- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #103.221
3 saattir egzersizdeydim,yeni bitirdim.bu kez her aşamayı yazmadan yaptım.genişletmeye çalışıyordum o kısmı. son 4-5 dk kalkıp yürüdüm evde aparat içerdeyken.hareket edebiliyor hale gelmek için.bilmiyorum kayganlaştırıcı mı yetersiz, ben mi kastım ama çok iyi gelgit yapamadım.defalarca giriş-çıkış yaptım ama gelgit yapmak isterken vajinanın üst kısmındaki bi kısım sızlıyo mu desem,acıyo mu desem bi acayip oluyo işte.acaba bu ilişkide zevk almayı sağlayan kıısım mı.bu geldi aklıma.ben egzersizde zevk alamadığım için normal olarak sızlamış olabilir.
:&+kızlar basardımmmmmmmmmmm salı aksamı olduuuuuuuuu
mrb bişey sorabilirmiyim cantim derken neyi kastedyorsunuz egzersizi neyle yapıyorsunuz bende dilatöler var ama 9 cm 10 cm geçtim dediğiniz şeyi anlamıyorum yada şuan beynim durdu :)
Bende egzersizdeyim lanet olasi 10cmyi 3cmden daha derine itemiyorum takiliyor bir yere!
aci maci umrumda degil itiyorum var gucumle ama gitmiyor.
biri yardim etsin kafayi yiyecegim yoksa!
Kizlar az once lanet olasi dedigim aparatim var ya,ay ona birden bi kanim isindi bi kanim isindi anlatamam :)
Kendisiyle uzlasmaya karar verdik sag olsun beni kirmadi ve sorunsuzca iceri girmeyi kabul etti :))))
Hadi bakalim darisi daha buyuk cmlerin basina :))))
ben egzersizlere yeni başladım yüzük parmağı ve orta parmakla devam ettim şimdilik gayet iyi çok mutluyum. ayrıca burdaki dayanışma muhteşem. böyle bi ortamda başaramamanın imkanı yok. herkese çok teşekkürler. ve yeni gelinlerimize de tebrikler. darısı bizim başımıza inşallah.
canım bırcogumuz mum dan aparat yapıyorz onunla egzersız yapıyoruz sendekı dılatorlerın cap ını en ini ölç yuvarlagını dıyım yada:)))))onalrı olcuyoruz:)
hemen acıp dınlıyorum bayırlıyorum zaten halıl sezaının hıt sarkıları 10 numara
ama sana yakısmadı daha da bı neselen ne ısyanıymısssss
oyna oynakıııı daha bı keyıflen
gelgit için aparatı ıkınarak çıkartıp geri it, tamamen çıkarmana gerek yok, biraz çıksa yeter. bu şekilde alışırsın, ben de aparatı içimden çekerken fena oluyordum hep, bu şekilde alıştım. sızlama belki konumundan kaynaklanıyordur aparat içindeyken yeni konumlar dene, popoyu biraz yerden kaldırmak içerdeki eğimi biraz düzelttiği için o zaman o sızlamayı daha az hissediyordum ben. belinin altına yastık da koyabilirsin.
Kizlar az once lanet olasi dedigim aparatim var ya,ay ona birden bi kanim isindi bi kanim isindi anlatamam :)
Kendisiyle uzlasmaya karar verdik sag olsun beni kirmadi ve sorunsuzca iceri girmeyi kabul etti :))))
Hadi bakalim darisi daha buyuk cmlerin basina :))))
hımm eninimi nasıl yani 11 cm genişliğinde bişeyi alabilen varmıymış umutlarım ne olur kaçmayın ne olur durun
canimm cok tesekkur ederim destegin icin her gecen gun zafere biraz daha yaklasiyoruz Allah'in izniyle :)super canımmmm
bende 10 cm de yenmıstım hadı yaklastın
meğer bilmediğim tanıımadığım ne çok arkadaşım varmış aynı duyguyu paylaşanlar dosttur diye bi söz varmıydı yoksa benmi atıyorum :)neyse bu sayfadaki vajili kardeşlerimi kendime o kadar yakın hissediyorum ki sanki kırk yıldır tanıyorum herke
sten gizlemek zorunda olduğun bi sıkıntıyı paylaşmak ne güzelmiş derman aramak derman bulanları görünce sonuca yaklaştığını düşünüp umutlanmak Allah ım bu derdiyi yaşayan herkese derman bulmayı nasip etsin rabbim tüm dertlerimizin dermanını versin herkese sevgiler
hımm eninimi nasıl yani 11 cm genişliğinde bişeyi alabilen varmıymış umutlarım ne olur kaçmayın ne olur durun
süpersinnn yainsan nasıl aparatla uzlaşırmış öğreniyoruz di mi maşallah maşallah diyelim
Tebrik ederim CanimRabbim baska dert tasa vermesin ins
Bol bol tadini çikar bu mutlulugun.. Allah mutlulugunuz daim etsin arttirsin ins
tebrikler canımmm Allah başka dert tasa vermesinnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?