalkmadan 10cm’ye gecebildim. Böyle bir sizi olamaz diye düsünüp firlatip atacakken, dayan tut, yaparsin, edersin diye gazi aldim. Ne moral ne motivasyon, anlatilmaz. O gece deneme yaptik esimle ve penisin basini aldim. Pozisyon aramakla cebellesirken, sertlesme sorunu oldu. Bunun üzerine 5 gün daha calistim, en az 3 saat araliksiz. Bu arada bir zamanlar cikarirsam bir daha girmez dedigim „ufakliklar“ cup diye disari cikiyordu, vajen genislemisti. 3. Gün 10cm’de rahat calismaya basladim. 4. Gün bir hapsirikla o 10 cm’nin parabol cizerek firladigini ve masadaki kahve fincanin icine düstügünü agir cekimde izledim. Vajen iyice acilmisti. Hemen 11.5 cm’ye gectim, onu da kismen alabildim.
5. gün, aksam 8’e dogru egzersize basladim, 22:30’a deneme randevum vardi. 20 dakika kadar önce 11 cmlik dilatörü aldim, bu arada kadim msn arkadaslarim beni sagolsunlar oyaladilar. Sela gazi da verdi, resmen üstümde gelinlik sirtima yumruk atarak beni randevuma gönderdi.
Ilk 30 dakika zaten gergin gergin olagan mekaniklikte cebellestik. Catala oturur gibi calistigim icin öyle olsun istiyordum ama esimin kalcasi bacaklari gecemedi, ittiremedi vb. Biraz ara verdik.
Bu arada gözümü kararttim, yere battaniye serdim. Üstte olacagim pozisyon icin. Yatakta battigimiz icin bu önerilmisti. sela? 10cmlik dilatörü 5 dakika icimde beklettim. Ters oturdum, ve bitti. Evet bu kadar basitti. O an tek yaptigim hüngür hüngür aglamak oldu. Bir yandan da inanmadigimiz icin 3 kere cikip, tekrar aldim. Git-gelde zorlandigimi itiraf edeyim, ama esim bu konuda biraz fazla gazdi. Cok ilginctir yillardir acaba vajinismus olmasaydim bana bakislari daha mi sicak olurdu diye düsündügüm adamin, sesine sevkat geldi. Sarildik aglastik, sevindik, zipladik, agladik, daha cok agladik, daha cok sevindik. Ben soktaydim, titreye titreye geldim benim sevincimi en iyi anlayacak o güzel arkadaslarima yazdim, ne yazdim hatirlamiyorum da. Benimle ve belki benden cok sevinen sela’ya, zor günler gecirdigini bildigim cicekrose’a tesekkür ederim.
Tesekkür edecekler cok,
Melekler: Snowflaken, gülsevdam. Yendiginiz halde acaba eskiyi hatirlatir mi, ket vurur mu diye endise duymadan her gelene ayni cümleleri bikmadan yilmadan yazabildiginiz icin, her adimi desteklediginiz icin, melek oldugunuz icin, mezun ettiklerinize beni de eklediginiz icin…
Sela1, lacan, freud, benjamin halt etmis, psikoanalitik cözümlemeler, egzersiz koclugu, dostluk, moda, makyajhihi. Ne desem sig kalacak.
Cicekrose, adimlarimiz, hayallerimiz, yasadiklarimiz bu kadar mi benzer, ben senden coook güc aldim.
E-lvan, o gencecik bedenindeki olgunluk, güc, azim, temiz kalp ve desteklerin icin
sessizcekimsesizce, birakmaya karar verdigin gün bu mereti yenmeyi ne kadar istedigimi anladim. Hic istemedim birakmani da. Devam edip, dev adimlar attikca beni de sürükledin sanki
kemre ve rabit, cogumuz anne olsak da yeter diye düsünürken bunun cok büyük bir yanilgi oldugunu farkettim sizler cabaladikca. Siz belki bir acidan özenilenlerken aslinda daha farkli baskilarla bu sorunla yüzlestiniz. Örneksiniz, annesiniz :)
trinity, senin yenmen beni cok motive etti. buraya alistigimda yenen ilk kisi sendin. Hihi
bu liste, benden sonra gelenlerle uzar gider. Cok isterdim burda facar da olsun, ama baslamadan birakip gitti.
Ben egzersize daha önce baslamis olsam da 17 nisan – 2 mayis – 4 gün, yani toplamda 13 günde yenmis oldugumu düsünüyorum. 30 yasindayim, 6.5 senelik evliyim. Ve dün gece basardim. Hehe, dünya alem duysun. Simdi gelin cicegimi egzersiz yapanlara atiyorum. Kapisin kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?