- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #103.441
çok iyi biliyorum arkadaşım merak etme sen vucudunuzu kasılmalarınızı kontrol altına almanız gerekiyo cinsel hayat önemli maleseffffff
gül sevdam neden ezmeye çalışayım ki sizi çok ön yargılısın önce bundan kurtul sadece yazdıklarımın ayıp olmadığını söylüyorum bu toplumun baskılarından kurtulun hep ayıp günahlarla yetiştik ama durum böyle değil bizi öyle yetiştiren büyüklerimizin karnı büyüyüp çocuk sahibi olmaya hazırlandıkları zaman kimse bilmiyodu heralde ne şekilde hamile kalındığını ayıp olsa hamilelerin sokakta gerine gerine dolaşmalarınında ayıp olması lazım cinsellik ayıp ve günah değil öcü değil ben bunu vurgulamak istedim sadece (belkide bu durumda olmanızın sebebi aileleriniz hiç düşündünüz mü kaçınız cinselliği ailenizle konuştunuz sadece gerdek gecesi düğünden bir gün önce anlatılıyo yarın öbürgün çocuğunuz olduğunda aynı şeyleri bizler yapmamalıyız) özür dilerim hata yaptım ama yazdıklarımı onaylayanlarada teşekkür ederim yardımcı olabilirsem ne mutlu bana... herşey gönlünüzce olsun arkadaşlarım inş başarırsınız inandığınız yolda devam edin
tamamdır, ben gündüzleri genelde msndeyim zaten. doktoru yazmayı unutmuşum, eşim üroloğa gitti bu sorun için. ailesindeki genetik hastalıkları da söyledi, kan tahlili yaptılar. değerleri normalin biraz üzerinde ama engel olacak kadar bir şey yok. ilaç kullanmasında da sakınca yokmuş. biraz kilo ver bir de sigarayı bırak demiş doktor. gerçi gitmeden önce bırakmıştı, faydasını görünce de sabretti, dayanıyor işte :)))
parlama konusunda senle aynıyız, ben de hemen parlarım ama bu konuda maalesef sakin olmak zorundayız. ben, hep o beni bekledi ben de beklerim dürtüsüyle sakinleştim. sen de burda verdiğin sözü hatırla üstüne gitme. inan bişe demesek parlamasak bile kafalarına çok takıyorlar bunu. sanki hayatları ona bağlı, inan abartmıyorum :))) adam karalar bağlamıştı resmen, zor hayata döndürdüm :)))
boğazın için geçmiş olsun, zencefil balı ihmal ettin galiba((
RAPOR: Dün egzersiz yapmadım. Artık yapmayı da düşünmüyorum. Hatta yarın doktor randevum var ona da gitmeyeceğim. Çünkü, benim bütün bu çabalarıma layık biri değil. 8 sene böyle yaşadık bir 8 sene daha yaşarız....
Sürekli tartışıyoruz, anlaşamıyoruz.
Ay bisey sorcam o 4. aparatin boyunu hepten alabiliyomusunokadar uzunmu vajinin içi
=(( azönce denedik işte hatta dilatörlerimde kremli resimde=) iyi silememişim resim çekerkende farketmedim=) evet ben nefes alana kadar hooop iniyo e öylede sağ sola kıvrıldı ben sokmaya çalıştıkça artık yarına kaldı umutlar
Kızlaaaaarrr oldu oldu sonunda oldu yupppppppppppppppppiiiiiiiiiiiii Allahım sana şükürler olsunnnnnnnnnnnn burdaki herkese nasip etsin en kısa zamanda yenmeyi.... çok mutluuyummm ya inanamıyorumm gelin oldum gelinnnnnnnn :)
Ayyy canım benim..Nasıl yani şimdi mi oldu??? çok sevindim cok mutlu oldum senin için.. kocaman öpüyorum tatlım seni :))))))
Kızlaaaaarrr oldu oldu sonunda oldu yupppppppppppppppppiiiiiiiiiiiii Allahım sana şükürler olsunnnnnnnnnnnn burdaki herkese nasip etsin en kısa zamanda yenmeyi.... çok mutluuyummm ya inanamıyorumm gelin oldum gelinnnnnnnn :)
evet canım burda yazarken eşim çağırdı gel filan diye baktım hazır ve olduu ya inanamıyorum hala gözlerimle görmesem inanmıcam ama gördüm oldu yaaaaaaa :) teşekkürler tatlımmm
Canim o bendim ama benimki açik kahverengiydi.. Ilk kanamada kirmiziydi zaten.. Doktoru arayip sordum kizlik zarindan dolayi olabilir dedi.. Bilmiyorum seninki farkli.. Istersen bi doktora görün? Geçmis olsn
dagdan bir gelin geliyor döne döneeee
dagdan bir gelin geliyor döne döne bir gelin geliyor dagdan döne döneeee
sappi sappi sappi
Ayyy canim ya nasil sevindim sana anlatamam :))
Allah baska dert keder vermesin insallah...
çok sağol canım benm amin inşallah Allah bu sevinci sizlere de nasip etsin sırtımdaki yük gitti resmen hafifledimmm :)
Az da olsa tahmin edebiliyorum kimbilir ne kadar mutlusundur simdi :))
Rabbim omurunuz boyunca hep mutlu etsin sizi :)))
Gorumcem karsimda esim yanimda tv izliyoruz bende telden giriyorum haberini okuyunca oyle bir gulmusum ki hayirdir geldiler mi diyor bizimkiler :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?