Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlaaaaarrr oldu oldu sonunda oldu yupppppppppppppppppiiiiiiiiiiiii Allahım sana şükürler olsunnnnnnnnnnnn burdaki herkese nasip etsin en kısa zamanda yenmeyi.... çok mutluuyummm ya inanamıyorumm gelin oldum gelinnnnnnnn :)

canım once ıcecek aldık yazdın 20 dk sonrası basardım dedın masallah :) kurtuldun canım bır gelın daha cıktı aramızdan
ay ust uste ne guzel haberler alıyoruzzzzz
nılayım lısteyı guncelle tek tke bıtıcek o lıste inşallah

canım ayaklara dıkkat taze gelınnnnnnnnnnnnnnnn

7,5 aylık evliyim , ilk gece regl olduğum için denemedik bile.. hani düğünden önceki gece kız tarafından biri gelir de ilk gece neler yapacağını anlatır ben bekledm bekledm gelen olmadı zaten içimde bir korku vardı bilgisizlik iyice tetikledi korkumu ve ilk denememizde olmadı 2. de de 3. de de olmadı olmadı.. 4 ay boyunca erteledik erteledik yaparız diye doktora gitmedik.. bu arada eşim çok anlayışlıydı sağolsun..sonunda doktora gitmeye karar verdikk ve aynı gün de burayı bulmuştum. şubatın ilk haftası gittik doktora. devlet hastanesinde bizi bir psikiyatra yönlendirdiler bu konuyla özel olarak ilgilenen bir psikiyatrın varlığı bizim için çok büyük bir avantajdı. parmak egzersizlerine başlattı, benim çok rahat egzersiz yapmama şaşırıyordu hep. ben rahat olmamı buraya borçluyum burda yazanları okudukça gaza geldim. burdaki ortam harikaydı takıldığım her şeyi buraya yazdım zealeanın dediği melekler bana yardım ettiler.. 3 ay boyunca hemen hemen her gün 40-45 dk egzersiz yaptım yeri geldi sıkıldım yeri geldi eşimle tartıştım egzersizi bırakmak istedim ama melekler izin vermedi yapacaksın devam edeceksin dediler ben de devam ettim ve sonunda bugün başardım. önce 1 parmak sonra 2 parmak sonra 2 parmak makas verdi doktor ama ben buarada aparatla da çalıştım ve en son bugün denememizden önce içimde beklettim 12 cm lik aparatı.. çok işe yaradı gerçekten hissetmedim bile. kesinlikle acı, kan, vs olumsuzluk yok. ha zevk de yok ama o an omzundaki yükten kurtulmanın ve eşini mutlu etmenin vermiş olduğu mutluluk yaşanmaya değer...
Bana bu süreçte yardımcı destek olan tüm arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederimm Allah hepinizden razı olsun. Yenenlere hayırlı evlatlar, yenemeyenlere de en yakın zamanda bu mutluluğu nasip etsin...

canım evlılık yenı basladıgı ıcın bızlerde gerılım stres kavga daha agır gecıyor malesef
suan ıkınızde sınırlısınız sakın kafa ıle ınsallah konusur halledersınız sorunlarınızı
5 parmagın 5 i bir olmadıgı gıbı eslerle uyumda zor bır bakıyorsun kavgalısın 5 dk sonra can cıger..

ayy inşallah bıtanemm kımsecıkler kalmasın bu belayla ugrasan...

farkındamısın yarısma basladı gelınlerımız cogaldı

ayy inşallah bıtanemm kımsecıkler kalmasın bu belayla ugrasan...

