- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #103.481
Kızlaaaaarrr oldu oldu sonunda oldu yupppppppppppppppppiiiiiiiiiiiii Allahım sana şükürler olsunnnnnnnnnnnn burdaki herkese nasip etsin en kısa zamanda yenmeyi.... çok mutluuyummm ya inanamıyorumm gelin oldum gelinnnnnnnn :)
hala 3.denememizi yapmadikk!!! bide üstüne demin esimle cok kötü tartistikk!!! telefonunu kirdi ve cikip gitti evdenn!!! vajiyi yenince hersey duzelicek saniyordum!!! ama hersey daha kötü oldu!!! bıktım bu hayattann!!! kimseye anlatamiyorum derdimii cok yalnizim cok caresizimm!!!
canım once ıcecek aldık yazdın 20 dk sonrası basardım dedın masallah :) kurtuldun canım bır gelın daha cıktı aramızdan
ay ust uste ne guzel haberler alıyoruzzzzz
nılayım lısteyı guncelle tek tke bıtıcek o lıste inşallah
canım ayaklara dıkkat taze gelınnnnnnnnnnnnnnnn
ayy inşallah bıtanemm kımsecıkler kalmasın bu belayla ugrasan...
farkındamısın yarısma basladı gelınlerımız cogaldı
canım once ıcecek aldık yazdın 20 dk sonrası basardım dedın masallah :) kurtuldun canım bır gelın daha cıktı aramızdan
ay ust uste ne guzel haberler alıyoruzzzzz
nılayım lısteyı guncelle tek tke bıtıcek o lıste inşallah
canım ayaklara dıkkat taze gelınnnnnnnnnnnnnnnn
nezaman yarıs olsa gelın cıkıyor demekkı kızları azcık yarıa stresıne sokmak gerekıyormus:)
bu arada dün dıcektım unuttum avatarına tek kelıme ıle aşık oldum
tebrik ediyorum canım allah mutlulugunu daim etsin
bugün boğazım için doktora gittik gelirken aldık sonra da annemlere uğradık tabi ikimiznde aklı içecekteydi acaba etki edecekmi diye eve gelince eşim içti ben de düşündüm enerji içecekleri genelde yarım saatte etki ediyo başladım egzersize sonra aparatı da içime aldım buraya yazıyodum o arada eşim çağırdı baktım hazır oldu da bitti maşallah oldu resmen :) zaten ilk yaptığım abdest aldıktan sonra çorabımı giymek oldu :) çok sağol canımmmm sizler sayesindeee oldu eksik olmayınn
evet canım yaa su yarıslarda keramet var
bende begendım avatarımı ugur getırı ınsallaahhhhhh bıtanem sanada bana da tum ısteyenlere
bugün boğazım için doktora gittik gelirken aldık sonra da annemlere uğradık tabi ikimiznde aklı içecekteydi acaba etki edecekmi diye eve gelince eşim içti ben de düşündüm enerji içecekleri genelde yarım saatte etki ediyo başladım egzersize sonra aparatı da içime aldım buraya yazıyodum o arada eşim çağırdı baktım hazır oldu da bitti maşallah oldu resmen :) zaten ilk yaptığım abdest aldıktan sonra çorabımı giymek oldu :) çok sağol canımmmm sizler sayesindeee oldu eksik olmayınn
benım esımd arada kullanıyo yorgun oldugu zmn fln hemen etkıedıyo
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaartarih 04.05.2012 saatler 23.30 ve en sonunda başardım.6 günlük egzersizle beyinismusu yendim. tabi evleneli 7 ay oldu o ayrı. ne kadar çokl geç kalmışım.çok kolay oldu.yarım saat 11 cm le egzersiz yaptım. çok iyi , çok güzel oldu
ÇOK ŞÜKÜR KABUS BİTTİ,DESTEĞİ OLAN HERKESE MİLYONLARCA TEŞRKKÜRLER.İNSAN TANIMADIĞI Bİ İNSANI ANCAK BU KADAR DESTEKLER VE ÇOK MUTLU EDEBİLİR.DARISI TÜM ARKADAŞLARIMIN BAŞINA.ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK MUTLUYUM. MUSMUTLUYUM. ÜSTÜMDEKİ YÜKLER KALKTI.
Hepinizi çok seviyorum canlarım ya:52 :
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaartarih 04.05.2012 saatler 23.30 ve en sonunda başardım.6 günlük egzersizle beyinismusu yendim. tabi evleneli 7 ay oldu o ayrı. ne kadar çokl geç kalmışım.çok kolay oldu.yarım saat 11 cm le egzersiz yaptım. çok iyi , çok güzel oldu
ÇOK ŞÜKÜR KABUS BİTTİ,DESTEĞİ OLAN HERKESE MİLYONLARCA TEŞRKKÜRLER.İNSAN TANIMADIĞI Bİ İNSANI ANCAK BU KADAR DESTEKLER VE ÇOK MUTLU EDEBİLİR.DARISI TÜM ARKADAŞLARIMIN BAŞINA.ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK MUTLUYUM. MUSMUTLUYUM. ÜSTÜMDEKİ YÜKLER KALKTI.
canımmmm çok sevindimmmmmmm aynı gün başardıkkkkkkkkk tebriklerrrr Rabbim başka dert vermesinnnnnhalaylar sanaaaaa
oooooooooooooooooooooooohh! bereketli bi gün!!! tebrik ediyorum, halaylar sanaa!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?