- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #103.501
aynı gunde 2 gelın cıkarmak adetımız oldu maşallah :)
canım tebrıkler en taze gelın sen oldum sessızcekımsesızce bak anında eskıdın :)
evlılıgın basında kurtuldun canım 7 ay nekı bızım gıbı 3 5 yıla varmadan bıttı
rahat bır nefes alıp evlılıge yenıden baslıcaksın
ayaklara dıkkat ve keyfını bol bol cıkar canım
maşallahh yaa ard arda ne guzel topıgımız senlenıyo
tebrık ederım canım rabbım baska dert vermesın ınsllahh
aynı gunde 2 gelın cıkarmak adetımız oldu maşallah :)
canım tebrıkler en taze gelın sen oldum sessızcekımsesızce bak anında eskıdın :)
evlılıgın basında kurtuldun canım 7 ay nekı bızım gıbı 3 5 yıla varmadan bıttı
rahat bır nefes alıp evlılıge yenıden baslıcaksın
ayaklara dıkkat ve keyfını bol bol cıkar canım
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaartarih 04.05.2012 saatler 23.30 ve en sonunda başardım.6 günlük egzersizle beyinismusu yendim. tabi evleneli 7 ay oldu o ayrı. ne kadar çokl geç kalmışım.çok kolay oldu.yarım saat 11 cm le egzersiz yaptım. çok iyi , çok güzel oldu
ÇOK ŞÜKÜR KABUS BİTTİ,DESTEĞİ OLAN HERKESE MİLYONLARCA TEŞRKKÜRLER.İNSAN TANIMADIĞI Bİ İNSANI ANCAK BU KADAR DESTEKLER VE ÇOK MUTLU EDEBİLİR.DARISI TÜM ARKADAŞLARIMIN BAŞINA.ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK MUTLUYUM. MUSMUTLUYUM. ÜSTÜMDEKİ YÜKLER KALKTI.
Hepinizi çok seviyorum canlarım ya:52 :
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaartarih 04.05.2012 saatler 23.30 ve en sonunda başardım.6 günlük egzersizle beyinismusu yendim. tabi evleneli 7 ay oldu o ayrı. ne kadar çokl geç kalmışım.çok kolay oldu.yarım saat 11 cm le egzersiz yaptım. çok iyi , çok güzel oldu
ÇOK ŞÜKÜR KABUS BİTTİ,DESTEĞİ OLAN HERKESE MİLYONLARCA TEŞRKKÜRLER.İNSAN TANIMADIĞI Bİ İNSANI ANCAK BU KADAR DESTEKLER VE ÇOK MUTLU EDEBİLİR.DARISI TÜM ARKADAŞLARIMIN BAŞINA.ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK MUTLUYUM. MUSMUTLUYUM. ÜSTÜMDEKİ YÜKLER KALKTI.
Canim çok iyi ilerliyosun.. o zorlanmalar kastigin için rahat birak kendini, burnundan derin nefessssssssss all :) agzinla derin nefes ver :) Allah yardimcin olsun
Kızlaaaaarrr oldu oldu sonunda oldu yupppppppppppppppppiiiiiiiiiiiii Allahım sana şükürler olsunnnnnnnnnnnn burdaki herkese nasip etsin en kısa zamanda yenmeyi.... çok mutluuyummm ya inanamıyorumm gelin oldum gelinnnnnnnn :)
7,5 aylık evliyim , ilk gece regl olduğum için denemedik bile.. hani düğünden önceki gece kız tarafından biri gelir de ilk gece neler yapacağını anlatır ben bekledm bekledm gelen olmadı zaten içimde bir korku vardı bilgisizlik iyice tetikledi korkumu ve ilk denememizde olmadı 2. de de 3. de de olmadı olmadı.. 4 ay boyunca erteledik erteledik yaparız diye doktora gitmedik.. bu arada eşim çok anlayışlıydı sağolsun..sonunda doktora gitmeye karar verdikk ve aynı gün de burayı bulmuştum. şubatın ilk haftası gittik doktora. devlet hastanesinde bizi bir psikiyatra yönlendirdiler bu konuyla özel olarak ilgilenen bir psikiyatrın varlığı bizim için çok büyük bir avantajdı. parmak egzersizlerine başlattı, benim çok rahat egzersiz yapmama şaşırıyordu hep. ben rahat olmamı buraya borçluyum burda yazanları okudukça gaza geldim. burdaki ortam harikaydı takıldığım her şeyi buraya yazdım zealeanın dediği melekler bana yardım ettiler.. 3 ay boyunca hemen hemen her gün 40-45 dk egzersiz yaptım yeri geldi sıkıldım yeri geldi eşimle tartıştım egzersizi bırakmak istedim ama melekler izin vermedi yapacaksın devam edeceksin dediler ben de devam ettim ve sonunda bugün başardım. önce 1 parmak sonra 2 parmak sonra 2 parmak makas verdi doktor ama ben buarada aparatla da çalıştım ve en son bugün denememizden önce içimde beklettim 12 cm lik aparatı.. çok işe yaradı gerçekten hissetmedim bile. kesinlikle acı, kan, vs olumsuzluk yok. ha zevk de yok ama o an omzundaki yükten kurtulmanın ve eşini mutlu etmenin vermiş olduğu mutluluk yaşanmaya değer...
Bana bu süreçte yardımcı destek olan tüm arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederimm Allah hepinizden razı olsun. Yenenlere hayırlı evlatlar, yenemeyenlere de en yakın zamanda bu mutluluğu nasip etsin...
yafrummm benim ya tebrik ederim seni de ben dayanamadım kalktım geldim yazdım hemen. şükür namazı kılcam hemen.
Allahım bitti mi, bu muydu ya.bi ohhhhhhhhh çektim ciğerlerimin en ücra köşelerinden çıktı resmen .egzersize başlamayanlar,egzersize devam edenler ne olur bırakmayın.bunu şu an bin defa inanarak söylüyorum.şıp diye girdi ya daha ne diyeyim.
önce çooooooooookk tebrik ediyorum Allahım başka dert vermesin vee vajili kimse kalmasın ammaaa şöyle bir sorum olcak sen ve sessizcekimse ayrıntı vermemişsiniz nasıl yendiniz yani şekil itibariyle soruyorum
gönülden tebriklerallah ım nazardan korusun bide çok tatlı bi bebiş yada bebişler verir inşallah isteyen herkese:)amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?