farkındamısın yarısma basladı gelınlerımız cogaldı

nezaman yarıs olsa gelın cıkıyor demekkı kızları azcık yarıa stresıne sokmak gerekıyormus:)
bu arada dün dıcektım unuttum avatarına tek kelıme ıle aşık oldum

bugün boğazım için doktora gittik gelirken aldık sonra da annemlere uğradık tabi ikimiznde aklı içecekteydi acaba etki edecekmi diye eve gelince eşim içti ben de düşündüm enerji içecekleri genelde yarım saatte etki ediyo başladım egzersize sonra aparatı da içime aldım buraya yazıyodum o arada eşim çağırdı baktım hazır oldu da bitti maşallah oldu resmen :) zaten ilk yaptığım abdest aldıktan sonra çorabımı giymek oldu :) çok sağol canımmmm sizler sayesindeee oldu eksik olmayınn

nezaman yarıs olsa gelın cıkıyor demekkı kızları azcık yarıa stresıne sokmak gerekıyormus:)
bu arada dün dıcektım unuttum avatarına tek kelıme ıle aşık oldum

evet canım yaa su yarıslarda keramet var

bende begendım avatarımı ugur getırı ınsallaahhhhhh bıtanem sanada bana da tum ısteyenlere

aferım coraplar ayakta :) yarın yenı bır gune uyanınca kulagımı cınlat nasıl farklı oluyor hersey anlıcaksın
her yenen haberınde kendı sevıncım aklıma gelıyor bu topık sayesınde cok gelın daha cıkıcak hep beraber desteklerımızle..
hadı egsersızcıler sıra sızde bu mutlulugu sızde tadın inşallah

benım esımd arada kullanıyo yorgun oldugu zmn fln hemen etkıedıyo

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar tarih 04.05.2012 saatler 23.30 ve en sonunda başardım.6 günlük egzersizle beyinismusu yendim. tabi evleneli 7 ay oldu o ayrı. ne kadar çokl geç kalmışım.çok kolay oldu.yarım saat 11 cm le egzersiz yaptım. çok iyi , çok güzel oldu

ÇOK ŞÜKÜR KABUS BİTTİ,DESTEĞİ OLAN HERKESE MİLYONLARCA TEŞRKKÜRLER.İNSAN TANIMADIĞI Bİ İNSANI ANCAK BU KADAR DESTEKLER VE ÇOK MUTLU EDEBİLİR.DARISI TÜM ARKADAŞLARIMIN BAŞINA.ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK MUTLUYUM. MUSMUTLUYUM. ÜSTÜMDEKİ YÜKLER KALKTI.

Hepinizi çok seviyorum canlarım ya :52 :

maşallahh yaa ard arda ne guzel topıgımız senlenıyo

tebrık ederım canım rabbım baska dert vermesın ınsllahh

canımmmm çok sevindimmmmmmm aynı gün başardıkkkkkkkkk tebriklerrrr Rabbim başka dert vermesinnnnn halaylar sanaaaaa

canımmmm çok sevindimmmmmmm aynı gün başardıkkkkkkkkk tebriklerrrr Rabbim başka dert vermesinnnnn halaylar sanaaaaa

yafrummm benim ya tebrik ederim seni de ben dayanamadım kalktım geldim yazdım hemen. şükür namazı kılcam hemen.
Allahım bitti mi, bu muydu ya.bi ohhhhhhhhh çektim ciğerlerimin en ücra köşelerinden çıktı resmen . egzersize başlamayanlar,egzersize devam edenler ne olur bırakmayın.bunu şu an bin defa inanarak söylüyorum.şıp diye girdi ya daha ne diyeyim.

oooooooooooooooooooooooohh! bereketli bi gün!!! tebrik ediyorum, halaylar sanaa!!!

aynı gunde 2 gelın cıkarmak adetımız oldu maşallah :)
canım tebrıkler en taze gelın sen oldum sessızcekımsesızce bak anında eskıdın :)
evlılıgın basında kurtuldun canım 7 ay nekı bızım gıbı 3 5 yıla varmadan bıttı
rahat bır nefes alıp evlılıge yenıden baslıcaksın

ayaklara dıkkat ve keyfını bol bol cıkar canım

oooooooooooooooooooooooohh! bereketli bi gün!!! tebrik ediyorum, halaylar sanaa!!!

canımıniçi darısı yardm sen elvan ve dıgerlerının basına

nılayım lısteyı en ıyısı sen hazırda tut bu gıdısle bu hafta sonuda gelınler cıkıcak inşallah
ozman son halını paylasırsın baksana bırı ayagını sürdümü gerisi geliyor maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…