Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hala 3.denememizi yapmadikk!!! bide üstüne demin esimle cok kötü tartistikk!!! telefonunu kirdi ve cikip gitti evdenn!!! vajiyi yenince hersey duzelicek saniyordum!!! ama hersey daha kötü oldu!!! bıktım bu hayattann!!! kimseye anlatamiyorum derdimii cok yalnizim cok caresizimm!!!

Kızlaaaaarrr oldu oldu sonunda oldu yupppppppppppppppppiiiiiiiiiiiii Allahım sana şükürler olsunnnnnnnnnnnn burdaki herkese nasip etsin en kısa zamanda yenmeyi.... çok mutluuyummm ya inanamıyorumm gelin oldum gelinnnnnnnn :)

canımmm çok çok sevındım rabbim baska dert vermesın ınsallah gozun aydın

canım benım yaa kotu bı surecten gecıyorsunuz umarın en kısa zamanda hersey eskısı gıbı guzel olur..ıkınızde o gergınlıgı atamadınız duzene gırer ınsallh

canım benım yaa kotu bı surecten gecıyorsunuz umarın en kısa zamanda hersey eskısı gıbı guzel olur..ıkınızde o gergınlıgı atamadınız duzene gırer ınsallh

bıktım yaaa bunlarla ugrasmaktan niye hersey normal olmuyor nie herkes gibi mutlu olamiyoruzzz !!!!!!!!!!!! offffffffffff !!!!! nerden evlendimm yaaa !!!!!

bıktım yaaa bunlarla ugrasmaktan niye hersey normal olmuyor nie herkes gibi mutlu olamiyoruzzz !!!!!!!!!!!! offffffffffff !!!!! nerden evlendimm yaaa !!!!!

yapma boyle bıtanem dedgım gıbı stresınızı atamadınız henuz bıraz sabırlı ol bu gunlerın gececek ben vajıyı yendıkten 2 gun sonra evı terk etmıstım gulsevdam cok ıyı bılır neler yasadım daha oncede olmustu ama bu cok agrıma gıtmıstı hersey duzelecek sanıyorudum amatersıne tepmıstı ama zamanla ılk zamankı mutluluga ulastık ...çoksukur

hepımızın sorunları oluyor cnm onemlı olan sabırlı olmak yuva zor kurulur ama kolay yıkılır.sen o yuvayı sıkı sıkı sar canım kazanan sen olacksın...uzulme olurmu

Lutfen oyle soyleme
Su anda tahmin edemeyecegimiz kadar kotu hissediyorsundur ama vajinismus gibi bi sorunun ustesinden geldin,sorununuz ne bilmiyorum ama bunuda asabirsin
Az biraz dinlen istersen belki biraz uyusan belki esin dondugunde her sey cok farkli olacaktir.
off belki biraz sacmalamis olabilirim ama gercekten cok uzuldum ve bir seyler yazmak istedim

off cok agir geliyor gercekten aylardir mutlu degilim ne zmn mutlu olucam ben sabretcem baska yapcak biseyim yok

off gercekten canim cok sıkıldı yaaa.. tmm vaji bitti ama baska dertler var.. daha 3.denememizi iki haftadir yapamioruzz.. oyle yapicam yatip dinlenicem biraz.. cok sagol canim biseyler yazdigin icin..

canım çok üzüldüm gerçekten ama henüz alışma evresindesiniz bence ondandır düzelir . öyle düşünme hayat senin için yeni başlıyor lütfen bak bizler varız paylaşacağın yalnız değilsin...

Kızlaaaaarrr oldu oldu sonunda oldu yupppppppppppppppppiiiiiiiiiiiii Allahım sana şükürler olsunnnnnnnnnnnn burdaki herkese nasip etsin en kısa zamanda yenmeyi.... çok mutluuyummm ya inanamıyorumm gelin oldum gelinnnnnnnn :)

holeeeeeeeeeey!!!! gözünaydııııııııııııııııın!!!!!!!! tebrik ederiiiiiiiim!!! çok sevindiiiiiiiiiiiim!!! halaylar sana geliyooooooooor!!!! teeey teyyy teyyy!!

canım yazdığın gibi sabret.
üzülme geçer canım. hayatımızda mutlaka sorunlar oluyo ama hepsi bi şekilde bitiyo demi geçiyo
,en yakın örneği vaji. neler yaşıyoruz sanki dünyanın bütün yükü üzerimizde gibi ağır geliyo demi
ama bak o bile bitiyo bitti.
ewlilikte olur böyle şeyler inşallah kısa sürede baroışırsınız.
veeee lütfenn 3. denemeyi düşünme canım için rahat olsun
olacak çünkü
2 kere oldu 3. de olacak

holeeeeeeeeeey!!!! gözünaydııııııııııııııııın!!!!!!!! tebrik ederiiiiiiiim!!! çok sevindiiiiiiiiiiiim!!! halaylar sana geliyooooooooor!!!! teeey teyyy teyyy!!

sela bu buzer etki etti haa( tabi içecek tavsiye etmiyorum bu arada üzerinde bir sürü hastalık yazıyordu bunlar varsa içme diye) çok sağol canım benimm darısı regl bitince hemencecik sanaa olsunnn senin halayını da ben çekerim inşallaaaahhh

inşallah canımcım, darısı başıma. bize etki etmemişti, size ettiğine sevindim. bizimki de heyecanla 3 tane almıştı 30TL. birini içti ikisi duruyo. önce dök at dedi. sonra atma dedi. hala duruyo, belki gene deneriz. ama sorun olursa ilaç alacak, dr. gerek yok demiş olursa da bir kapsülün üçte birini iç demiş. hayırlısı bakalım, şimdilik gerek yok gibi gözüküyor. sizinki uzamadı ya, çok sevindim inan.

canım üzülme, her evde kavga olur. umarım eşin de fazla uzatmaz gelir, toparlanırsınız. zoru aştınız, bunlar çerez sizin için. kızların dediği gibi, yat dinlen, uyumak iyi gelecektir. yarın güneşli güzel bir güne uyanmanı diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…