- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #103.421
cok hayalini kurdum, normalde edebiyat da parcalarim ama su an cidden takatim yok.
özet geceyim.
BASARDIM
RAPOR: Dün egzersiz yapmadım. Artık yapmayı da düşünmüyorum. Hatta yarın doktor randevum var ona da gitmeyeceğim. Çünkü, benim bütün bu çabalarıma layık biri değil. 8 sene böyle yaşadık bir 8 sene daha yaşarız....
Sürekli tartışıyoruz, anlaşamıyoruz.
siz neden bu insana cevap vermekle uğraşıyosunuzki o sizin hastalıgınızı ve kendi beyin oluşumunu çok afedersınız 2 bacak arası arzu meselesi sanıyo boşversenize mücadeleniz belli kalabalığınız belli
herkes kocasının koynuna nasıl girip napcanı bilir olay aşiftelik değil kendini nasıl sunacağın deil nerene napcan deil... çogu insan dikkat ederseniz herşeye ragmen mahremlerini sorunlarıda olsa saçmayacak kadar seviyeli
oldu vallaanam kiz o en sonuncusu nekadar büyükkkkk wiyhh
bana da ilk geldiğinde elime aldım başım dönmüştü ama giriyor yani=)
Ay o sonuncusu 10 cmmi12 cm yapanlari cani gönülden tebrik ediyorum valla Abuuuu tirstim valla
Ay bakalim benim set gelince nolcak ama korkmak yok olcakaysss bi tuhaf oldum valla
malesef =((( henüz yenemedim 10 cmlik fallusu sokuyorum ama penis banamısın demiyoo azönce deneme yaptık hatta işe gitmeden oturayım dedim yok girmiyo zaten ben nefesle sokayım derken hemen iniyo video açmama rağmen=((( egzersizlerde hızlı ilerledim ama işte iş gerçeğine gelince yine olmuyor ben napcam yaaa
seninkilerde gelince görürsün canım yakından çektim ya ondan ürkütücü gelmesin dedim ya benim de başım dönmüştü ilk ama şimdi kürdan oldular
şaka biryana ben 10 cm ile başaramadım sanırım kalınlaştırmam gerek=( nasıl yapıcam bilmem :2::2:
şöyle kıyaslama yap en küçük boy çok kısa yani onu soktuğumda oturuyorum kalkıyorum var ama yok hatta içime girerken bile artık onu hissetmiyorum oyüzden kaldırdım 1 ve 2. boyları artık direk 3.ten başlıyorum sonra 4. yani buna göre kıyasla en büyüğünü
hmmm bence biz yenince esler stres yapıyo, biraz işi akışına bırak soğumaman için en büyük boyla egzersize devam et, en kısa zamanda olacak ben inanıyorum sana
Mslh cnm vallaesnedi vajin negüzel iste artik harbiden kürdanlasti senin için 1.&2. boy
:&+kızlar basardımmmmmmmmmmm salı aksamı olduuuuuuuuu
kızlar sorusu olan arkadaşlara yardımcı olabilirim.özelden de msj atabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?