Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gelgit için aparatı ıkınarak çıkartıp geri it, tamamen çıkarmana gerek yok, biraz çıksa yeter. bu şekilde alışırsın, ben de aparatı içimden çekerken fena oluyordum hep, bu şekilde alıştım. sızlama belki konumundan kaynaklanıyordur aparat içindeyken yeni konumlar dene, popoyu biraz yerden kaldırmak içerdeki eğimi biraz düzelttiği için o zaman o sızlamayı daha az hissediyordum ben. belinin altına yastık da koyabilirsin.

ben egzersizlere yeni başladım yüzük parmağı ve orta parmakla devam ettim şimdilik gayet iyi çok mutluyum. ayrıca burdaki dayanışma muhteşem. böyle bi ortamda başaramamanın imkanı yok. herkese çok teşekkürler. ve yeni gelinlerimize de tebrikler. darısı bizim başımıza inşallah.

mrb bişey sorabilirmiyim cantim derken neyi kastedyorsunuz egzersizi neyle yapıyorsunuz bende dilatöler var ama 9 cm 10 cm geçtim dediğiniz şeyi anlamıyorum yada şuan beynim durdu :)

canım bırcogumuz mum dan aparat yapıyorz onunla egzersız yapıyoruz sendekı dılatorlerın cap ını en ini ölç yuvarlagını dıyım yada:)))))onalrı olcuyoruz:)

Bende egzersizdeyim lanet olasi 10cmyi 3cmden daha derine itemiyorum takiliyor bir yere!
aci maci umrumda degil itiyorum var gucumle ama gitmiyor.
biri yardim etsin kafayi yiyecegim yoksa!

Kizlar az once lanet olasi dedigim aparatim var ya,ay ona birden bi kanim isindi bi kanim isindi anlatamam :)
Kendisiyle uzlasmaya karar verdik sag olsun beni kirmadi ve sorunsuzca iceri girmeyi kabul etti :))))
Hadi bakalim darisi daha buyuk cmlerin basina :))))

super canımmmm

bende 10 cm de yenmıstım hadı yaklastın

çok guzel canım boyle devam aklınatakılan olursa sormaktan cekınme elımızden geldıgınce yardımcı oluruz

meğer bilmediğim tanıımadığım ne çok arkadaşım varmış aynı duyguyu paylaşanlar dosttur diye bi söz varmıydı yoksa benmi atıyorum :)neyse bu sayfadaki vajili kardeşlerimi kendime o kadar yakın hissediyorum ki sanki kırk yıldır tanıyorum herkesten gizlemek zorunda olduğun bi sıkıntıyı paylaşmak ne güzelmiş derman aramak derman bulanları görünce sonuca yaklaştığını düşünüp umutlanmak Allah ım bu derdiyi yaşayan herkese derman bulmayı nasip etsin rabbim tüm dertlerimizin dermanını versin herkese sevgiler

hemen acıp dınlıyorum bayırlıyorum zaten halıl sezaının hıt sarkıları 10 numara

ama sana yakısmadı daha da bı neselen ne ısyanıymısssss

oyna oynakıııı daha bı keyıflen

bunalım şarkı dinleyerek keyfi yerine gelen acayiiiiiiiiiiiip biriyim beeeaan :)))) isyan misyan, valla keyfimi yerine getiriyor benim oynak da dinledim arada merak etme koçum benim

canımm benim ya sağol akşam tekrar egzersiz yapabilirsem o şekilde deneyeyim bi de.11 cm le ne kadar sürede alışmış olurum acaba.inşallah kısa sürer.
şu an kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.pazara gittimdomates ,biber fideleri aldım.balkonumdaki sebzeler büyüdükçe mutlu oluyorum.bebiş olmayınca daha bi sarıyo insanı herhalde.fidelerimi ekeyim hamileyken yerim belki ne güzel olur dimi yaa

süpersinnn ya insan nasıl aparatla uzlaşırmış öğreniyoruz di mi maşallah maşallah diyelim

hımm eninimi nasıl yani 11 cm genişliğinde bişeyi alabilen varmıymış umutlarım ne olur kaçmayın ne olur durun

şenaycım çap değil o, silindirin çevresi. burada bahsedilen ölçüler hep silindirin çevresi. elinde mezura varsa silindire sar, çevresini ölç. 11cm dendiğinde çevresi kastediliyor, çapı 3cm falandır heralde. ben de ilk geldiğimde korkmuştum, sakiiiin. metre varsa onla da ölçebilirsin. hiçbişe yoksa ip sar etrafına o ipi cetvelle ölç, umutların geri gelecektir.

super canımmmm

bende 10 cm de yenmıstım hadı yaklastın
canimm cok tesekkur ederim destegin icin her gecen gun zafere biraz daha yaklasiyoruz Allah'in izniyle :)

Canim cok haklisin bende burayi buldugumda cok sasirmistim. bu dertle savasan bu kadar cok insanin oldugunu gormek cok tuhaf gelmisti...
Hic kimseye anlatamadigimiz derdimizi paylasacak bir suru dost ediniyoruz bir anda.

hımm eninimi nasıl yani 11 cm genişliğinde bişeyi alabilen varmıymış umutlarım ne olur kaçmayın ne olur durun

elindeki aparatın çevresi olunca zannettiğin kadar büyük değil canım çapı falan değil merak etme ben bi kadın doğum dr.una gtmiştim, vajinismusun ne olduğunu bilmiyordu teyzemiz.10 cm olması lazım dimi diyorum.olur mu 10 cm den bebek kafası çıkar diye ısrar etme,bi süre atıştık,anlamadı. uzmanlığı doğurtmak olduğundan herhalde aklına o geldi sen bi yerden başla sonra daha önceki aparatlar gözüne ufklık olarak görünüyo.ben eski aparatlarımla dalga geçiyorum.alıştıkça daha iyi olacak.

elindeki aparatın çevresi olunca zannettiğin kadar büyük değil canım çapı falan değil merak etme ben bi kadın doğum dr.una gtmiştim, vajinismusun ne olduğunu bilmiyordu teyzemiz.10 cm olması lazım dimi diyorum.olur mu 10 cm den bebek kafası çıkar diye ısrar etme,bi süre atıştık,anlamadı. uzmanlığı doğurtmak olduğundan herhalde aklına o geldi sen bi yerden başla sonra daha önceki aparatlar gözüne ufklık olarak görünüyo.ben eski aparatlarımla dalga geçiyorum.alıştıkça daha iyi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…