Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

'(belkide bu durumda olmanızın sebebi aileleriniz hiç düşündünüz mü kaçınız cinselliği ailenizle konuştunuz sadece gerdek gecesi düğünden bir gün önce anlatılıyo yarın öbürgün çocuğunuz olduğunda aynı şeyleri bizler yapmamalıyız)' kısmı gerçekten çok yanlış, evlenmeden yıllar öncesinde bilgiliydik (olmayanlarda vardır tabi) ama sorun orada değil. sen zamanında rahat yetistiğin ilk denemede basarılı oldugun için sorun bu zannediyosun ve bu kadar kolay konuşuyosun, ama yanılıyosun canım!

bugün buzeri aldık işe yarar mı bilmiyorum ama en azından eşimi psikolojik de olsa etkiler diye düşünüyorumm inşallahhh olur bu sefer bu arada ne kadar pahalı yaahuu bizimki de gaza gelip 4 tane almış 30 lira vermiş :) sigara içiyor malesef söyledm kendisine bırakırım diye bişe söylemedi ama sözümü tutcam tutmamı gerektircek bir davranışı olmaz umarım ama olursa tutcam.... canım ben öğretmenim faranjitim kronikleşmiş malesef dersten sonraki halimi görseniz çok fena oluyorum bazen derste bile ağlıcak duruma getiriyor bi tedavisi de yokmuş ilaç yazıyolar amahiçbir işe yaramadı..umarım bu ilaç yarar.. tamam canım msn yükletcek eşime söyledim

canım ben de 15 gün önce aynı şeyi düşünüyordum hatta yemin ettim bidaha yapmam egzersiz diye ama yeminimi bile bozup tekrar yapmaya başladım. biliyorum bazen tartışmalar öyle bir hal alıyoki artık ben ne için çabalıyorum sorusunu soruyosun kendine ama ben hemen cevabını söyleyimm kendin için. lütfen bırakma egzersizi bak yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin yenince her şey değişiyo tartışmalar bitiyo nolur bırakma... ÖNCE KENDİN için lütfen..

internetten okumuştum vajili bayanların eşlerinde sertleşme sorunu oluyomuş, ama aynı zamanda sertleşme problemi çeken erkekler evlenince düzeliyomuş eşininde yaşadığı bizim gibi psikolojik canım bence, en kısa zamanda yenersiniz inşallah..

Kızlaaaaarrr oldu oldu sonunda oldu yupppppppppppppppppiiiiiiiiiiiii Allahım sana şükürler olsunnnnnnnnnnnn burdaki herkese nasip etsin en kısa zamanda yenmeyi.... çok mutluuyummm ya inanamıyorumm gelin oldum gelinnnnnnnn :)

Kızlaaaaarrr oldu oldu sonunda oldu yupppppppppppppppppiiiiiiiiiiiii Allahım sana şükürler olsunnnnnnnnnnnn burdaki herkese nasip etsin en kısa zamanda yenmeyi.... çok mutluuyummm ya inanamıyorumm gelin oldum gelinnnnnnnn :)

Ayyy canım benim..Nasıl yani şimdi mi oldu??? çok sevindim cok mutlu oldum senin için.. kocaman öpüyorum tatlım seni :))))))

Son düzenleme:
merhaba kızlarrr bi zamanlar bende bu topikteydim arkadaşlarımla eğzersizler yapardım ve uzun zamandır ilk defa bu topiğe girdim hiç tanıdık yok :)) umarım sizde en zamanda vajiyi yenersinizz

Ayyy canım benim..Nasıl yani şimdi mi oldu??? çok sevindim cok mutlu oldum senin için.. kocaman öpüyorum tatlım seni :))))))

evet canım burda yazarken eşim çağırdı gel filan diye baktım hazır ve olduu ya inanamıyorum hala gözlerimle görmesem inanmıcam ama gördüm oldu yaaaaaaa :) teşekkürler tatlımmm

dagdan bir gelin geliyor döne döneeee
dagdan bir gelin geliyor döne döne bir gelin geliyor dagdan döne döneeee

sappi sappi sappi

çok sağol canım benm amin inşallah Allah bu sevinci sizlere de nasip etsin sırtımdaki yük gitti resmen hafifledimmm :)

Az da olsa tahmin edebiliyorum kimbilir ne kadar mutlusundur simdi :))
Rabbim omurunuz boyunca hep mutlu etsin sizi :)))
Gorumcem karsimda esim yanimda tv izliyoruz bende telden giriyorum haberini okuyunca oyle bir gulmusum ki hayirdir geldiler mi diyor bizimkiler :))))

:) valla benim bir arkadaşım biliyordu bu süreçte hep onun kafasını ağrıttım o yüzden azönce msj attım ona o da böyle milletle otururken okuyunca çığlık atmış :):) Amin canım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…