Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim lütfen bi sakin ol.. soluklan.. Bunlari anlik bi öfkeyle yaziyosun.. Evet bunaldin anliyorum.. Bardaga akan su doldu tasiyo kaldiramiyosun.. Bunu kendin için yapiyosun unutma.. Esine kizip kendini cezalandiriyosun.. Tamam 8 yildir evlisin senin kadar çekmis olamam belkide.. Benimde 1 senem zehir gibi geçti.. Kim için ugrasiyorum kim için yipratiyorum kendimi niye neden degmez, nefretle kinle doluydum.. ama pes etmedim iyiki etmedim.. Ben azmedip tedaviye yönelince esimde çok degismeye basladi.. Sen tek tarafli bakma lütfen.. Okadar zor bsy yasiyoruzki eslerde yipraniyo.. Lütfen bukadar ilerlemisken :) öfkenin kurbani olma.. Kendine gellll o eski azimli cesur ve egzersizde son gaz ilerleyen kemreye dön.. Geçecek canim biraz daha sabir.. Hersey bitecek ve bu günler geride kalcak Allahin izniyle

Hay agzina saglik

1.=5,5 cm
2.=7,2 cm
3.=8,5 cm
4.=10 cm
işte benim kocam =))
niye farklı renklerde derseniz 1 noluyu dr.dan ben getirdim 2.boy brreze arkadaşım göndermişti=) 3 ve 4 de belinaysu arkadaş malum dr.da tedavi olan birinden bana göndermesini sağladı=) ben evde hazırlanan aparatlarla çalışamıyorum çünkü=( hoş bunlarla çalıştımda ne oldu hala tık yok ya neyse

(ayyy resmi şimdi sitede büyütünce farkettim kusura bakmayın valla son 2 boyda kremler var azönce çalışıyordumda=) )

Son düzenleme:
Ay o sonuncusu 10 cmmi 12 cm yapanlari cani gönülden tebrik ediyorum valla Abuuuu tirstim valla

seninkilerde gelince görürsün canım yakından çektim ya ondan ürkütücü gelmesin dedim ya benim de başım dönmüştü ilk ama şimdi kürdan oldular
şaka biryana ben 10 cm ile başaramadım sanırım kalınlaştırmam gerek=( nasıl yapıcam bilmem :2::2:

Ay bakalim benim set gelince nolcak ama korkmak yok olcak aysss bi tuhaf oldum valla

şöyle kıyaslama yap en küçük boy çok kısa yani onu soktuğumda oturuyorum kalkıyorum var ama yok hatta içime girerken bile artık onu hissetmiyorum oyüzden kaldırdım 1 ve 2. boyları artık direk 3.ten başlıyorum sonra 4. yani buna göre kıyasla en büyüğünü

Son düzenleme:

hmmm bence biz yenince esler stres yapıyo, biraz işi akışına bırak soğumaman için en büyük boyla egzersize devam et, en kısa zamanda olacak ben inanıyorum sana

Ay evet 4 gözle bekliyorum gelsinler artikin yeterrrrrr
Cnm en fazla 1 - 2 cm kalinlastirirsin 10 yaptiysan sen 12 hayli hayli yaparsin hiç tasalanma

merhaba arkadaslar hepınızın suan yasadıgı sorunu bende ılk evlendıgımız zaman yasamıstım 3 ay boyunca nasıl bırsey oldugunu bılıyorum kemre adındakı arkadasımızın yazısını okudum ve cok uzuldum 8yıldır yasıyomus bu sorunu VE UMUTSUZLUGA KAPILMIS GORDUM KEMREYI CANIM UZDUN BENI YA BEN BU VAJINUSMUSU KENDI KENDIME ASTIM ERKADASLAR DAHA ONCEDE BU TOPIKTE PAYLASMISTIM FAKAT 100LERCE SAYFA VAR BENIM YAZIMI GORMEYENLERINIZ VARDIR DIYE DUSUNUYORUM ARKADASLAR BEN SIZE ANESTOL POMAD DIYE BIR KREM VAR ONU TAVSIYE EDIYORUM O KREMI ILISKI ONCESINDE BI MIKTAR ICINIZE SURECEKSINIZ ORAYI UYUSTURACAK VE SIZIN ISINIZ KOLAYLASICAK CANINIZ YANMIYACAGI ICIN SIZE DESTEK OLUCAK BIDE BEN SIZE BIR TAVSIYEDE DAHA BULUNMAK ISTIYORUM NEKADAR CANINIZ YANARSA YANSIN 1KERELIGE MAHSUS SIKIN DISINIZI BEN OLE YAPTIM 3AYDA COZULDU ONCESINDE VAJINA ASLA VE ASLA PENISI ICINE ALMIYODU KILITLENIYODU SANKI COK FEJI SEKILDE CANIM YANIYODU ZORLUYODUK ZORLUYODUK OLMUYODU KAPANIYODU SANKI ASLA GIRISE IZIN YOKTU TABI BEN BAYA SIKINTI YAPMISTIM OLMUYO HICBIZAMANDA OLMUCAK DIYE BIR ARKADASIMLA DERTLESIRKEN BANA DEDIKI CANIN NEKADAR YANARSA YANSIN BIR KEREYE MAHSUS SIK DISINI DEDI BENDE OGUN DEDIMKI SIKACAM DISIMI HERNEYSE OGUN CANIMIN YANMASINA ALDIRIS ETMEDIM VE OGUN BASARDIK OLDU BIRAZ SIKIN DISINIZI INANIN IMKANSIZ DEGIL UMARIM HEPINIZ VAJINUSMUSU ASARSINIZ BENIM SOLEDIKLERIMI LUTFEN HAFIFE ALMAYIN BE O KREMDEN HABERSIZDIM OZAMANLAR O KREMLE COK DAHA KOLAYMIS ARKADASIM KREMLE COZDU OLUMLU SONUC ALANINIZ OLURSA BENIM MSJIM SAYESINDE BANA OZEL MSJLA BILDIRIRSE SEVINIRIM

Mslh cnm valla esnedi vajin negüzel iste artik harbiden kürdanlasti senin için 1.&2. boy

hmmm bence biz yenince esler stres yapıyo, biraz işi akışına bırak soğumaman için en büyük boyla egzersize devam et, en kısa zamanda olacak ben inanıyorum sana

=(( azönce denedik işte hatta dilatörlerimde kremli resimde=) iyi silememişim resim çekerkende farketmedim=) evet ben nefes alana kadar hooop iniyo e öylede sağ sola kıvrıldı ben sokmaya çalıştıkça artık yarına kaldı umutlar

Mslh cnm valla esnedi vajin negüzel iste artik harbiden kürdanlasti senin için 1.&2. boy

evet açıldığını farkediyorum dün akşam eğilmiştim bişey almak için oradan rüzgar esti yani şuan okadar açık ama ben öyle evde hazırlanan şeylerle çalışamıyorum=( pürüzlü oluyor onlar içim almıyor hemde çiziyor gibi=(( oyüzden nasıl büyütcem bilmem prez. geçirsem ondan tiksiniyorum yine umutsuzluktayım zealeanın yani seninde beklediğin setinizde negüzel 11,5 var, işte malum dr.lar bu resimdeki setle aştırıyor ben anlamadım gitti yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…