Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet ya hemen eskidim ben ama olsun böyle eskimeye can kurban :) liste hep yense ne güzel olur ya :)

maşallahh yaa ard arda ne guzel topıgımız senlenıyo

tebrık ederım canım rabbım baska dert vermesın ınsllahh

nilaycım teşekkür ederim.özelden mesajlarımı yine en tatlı ,en melek halinle cevap verdin.kafama takılanları en kısa sürede çözdün.Allah razı olsun.Allah hayırlısıyla muradına kavuştursun. strese girerim diye adımı listeye yazmasan olur mu demiştim şimdi hem yazıp hem silebiliriz

çok sağol canım arkadaşım sana da özellikle teşekkür ederim.kafama takılanları özelden tüm içtenliğinle cevapladığın için.Allah diğer arkadaşlarımıza da en kısa zamanda nasip etsin.Allah razı olsun hepinizden.

önce çooooooooookk tebrik ediyorum Allahım başka dert vermesin vee vajili kimse kalmasın ammaaa şöyle bir sorum olcak sen ve sessizcekimse ayrıntı vermemişsiniz nasıl yendiniz yani şekil itibariyle soruyorum

hepımıze guzel ve hayırlı bır gece dılıyorum bana musade arkadaslar
yenı gelınler sizde cok ucmayın bakım buralarda :) eslerınızın yanına marş marş tatlı düşler :)
yenı bır gune taze gelınlerle uyanmak temennısıyle

Son düzenleme:

tebrikler!! isteyince, üstüne gidince oluyor gercekten. daha önce birakmissin, yine baslamissin. ama cok azimli calistin. birakmayi düsünenlere! de baslamaya korkanlara da örnek olsun azmin. birakinca bir noktadan sonra geri dönüs oluyor iste, ama aradan gecen zamana yazik. baslayinca da sonu geliyor. kemre sana söylüyorum facar sen anla.

daha mayisin basindayiz, uuu beybi yarin hidirellez. daha cok gelinler cikar bu ay

Kızlaaaaarrr oldu oldu sonunda oldu yupppppppppppppppppiiiiiiiiiiiii Allahım sana şükürler olsunnnnnnnnnnnn burdaki herkese nasip etsin en kısa zamanda yenmeyi.... çok mutluuyummm ya inanamıyorumm gelin oldum gelinnnnnnnn :)

allah mutluluğunu daim etsin bunu yenmek nasıl bi duygu bende çok merak ediyorum

amin amin amin amin dünyada ne kadar amin varsa hepsinden amin belkide burada yapılabilcek en güzel dua vajinismusu yenmenin heyecanı bi ayrı burada yendiğini paylaşmanın heyecanı bi ayrı heralde ikiside yaşanmaya değerdir ::)

gönülden tebrikler allah ım nazardan korusun bide çok tatlı bi bebiş yada bebişler verir inşallah isteyen herkese:)amin

tam gaza geldim valla korkun bende dilatörler ve kocacıkımın ufaklığı en çokta sen kork benden bugüne kadar sen korkuttun şimdi sıra bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…